VL'1919 dhe une nuk do nisena ne at avion se kena dyshim se shuferi asht terrorist.BLEDI wrote:GOLDIAN wrote:lajmet flesh te mberritura ne zyren tone
goldian dhe bledi jane te pamundur te luajne ne elbasan
nderkohe ne pikpytje eshte mberritja ne qytetin e ballokumeve e vllaznia1919 dhe edmond-celes te cilet sipas premtimit te valos do ju rezervohet nje avion charter
ardhja e tyre do mbushte boshllekun e lene
mondi si zevendesuesi ideal i krajes dhe vllaznia 1919 zevendesuesi i osjes
nderkohe qe pas gdr qe do luaje ne mbrojtje admini dhe man in redblue do perbejne ofensiven e skuadres te mbeshtetur nga albert kaci
e veshtire aktivizimi i belishes dhe per kete ne gatitshemri nje nga vllaznit tone ne shqiperi forri i cili a gati te vesh kostumin e te luaje ne ruzhdi bizhuta
keto jane lajmet me te fundit
Une jam ken gati me lujt po Valoja don me'm qu mu tesh ne Vlore se nuk i nigjon Cani po nuk ma merr menja se shkoj se kam pune edhe tesh nuk dojne me'm federu hyq,kshu qe klubi tesh thot qe jam i demtum per komplet sezonin,po megjithate nuk merzitem shume se ishalla V1919+Mondi ju ka ardhe avioni personal e kam besim te ata dy!!![]()
![]()
kshtu qe Valteri na ka porosit nja karroce me gomar. po do kena disa ndalesa ne afrik dhe Brazin se do na shoqurojn edhe drogba, Kaka, Ronaldinio, Esian, dhe Mesi. nuk do jena gadi deri ne ndeshjen me Xhanin u harrova Partizanin.