A KA ARDH KOHA TE DEGJOHET ZERI YNE?
-
- I lindur KuqeBlu
-
- I lindur KuqeBlu
-
- I lindur KuqeBlu
-
- Tifoz nderi
-
- Tifoz nderi
-
- Moderator
E PERSHENDES IDENE E REDBLUBOYS PER BANDEROLEN;
UN MENDOJ SE DUHET EDHE ME BA PATJETRE NJI TAKIM ME FUSHAJN;
ME DITE SE SI VAZHDON KJO PUNE; KUSH I MABN PERGJEGJESITE PER HUMJEN; A KA OBJEKTIVA VLLAZNIA; CA BAHET NQS KTO OBJEKTIVA NUK PERMBUSHEN; CA BAHET SOZONIN TJETER SE LOJTARE SI PUNA E GRIMES JAN VEC ME BA DEKLARAT NEPER GAZETA
MOS HARRONI KUR DIQ MYFTARI VLLAZNISE I IKEN LOJTARET (BEJZADJA ME SHOKE) POR ME DJEM TE RI (SALIHI ME SHOKE) E MORRME VEDIN E KENA LUJT MA MIRE SE SOT
SA PER ME HANGER TRE- KATER GOLA NE PEQIN E SHIJAK NUK KENA NEVOJ AS PER TRANIER E AS PER PRESIDENT
UN MENDOJ SE DUHET EDHE ME BA PATJETRE NJI TAKIM ME FUSHAJN;
ME DITE SE SI VAZHDON KJO PUNE; KUSH I MABN PERGJEGJESITE PER HUMJEN; A KA OBJEKTIVA VLLAZNIA; CA BAHET NQS KTO OBJEKTIVA NUK PERMBUSHEN; CA BAHET SOZONIN TJETER SE LOJTARE SI PUNA E GRIMES JAN VEC ME BA DEKLARAT NEPER GAZETA
MOS HARRONI KUR DIQ MYFTARI VLLAZNISE I IKEN LOJTARET (BEJZADJA ME SHOKE) POR ME DJEM TE RI (SALIHI ME SHOKE) E MORRME VEDIN E KENA LUJT MA MIRE SE SOT
SA PER ME HANGER TRE- KATER GOLA NE PEQIN E SHIJAK NUK KENA NEVOJ AS PER TRANIER E AS PER PRESIDENT
- rai
- I Perjetshem
-
- Webmaster
- Skuadra: Vllaznia
-
- Moderator
-
- I lindur KuqeBlu
-
- Kuqeblu Perjet
- Skuadra: Ça pyetje?!!!!!
BLUZA E VLLAZNISË ËSHTË SHUMË E RËNDË,DORDOLECAT S MUND TA MBAJNË VESHUR! :Admin wrote:O mondi, sic e tha edhe Redbluboys, kja banderole duhet me ju drejtu te tanve, ja vetem presidences, por lojtareve, duke pa qe skan lujt hic!!!
Per mendimin tem duhet me ken nji mesazh drejtu lojtareve se nuk jane tu u impenju njac sa duhet.
Para VLLAZNIA!
-
- ANTI TIRANSI
Grims ja dha Federata.5 jave edhe 1 milion,ashtu si edhe Kotrrit.Man in Redblue wrote:shume mire me keto dy perjashtime; un du edhe grimes me i dhane nji pezullim se i bjen grusht kundershtarit, e normalisht duhej te ishte ndeshku me karton te kuq e do ta kishte demtu skuadren
Jena shkodran edhe e kena per nder,
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!
-
- Mysafir i Rrespektum
-
- Webmaster
-
- Kuqeblu Perjet
N.q.s. e ke me mu?! aty janë dy mesazhe.Mund të përdoret vetëm pjesa e parë,si dhe mund të shkruhet edhe në Shkodrançe.Admin wrote:fjalia duhet me ken e shkurt e ja shume e gjate se perndryshe nuk ka se si me u shkru.
Une personalisht ma ka qejfi me shkru dicka ne shkodranshe.....
Se kshu ka edhe ma shume vlere mesazhi:)
Para VLLAZNIA!
-
- Antar
-
- Moderator
-
- Kuqeblu Perjet
Mirë e ke ti por problemi është se,në Shkodër i njofin se ç'farë horash janë,kështuqë problemi është ti njohi e gjithë Shqipëria dhe e kemi për luks të japim shëmbullin të parët se si trajtohet nëpërkëmbja e bluzës së skuadrës.Man in Redblue wrote:ja forri me te thane te drejten nuk ke si shkrun ne banderole shkodrane "eshte" ne vend qe me thane shkurt "a"
Mos harro që,në trenin e skuadrava Shqiptare ne jemi vagoni i parë dhe çdo veprim që bëjmë ne krijon jehonë edhe tek skuadrat tjera.
Po,si ja ke kalu ti,iher,mir a?!! Ça thojn?!!!
P.S. E di që dikush tjetër do guxoj ,me vrap të thojë se Lokomotiva janë ata,por mos të lodhet kot se e kam mendu edhe at opsion.
Para VLLAZNIA!
-
- Webmaster
Zani i tifozave asht nigju, e komplimente V-U qe e kan cu zanin e i kan ba thirrjes skuadres per motivim.
Siç e ka shkru edhe Redbluboys reagimi ka ken duke vu banderolen mrapsht, si edhe duke mas ba tifozllek per Vllaznine....
Kja gja asht kuptu prej Vllaznise dhe drejtusve e te shpesojme qe lojtart ti japin vedit e te na nderojne.
Urime edhe njihere V-U.
Siç e ka shkru edhe Redbluboys reagimi ka ken duke vu banderolen mrapsht, si edhe duke mas ba tifozllek per Vllaznine....
Kja gja asht kuptu prej Vllaznise dhe drejtusve e te shpesojme qe lojtart ti japin vedit e te na nderojne.
Urime edhe njihere V-U.
-
- Administrator
per mendimin tem tifozat a dasht me protestu edhe per faktin qe i asht dhan shiritin e kapitenit Telit. mas atyne deklaratave te turpshme qe ka ba e bajn edhe kapiten? manej, pse a i takon ati para sinanit e osjes?
tifozat a dasht me i dediku nje kor telit per me i ba me dit se nuk na ka pelqy vneri qe ka qit prej gojet e nje kor kryesis te vllaznis per dhanjen e shiritit nje lojtarit qe nuk din ça asht bluza vllaznis
tifozat a dasht me i dediku nje kor telit per me i ba me dit se nuk na ka pelqy vneri qe ka qit prej gojet e nje kor kryesis te vllaznis per dhanjen e shiritit nje lojtarit qe nuk din ça asht bluza vllaznis