Moderators: GOLDIAN, vllaznia1919
per mu tia hajn 10 pike beses, se a marre e turp me dale besa kampion me kyt president qi ka gjujt futbollistat me pantofla vitin e kalumKsShkUmBinI wrote:PO KAN QEN TE GJITHE USHTARAKE KETO E JANE TIFOZA ME MORRAT E KUQ TE PARTIZONIT PERNEJ JA HAJNE NJE PIKE BESESakaliptos wrote:pse te albania-sport.com BESA ka 19 pike????apo dojn me i hanger 1 pike![]()
![]()
hajt mor axh leni numrat e bilancet, se nuk jena tu studju: kontabilitet- finance na, po na shkruj nai koment ma shpesh ne forum, se na u thanen syte me tpa naihereAdmin wrote:Shifrat e javës së 12 të të superligës
- U shënuan 14 gola (5 në 45 minutat e para). Kjo shifër ndeshet për herë të parë në këtë kampionat. Për çdo takim janë 2.3 gola të shënuar.
- Totali i golave të shënuar mbërriti në shifrën 152, ose 12.6 mesatarisht për çdo javë.
- I vetmi futbollist që shënoi një dopietë këtë javë ishte M.Ngjela i Skënderbeut në Durrës. Me 9 gola të shënuar ky futbollist udhëheq edhe listën e golashënuesve më të mirë, i ndjekur nga V.Sinani i Vllaznisë me një gol më pak, 8.
- Këtë javë shënuan dy futbollistë të huaj: kroati P.Pejiç i Dinamos dhe maqedonasi N.k**çev i Elbasanit.
- U regjistruan 5 fitore dhe 1 barazim, sikurse në javën e 1 rë, 4 t, 5 të dhe të 10 të.
- Pas 7 humbjesh radhazi, Skënderbeu e ndërpret serinë e rezultateve negative të tyre dhe bie në kontakt me fitoren.
- Që nga java e gjashtë Tirana e A.Hafizit e ka harruar humbjen: janë plot 3 fitore dhe 4 barazime të arritura.
- Me golaverazh më të mirë Dinamo sposton Besën në vendin e dytë të renditjes, por me pikë të barabarta.
- Vllaznia fitoi ndeshjen e 60 të jubilare ndaj Elbasanit, kurse Xh.Sukaj shënoi golin e 195 të jubilar të kuqebluve ndaj elbasanasve.
- Skënderbeu fitoi takimin e 35 të jubilar kundër Teutës, ndërsa M.Ngjela shënoi golin e 125 të ndaj durrsakëve.
- P.Pejiç i Dinamos shënoi golin e 70 të ndaj Besëlidhjes. - Duke mundur Besën, Kastrioti barazoi me kavajasit numrin e fitoreve, 6 6.
- Shkumbini e Partizani barazuan 1 1, shifër kjo e nënshkruar herën e fundit më 23.10.2004.
- U morën 20 kartonë të verdhë, ndërsa numri i përgjithshëm i tyre shkoi në 295, ose mesatarisht 24.5 për çdo javë.
- U dhanë 2 kartonë të kuq dhe numri i tyre i përgjithshëm shkoi në 22, ose 1.83 për çdo javë.