Merkatoja e Janarit
-
- Moderator
-
- ANTI TIRANSI
-
- Tifoz nderi
-
- Tifoz nderi
-
- ANTI TIRANSI
-
- Tifoz nderi
-
- Administrator
-
- Kuqeblu Perjete
- Skuadra: vllaznia
-
- ANTI TIRANSI
Gjendja fizike do te jet e mire.Te pakten me sa di un.Ne janar ka firmose me Arsenalin e Kievit por spo e kuptoj pse e ka prishe kontraten.KRENARIA KUQ e BLU wrote:a asht ne gjendje te mire fizike apo asht hala i demtum?vvvllaznia wrote:6 muj te ne sa me na ba me fitu titullin nuk kan me i ba keq.Mandej ishallan ne qershor del jashte prapvllaznia1919 wrote:
Mrekulli per Vllaznine por po me vjen keq per Elvinin!
me metalurgun ka lujt der tesh a?
Jena shkodran edhe e kena per nder,
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!
-
- Webmaster
- Skuadra: Vllaznia
-
- Kuqeblu Perjete
Kjo ashte primen surprize prej Elvinit edhe prej Valterit,po ne ralle te pare hallall Elvinit qe ka pranu me ardhe me Vllaznin edhe si thot Goldi qjef kisha pas me pa te naj skuader ne Europe,po megjithate ka ardhe aty ku ka marr fame e jo si tjert qe shkojne per leke ner skuadra tjera si puna Telit qe del publikisht edhe thot une jam mas lekut turp ti vine....
Kuqeblu perjete!!!!
-
- Webmaster
- Skuadra: Vllaznia
Mbërrin Elvin Beqiri, së shpejti në Gjermani
Fansat kuqeblu do të kenë rastin ta shohin sot në stërvitje, Elvin Beqirin, i cili nuk e ka kthyer mbrapsht propozimin që i ka bërë klubi Vllaznia. Megjithatë, ai nuk do të mund të luajë për kuqeblutë, sikurse thotë vetë ai, edhe për disa javë, deri aty nga fundi i muajit shkurt. “Falënderoj Vllazninë për ftesën që më ka bërë, por duhet të pranoj se gjendja e ime nuk është akoma aty ku duhet, sepse, po të ishte ndryshe, unë do të aktivizohesha me ekipin ku isha në kontratë”, thotë për “Sport Ekspres” Elvin Beqiri. Mbrojtësi shkodran i komnbëtares tregon se është në pritje të vizës gjermane, për të shkuar në një klinikë profesionale në Gjermani për kurim dhe, nëse gjithçka shkon mirë, atëherë do të luajë me Vllazninë për pjesën e mbetur të sezonit. I pyetur, nëse ka nënshkruar kontratën me Vllazninë, Beqiri sqaron se një gjë e tillë nuk është bërë akoma, por kur të vijë momenti i aktivizimit, biseda në tavolinë do të jetë më serioze. Megjithatë, ai nuk i vë shumë rëndësi kontratës, pasi më i rëndësishëm për të është rikuperimi sa më i shpejtë.
Fansat kuqeblu do të kenë rastin ta shohin sot në stërvitje, Elvin Beqirin, i cili nuk e ka kthyer mbrapsht propozimin që i ka bërë klubi Vllaznia. Megjithatë, ai nuk do të mund të luajë për kuqeblutë, sikurse thotë vetë ai, edhe për disa javë, deri aty nga fundi i muajit shkurt. “Falënderoj Vllazninë për ftesën që më ka bërë, por duhet të pranoj se gjendja e ime nuk është akoma aty ku duhet, sepse, po të ishte ndryshe, unë do të aktivizohesha me ekipin ku isha në kontratë”, thotë për “Sport Ekspres” Elvin Beqiri. Mbrojtësi shkodran i komnbëtares tregon se është në pritje të vizës gjermane, për të shkuar në një klinikë profesionale në Gjermani për kurim dhe, nëse gjithçka shkon mirë, atëherë do të luajë me Vllazninë për pjesën e mbetur të sezonit. I pyetur, nëse ka nënshkruar kontratën me Vllazninë, Beqiri sqaron se një gjë e tillë nuk është bërë akoma, por kur të vijë momenti i aktivizimit, biseda në tavolinë do të jetë më serioze. Megjithatë, ai nuk i vë shumë rëndësi kontratës, pasi më i rëndësishëm për të është rikuperimi sa më i shpejtë.
-
- ANTI TIRANSI
-
- ANTI TIRANSI