Kupa e shqiperise: Vllaznia - Beselidhja

Ketu ndodhet te gjithe ato tema, te cilat jane te vjetra apo ne te cilat nuk diskutohet.
Admin
Webmaster
Webmaster
Skuadra: Vllaznia

Kupa e shqiperise: Vllaznia - Beselidhja

Post by Admin » Mon, 25 Feb 2008 , 16:27

Te merkuren ne oren 14:30 luhet ndeshja e kthimit mes Vllaznise dhe Beslidhjes.
Ndeshja e pare e lujtun ne Lezhe asht fitu nga Vllaznia me rezultatin 1-0, gol i shenum nga Nallbani.
Mendoj se neshja ska me kene fart e veshtire per ne, tu pa qe Lezha asht tu u perqendru tek kampionati.

Vllaznia kete ndeshje duhet me i dhan hapsine futbollistave qe nuk jane aktivizu shume, si edhe futbollistave te rinj.
Hajt ishalla nji fitore.
Vllaznit Ultras

Image

rai
I Perjetshem
I Perjetshem

Post by rai » Mon, 25 Feb 2008 , 18:31

njeshtu tham edhe une , Josa duhet ti japin mundesi vetes me pa ata lojtare qe ai nuk ka rastin ti shoh ne nje ndeshje kampionati, e kta lojtar te bajn te pa mujtunen me e kallxu vedin. Kupa asht rast i mire me apliku edhe skema te reja qe ai mendon se mund ti sherbejn ndeshjeve ne vijim ....une tham se kushdo te hyje ne fushe duhet ta dije se ka vesh fanellen e shenjte te Vllaznise e nuk ka arsye per nenvlersime ... fitojme 2-0 besoj....
VLLAZNIA - mei unus, verus, precipuus ferveo

Image

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Mon, 25 Feb 2008 , 19:37

Me provu lojtart e ri edhe ata qe kan lujt pak asht gja shum e mire por gjithmone me e pase ne xhep kualifikimin se te pakten ta marrim i kyt kup tuj pa qe per kampionat sjena kun.
P.S. Rai a ke nrru emen a?A je ish notorious?
Jena shkodran edhe e kena per nder,
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!

Image

Miri
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by Miri » Mon, 25 Feb 2008 , 19:43

tani kena hi ne valle edhe ne kampionat po ashtu jena edhe ne kupe.
besoj qe do jet e lehte per te kaluar beslidhjen por ranci ka qe te bajn paraqitje te mire.

Edmond-Cela
I lindur KuqeBlu
I lindur KuqeBlu

Post by Edmond-Cela » Mon, 25 Feb 2008 , 21:57

une kam qef me pa te rinjet ne kyt ndeshje
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.

Image

[/color]

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete
Skuadra: vllaznia

Post by GOLDIAN » Mon, 25 Feb 2008 , 22:04

vllazen une du kualfikimin e jo filma se 1-0 nuk asht nej rezultat super i sigurte
i perjashtuar

Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Mon, 25 Feb 2008 , 23:04

Edmond-Cela wrote:une kam qef me pa te rinjet ne kyt ndeshje
naqe ta ban beselidhja gjamen me lezet nshkoder,

mgjs te rijte lujn ma mire se te rritunit e vllaznise :lol:

rai
I Perjetshem
I Perjetshem

Post by rai » Tue, 26 Feb 2008 , 02:10

vllaznia1919 wrote: P.S. Rai a ke nrru emen a?A je ish notorious?
po naqe e kam ndrru, se po m'dukej teper i gjat e deri sa e shkrusha der n'fund....harrosha mandej passwordin... :D ....kam ba si Miri e kam vu emnin tem taman....Hajt se s'dalim pa gja simjet, kupe kampionesh a uefa nuk diskutohet.

