Shkumbini-Vllaznia
-
- Tifoz nderi
Un tham qe duhet te jena ma te matur ne mendimet tona sepse ndodh ne itali qe kampionja e botes si Milani deri tesh (qe jena ne dhjetor) te mos ket fitu hala mrena shpis vet keshtu qe edhe mund te ndodh qe edhe Vllaznia te hup 4-0 sepse lun keq ose te hup per shitje apo gjitha marrinat e tjera.Natyrisht qe nqs skuadra mendon si disa ketu ne forum qe ne futboll fitohet me qytetari e jo me loje ateher tham qe vitin tjeter kena me hup 10-0
-
- Huligan
UN DO VAZHDOJ TE JEM ANTAR I KETEJ FORUMI SEPSE UNE RESPEKTOJ CDO SHKODRRAN PURO...ASHTU SIC EDHE RESPEKTOJ SHKODREN...Man in Redblue wrote:Shpresoj qe shkumbini mos te merzitet per keto fjale, dhe te vazhdojne me ken antare i nderum i forumit tone,
sa per shkrimin e mesiperm ma merr mendja se admini do te marrin masat e nevojshme
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: vllaznia
Asht tjeter pune mos me fitue nji neshje ne fushen tande, e asht tjeter pune, me te rraf nje katun 4-0, tu ble arbitrat.vvvllaznia wrote:Un tham qe duhet te jena ma te matur ne mendimet tona sepse ndodh ne itali qe kampionja e botes si Milani deri tesh (qe jena ne dhjetor) te mos ket fitu hala mrena shpis vet keshtu qe edhe mund te ndodh qe edhe Vllaznia te hup 4-0 sepse lun keq ose te hup per shitje apo gjitha marrinat e tjera.Natyrisht qe nqs skuadra mendon si disa ketu ne forum qe ne futboll fitohet me qytetari e jo me loje ateher tham qe vitin tjeter kena me hup 10-0
Per cka je tuj fol per Milanin, bani si bani vjet tuju shgarravit, por ska kat vit ma se anglezt kan me e zdrugue mire.
Vllaznia ne zemer
-
- Huligan
FORRI SE JEMI TE DY NEPER NGA I NJEJTI VEND....forri wrote:Duhet ta kuptosh që nga nervat e mbasndeshjes,ka njerëz të ndryshëm që,natyrisht, edhe reagimin e kanë të ndryshëm prandaj nuk duhet ta keqkuptosh pasi besoj se e gjithë shprehja që ty të ka lënduar,është thënë në mënyrë figurative (nji skuadër e vogël)dhe jo për tu treguar të tjerëve që Peqini është katund.KsShkUmBinI wrote: VLLA ME VJEN KEQ QE ULESH KAQ POSHTE E FILLON TE THUASH JO KATUNE JO QYTET....TE PAKTEN AI PEQINI QE JU E QUANI FSHAT ESHT QYTET ME I LASHTE SE LUSHNJ E DISA QYTETE TE TJERE...PEQINI ESHTE 2400 VJECAR VLLA I NDERUAR...ATY KALONTE RRUGA EGNATIA..DHE PARA KOMUNZMIT PEQINI KA QEN VENDI KU BEHEJ PAZARI ME I MADH NE SHQIPERINE E MESME...PAVARSISHT SE ERDHI KUMUNIZMI DHE I DEGJENEROJ TE GJITHA...
UN KAM SHUUUME RESPEKT PERSHKODREN DHE SHKODRANET..POR QE TE ME OFENDOSH VLLA UNE STE LEJOJ..SEPSE PER TY AI MUND TE JET FSHAT OSE QYTET (PAK RENDESI KA) PER MUA AI ESHTE VENDLINDJA IME DHE E DUA MEGJITH SHPIRTE,ASHTU SIC DUA CDO TOKE SHQIPTARE...
Më bëhet qefi që je nacionalist,dhe që për ty çdo tokë Shqiptare ka të njëjtën vlerë por doja të shtoja nji koment(pra,mundohu të mos debatojmë shumë rreth kësaj).Pavarsisht se mund ta quajmë qytet apo fshat(kjo pak rëndësi ka në këtë rast,pasi është thënë në gjaknxehtësi e sipër)do të këshilloja që mos e egzagjeroje me historinë,pasi si vëndbanim mund të ketë egzistuar,por si qytet i mirfilltë nuk ma do mëndja të shkojë aq larg pasi në atë kohë edhe Shkodra me Durrësin që njiheshin si"Qytete"ishin në madhësinë e nji kështjelle(të dyja kështjellat ezistojnë edhe sot,pra mund ti shohësh).Peqini i sotëm e ka zanafillën diku nga vitet 1460 me ndërtimin e kalasë(si garnizon ushtarak nga Turqit),më vonë u ndërtua Xhamia dhe rreth saj filloi bërthama e qytetit të sotëm si dhe zgjerimin artificial që i dha regjimi Komunist dhe kaq.por ta çosh 2400 vjet është e tepërt.
