Shkumbini-Vllaznia

Ketu ndodhet te gjithe ato tema, te cilat jane te vjetra apo ne te cilat nuk diskutohet.
Edmond-Cela
I lindur KuqeBlu
I lindur KuqeBlu

Post by Edmond-Cela » Sun, 16 Dec 2007 , 22:20

une nuk di ca te tham po vec turp turp. asht marre me i than kuj ne te shkrejtit e ndjekum skuadrat tona te zemer me gjith shpirt kurse kta po lozin me ne. nuk ju vej faj atyne qe nuk shkoj me pa ndeshje ne sadium nuk shkohet kshtu.

edhe une nuk do maj ma tifo desi sa te bahet nje gja. se nuk hecet ma kshtu se po mi shkatrrojn nervat dhe zemren

jam shum i merzetun burra se asht e vetmja skuader qe e du me gjith shpirt dhe kto po tallen me zemrat tona.
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.

Image

[/color]

kuqeblu4ever
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Re: TURP !!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by kuqeblu4ever » Sun, 16 Dec 2007 , 23:37

vllaznia1919 wrote: Naqe per i kyt rast ska pun as valteri as lojtart tone.
Ne daqi me e dite tane muhabetin Drejtusit e Peqinit kan ble albitrin dhe asht e sigurt 100%!
Ky asht kampionati shqiptar pra vllezen.
Un jua thashe pak para se me fillu ndeshja.
Une po habitem prej ketij rezultat dhe jam krejt pa fjale sepse nuk po kuptoj se ca po bahet. Ktu ka dicka qe nuk shkon. Me duket pak e habitshme te kete pune arbitri se arbitri mund te demtojne ne rastin e nje penalltie por keta tonet kane hanger 4 gola. :evil:
VLLAZNIA, BAYERN MÜNCHEN, BARCELONA

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Mon, 17 Dec 2007 , 00:22

Naqe simas tejet kur e din qe albitri ja nep neshjen nji mnyre o i tjeter qa kujton se i napin vedit fort a?
Jena shkodran edhe e kena per nder,
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!

Image

Shkodrani81
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by Shkodrani81 » Mon, 17 Dec 2007 , 06:25

TURP! TURP! TURP!

Une e mendova ndeshje te lehte dhe prape e mendoj te tille me Shkumbinin, por ktu ka dicka dhe nuk kam dyshim. Tash a asht albitri a nakush tjeter, kja ban MUUUUU se asht hile.

S'ka dal hala ai ekip futbolli ne Shqipni me e rrah Vllaznine aq lehte 4-0. Edhe nese ka ndodh najher, ka ndodh me naj ekip te madh, por kurre me nje ekip si Shkumbini, pa dasht me ja ul vlerat. Ai po, na ka rrah disa here dhe e ka meritu, por 4-0 nuk shkon.

T'dhesha ne kampionat se as qe e shof ma me kureshtje. Tash pa hi najher itu me pa kot si shkojne punet, por ma me u merzit, po ju garantoj se JO.

Ne Shqipni edhe nese ke lojtare, nuk te lajne matrapazat e batakqite me lujte ndershem.

Nese ai albiter e ka shit vedin per da mut lek. ai kurre mas i gzofte e i hupte sa ma pare! Legena!

Shkodrani81
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by Shkodrani81 » Mon, 17 Dec 2007 , 06:28

Edhe nese albitri ka ken i blem, as mu nuk ma mush mendjen 4 golshi. Diqa tjeter tham let ktu, pervec albitrit. Zoti i Madh e din se qa bahet.

Me ken si FIFA e perjashtoj Shqipnine prej cdo aktiviteti deri sa te luhen ndeshje te ndershme per 5 vjet rradhazi, manej te shikohet edhe iher marrja pjese apo jo. Ishtu e meritojme prej ksaj Federate.

tironsi_tr
Mysafir i Rrespektum
Mysafir i Rrespektum

Post by tironsi_tr » Mon, 17 Dec 2007 , 10:19

vllaznia1919 wrote:Ska pse me ken postimi i fundit naqe.Me heshtje nuk zgjidhim gja.Duhet me shkru edhe me e qu zanin shum qe me mujte me nrru gja ne kyt sistem skandaloz edhe un kisha thane qe me u bashku me tan tifozat e ndershem shqiptar qe me kerku ate qe na takon:NJI FUTBOLL TE PASTER!!!!!!!!!!!
Po per Zotin, se po na e shpifin fare, na kon bo me zemer!
DUM FUTBOLL TE PASTER! LOJTAR E ALBITRA ME KARAKTER! T'FITOJE MO I MIRI!
Me vjen shume keq vllezen...
Se Tirones Deri Me Sot Vec Tironsi 24Karat i Ka Dal Zot!!!!

