Skenderbeu-Vllaznia
-
- Moderator
- rai
- I Perjetshem
Fitorja sotme na ka ndihmu shume. BEsoj te nji fitore te paster kunder Kavajs.Dinamo ka ndeshje te veshtire ne Peqin, po ashtu Partizani, por Partizanit nuk ja kam friken aspak se kan mbaru, e Tirana fiton pa problem.Kampionati ka hi ne nje faze shume interesante dhe po bahet shume i bukur e me rivalitet. kunder Beses Vllaznia ka mundesine me i mbush mendjen tifozave se e kan pri mend ket vit dhe me tregu dicka cilesore por ama ma cilesorja jane 3 piket
Para Vllaznia.......Para Kuq e Blu
Para Vllaznia.......Para Kuq e Blu
VLLAZNIA - mei unus, verus, precipuus ferveo
-
- I lindur KuqeBlu
-
- I lindur KuqeBlu
kronikat e ndeshjve dhe golat mund ti shikona itash live ktu http://www.fkvllaznia.net/tv.php
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.
[/color]
[/color]
-
- Webmaster
- Skuadra: Vllaznia
-
- Tifoz nderi
Un kam kujtu se lozin te shtunden ma,pa shyqyr qe paskan fitu,e inshalla o zoti ec mar ksaj VLLAZNIS ton.NE qoftese dojn me justifiku gabimin qi kan ba me vlonen,duhet me rrah kavajen e me zhbi brish.
Moj Vllazni,Vllaznia jone
ti gjithmone do jesh kampjon
vec per hire te spektatorit
Shkodra jone djepi futbollit OLEEEEE
ti gjithmone do jesh kampjon
vec per hire te spektatorit
Shkodra jone djepi futbollit OLEEEEE
-
- Tifoz nderi
Ishtu ka lezet. I lumte Vllaznise.
Nuk e kam ndjek neshjen direkt se kam ken ne pune, po kur erdha ne shpi, hapa kompjutrin dhe fillova tuj lexu postimet nji nga nji, dhe kur shkume 0-2 u lirova, por me iku truni kur kishin barazu, dhe ne fund shof se Lika kishte ba gol. I lumte Likes se e ka cliru skuadren. Edhe Sinani mu ba qejfi se paska ba gol prape, si duket dan me e marr edhe simjet kepucen e arte, me ja mush mendjen edhe Tironsit se tha se ne Tirane e mori kepucen, ka harru se edhe me Vllaznine e ka marre para Tiranes.
Nuk e kam ndjek neshjen direkt se kam ken ne pune, po kur erdha ne shpi, hapa kompjutrin dhe fillova tuj lexu postimet nji nga nji, dhe kur shkume 0-2 u lirova, por me iku truni kur kishin barazu, dhe ne fund shof se Lika kishte ba gol. I lumte Likes se e ka cliru skuadren. Edhe Sinani mu ba qejfi se paska ba gol prape, si duket dan me e marr edhe simjet kepucen e arte, me ja mush mendjen edhe Tironsit se tha se ne Tirane e mori kepucen, ka harru se edhe me Vllaznine e ka marre para Tiranes.
-
- ANTI TIRANSI
-
- Tifoz nderi
Te tre golat kishin ken fantastik.
Sinani si bombe e gjun topin e kshtu portieri ska force me e ndal as me e deviju.
Kaci gjakftohte teknik dhe profesionist , rren portierin me qetsi dhe e rras mren.
Lika, gol fantastik, ai ka zakon e ban shtylla prej jashte zonet, por ksaj rradhe e ka rras mren.
Golat e Skenderbeut , prape faji i mrojtjes, shume te pavemendshem jane kajher. Gola me rrumuj.
Kronika: http://www.albaniasoccer.com/al/index.p ... ideo_07_08
Sinani si bombe e gjun topin e kshtu portieri ska force me e ndal as me e deviju.
Kaci gjakftohte teknik dhe profesionist , rren portierin me qetsi dhe e rras mren.
Lika, gol fantastik, ai ka zakon e ban shtylla prej jashte zonet, por ksaj rradhe e ka rras mren.
Golat e Skenderbeut , prape faji i mrojtjes, shume te pavemendshem jane kajher. Gola me rrumuj.
Kronika: http://www.albaniasoccer.com/al/index.p ... ideo_07_08
-
- I lindur KuqeBlu
-
- Tifoz nderi
-
- ANTI TIRANSI
-
- I lindur KuqeBlu
-
- ANTI TIRANSI