Përsa i përket ndeshjes,nuk e besoj ti përshtatet niveleve të skuadrave,kshtuqë ka pisllik brënda,ne si tifoza jemi të detyruar ti bëjmë duva thjesht stemës së skuadrës.Unë kështu e shoh.
Tashti a kan bërë mirë a kanë bërë keq,nuk di ça me thanë pasi nuk e di se a ka përfitu nanji gjë skuadra nga kjo humbje e turpshme apo jo,pasi çdo e keqe ka edhe të mirën e saj nga mbrapa.Shpresoj të paktën të jetë kështu!
UN I KUPTOJ NERVAT E SECILIT POR NUK MUND TE ARRISH DERI ATY SAQE TE OFENDOSH NJE POPULL TE TERE...MGJTH SECILI KA MENDIMET E VETA...
UN JAM NACIONALIST ASHTU SIC EDHE FAMILJA IME KA DHENE GJAKUN PER KOMBIN TONE...VLLA I NDERUAR UNE SE KRAHASOVA ME SHKODREN...DHE AS QE NUK E KRAHASOJ ME SHKODREN..SEPSE DIHET SE KUSH ESHTE SHKODRA E CA I KA DHENE SHQIPERISE SHKODRA..ME VJEN KEQ QE PO I KEQ INTERPRETON LLAFET E MIJA...DHE NESE THUA QE PEQINI E KA ZANAFILLEN NE KOHEN E TURKUT NE NDERTIMIN E KALASE E KE SHUUUME GABIM PER ME SHUME SHIKO KETE HARTE TE RRUGES EGNATIA... CLAUDIAN ESHTE EMRI I LASHTE I PEQINIT http://i24.servimg.com/u/f24/11/36/21/09/via_eg10.jpg DHE TA SIGUROJ UNE QE ESHTE 2400 VJECARE...
AS QE E KRAHASON NJERI SHKUMBININ ME VLLAZNIN,TIRANEN,PARTIZANIN ETJ....MGJTH DOJE TE TE THOJA QE EDHE VJET VLLAZNIA HUMBI 3-1 NE PEQIN..MOS EDHE AJO NDESHJE KA PAS PISLLEK BRENDA???PO E PERSERIS EDHE NJE HERE QE EKIPI IM I DYTE MBAS SHKUMBINIT ESHTE VLLAZNIA
P.S. TE ME FALNI QE KAM DAL JASHTE TEME...
-
- Huligan
PEQINI MUND TE JETE CA TE DOJE POR PER MUA ESHTE TOKE SHQIPTARE....loroborici wrote:Pa cka me u nderu forumi me nji tifoz pa marre, cka don me na mush menjen qe Peqini asht tu fitu me djerens e ballit a me munin e vet? Se ka tash vite qe skenari i futbollit tone asht ba qe mafiozat Tirans dhe t Edi Rams marin kampionatin tak e fak, e manej Peqini sheto mos me dal ne kategori te dyte. Asht afer menjes qe neshja ne Peqin ka ken e bleme, e ne ven te ngrjm zanin, bajme shurje shkrimesh.Man in Redblue wrote:Shpresoj qe shkumbini mos te merzitet per keto fjale, dhe te vazhdojne me ken antare i nderum i forumit tone,
sa per shkrimin e mesiperm ma merr mendja se admini do te marrin masat e nevojshme
Cka me ken gabim me than qe peqini asht katun? A nuk asht katun aaa?
Admin: tjeta juj, a asht forum i Peqinit ky aaaaa?
OK VLLA MEQENSE UNE TY TE BEZDIS DHE QE KY SESHTE FORUMI I PEQINIT QE SOT E TUTJE SDO JEME ME PJESE E KETIJ FORUMI...MGJTH DO TE THEM NJE GJE QE PER MUA TI JE NJE ZERO DHE TEK UNE NUK NDRYSHON RESPEKTI NDAJ SHKODRANEVE DHE SHKODRES.....JU UROJ GJITHE TE MIRAT DHE JA KALOFSHIT SA ME MIRE...
-
- Tifoz nderi
Ti tana hert paske qef me cue mhabetin ke politika, se nuk ditke me fol per sportin por tana hert, hup neper menime tuj na fol kot. Per mua ban ca te dush se nuk jom bossi i forumit, rri a iken sduhet gja, por nji gja dije prej mejet. Ku do qi te shkosh, e ne cdo forum te huj, mos ban si shef drithi, sikur i di tana, tu na qit ekipn tuj te delenxhijve, qi blejn gjithe neshjet me pare, sikur tjet ekipi ma i mire i bots.KsShkUmBinI wrote: PEQINI MUND TE JETE CA TE DOJE POR PER MUA ESHTE TOKE SHQIPTARE....