LuAnIBarDhEKalTer
Huligan
Huligan

Post by LuAnIBarDhEKalTer » Mon, 17 Dec 2007 , 12:04

vllaznia1919 wrote:Nuk di qa me thane perveq se je nder tifozat"kundershtar" ma realist dhe i sjellshem qe kam pa neper forume.Flm qe ban pjes ne forumin tone!
FLM NAQE :) KENAQESI ESHTE E IMJA TE JEM MIDIS MIQESISE SE SHKODRANEVE.. :)
Last edited by LuAnIBarDhEKalTer on Mon, 17 Dec 2007 , 12:10, edited 1 time in total.
Image

LuAnIBarDhEKalTer
Huligan
Huligan

Post by LuAnIBarDhEKalTer » Mon, 17 Dec 2007 , 12:09

vllaznia1919 wrote:Naqe per i kyt rast ska pun as valteri as lojtart tone.
Ne daqi me e dite tane muhabetin Drejtusit e Peqinit kan ble albitrin dhe asht e sigurt 100%!
VLLA ME INFORMATAT QE KAM UNE SDI GJE QE TE JETE BLERE ARBITRI...ME SA DI UNE NGA PEQINI NDESHJA ESHTE FITUAR ME MERITE NGA PEQINASIT DHE PER MUNGES TE EMANCIPIMIT TE SHKODRANEVE...MGJTH NESE ESHTE BLERE ARBITRI MOS E BOFSHIN PIKEN E HAJRIT ALBITRAT DHE ATO QE I KA DHONE LEKET ARBITRAVE...TE KALBEN MRENA N BURGUT TE GJITHE SEPSE NE DUAM TE SHIKOJME FUTBOLL E JO BIXHOZLLEK...
Image

loroborici
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Skuadra: vllaznia

Post by loroborici » Mon, 17 Dec 2007 , 17:40

Si kenka e munme me te mujt Peqini me 4 gola, aaaa ? Asht afer menjes qi asht shit.
Vllaznia ne zemer
Image

Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Mon, 17 Dec 2007 , 21:28

un nuk e di se si mund te humin vllaznia 4-0 vec prej arbitrit, arbitri mund te japin nji penallti per kundershatrin, ta anullojne nji gol per ne, por ai nuk mund te na rrasin ne 4 gola.

Sipas meje ka tri mundesina:
1. vllaznia ka shit ndeshjen (nuk e besoj)
2. vllaznia ka nenvleftesu ndeshjen (e besoj pak)
3. ne skuader ka klane (e besoj shume)

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Mon, 17 Dec 2007 , 23:35

KsShkUmBinI wrote:
VLLA ME INFORMATAT QE KAM UNE SDI GJE QE TE JETE BLERE ARBITRI...ME SA DI UNE NGA PEQINI NDESHJA ESHTE FITUAR ME MERITE NGA PEQINASIT DHE PER MUNGES TE EMANCIPIMIT TE SHKODRANEVE...MGJTH NESE ESHTE BLERE ARBITRI MOS E BOFSHIN PIKEN E HAJRIT ALBITRAT DHE ATO QE I KA DHONE LEKET ARBITRAVE...TE KALBEN MRENA N BURGUT TE GJITHE SEPSE NE DUAM TE SHIKOJME FUTBOLL E JO BIXHOZLLEK...
Naqe un skam fole nej her me kaq siguri.Kam thane gjithmone qe mund te ket pislleqe.Kyt rradhe kam fole para se me fillu ndeshja dhe kam fole pse kam pase informata teper te sigurta.

