Pershendetje Shkodra/Vllaznia!
Moderator: GOLDIAN
-
- Mysafir i Rrespektum
Pershendetje Shkodra/Vllaznia!
N'rradhe t'par MIR SE JU GJEJ! Urime per ket faqe shume te bukur e te sistemuar kjart per ekipin tuaj te zemnes. Dua t'ju them, qe jeni forumi i pare (dhe i vetmi) qe futem ne baze forum ekipesh. Sepse neper forume te pergjithshme marr pjese. Ky fakt tregon sa shume e vleresoj emrin Shkodra, banoret e saj, djepin Vllaznia bashk me tifozet e saj dhe se mbi te gjitha ketu e di se pritesh mire . Ju pershendes te gjitheve! Ne vecanti Edmondin (Celen----dhe pse nga albsporti bejme sikur "kapemi" neper mp, prap e di qe ruajme respekt per njeri tjetrin, gjej dhe rastin ta pergezoj per webin e tij), Goldian te cilin e lexoj me knaqsi tek albsporti sepse eshte shume neutral ne nje web qe perpiqet me qen neutral. Eshte tifoz kur duhet me qen dhe korrekt kur e kerkon marifeti. Kot si lash keto te tre te fundit... pershendes patriotin_bardheblu dhe Fatjonin (tifoza Tirone) shokt e mi, edhe Gajtis Bejlerin tifozin tuaj, por dhe shoku im.
Une forumin tuaj gjithmone e kam ndjek pa qene nevoja te behesha antar, por e ndjek perhere pas cdo ndeshje te Vllaznise gjate sezonit futbollistik. Uroj qe Vllaznia dhe Mireli te kene nji pune te mbare kete Sezon dhe ta fitoi Kampionatin kush ta meritoje me pune e drejtesi.
Kam vetem nji lutje, qe nuk kam ardh as per sherre e as per shamate. Erdha thjesht me ju pershendet dhe me ju uru nji sezon te bukur si Vllaznise dhe Tifozve te saj! Ka ardh koha qe dhe ne tifozat Shqiptare te piqemi e te kuptojme qe me kundershtarin mund t'jesh mik i mire, se dhe loja del me e bukur.
Kalofshi mir kado qofshi si n'trevat Shqiptare dhe neper emigrim!
Une forumin tuaj gjithmone e kam ndjek pa qene nevoja te behesha antar, por e ndjek perhere pas cdo ndeshje te Vllaznise gjate sezonit futbollistik. Uroj qe Vllaznia dhe Mireli te kene nji pune te mbare kete Sezon dhe ta fitoi Kampionatin kush ta meritoje me pune e drejtesi.
Kam vetem nji lutje, qe nuk kam ardh as per sherre e as per shamate. Erdha thjesht me ju pershendet dhe me ju uru nji sezon te bukur si Vllaznise dhe Tifozve te saj! Ka ardh koha qe dhe ne tifozat Shqiptare te piqemi e te kuptojme qe me kundershtarin mund t'jesh mik i mire, se dhe loja del me e bukur.
Se Tirones Deri Me Sot Vec Tironsi 24Karat i Ka Dal Zot!!!!
-
- Tifoz nderi
Re: Pershendetje Shkodra/Vllaznia!
Mire se vjen ne forumin tone tironsi_tr.sa per shamje mos te kijsh problem se ketu ne radhe te pare jemi te gjithe shqiptare pastaj edhe shkodran tiranas e nga te gjitha qytetet shqiptaretironsi_tr wrote:N'rradhe t'par MIR SE JU GJEJ! Urime per ket faqe shume te bukur e te sistemuar kjart per ekipin tuaj te zemnes. Dua t'ju them, qe jeni forumi i pare (dhe i vetmi) qe futem ne baze forum ekipesh. Sepse neper forume te pergjithshme marr pjese. Ky fakt tregon sa shume e vleresoj emrin Shkodra, banoret e saj, djepin Vllaznia bashk me tifozet e saj dhe se mbi te gjitha ketu e di se pritesh mire . Ju pershendes te gjitheve! Ne vecanti Edmondin (Celen----dhe pse nga albsporti bejme sikur "kapemi" neper mp, prap e di qe ruajme respekt per njeri tjetrin, gjej dhe rastin ta pergezoj per webin e tij), Goldian te cilin e lexoj me knaqsi tek albsporti sepse eshte shume neutral ne nje web qe perpiqet me qen neutral. Eshte tifoz kur duhet me qen dhe korrekt kur e kerkon marifeti. Kot si lash keto te tre te fundit... pershendes patriotin_bardheblu dhe Fatjonin (tifoza Tirone) shokt e mi, edhe Gajtis Bejlerin tifozin tuaj, por dhe shoku im.
-
- Kuqeblu Perjete
-
- I lindur KuqeBlu
-
- Tifoz nderi
-
- ANTI TIRANSI
Mire se erdhe.Nuk kam shum me shtu sepse u thane te gjitha.Per sa i perket shamatave e shamjeve rri i qet se ska me pase kurr ktu.Mundesh me pyte ato personat qe pershendete.
Ja kalosh mire mes nesh.
Ja kalosh mire mes nesh.
Jena shkodran edhe e kena per nder,
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!
-
- Mysafir i Rrespektum
Falimnerit shume gjithe ju cunave te Shkodres qe me pershendetet me fjale te ngrohta. Kshu ka lezet me ju thon te drejten. Uroj te lexohemi e te diskutojme me harmoni e per futboll te zjarrte.
Per Partizonin (se e "du" shume): Un jom i blujt si ne futboll dhe ne politike!! T'pershendes lale! Falimnerit per fjalt e mira!
Per Partizonin (se e "du" shume): Un jom i blujt si ne futboll dhe ne politike!! T'pershendes lale! Falimnerit per fjalt e mira!
