Lajmet per skuadren e Vllaznise

Lajme te fundit nga Vllaznia

Moderators: GOLDIAN, Miri, vllaznia1919

Post Reply
vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Fri, 20 Jul 2007 , 00:56

A don me na i myte lojtart me stervitje ti? :lol: :lol: :lol: :lol:
Jena shkodran edhe e kena per nder,
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!

Image

Admin
Webmaster
Webmaster
Skuadra: Vllaznia

Post by Admin » Sun, 22 Jul 2007 , 14:35

Asht perpilu kalendari per sezonin e ardhshem 2007-08.

Per mendimin tem kena nji fillim shume te veshtire ku ne javen e pare kena me lujt ne Elbasan me Elbasanin, ndeshja e dyte asht ne shkoder me Dinamon e ndeshja e trete me Partizanin ne Tirane.
Kurse me Tiranen kena me lujt ne javen e 6 me date 06.10.2007.

Ktu mundeni me konsultu kalendarin :

http://www.fkvllaznia.net/main/index.ph ... kampionati
Vllaznit Ultras

Image

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Sun, 22 Jul 2007 , 18:02

Naqe ka nja dy dit ky muhabet. :lol: :lol: :lol: :lol:

Image

Admin
Webmaster
Webmaster

Post by Admin » Mon, 23 Jul 2007 , 01:09

E di naqe se ka 2 dite, pa ishte nje mnyre per me ju tregu se e kam vu kalendarin tek faqja :lol: :lol: , si edhe mqs nuk e keni komentu kalendarin..., me nigju iheran se ca mendoni per te
Vllaznit Ultras

Image

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Mon, 23 Jul 2007 , 14:50

Kur shkon ne Shkoder ti???????????'
Se po i çitke da birra. :lol: :lol: :lol: :lol:

Image

Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Mon, 23 Jul 2007 , 17:53

Admin wrote:E di naqe se ka 2 dite, pa ishte nje mnyre per me ju tregu se e kam vu kalendarin tek faqja :lol: :lol: , si edhe mqs nuk e keni komentu kalendarin..., me nigju iheran se ca mendoni per te
e dredhi me teknike adminiane tesh :lol: :lol:

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Mon, 23 Jul 2007 , 18:08

Desht me e dredh por e kapa se kalendari asht komentu.

Image

tigri_verdheblu
Antar
Antar

Post by tigri_verdheblu » Mon, 23 Jul 2007 , 21:54

kuqeblu wrote:Shkrimtari ne fjal e ka emrin Andi Matraxhiu, tifoz i Elbasanit, dhe asht i njoftun si "tigri_verdheblu" (RedBluBoysi duhet ta njofin), jo vetem ne forum ton dhe te Elbasanit, po edhe ne forume te tjera. Fjala e tij asht me ven, te pakten kur thot qe Vllaznia ka miqsi me Elbasanin, po per rastet e tjera ma merr menja qe e ka ekzgjeru pak, sidomos kunder ekipit te tij, Elbasanit.

Lajmi i plot asht botu ne AlbaniaSoccer.com
Po une jam dora vete dhe skam pse te fshihem nga asnjeri...

Tani qe po shohe komentet tuaja ketu ne forum edhe pse pak me vonese dua te replikoj pak.

Ne radhe te pare dua te pershendes miqt e mi kuqeblu dhe goldian.

Jam tifoz me Elbasanin dhe nga Elbasani vetem zoti me ndan...

Ate artikull e kam shkruajtur me doren time, dhe pa influencen e askujt...

Nese dikush mendon te kunderten e atij artikulli atehere ne radhe te pare nuk eshte tifoz...

Nuk dua te mburrem, por besoj se edhe une e njoh sadopak tifozerin...

Qe nga momenti i pare qe nuk pranoni pazaret apo ujdit qe behen kunder apo pro skuadres suaj ju keni humbur totalisht titullin qe ia kene vendosur vetes me ate cka keni bere ne vite per skuadren tuaj te zemres... Kete gje jau garantoj une....

Nuk kam asgje me Vllaznin, por duhet te dini dhe te pranoni qe Elbasani ju la 2 ndeshje vete...Dhe une nuk thashe qe Vllaznia nuk e mundte dot Elbasanin, por nga menyra si rrodhen ngjarjet ate cka u pa ne fushe teatri ishte evident... Pastaj ju kam thene qe keni perballjen direkte me Tiranen qe keni 15 ndeshje qe nuk fitoni...Dhe e pate se cfare katandiset ne ndeshjen e fundit me Tiranen, kur nese ishit tamam ekip mundet ti rrihnit vetem per seder.