OK VLLA MEQENSE UNE TY TE BEZDIS DHE QE KY SESHTE FORUMI I PEQINIT QE SOT E TUTJE SDO JEME ME PJESE E KETIJ FORUMI...MGJTH DO TE THEM NJE GJE QE PER MUA TI JE NJE ZERO DHE TEK UNE NUK NDRYSHON RESPEKTI NDAJ SHKODRANEVE DHE SHKODRES.....JU UROJ GJITHE TE MIRAT DHE JA KALOFSHIT SA ME MIRE...
Mqun mu zero me zhufk kur ti ske than nji gja me men por tu ju munue me justifikue, pazaret qi bajn ata hafijet e klubit tuj qi vec tu ble neshje kan ba ka tash 10 vjet.
Skam than se Peqini nuk asht toke shqiptare, kam than se asht katun, e me dukt cudi me te mujt katuni 4-0. Leqi fjala katun nuk asht ofendim.
Vllaznia ne zemer
-
- Moderator
na shqiptaret jena shume menemedhenj, ca bani ju me iu thane ne itali a amerike dikush: shqipnia asht sa nji katund i italise a USA, bile nga ana e ekonomike as sa nji katund. Mas leni nam par Zoten, se nuk jena ba hala na me pas kyt luks, ma thane jo katund e jo fshat.
PS: shkumbini un edhe shumica e anetareve kishim me te pase me deshire ne forum, prandaj mos e ban ate gabim me ike, por edhe fymjet e tjera kujt nuk ke pse me i duru.
PS: shkumbini un edhe shumica e anetareve kishim me te pase me deshire ne forum, prandaj mos e ban ate gabim me ike, por edhe fymjet e tjera kujt nuk ke pse me i duru.
-
- Tifoz nderi
O vlla mos ja ban qefin njerzve qe nuk e meritojn me ja ba qefin.hajde bujrum prap ne kete forum se ti je ma i shtepis se sa asht ai.KsShkUmBinI wrote:PEQINI MUND TE JETE CA TE DOJE POR PER MUA ESHTE TOKE SHQIPTARE....loroborici wrote:Pa cka me u nderu forumi me nji tifoz pa marre, cka don me na mush menjen qe Peqini asht tu fitu me djerens e ballit a me munin e vet? Se ka tash vite qe skenari i futbollit tone asht ba qe mafiozat Tirans dhe t Edi Rams marin kampionatin tak e fak, e manej Peqini sheto mos me dal ne kategori te dyte. Asht afer menjes qe neshja ne Peqin ka ken e bleme, e ne ven te ngrjm zanin, bajme shurje shkrimesh.Man in Redblue wrote:Shpresoj qe shkumbini mos te merzitet per keto fjale, dhe te vazhdojne me ken antare i nderum i forumit tone,
Cka me ken gabim me than qe peqini asht katun? A nuk asht katun aaa?
Admin: tjeta juj, a asht forum i Peqinit ky aaaaa?
- rai
- I Perjetshem
[quote="vvvllaznia
O vlla mos ja ban qefin njerzve qe nuk e meritojn me ja ba qefin.hajde bujrum prap ne kete forum se ti je ma i shtepis se sa asht ai.[/quote]
Njashtu asht...nuk asht nevoja me komentu qytet e fshat por ekipet e futbollit. Une kam ken deshmitar i disa rasteve kur njerezit ktu (ne canada) diskutoshin jo Shqipnia e vogel e jo Shqipnia ashtu...dhe m'vite me plas, e debati degjenerote deri ne rrahje...Na jena nji komb i vogel dhe po te vazhdojme me urrejtje krahinore atehere cu pa puna. Kndej ti z.loroborici hap telashe me nji shqiptar dhe biles djal i mire boll e ka ana tjeter hap tema per crvena zvezden....a te ka lan mendja ty a? nuk kena nge per kta pune vlla...
p.s gjithsesi une mendimin tim shpreh
O vlla mos ja ban qefin njerzve qe nuk e meritojn me ja ba qefin.hajde bujrum prap ne kete forum se ti je ma i shtepis se sa asht ai.[/quote]
Njashtu asht...nuk asht nevoja me komentu qytet e fshat por ekipet e futbollit. Une kam ken deshmitar i disa rasteve kur njerezit ktu (ne canada) diskutoshin jo Shqipnia e vogel e jo Shqipnia ashtu...dhe m'vite me plas, e debati degjenerote deri ne rrahje...Na jena nji komb i vogel dhe po te vazhdojme me urrejtje krahinore atehere cu pa puna. Kndej ti z.loroborici hap telashe me nji shqiptar dhe biles djal i mire boll e ka ana tjeter hap tema per crvena zvezden....a te ka lan mendja ty a? nuk kena nge per kta pune vlla...