Image

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Tue, 26 Feb 2008 , 20:24

:wink: :wink: :wink: :wink:

Image

Edmond-Cela
I lindur KuqeBlu
I lindur KuqeBlu

Post by Edmond-Cela » Tue, 26 Feb 2008 , 22:33

Vllaznia neser ne stadiumin Loro Borici do te luaje ndeshjen e dyte te raundit te dyte te kupes se Shqiperise. Shkodranet do te presin ne fushen e tyre Beslidhjen e Lezhes. Vllaznia ndeshjen e pare, te luajtur dy jave me pare e ka fituar me rezultatin 1-0.Vllaznia neser ne stadiumin Loro Borici do te luaje ndeshjen e dyte te raundit te dyte te kupes se Shqiperise. Shkodranet do te presin ne fushen e tyre Beslidhjen e Lezhes. Vllaznia ndeshjen e pare, te luajtur dy jave me pare e ka fituar me rezultatin 1-0. Ndaj neser futen ne fushen e lojes si pretendente kryesor. Nderkohe qe para stërvitjes se fundit ndaj lezhjaneve ekipi i Vllaznise ka zhvilluar nje analize ne dhomat e zhveshjes. Pavaresisht se perballe duket nje kundërshtar relativisht i lehte shkodranet do te jene ne fushen e blerte me formacionin me te mire. Nderkohe qe diten e nesërme futbollisti Kosovar i ardhur ne merkaton e dimrit tek Vllaznia, Alban Jusufi shprehet se jam ambientuar mire tek Vllaznia. Gjithashtu ai shton se skuadra e tij eshte pretendente kryesore si ne kupe ashtu edhe ne kampionat. Jusufi përfundon duke thene se neser deshiron te shenoje nje tjeter gol te bukur ashtu si kunder Skenderbeut ne fundjave.Vllaznia ka 21 vjet pa e fituar kupen e republikes, prandaj kuqeblute do te luftojne me te gjitha forcat qe eventi i dyte per nga rendesia kete sezon te behet i tyre. Megjithate tashme shkodranet kane arritur edhe vendin e trete ne superligen shqiptare dhe do te luftojne ne te dy frontet. Pas ndeshjes se kupes Vllaznia udhëton drejt Kavajes per te luajtuar me ekipin vendas te Beses. Nderkohe nese arrihet kualifikimi per me tej ne kupe, shorti ve perballe serish Vllaznine me Besen e Kavajes. Pra shkodranet duhet te pergaditen mire ndaj Beses sepse brenda nje harku kohor te shkurter do te luajne tre takime ndaj tyre.

Image

[/color]

Edmond-Cela
I lindur KuqeBlu
I lindur KuqeBlu

Post by Edmond-Cela » Tue, 26 Feb 2008 , 22:35

sipas kti lajmi 6 skuadrate e para te superliges do ndeshen me njana tjetren per fitimin e kampjunatit

Image

[/color]

Miri
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by Miri » Wed, 27 Feb 2008 , 16:53

VLLAZNIA 0-0 BESLIDHJA
VLLAZNIA kualifikohet me veshtiresi ndaj beslidhjes
ku ne turnin tjeter do perballet me Besen e Kavajes.

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete
Skuadra: vllaznia

Post by GOLDIAN » Wed, 27 Feb 2008 , 18:31

Miri wrote:VLLAZNIA 0-0 BESLIDHJA
VLLAZNIA kualifikohet me veshtiresi ndaj beslidhjes
ku ne turnin tjeter do perballet me Besen e Kavajes.
marshalla mire
gjynah mu anku se u ba dhe lezha mas me hanger gol prej vllaznise
ne dy ndeshje vec nje gol
nese ma urime vllazen
i perjashtuar

