JAVA E 22__ BESA____VLLAZNIA
-
- ANTI TIRANSI
-
- ANTI TIRANSI
-
- Antar
-
- Kuqeblu Perjete
- Skuadra: vllaznia
vllazen si kam lexu komentet tuaja
une isha optimist per kete ndeshje si kurr nej her por vllaznia e sezoneve te fundit mbetet kjo skuader e pa vlere
u pa pas ndeshjes me lezhen se ky ekip i "madh"u kualifiku me veshtiresi sepse po ruante energjite per ndeshjen ne kavaje
qe ne fillim e kam thene se sjena per titull po te gjithe bashke u munduam te ndihmonim njeri tjetrin duke i dhene zemer njeti tjetrit e optimizem por besoj me sot duhet te tingelloojne kembanat vertet seriozisht pai kjo skuader vetem emrin ka
TURP DHE VETEM TURP
PO NA E LARGOJNE DESHIREN PER TE POSTUAR SEPSE DHE MENDIMET PER KETE SKUADER JANE TE KUFIZUARA
UNE HEQ DORE NGA PRETENDIMET SIVJET DHE KUPEN NUK E SHOH PRONE TONEN
ISHALLA GABOHEM
une isha optimist per kete ndeshje si kurr nej her por vllaznia e sezoneve te fundit mbetet kjo skuader e pa vlere
u pa pas ndeshjes me lezhen se ky ekip i "madh"u kualifiku me veshtiresi sepse po ruante energjite per ndeshjen ne kavaje
qe ne fillim e kam thene se sjena per titull po te gjithe bashke u munduam te ndihmonim njeri tjetrin duke i dhene zemer njeti tjetrit e optimizem por besoj me sot duhet te tingelloojne kembanat vertet seriozisht pai kjo skuader vetem emrin ka
TURP DHE VETEM TURP
PO NA E LARGOJNE DESHIREN PER TE POSTUAR SEPSE DHE MENDIMET PER KETE SKUADER JANE TE KUFIZUARA
UNE HEQ DORE NGA PRETENDIMET SIVJET DHE KUPEN NUK E SHOH PRONE TONEN
ISHALLA GABOHEM
i perjashtuar
-
- Moderator
-
- Tifoz nderi
O e kam thane une edhe shume veta ktu, se moti i mire asht pa nade.
Une kam heq dore kaher nga tifoja per kyt ekip te simjetshem, vetem se shikoj rezultatet per kryezitet, por pa pike emocioni, ma besoni, qysh me humbjen e Shkumbinit e kam pa se asht ekip shume larg per kupa evropet.
Kja asht pra Vllaznia e tash sa vjeteve, qe la nam, asht tu iu harru emni dhe se ka kerkush problem me lujt me te, tana skuadrat lujne pa pike friket me ne, pa jua tham une.
Qa pretendoni prej nji ekipi qe mundohet me ble neshjen me Flamurtarin, dhe une besoj se ka ken e vertete se kan dasht me ble portierin. Ku ku me det, me ble neshje me Flamurtarin qe mezi ka ardhe deri ne Superlige
Mane mend qe Vllaznine simjet e keni ne vend te peste ose te gjashte dhe nuk ka shance per kupa Evropet. Edhe per kupe ka me na eliminu Besa me lehtesi, tash pa e shifni.
Jam kurioz me dit , a thu ka ma antar qe jane optimista per kyt qelbsine ekipit.
Une kam heq dore kaher nga tifoja per kyt ekip te simjetshem, vetem se shikoj rezultatet per kryezitet, por pa pike emocioni, ma besoni, qysh me humbjen e Shkumbinit e kam pa se asht ekip shume larg per kupa evropet.
Kja asht pra Vllaznia e tash sa vjeteve, qe la nam, asht tu iu harru emni dhe se ka kerkush problem me lujt me te, tana skuadrat lujne pa pike friket me ne, pa jua tham une.
Qa pretendoni prej nji ekipi qe mundohet me ble neshjen me Flamurtarin, dhe une besoj se ka ken e vertete se kan dasht me ble portierin. Ku ku me det, me ble neshje me Flamurtarin qe mezi ka ardhe deri ne Superlige
Mane mend qe Vllaznine simjet e keni ne vend te peste ose te gjashte dhe nuk ka shance per kupa Evropet. Edhe per kupe ka me na eliminu Besa me lehtesi, tash pa e shifni.
Jam kurioz me dit , a thu ka ma antar qe jane optimista per kyt qelbsine ekipit.
-
- Huligan
-
- Kuqeblu Perjet
- Skuadra: Ça pyetje?!!!!!
