mrekulli! ishalla po e shfrytezojme ket rast. mas me fitu me skenderbeun ne shkoder shkojn e t'myten....Miri wrote:naqe tirana ka dal barazim 0-0 edhe elbasani ka humb 1-0KRENARIA KUQ e BLU wrote:me skenderbeun fitojme me goleade. e i afrohemi dy pike partizanit e dinamos se ndahen barazim. me ken se nuk fiton tirana ne durres kishte ken kryeveper, por asht shum e veshtire
java 21-te Vllaznia-Skenderbeu
-
- Administrator
-
- ANTI TIRANSI
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Ajax Vllaznia
mos more goldian se na i preve kamt nese ajo ndeshje del njashtu si thu ti atehere ma mire te shkojme vet ne kategorine ma poshte e ta lajme skenderbeun aty ku jena ne.naqe,une kam frike boll por nuk mendoj se do jete njashtu.o sot o kurr naqe.une e kam than edhe ma pare se rrezultati do jete 5 me 0 per ne ,dhe shpresoj te nji barazim i partizanit qe ti afrona 3 pike ,e shpresoj qe ne kavaje te fitojme gjithashtu se javen tjeter asht tirana e partizani ndeshje direkte dhe shpejt te kapim vendin e dyte.e di se asht teper e veshtire qe te shpresojme te titulli kampion ,por deshta me than se jan edhe 12 ndeshje e jan 36 pike ,dhe matematika na len me dal edhe ne vend te pare,ne nuk bajm gabime e dinamo ban gabime.shpresoj qe dinamos i prihet keq ,e shpresoj qe te humbin da ndeshje ,e isha bjen ne krize . e ishalla njaj zot ban mrekulina per vllaznine.ne ndeshjet me besen do lozin te tan,edhe ata qe jane te pezulluar,dhe do jete nji ndeshje per jete a vdekje.shpresoj qe vllaznia te lufoje per jete e don zoti per me ba nej qudi,se asht shume e veshtire me marr titullin ne,e per me marr titullin duhet me fitu me dinamon partizanin e me rrah mren tiranen.vetem keshtu kena shpresa.para vllaznia
-
- Tifoz nderi
Edhe une tham se kyt neshje e fitojme thelle, se ball ma me gabime dhe kthesa, se na lodhen.
Shifeni se cfare rastit te mire kena pas me ju afru titullit sikur te fitoshim me Vlonen tash qe paska hup Elbasani dhe barazu Tirana prape. Pernjat tham une se nuk kena gja ne terezi per simjet, sepse jena tu lan rastet ma te mira. Hup me Shkumbinin, barazo me Vlonen, barazo me Lezhen, hup me Kastriotin n'fushe asnjanese(marre me i thane kujt), une s'di se me ke dona me fitu!!!!
Sidoqofte, kyt neshje tham e fitojme thelle, por per Evrope simjet nuk kam shpresa hiq sepse e kena tregu vedin se sa force kena. Sa e marrim vedin pak, direkt bahet "gabimi" dhe na duhet "kthesa" manej. Simjet Vllaznia ka nis nje rruge me shume kthesa dhe si dihet se kur pa del n'rruge te drejte. Inshallah jam gabim, por une s'jam optimist hiq per Evrope simjet.
Shifeni se cfare rastit te mire kena pas me ju afru titullit sikur te fitoshim me Vlonen tash qe paska hup Elbasani dhe barazu Tirana prape. Pernjat tham une se nuk kena gja ne terezi per simjet, sepse jena tu lan rastet ma te mira. Hup me Shkumbinin, barazo me Vlonen, barazo me Lezhen, hup me Kastriotin n'fushe asnjanese(marre me i thane kujt), une s'di se me ke dona me fitu!!!!
Sidoqofte, kyt neshje tham e fitojme thelle, por per Evrope simjet nuk kam shpresa hiq sepse e kena tregu vedin se sa force kena. Sa e marrim vedin pak, direkt bahet "gabimi" dhe na duhet "kthesa" manej. Simjet Vllaznia ka nis nje rruge me shume kthesa dhe si dihet se kur pa del n'rruge te drejte. Inshallah jam gabim, por une s'jam optimist hiq per Evrope simjet.
-
- Tifoz nderi
- rai
- I Perjetshem
-
- ANTI TIRANSI
- Skuadra: Vllaznia
-
- I lindur KuqeBlu
-
- I lindur KuqeBlu
-
- I lindur KuqeBlu
-
- Administrator
e jo vetem per golin qe bani, por edhe per nji kundersulm qe bani korça, ku ishin 2 sulmusa kunder delain e arriti me ja marre topinEdmond-Cela wrote:jam plotesisht dakort me ty naqe. per mu delain lojtari ma i mire i ndeshjesKRENARIA KUQ e BLU wrote:po. delain. kena lujt shum mire, me shum raste per gol. korça tan kohen n'mrojtje.
-
- I lindur KuqeBlu
-
- I lindur KuqeBlu