Jo se jam une me Elbasanin, por po ju kujtoj kampionatin 2004-2005 e te gjithe e dini se kush e meritonte, ne erdhem ne tirane ndeshjen e fundit dhe i mundem 0-1 vetem per seder dhe pse tirana e kishte siguruar titullin...

Besoj se koha ka vertetuar disa gjera nga ato qe shkrujta une... asokohe.

Ju pershendes te gjithve dhe flm per respektin qe keni treguar ndaj meje.
Njerzit me kulture veprojne keshtu>>>Image

Admin
Webmaster
Webmaster

Post by Admin » Fri, 27 Jul 2007 , 22:38

Vllaznia zgjedh Nikshiqin

Ekipi i Vllaznisë ka preferuar që fazën tre javore të përgatitjeve për sezonin e ri ta zhvillojë në pikën turistike malore të Nikshiqit në Malin e zi. Një delegacion i ekipit kuqeblu ka qenë në Mal të Zi, në Nikshiq, ku ka vërejtur nga afër të gjithë ambientin, ku ekipi shkodran për një periudhë prej 20 ditësh do të ketë pikën e qëndrimit. Sipas mjekut të ekipit shkodran Zyhdi Çoba, gjithçka për sa i përket kushteve të një stërvitje normale, ashtu siç edhe e kërkon ekipi i Vllaznisë, është e përkryer. Klima malore dhe temperaturat më të ulëta se në qytetet e tjera përbëjnë një avantazh për zgjedhjen e këtij lokaliteti. Akomodimi në kushte shumë komode, si dhe një ushqim që do të ketë gjithmonë kontrollin dhe menynë e doktorit të ekipit kuqeblu janë arsyet më të mira për të zgjedhur Nikshiqin për këtë vend. Ekipi shkodran mendohet që në Mal të Zi dhe pikërisht në Nikshiq të niset ditën e hënë. Gjithçka për sa i përket kësaj faze deri tani duket në lartësinë e duhur, ku gjitha masat nga ana e personave përgjegjëse, janë marrë për të ofruar kushtet më të mira.
Vllaznit Ultras

Image

Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Sat, 28 Jul 2007 , 00:04

Admin wrote:Vllaznia zgjedh Nikshiqin

Birre e mire asht, nuk ka tshame. :lol: :lol:

Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Sat, 28 Jul 2007 , 00:22

Tigri verdheblu: ne momentin kur e ke shkru artikullin (para zhvillimit te ndeshjeve) ke pase 100% te drejte, masi elbasani nuk a perkushtu shume kunder vllaznise dhe deklaratat e presidentit te elbasanit se do te luftojne shume kunder tiranes te lente pershtypjen se elbasani po don me lujt per vllaznine.
E verteta doli ndryshe dhe e paparashikushme, Elbasani deri dje armik i perbetum ia la ndeshjen ashiqare tiranes, dhe pergjgjesine per kyt e ka presidenca, lidhjet politike me Bamir Topin etj. Doli edhe hilja se pse presidenca dite per para kishte trumbetu nshtyp se do te luftoshin kaq shume kunder tiranes, ashi deklaratash nuk jan ba as vitin e kalum kur dy skuadrat ishin rivale kryesore.

Megjithate un tbesoj kur thu se nuk ke pase ndikime per shkrimin, dhe te uroj tana tmirat.

Edmond-Cela
I lindur KuqeBlu
I lindur KuqeBlu

Post by Edmond-Cela » Sat, 28 Jul 2007 , 11:52

Lika mbetet te Vllaznia, Elbasani "dorëzohet"

Kanë mbajtur shumë shpresa se Gilman Lika do të ishte pjesë e tyre në sezonin e ri,
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.

Image

[/color]

forri
Kuqeblu Perjet
Kuqeblu Perjet
Skuadra: Ça pyetje?!!!!!