Image

loroborici
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by loroborici » Tue, 18 Dec 2007 , 02:15

Kur u ba katuni i Peqinit me i ba Vllaznise 4 gola? :lol: :shock: :shock:
A sju kujtohet aaa? Vitin e shkum sa neshja bleu katuni i Peqinit? Mos tua njej kush... :P
Vllaznia ne zemer
Image

LuAnIBarDhEKalTer
Huligan
Huligan

Post by LuAnIBarDhEKalTer » Tue, 18 Dec 2007 , 11:26

vllaznia1919 wrote:
KsShkUmBinI wrote:
Naqe un skam fole nej her me kaq siguri.Kam thane gjithmone qe mund te ket pislleqe.Kyt rradhe kam fole para se me fillu ndeshja dhe kam fole pse kam pase informata teper te sigurta.
UN TE THASH QE UNE KAQ DI NESE KA PAS DICKA ME SHUME DMTH SHITJE DHE BLERJE TURP TI VIJ LEGENAVE TE NDYRE...DHE JAm I ATIJ MENDIMI QE FUTBOLLI SHQIPTAR TE PASTROHET NGA TE GJITHA GJERAT...
Last edited by LuAnIBarDhEKalTer on Tue, 18 Dec 2007 , 11:40, edited 1 time in total.
Image

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Tue, 18 Dec 2007 , 14:44

Naqe aj asht mendim veq i nji antarit dhe qe mendoj se ka fole me nerva per ndeshjen.

Image

Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Tue, 18 Dec 2007 , 18:09

Shpresoj qi shkumbini mos te merzitet per keto fjale, dhe te vazhdojne me ken antare i nderum i forumit tone,

sa per shkrimin e mesiperm ma merr mendja se admini do te marrin masat e nevojshme

Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Tue, 18 Dec 2007 , 18:13

njeni tha peqini a katund, tjetri jo por ka tradite te lashte.
une di me thane, per vedi jam qytetar me shekuj deri sa arrin pema gjenealogjike, por nuk me pelqejne aspak keto muhabete,

katund a qytet, ne futboll mundet me te rrah edhe berdica, e duhet me punu e mas me ba za, se nuk e kane qytetet e medhaja me tapi futbollin

forri
Kuqeblu Perjet
Kuqeblu Perjet
Skuadra: Ça pyetje?!!!!!

Post by forri » Tue, 18 Dec 2007 , 19:38

KsShkUmBinI wrote: VLLA ME VJEN KEQ QE ULESH KAQ POSHTE E FILLON TE THUASH JO KATUNE JO QYTET....TE PAKTEN AI PEQINI QE JU E QUANI FSHAT ESHT QYTET ME I LASHTE SE LUSHNJ E DISA QYTETE TE TJERE...PEQINI ESHTE 2400 VJECAR VLLA I NDERUAR...ATY KALONTE RRUGA EGNATIA..DHE PARA KOMUNZMIT PEQINI KA QEN VENDI KU BEHEJ PAZARI ME I MADH NE SHQIPERINE E MESME...PAVARSISHT SE ERDHI KUMUNIZMI DHE I DEGJENEROJ TE GJITHA...

UN KAM SHUUUME RESPEKT PERSHKODREN DHE SHKODRANET..POR QE TE ME OFENDOSH VLLA UNE STE LEJOJ..SEPSE PER TY AI MUND TE JET FSHAT OSE QYTET (PAK RENDESI KA) PER MUA AI ESHTE VENDLINDJA IME DHE E DUA MEGJITH SHPIRTE,ASHTU SIC DUA CDO TOKE SHQIPTARE...
Duhet ta kuptosh që nga nervat e mbasndeshjes,ka njerëz të ndryshëm që,natyrisht, edhe reagimin e kanë të ndryshëm prandaj nuk duhet ta keqkuptosh pasi besoj se e gjithë shprehja që ty të ka lënduar,është thënë në mënyrë figurative (nji skuadër e vogël)dhe jo për tu treguar të tjerëve që Peqini është katund.

