Slloveni-Shqiperi
-
- Tifoz nderi
Duro per mendimin tem nuk ka lujt edhe fort keq dhe sidomos ne pjese te dyte ka ken bajagi aktiv, edhe rrustemi e ka majt mire krahun e tij, por sic thashe une jam habit me Vangjelin, ai ishte lojtar fantastik, une ngaqe nuk e ndjeku fort kombtaren nuk e kam njoft, por keka teper i mire dhe lute me gjakftohtesi, taman profesionist dhe per mendimin tem asht me lujt nder kampionate te medhaja e jo ne Greqi. Nuk ma ka marre mendja se kena ne kombtare lojtar si puna e tij, nuk di pa mu me ka pelqu jashtzakonisht, edhe Skela me ka pelqy shume.
Bogdani sic thashe, si puna e Tares, i kcen topi si me ken tu e ndal me shkop. Une se marr vesht si let ne Itali njaj, po thuj ti asht i shpejte dhe me kry asht i mire, por per perdorues topit nuk ban hiq, Salihi asht 100 here ma i mire per at pune tham une. Te pakten te fusin ne sulm, Bogdan-Salih, e jo vetem Bogdanin, sepse s'asht i zoti per me e perballu vetem ai.
Bogdani sic thashe, si puna e Tares, i kcen topi si me ken tu e ndal me shkop. Une se marr vesht si let ne Itali njaj, po thuj ti asht i shpejte dhe me kry asht i mire, por per perdorues topit nuk ban hiq, Salihi asht 100 here ma i mire per at pune tham une. Te pakten te fusin ne sulm, Bogdan-Salih, e jo vetem Bogdanin, sepse s'asht i zoti per me e perballu vetem ai.
-
- ANTI TIRANSI
- Skuadra: Vllaznia
- gdr
- Tifoz nderi
Pse qa keni prit prej tij , nuk ka than kush nej her se asht fenomen bile kohet e fundit kan fol shum mediat se s'asht n'form e per mendimin tem ska lujt ma keq se Dede e Curri qe ka ken ma i dobti i repartit, si alternativ meqe nuk kena t'tjer duhet me e majt deri sa t'dalin nej tjeter ose t'bahen Lila ose Shoshi te U-21akaliptos wrote:ruje zot se si polic rrugor ka lujt.Man in Redblue wrote:Ju qe e keni pa ndeshjem si ka lujt ky rrustemi ?
dinte me gjujt edhe shkelma si gamari
vllaznia veç me shkodran
-
- ANTI TIRANSI
Pranej duhet me kerku ma shum lojtar te ri qe me pase alternativa ne qdo repart.Edhe sulmi qe e kena pase repartin ma te mire spo prodhon kurgja kta neshjet e funit.Per mu Bushit i ka ardhe funi ne komtare.
Jena shkodran edhe e kena per nder,
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!
-
- Tifoz nderi
-
- Kuqeblu Perjet
- Skuadra: Ça pyetje?!!!!!
-
- ANTI TIRANSI
-
- ANTI TIRANSI
-
- ANTI TIRANSI
-
- Webmaster
-
- Mysafir i Rrespektum
meqe ishte permend shoshi gjej rastin ta pergezoj ate per golin qe kishte rrealizu me koke me u21 ndeshjen e fundit, edhe simas mediave albitri slloven ka marr hak per ate 0-0 te kombtares sone me cunat e rij ku ka nxjerr bakaj me te kuq kot fare. shnet e fitore shqipnise naiher jo vetem me luksemburgun.
Se Tirones Deri Me Sot Vec Tironsi 24Karat i Ka Dal Zot!!!!