VLLAZNIA BOMB-elbasani
-
- ANTI TIRANSI
- Skuadra: Vllaznia
VLLAZNIA BOMB-elbasani
djema po e hapi une kete teme edhe e marr per siper une kete fitore....
-
- ANTI TIRANSI
-
- ANTI TIRANSI
-
- Tifoz nderi
Une ja kam friken e ndonje marrveshjeje, sepse barazimi me to ne Elbasan me ka fut ne dyshim dhe tham se kena mu da barazim me marreveshje dhe jo se nuk mundena me i rrah.
Ne gjithmone e kena pas mire me Elbasanin dhe Shkumbinin po ashtu, dhe shume here bashkepunojme me to, pernjat ja kam friken, po inshallah nuk asht ishtu si tham un.
Ne gjithmone e kena pas mire me Elbasanin dhe Shkumbinin po ashtu, dhe shume here bashkepunojme me to, pernjat ja kam friken, po inshallah nuk asht ishtu si tham un.
-
- Tifoz
Shkodrani81 wrote:Une ja kam friken e ndonje marrveshjeje, sepse barazimi me to ne Elbasan me ka fut ne dyshim dhe tham se kena mu da barazim me marreveshje dhe jo se nuk mundena me i rrah.
Ne qofte se ata *&@%*@& barazojne me Elbasanin, une bojkotoj stadiumin...desha me thane...forumin.
Edhe na hajdeni ne CHAT diten e ndeshjes. Te bajme nje tifo virtuale si ka lezet. Jo per gja, po kena edhe Akaliptos-in qe na tregon ca bahet ne ndeshje 2-3 minuta para se me e ndi ne ne radio.
Asht nje eksperience e pazevendesueshme.
-
- ANTI TIRANSI
-
- ANTI TIRANSI
-
- ANTI TIRANSI
-
- Huligan
-
- Webmaster
-
- ANTI TIRANSI
-
- ANTI TIRANSI
-
- Tifoz nderi
-
- I lindur KuqeBlu
Kuqeblute asnje mungese per ndeshjen me Elbasanin
Ne takimet e fundit ekipi i Vllaznise ka luajtur thuajse me formacionin e tij me te mire. Ky fakt pozitiv ka ardhur si rrjedhoje e lojes mjaft te disiplinuar te futbollisteve te kesaj skuadre te cilet kane marre shume pak kartona, e po ashtu ka patur edhe krejt pak demtime si rrjedhoje e stervitshmerise se mire qe aplikon stafi drejtues. Trajneri Josa duke qene ne keto pozita e ka patur me te lehte edhe ndertimin e formacionit duke mos qene fare i kushtezuar nga mungesa. Edhe per ndeshjen e rradhes me Elbasanin duket e njejta tabllo. Kane disa shqetesime kryesisht muskulare Teli dhe A.Beqiri por nese i pari duket i sigurte ne formacion, per te dytin ende nuk ka nje pergjgije konkrete nga stafi drejtues. Sakaq pasi e kane bere pushim dje, futbollistet e Vllaznise sot pasdite do te nisin pergatitjet e tyre per ndeshjen e rradhes.
Ne takimet e fundit ekipi i Vllaznise ka luajtur thuajse me formacionin e tij me te mire. Ky fakt pozitiv ka ardhur si rrjedhoje e lojes mjaft te disiplinuar te futbollisteve te kesaj skuadre te cilet kane marre shume pak kartona, e po ashtu ka patur edhe krejt pak demtime si rrjedhoje e stervitshmerise se mire qe aplikon stafi drejtues. Trajneri Josa duke qene ne keto pozita e ka patur me te lehte edhe ndertimin e formacionit duke mos qene fare i kushtezuar nga mungesa. Edhe per ndeshjen e rradhes me Elbasanin duket e njejta tabllo. Kane disa shqetesime kryesisht muskulare Teli dhe A.Beqiri por nese i pari duket i sigurte ne formacion, per te dytin ende nuk ka nje pergjgije konkrete nga stafi drejtues. Sakaq pasi e kane bere pushim dje, futbollistet e Vllaznise sot pasdite do te nisin pergatitjet e tyre per ndeshjen e rradhes.
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.
[/color]
[/color]
-
- Antar
Ishalla luhet i futboll i paster dhe pa kompromis me kryesorja dhe fiton ai ekip qe lun ma mire.Shume heret eshte per kompromise po ca nuk ban vaki sot (ne dore te presidentave) nuk ka gja ne ket bot 100% te sigurt.
Vllaznia ka dale fituse me elbasanin edhe ne dite te keqija ne shkoder por edhe ka lene plot pike ti ikin nga duart ket kampionat megjithate e shtuna do e tregoje. shpresoj te shofim i ndeshje te bukur!
Vllaznia ka dale fituse me elbasanin edhe ne dite te keqija ne shkoder por edhe ka lene plot pike ti ikin nga duart ket kampionat megjithate e shtuna do e tregoje. shpresoj te shofim i ndeshje te bukur!
-
- Tifoz nderi
-
- Tifoz nderi
-
- Antar
Hallall po fitut e vlla sme vjen keq fare. Cdo ekip per te fitu hyn ne fush veten barazimi do me vinte keq se jemi myt me barazime si ju edhe ne.sportist_shkodran wrote:Mas me t'ardh keq ty maj naqe mir e keq na duhet me fitu me ju ket jav,
e di se ty s'te pelqen kja qe tham un pa skm ca me t'ba naqe.
E rendesishmja eshte edhe loja e bukur per te kenaq tifozet e te dyja paleve (se kombetarja na knaqi).
Respekte!
-
- ANTI TIRANSI