Më bëhet qefi që je nacionalist,dhe që për ty çdo tokë Shqiptare ka të njëjtën vlerë por doja të shtoja nji koment(pra,mundohu të mos debatojmë shumë rreth kësaj).Pavarsisht se mund ta quajmë qytet apo fshat(kjo pak rëndësi ka në këtë rast,pasi është thënë në gjaknxehtësi e sipër)do të këshilloja që mos e egzagjeroje me historinë,pasi si vëndbanim mund të ketë egzistuar,por si qytet i mirfilltë nuk ma do mëndja të shkojë aq larg pasi në atë kohë edhe Shkodra me Durrësin që njiheshin si"Qytete"ishin në madhësinë e nji kështjelle(të dyja kështjellat ezistojnë edhe sot,pra mund ti shohësh).Peqini i sotëm e ka zanafillën diku nga vitet 1460 me ndërtimin e kalasë(si garnizon ushtarak nga Turqit),më vonë u ndërtua Xhamia dhe rreth saj filloi bërthama e qytetit të sotëm si dhe zgjerimin artificial që i dha regjimi Komunist dhe kaq.por ta çosh 2400 vjet është e tepërt.

Përsa i përket ndeshjes,nuk e besoj ti përshtatet niveleve të skuadrave,kshtuqë ka pisllik brënda,ne si tifoza jemi të detyruar ti bëjmë duva thjesht stemës së skuadrës.Unë kështu e shoh.
Tashti a kan bërë mirë a kanë bërë keq,nuk di ça me thanë pasi nuk e di se a ka përfitu nanji gjë skuadra nga kjo humbje e turpshme apo jo,pasi çdo e keqe ka edhe të mirën e saj nga mbrapa.Shpresoj të paktën të jetë kështu! :?
Para VLLAZNIA!

Admin
Webmaster
Webmaster
Skuadra: Vllaznia

Post by Admin » Tue, 18 Dec 2007 , 22:44

E di se kam fillu me u ba i merzitshem, por besoj se te tane jena mbledh ktu me diskutu miqsisht mes nesh per Vllaznine e per futbollit, kshu ju isha lut qe te flitet per FUTBOLL.

Kerkush nuk asht i detyrum me shkru ne forum!!!
Nqs keni hi ne forum (shpresoj qe jo), per me u sha si edhe me ba politike keni ngatrru FORUM. Nqs doni mund t'ju sygjeroj ndonji forum tjeter ku keni tema mbi politiken, thashethemet, shamjet e fymjet, kshu qe do ju lutesha me u mat para se me shkru edhe me shkru pa fy ate tjetrin.

Tana te mirat edhe ti lajme muhabetet lokaliste se nuk na duhet gja!!!!
Vllaznit Ultras

Image

loroborici
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by loroborici » Tue, 18 Dec 2007 , 23:02

Man in Redblue wrote:Shpresoj qe shkumbini mos te merzitet per keto fjale, dhe te vazhdojne me ken antare i nderum i forumit tone,

sa per shkrimin e mesiperm ma merr mendja se admini do te marrin masat e nevojshme
Pa cka me u nderu forumi me nji tifoz pa marre, cka don me na mush menjen qi Peqini asht tu fitu me djerens e ballit a me munin e vet? Se ka tash vite qi skenari i futbollit tone asht ba qi mafiozat Tirans dhe t Edi Rams marin kampionatin tak e fak, e manej Peqini sheto mos me dal ne kategori te dyte. Asht afer menjes qe neshja ne Peqin ka ken e bleme, e ne ven te ngrjm zanin, bajme shurje shkrimesh.

Cka me ken gabim me than qe peqini asht katun? A nuk asht katun aaa?

Admin: tjeta juj, a asht forum i Peqinit ky aaaaa? :roll:
Vllaznia ne zemer
Image

Skodrinon
Administrator
Administrator

SHKUMBINI- VLLAZNIA

Post by Skodrinon » Tue, 18 Dec 2007 , 23:23

PASH ZOTIN SI A PUNA QI NA KA BA 4 GOLA SHKUMBINI? CA FLITET A KAN SHIT NDESHJEN A KA KEN FAJI ARBITRIT(S'BESOJ SE 4 GOLA JAN SHUM) APO KA FITU PEQINI SE KA KEN MA I FORT? ME SHPJEGONI PAK JU LUTEM SE NUK I KAM PA AS GOLAT TE RUBRIKA SPORTIVE E JU QE JENI N'SHKODER SHKRUNI SE CA FLITET N'QYTET SE S'JAM TU MARR VESHT GJA

Locked