Ej!!!! A do na japësh nanji kafe kur të vijmë në Peqin,apo jo?!LuAnIBarDhEKalTer wrote:Po me vinka shume keq qe qenkat rraf...Une dje spata mundesi me i ndjek ndeshjet ,por kur hyra e pashe qe Shkumbini rraf ,Vllaznia po ashtu thash me menje paska qen dite ters kjo e shtuna...
Hajde mos u merzisni se ja mesuam kengen edhe ketyre neve...
Para VLLAZNIA!
-
- Kuqeblu Perjet
- Skuadra: Ça pyetje?!!!!!
Ej....Ej!!!! ça patët ju ma?!!!...njeni s'don me ba tifozllik ma.....tjetri s'don me postu ma........a keni lujt a?!!!!
V 1919! ça patën kta mor?!!!
Po ju mos u bani t'marrë se nji ndeshje hupën,...nuk ranë prej kategoriet.Shyqyr Zotit,jena pak a shumë në të njëjtën vënd në rënditje.
Ju vetë po e pranoni se keni thanun që në fillim që"se fitojmë dot kyt kampionat!!! ça keni tash?!!
Ne bëjmë tifozllik për Vllazninë(kurdo dhe kudo që të jetë ajo) e jo për rezultatet e momentit.
Apo jeni tuj e ba si ajo që tha: «Nga inati i vjerrës,do ja jap mullixhiut!!!
A ka gjykatë ky forum,a jo mor? !!!!!!
V 1919! ça patën kta mor?!!!
Po ju mos u bani t'marrë se nji ndeshje hupën,...nuk ranë prej kategoriet.Shyqyr Zotit,jena pak a shumë në të njëjtën vënd në rënditje.
Ju vetë po e pranoni se keni thanun që në fillim që"se fitojmë dot kyt kampionat!!! ça keni tash?!!
Ne bëjmë tifozllik për Vllazninë(kurdo dhe kudo që të jetë ajo) e jo për rezultatet e momentit.
Apo jeni tuj e ba si ajo që tha: «Nga inati i vjerrës,do ja jap mullixhiut!!!
A ka gjykatë ky forum,a jo mor? !!!!!!
Para VLLAZNIA!
- rai
- I Perjetshem
Ke te drejte forri e ke te drejte fort , edhe une jam demoralizu shume por tifozllekun nuk kam mend me e lan, te e fundit e shoh vedin te nderum me ken tifoz i Vllaznise e ngjyrave te saj...me gjithe zemrimin qe kam kundrejt menagjmentit te tanishem e lojtarve prap se prap du me than se jam i Vllaznise deri ne fund e per gjthmone !!!!!!!!!
VLLAZNIA - mei unus, verus, precipuus ferveo
-
- Kuqeblu Perjete
- Skuadra: vllaznia
une jam merzit boll vllazen mas isaj humbje
sdi si me i shpjegu shkaqet e hupjes
javen tjeter losim me teuten
Elbasani - Shkumbini
Dinamo - Skënderbeu
Partizani - Besëlidhja
Besa - kastrioti
Vllaznia - teuta
Tirana - Flamurtari
sipas llogarive te mia keshtu i bie java tjeter
e para me te fundit
dyta me te parafundit e keshtu me rradhe
Elbasani - Shkumbini
Dinamo - Skënderbeu
Partizani - Besëlidhja
Besa - kastrioti
Vllaznia - teuta
Tirana - Flamurtari
sipas llogarive te mia keshtu i bie java tjeter
e para me te fundit
dyta me te parafundit e keshtu me rradhe
i perjashtuar
-
- ANTI TIRANSI
-
- ANTI TIRANSI
Njate thashe un naqe.Por se sna e kan pru ne maje te huns..........
Last edited by vllaznia1919 on Mon, 03 Mar 2008 , 19:40, edited 1 time in total.
Jena shkodran edhe e kena per nder,
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!
-
- Huligan
forri wrote:Ej!!!! A do na japësh nanji kafe kur të vijmë në Peqin,apo jo?!LuAnIBarDhEKalTer wrote:Po me vinka shume keq qe qenkat rraf...Une dje spata mundesi me i ndjek ndeshjet ,por kur hyra e pashe qe Shkumbini rraf ,Vllaznia po ashtu thash me menje paska qen dite ters kjo e shtuna...
Hajde mos u merzisni se ja mesuam kengen edhe ketyre neve...
t isha ne shqipri vallaj me gjith shpirte do ta ipja..por fatkeqsisht jam larg..
-
- Webmaster
- Skuadra: Vllaznia
-
- Antar
GOLDIAN wrote:une jam merzit boll vllazen mas isaj humbje
Elbasani - Shkumbini
Dinamo - Skënderbeu
Partizani - Besëlidhja
Besa - kastrioti