Vllaznia - Partizani
-
- ANTI TIRANSI
- Skuadra: Vllaznia
-
- ANTI TIRANSI
-
- I lindur KuqeBlu
tjeta juj burra
une e pava ndeshjen live ne TV. po e perdori edhe une shprehjen e Berisha, per mu ajo ishte barazim fitore per ne. se e kena dominu krejt pjesen e pare nje ndeshje jashtzakolish e mire nga ana jon une u habita mos dhanjjen e golit te dyt e shenua nga ana jon. ne pjesen e dyte edhe pse e dominuam ndeshjen ra loja shum me te paren ndoshta nga terreni qe u demtu ose nga energjija qe perdoren ne pjesen e pare shum dhe me nje partizan qe e vonote lojen tu tu u shtri ne fushe dimek si te demtum.
une e pava ndeshjen live ne TV. po e perdori edhe une shprehjen e Berisha, per mu ajo ishte barazim fitore per ne. se e kena dominu krejt pjesen e pare nje ndeshje jashtzakolish e mire nga ana jon une u habita mos dhanjjen e golit te dyt e shenua nga ana jon. ne pjesen e dyte edhe pse e dominuam ndeshjen ra loja shum me te paren ndoshta nga terreni qe u demtu ose nga energjija qe perdoren ne pjesen e pare shum dhe me nje partizan qe e vonote lojen tu tu u shtri ne fushe dimek si te demtum.
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.
[/color]
[/color]
-
- I lindur KuqeBlu
-
- Kuqeblu Perjete
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: vllaznia
-
- I lindur KuqeBlu
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: vllaznia
-
- Antar
Sa ndeshje ka qe nuk humbim?!
me vjen keq qe lexoj keto mendime...me shum se kaq nuk mund te bejne!!!!!!!!
Pse sipas jush barazimin dinamos ne tirane kush e mori? Me barazu me skuadren me ne forme aktualisht ne fushen e saj nuk eshte aspak e lehte.
Un nuk jam aspak i mendimit se me shum nuk mund te behet...(un nuk e kam pa ndeshjen, e kam degju ne radio) them se ne mund ta kishim fitu ndeshjen po futbolli keshtu e ka e nuk do te thote qe nuk jemi te zote me rrah partizanin ne loro borici...
Forca vllaznia se jena ne rrugen e duhun...
Pse sipas jush barazimin dinamos ne tirane kush e mori? Me barazu me skuadren me ne forme aktualisht ne fushen e saj nuk eshte aspak e lehte.
Un nuk jam aspak i mendimit se me shum nuk mund te behet...(un nuk e kam pa ndeshjen, e kam degju ne radio) them se ne mund ta kishim fitu ndeshjen po futbolli keshtu e ka e nuk do te thote qe nuk jemi te zote me rrah partizanin ne loro borici...
Forca vllaznia se jena ne rrugen e duhun...
-
- ANTI TIRANSI
-
- Tifoz nderi
-
- Tifoz nderi
-
- Kuqeblu Perjet
- Skuadra: Ça pyetje?!!!!!
-
- I lindur KuqeBlu
a e ki pa ndeshjen ti? mesa sa kam pa une vllaznia ka gjujt 15 here ne porten tuj ka shenu 2 dhe 1 shtylle dhe dy traversa kurse partizani 4 here dhe 1 gol.PARTIZANI wrote:sipas meje barazimi ishte rezultati i drejte
mos harro se gjysa e ma teper e pjeses se dyke ka ike te vonesa qe bate partizani tu u shtri pertoke dhe tu tret topa kot.
dhe mi thu rezultat te drejt' po habitem
[/color]
[/color]
-
- Tifoz nderi
-
- Tifoz nderi
kishit vetem me shume mbajtje topi pa per gjuajtje ne porte 3 a 4 u beneEdmond-Cela wrote:a e ki pa ndeshjen ti? mesa sa kam pa une vllaznia ka gjujt 15 here ne porten tuj ka shenu 2 dhe 1 shtylle dhe dy traversa kurse partizani 4 here dhe 1 gol.PARTIZANI wrote:sipas meje barazimi ishte rezultati i drejte
mos harro se gjysa e ma teper e pjeses se dyke ka ike te vonesa qe bate partizani tu u shtri pertoke dhe tu tret topa kot.
FORCA DEMAT E KUQ
-
- ANTI TIRANSI
-
- I lindur KuqeBlu
o shoku jem a e ki pa ndeshjen ti apo jo??????????????????????PARTIZANI wrote:kishit vetem me shume mbajtje topi pa per gjuajtje ne porte 3 a 4 u beneEdmond-Cela wrote:a e ki pa ndeshjen ti? mesa sa kam pa une vllaznia ka gjujt 15 here ne porten tuj ka shenu 2 dhe 1 shtylle dhe dy traversa kurse partizani 4 here dhe 1 gol.PARTIZANI wrote:sipas meje barazimi ishte rezultati i drejte
[/color]
[/color]