-
- Kuqeblu Perjet
- Skuadra: Ça pyetje?!!!!!
Mirë se erdhe,ja kalofsh mirë dhe ishalla,më në fund do kemi të bëjmë me një tifoz të mirëfilltë,të Fk Tiranës dhe jo pasionant(ose e thënë më mirë,që i bie fyellit në një vrimë )tironsi_tr wrote:Falimnerit shume gjithe ju cunave te Shkodres qe me pershendetet me fjale te ngrohta. Kshu ka lezet me ju thon te drejten. Uroj te lexohemi e te diskutojme me harmoni e per futboll te zjarrte.
Respekte!
Para VLLAZNIA!
-
- Webmaster
- Skuadra: Vllaznia
-
- Tifoz nderi
une jam i kuq ne sport ndersa per politike sme interesontironsi_tr wrote:Falimnerit shume gjithe ju cunave te Shkodres qe me pershendetet me fjale te ngrohta. Kshu ka lezet me ju thon te drejten. Uroj te lexohemi e te diskutojme me harmoni e per futboll te zjarrte.
FORCA DEMAT E KUQ
-
- Tifoz
tashi qe e pash.... ti ça do me thon me kte?forri wrote:Mirë se erdhe,ja kalofsh mirë dhe ishalla,më në fund do kemi të bëjmë me një tifoz të mirëfilltë,të Fk Tiranës dhe jo pasionant(ose e thënë më mirë,që i bie fyellit në një vrimë )tironsi_tr wrote:Falimnerit shume gjithe ju cunave te Shkodres qe me pershendetet me fjale te ngrohta. Kshu ka lezet me ju thon te drejten. Uroj te lexohemi e te diskutojme me harmoni e per futboll te zjarrte.
Respekte!
tifoz i mirfillt osht gjithkush qe e do me zemer ekipin e vet kurse ti e ke fjalen per tifoza qe te ken te njejtin menim me ty.... lale ke ky forum ma do menja qe do gjesh i tuf shkodron qe s'e menojn si ti, mos noshta kto nuk jan tifoza te mirfillt?!
-
- Moderator
patrioti_bardheblu wrote:tashi qe e pash.... ti ça do me thon me kte?forri wrote:Mirë se erdhe,ja kalofsh mirë dhe ishalla,më në fund do kemi të bëjmë me një tifoz të mirëfilltë,të Fk Tiranës dhe jo pasionant(ose e thënë më mirë,që i bie fyellit në një vrimë )tironsi_tr wrote:Falimnerit shume gjithe ju cunave te Shkodres qe me pershendetet me fjale te ngrohta. Kshu ka lezet me ju thon te drejten. Uroj te lexohemi e te diskutojme me harmoni e per futboll te zjarrte.
Respekte!
tifoz i mirfillt osht gjithkush qe e do me zemer ekipin e vet kurse ti e ke fjalen per tifoza qe te ken te njejtin menim me ty.... lale ke ky forum ma do menja qe do gjesh i tuf shkodron qe s'e menojn si ti, mos noshta kto nuk jan tifoza te mirfillt?!
1. Tashi forrin e kena "ekstremisti kuqeblu" - kjo dihet, qysh se ka marrr edhe yjet prej adminit asht ba edhe ma i tmerrshem.
2. Pse ju ngacmon nga pak ju tifozat e tiranes, nuk me duket nai gja e madhe, fundja ti nuk je fut ne forum tpakten tash nji muj, dhe vetem per me debatu me forrin u fute, pra "ta ka kanda" ose "ta ka enda"
3. thojne ata qi grinden, duhen edhe ma fort,
PS: te tria pikat i kam me qesh, se kto kohet e fundit duhet me i theksu mire kto gjana.
-
- I lindur KuqeBlu
naqe nese nuk gjen pergjigje per kyt temen ta dish se forri nuk ka me pas mundesi me te kthy pergjigje per momentin.patrioti_bardheblu wrote:tashi qe e pash.... ti ça do me thon me kte?forri wrote:Mirë se erdhe,ja kalofsh mirë dhe ishalla,më në fund do kemi të bëjmë me një tifoz të mirëfilltë,të Fk Tiranës dhe jo pasionant(ose e thënë më mirë,që i bie fyellit në një vrimë )tironsi_tr wrote:Falimnerit shume gjithe ju cunave te Shkodres qe me pershendetet me fjale te ngrohta. Kshu ka lezet me ju thon te drejten. Uroj te lexohemi e te diskutojme me harmoni e per futboll te zjarrte.
Respekte!
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.
[/color]
[/color]
-
- Mysafir i Rrespektum
ej moret leje ju qe bohet pershesh ketu? ore kjo tema osht e imja, dmth kjo osht toka ime, kom ardh e kom mor ne shkoder pa tapi pa asigjo... merrni leje iher, se as nuk e kom me trashigimi e kom te vjedhme kete prone, kshuqe pronari jom vetem una!!! Mos ma ngacmoje njeri Patriotin, se e bona dhe ate me toke
-
- Tifoz
-
- Tifoz
çin do bosh me tok ti? kom ardh para teje un n'shkoder mer lal... ene 1 vit e bohem shkodron i vjeter me dokumenta te rregullta.... .tironsi_tr wrote:ej moret leje ju qe bohet pershesh ketu? ore kjo tema osht e imja, dmth kjo osht toka ime, kom ardh e kom mor ne shkoder pa tapi pa asigjo... merrni leje iher, se as nuk e kom me trashigimi e kom te vjedhme kete prone, kshuqe pronari jom vetem una!!! Mos ma ngacmoje njeri Patriotin, se e bona dhe ate me toke
-
- Moderator
-
- I lindur KuqeBlu