OK naqe, itesh pa veshem e pa shkaj te koloseu. Mas birrave po kthehem e po filloj me denimet. Mir qi kam redbluboysin ktu se ma nep naj menim aivllaznia1919 wrote:Kuqeblu birrat jane te pagume prej austriakut.Pra nepi vedit e ven ne zbatim ligjin.Mas e ha at tek.
nuk po shkrun kerkush
-
- Moderator
-
- ANTI TIRANSI
-
- Antar
po prezantohem
[
Jam njeri, kjo kuptohet.QE bej tifo per vllaznine shpresoj ta kesh kuptu.
Jam femer, por kjo ka pak rendesi, rri ne tirane, punoj ,jetoj mar fryme, lexoj shikoj futboll, kinema, udhetoj,....shkruaj..etj ,etj,
Numri i kembes 38 po kepucet i blej gjithmone nje numer me te madh.
PO pate pyetje te tjera me thuaj.
Mahindra ti hala se ke ba prezantimin tand, na shkruj iheran se kush je, tek je, ku rrin, ca ban, nr kams, etj etj [/quote]
Jam njeri, kjo kuptohet.QE bej tifo per vllaznine shpresoj ta kesh kuptu.
Jam femer, por kjo ka pak rendesi, rri ne tirane, punoj ,jetoj mar fryme, lexoj shikoj futboll, kinema, udhetoj,....shkruaj..etj ,etj,
Numri i kembes 38 po kepucet i blej gjithmone nje numer me te madh.
PO pate pyetje te tjera me thuaj.
Mahindra ti hala se ke ba prezantimin tand, na shkruj iheran se kush je, tek je, ku rrin, ca ban, nr kams, etj etj [/quote]
-
- ANTI TIRANSI
-
- Antar
po shkruaj
Ça me u shpreh ,jam ne ankth per vllaznia - teuta.Jam keq.Nuk po di me ke me e nda sikletin, ju te gjithe qe beni muhabete birrash e te fejuarash.
Plus nuk po kuptoj mire ku duhet me i pa gjonat qe shkrun e qe te shkrujne.po me behet nje lemsh, me duhet me u perqendru.do tja dale mbane.pershendetje.hugs.
Plus nuk po kuptoj mire ku duhet me i pa gjonat qe shkrun e qe te shkrujne.po me behet nje lemsh, me duhet me u perqendru.do tja dale mbane.pershendetje.hugs.
akaliptos wrote:shprehu ti naqe pa problem si me ken ne shtepin tane ose hap ndonje teme dhe do te pergjigjemi.
-
- ANTI TIRANSI
-
- ANTI TIRANSI
- Skuadra: Vllaznia
Re: po shkruaj
pse kaq e dhanun je mas futbollit(vllaznis)?mahindra wrote:Ça me u shpreh ,jam ne ankth per vllaznia - teuta.Jam keq.Nuk po di me ke me e nda sikletin, ju te gjithe qe beni muhabete birrash e te fejuarash.
kur nuk ka sport merena me tema tjera prandaj te thash shprehu dhe diskutojme te gjithe sebashku.
-
- Antar
detaje
vllaznia1919 wrote:Kur udhton ku shkon?Kur lexon qa lexon?Me qa merr fryme?Pse kpuct i blen nji nr ma te madh?Qe me i vesh edhe po tu rrit kama?
Isha tuj qesh naqe.Ja kalosh mire mes nesh.
Po shkruj qe udhetimet me pelqen ti bej shume larg. Per te lexu kam nji marifet interesant.Filloj 4-5 libra njeheresh.Lexoj nga 30 faqet e para ke seicili dhe pastaj perfundoj ata qe me pelqejne me shume.Kuptohet me pelqejne historite sentimentale (femer hesapi)dhe biografite e personazheve te famshem.Nuk lexoj dot aksion ,thriller e keshtu me radhe.
Kepucet nje numer me te madh jane te rehatshme dhe per mua eshte shume e rendesishme te qenurit rehat.I du te sheshta, dyst me token, komode ke zoti. Per inspirimin dhe ekspirimin si gjithe dynjoja me hunde e me goje....
-
- ANTI TIRANSI
-
- Tifoz nderi
-
- Tifoz nderi
-
- ANTI TIRANSI
-
- Antar
per tif.e partizanit
Me thene te verteten me intrigon shume kjo prania jote si tifoz i Partizanit ne forumin e Vllaznise. Sa here qe te shikoj qe ke shkruajtur kenaqem...PARTIZANI wrote:kjo ka rendesivllaznia1919 wrote:Kryesorja asht qe edhe nese shkon shum lerg nuk na harron ne te forumit.
-
- Tifoz nderi
-
- Moderator
-
- ANTI TIRANSI
-
- Tifoz nderi
-
- ANTI TIRANSI
- Skuadra: Vllaznia
-