rai
I Perjetshem
I Perjetshem

Post by rai » Wed, 27 Feb 2008 , 20:43

Ne baze te krese bahet edhe kapelja, na shkume e fitume jashte nje ndeshje me eleminim atehere qa duhet me ba ne ndeshje te kthimit, duhet me kene rrezultativ. na kena nji ndeshje me randsi ne Kavaje ket jave e as nuk me interesote me ba spektakel me Lezhen e me damtu nej lojtar. Kualifikimi ishte nenshkru ne Lezhe qysh para nji jave....e nuk ka vend per kritika se ndoshta Josa ka apliku dicka te re, ose thjesht ka ba loj me rujt rrezultatin. Na kunder Lezhes po lushim e jo kunder nej ekipit te madh ....prandaj mos te dekurajohna kot se po bahet mode, ne jena forum tifozash e jo "kritikesh sportive" e ekipi ka nevoje per mbeshtetje....ne fund te fundit u kualifikume apo jo ???????????????

Image

Miri
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by Miri » Wed, 27 Feb 2008 , 21:16

disa nga rastet e takimit vllaznia-beslidhja
http://s269.photobucket.com/albums/jj70 ... ap00-1.flv

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Wed, 27 Feb 2008 , 22:48

rai wrote:Ne baze te krese bahet edhe kapelja, na shkume e fitume jashte nje ndeshje me eleminim atehere qa duhet me ba ne ndeshje te kthimit, duhet me kene rrezultativ. na kena nji ndeshje me randsi ne Kavaje ket jave e as nuk me interesote me ba spektakel me Lezhen e me damtu nej lojtar. Kualifikimi ishte nenshkru ne Lezhe qysh para nji jave....e nuk ka vend per kritika se ndoshta Josa ka apliku dicka te re, ose thjesht ka ba loj me rujt rrezultatin. Na kunder Lezhes po lushim e jo kunder nej ekipit te madh ....prandaj mos te dekurajohna kot se po bahet mode, ne jena forum tifozash e jo "kritikesh sportive" e ekipi ka nevoje per mbeshtetje....ne fund te fundit u kualifikume apo jo ???????????????
Nuk asht pune dekurajimit maj naqe po i fije era futboll duhet me i ardhe ktij mas me ban me thane ekipit.Nese te shohim javte e ardheshme se qa ka me u ba.

Image

rai
I Perjetshem
I Perjetshem

Post by rai » Wed, 27 Feb 2008 , 22:57

qejf kam edhe une me fitu e me ba spektakel po ndeshje eleminimi ishte e asht vshtire me motivu ekipin masi fiton jashte 1-0 kunder nji ekipit te rangut lezhes. Me pa rrah nej Tiran apo Partizan jashte atehere trembem pak por Lezha s'asht kerkund...por po tham prap se edhe une du 3 pike e me spektakel por kur kualifikohena te pakten gjysa e t;keqes

Image

Admin
Webmaster
Webmaster

Post by Admin » Thu, 28 Feb 2008 , 00:55

duke pa qe javen qe vjen kena me lujt nji ndeshje te veshtire kunder Beses per mu asht e randsishme asht qe u kualifikume.

Urime edhe nji here per kualifikimin..
Vllaznit Ultras

Image

Shkodrani81
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by Shkodrani81 » Thu, 28 Feb 2008 , 06:14

Lene mar burr se asht marre me i thane kujt. Pa ku asht ekip per kampion ky. Ma bani hallall por mu m'i kane hup krejt shpresat.
Edhe per kampionat mezi ia morrme nje barazim ne Lezhe.

kuqeblu4ever
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by kuqeblu4ever » Thu, 28 Feb 2008 , 13:06

Shkodrani81 wrote:Lene mar burr se asht marre me i thane kujt. Pa ku asht ekip per kampion ky. Ma bani hallall por mu m'i kane hup krejt shpresat.
Edhe per kampionat mezi ia morrme nje barazim ne Lezhe.
As mu nuk ma mbush synin me te than te drejten vec hajt sa me i dhan shpresa vedit.
VLLAZNIA, BAYERN MÜNCHEN, BARCELONA

Post Reply