p.s gjithsesi une mendimin tim shpreh
VLLAZNIA - mei unus, verus, precipuus ferveo
-
- I lindur KuqeBlu
loroborici ke 2 dit ne forum, ne rradhe te pare para qe te ofendosh njerzit, mesoj nje gja duhet me rrespektu njerzit e shpise, dhe shkumbini asht njeriu i shpia ne kyt forum, kshtu qe mos i ofendo njerzin qe nuk i njeh.
shkumbini mas ban gabim ma na ike se je i rrespektum nga te gjith na qe te njohim. dhe mos ju vun veshin atyne qe nuk i din fjaven rrespekt.
shkumbini mas ban gabim ma na ike se je i rrespektum nga te gjith na qe te njohim. dhe mos ju vun veshin atyne qe nuk i din fjaven rrespekt.
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.
[/color]
[/color]
-
- Tifoz nderi
Mduket sej tuj fol krejt gabim. Se skam 2 dit ne forum por spakut jam regjistrue qi ne shkurt por skam mujt me shkrujt se skam pas internet e boll halle me PC.Edmond-Cela wrote:loroborici ke 2 dit ne forum, ne rradhe te pare para qe te ofendosh njerzit, mesoj nje gja duhet me rrespektu njerzit e shpise, dhe shkumbini asht njeriu i shpia ne kyt forum, kshtu qe mos i ofendo njerzin qe nuk i njeh.
.
Nuk ofendova kerkand, e sme duket me ven qi jeni tu ba kujen per nji rob qi do me cu cdo gje ke politika e me na ba leksione per gjana qi skane lidhje me disktue. Zdi cka me than kur turrni te tan me thane qi peqini skenka katun. Edhe katun me ken ska pse me u ofendue, se ne nona jeme katunare prej Korplu asht e ska pse me ken ofendue. Ju marsha te keqen, mos u bani hor. Me kam ne toke.
Vllaznia ne zemer
-
- Antar
a ka administrator e moderatora ky sit mor vlla??!!
se nuk po e marr vesht...kush nuk ka disiplin e edukat: JASHT NGA FORUMI I VLLAZNIS, ne diskutojm per sport por edhe po te diskutonim per cfaredo tjeter keto muhabete nuk i kan hije as atij qe i shkrun e as administratoreve qe e lejojne qe te shkruaj ofendime te tilla.
Ps: KsShkUmBinI nqs ti do te ikesh askush nuk te ndalon, vetem ta dish se nuk duhet asnjeher me u terheq e aq me teper me u fy perball personave te till
se nuk po e marr vesht...kush nuk ka disiplin e edukat: JASHT NGA FORUMI I VLLAZNIS, ne diskutojm per sport por edhe po te diskutonim per cfaredo tjeter keto muhabete nuk i kan hije as atij qe i shkrun e as administratoreve qe e lejojne qe te shkruaj ofendime te tilla.
Ps: KsShkUmBinI nqs ti do te ikesh askush nuk te ndalon, vetem ta dish se nuk duhet asnjeher me u terheq e aq me teper me u fy perball personave te till
-
- Webmaster
- Skuadra: Vllaznia
Kja teme mbyllet ktu!!!
Loroborici, matu mire kur flet, fymjet e tjera nuk kane me u toleru!!
Sa i takon pyetjese se i kujt asht forumi i Vllaznise apa i Shkumbinit, duhet ta dish mire se SHKODRANT gjithmone e kane rrespektu mikun edhe kane me e respektu gjithmone, kshu qe nqs je shkodran i vertet duhet duhet ta disha ket gja mire!!!!
Tana te mirat.
P.S. Deko ke te drejte naqe, por kja perjudhe ka ken impenjative per mu kshu qe skam pas kohe me i ndej mrapa forumit, por duhet te tane ne bashke me ba dicka per disiplinen, duhet me ken ma shume te ndergjegjshem kur shkrujme !!!
Loroborici, matu mire kur flet, fymjet e tjera nuk kane me u toleru!!
Sa i takon pyetjese se i kujt asht forumi i Vllaznise apa i Shkumbinit, duhet ta dish mire se SHKODRANT gjithmone e kane rrespektu mikun edhe kane me e respektu gjithmone, kshu qe nqs je shkodran i vertet duhet duhet ta disha ket gja mire!!!!
Tana te mirat.
P.S. Deko ke te drejte naqe, por kja perjudhe ka ken impenjative per mu kshu qe skam pas kohe me i ndej mrapa forumit, por duhet te tane ne bashke me ba dicka per disiplinen, duhet me ken ma shume te ndergjegjshem kur shkrujme !!!