a mor qyqar po ca don me ba me 1 qyqe karabinet ktu ka plas mitralozi e ti je ela me karabin ne dorMan in Redblue wrote:me karabinen e gjyshit n'dore nuk kam frige kerkendPARTIZANI wrote:duel kaubojsash
ma mire kap nej gja tjeter ne dor
karabina e gjyshit tem ka fuqi magjike, me te gjyshi jem ka vra turq, serb, grek, kinez, indian, malazez, meksikan, marsian etj etj,akaliptos wrote:a mor qyqar po ca don me ba me 1 qyqe karabinet ktu ka plas mitralozi e ti je ela me karabin ne dorMan in Redblue wrote:me karabinen e gjyshit n'dore nuk kam frige kerkendPARTIZANI wrote:duel kaubojsash
kaq shej te mire paske ti mar????Man in Redblue wrote:lene gjyshin tem, po caj hallin tan ti, se po morra ne shej me karrabinen e gjyshit un e kpus prej ne austri "objektivin" ne itali, greqi mars e kudo ku te jeteakaliptos wrote:nip kriminelit
MRB, e paske ba foton me duket se , kane fillu efektet e sajaMan in Redblue wrote:karabina e gjyshit tem ka fuqi magjike, me te gjyshi jem ka vra turq, serb, grek, kinez, indian, malazez, meksikan, marsian etj etj,akaliptos wrote:a mor qyqar po ca don me ba me 1 qyqe karabinet ktu ka plas mitralozi e ti je ela me karabin ne dorMan in Redblue wrote: me karabinen e gjyshit n'dore nuk kam frige kerkend
vete e pate fajin, tesh shko merre gomarin ne pusete, ku ka ra masi e gjujta un prej ballkonit tem ktu ne vjene. he a tu mush mendja teshakaliptos wrote:kaq shej te mire paske ti mar????Man in Redblue wrote:lene gjyshin tem, po caj hallin tan ti, se po morra ne shej me karrabinen e gjyshit un e kpus prej ne austri "objektivin" ne itali, greqi mars e kudo ku te jeteakaliptos wrote:nip kriminelit
kaq larg po shikok ti mar???
po 1 gomar temin a e sheh kun???
sa budall je mar ai qe gjujte ti prej ne vjene nuk ishte gomar por zog gomaritMan in Redblue wrote:vete e pate fajin, tesh shko merre gomarin ne pusete, ku ka ra masi e gjujta un prej ballkonit tem ktu ne vjene. he a tu mush mendja teshakaliptos wrote:kaq shej te mire paske ti mar????Man in Redblue wrote: lene gjyshin tem, po caj hallin tan ti, se po morra ne shej me karrabinen e gjyshit un e kpus prej ne austri "objektivin" ne itali, greqi mars e kudo ku te jete
kaq larg po shikok ti mar???
po 1 gomar temin a e sheh kun???
ke te drejt.vetem se duhet vendos ku me be duelinMan in Redblue wrote:ti djal ban mire mos me na dhan mend ne, po me marr nai tepsi per me u mbrojt prej nai plumit qorrPARTIZANI wrote:dueli behet me pistoletaMan in Redblue wrote: me karabinen e gjyshit n'dore nuk kam frige kerkend