Post by forri » Sat, 28 Jul 2007 , 15:44

Edmond-Cela wrote:Lika mbetet te Vllaznia, Elbasani "dorëzohet"

Kanë mbajtur shumë shpresa se Gilman Lika do të ishte pjesë e tyre në sezonin e ri,
Huh!!!!!
hajt shyqyr!!! :roll:
Para VLLAZNIA!

forri
Kuqeblu Perjet
Kuqeblu Perjet

Post by forri » Sat, 28 Jul 2007 , 15:50

Man in Redblue wrote: E verteta doli ndryshe dhe e paparashikushme, Elbasani deri dje armik i perbetum ia la ndeshjen ashiqare tiranes.
Nuk është e vërtetë që Elbasani ja ka lënë ndeshjen Tiranës,pasi asht lujt shumë fortë atë ndeshje dhe megjithëse Tirana në atë kohë ishte shumë më e fortë se Elbasani,golat nuk erdhën si rrjedhojë e kësaj diference forcash por nga dy episode fatlume ku Pema arriti të realizonte në mënyrë të përkryer.Nuk ma mbush dot mëndjen njeri,që ajo ndeshje ka qënë e lënë,thjesht,Elbasani nuk mundi ta mbante Tiranën dhe ka shumë arsye që ne mos tu kërkojmë llogari.
Para VLLAZNIA!

Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Sat, 28 Jul 2007 , 17:50

forri wrote: Nuk është e vërtetë që Elbasani ja ka lënë ndeshjen Tiranës,pasi asht lujt shumë fortë atë ndeshje dhe megjithëse Tirana në atë kohë ishte shumë më e fortë se Elbasani,golat nuk erdhën si rrjedhojë e kësaj diference forcash por nga dy episode fatlume ku Pema arriti të realizonte në mënyrë të përkryer.Nuk ma mbush dot mëndjen njeri,që ajo ndeshje ka qënë e lënë,thjesht,Elbasani nuk mundi ta mbante Tiranën dhe ka shumë arsye që ne mos tu kërkojmë llogari.[/b][/color]
1. Ndeshja ka ken e forte, deri kur ka ba golat tirana, ne 15 minutat e fundit ndeshja ka degjeneru.
2. Tirana i ka pase normalisht forcat qi me e mujt elbasanin, dihet perberja e tiranes dhe elbsanit tvjetshm, megjithate tirana ne ato momente ka kene ne nji krize, dhe lanja e dy ose tre pikeve ne elbasan do tkishte kene fatale.
3. Drejtusat e elbasanit kan deklaru dite per dite nji jave rresht, se do te losin fort me tiranen ne nji kohe kur nuk i shkote mendja kujt se elbasani mund tia lajne ndeshjen tiranes, dhe elbasani nuk ka pase objektive, pra as arsye pse me ba kshi deklaratash. Di me thane "ktu vjen era hile."
4. Na nuk kena te drejte me i kerku llogari elbasanit, per ma shume qi tifozat e vllaznise e elbasanit jane tmiqsume, dhe nuk kan faj tifozat apo skuadra per pazaret e presidentave.

Edmond-Cela
I lindur KuqeBlu
I lindur KuqeBlu

Post by Edmond-Cela » Sat, 28 Jul 2007 , 18:57

Provohen futbollistë nga Maqedonia
Saturday, 28 July 2007
Shtesë28-korrik

Provohen futbollistë nga Maqedonia dhe Brazili.
Josa ndërpret stërvitjen mbas grindjes se Kaçit me Licin.

Shkodër---Në ekipin kuq e blu ka filluar “stina” e provave të futbollistëve të huaj të cilët tentojnë të futen në 11-tëshin e Josës dhe kjo kuptohet mbasi të jetë bindur presidenti Fushaj.
Kështu është paraqitur dhe parë në stërvitje 26-të vjeçari maqedonas Aleksandër Popovski si sulmues, por edhe mesfushori 23 vjeçar Jahsten Petana nga Brazili. Ato kanë bërë stërvitjet e para dhe këto dy ditë Josa duhet të japë pëlqimin për to. Mbas disa ditësh në Shkodër pritet të vijë një tjetër brazilian i cili edhe ai duhet të kalojë provën e Josës për të bërë pjesë te “Vllaznia”. Megjithatë asgjë të sigurtë nuk ka për sa i përket kontratave të sigurta për lojtartët e huaj. Në Shkodër ka shumë fjalë edhe në mjediset e stafit të “Vllaznisë” dhe rrethet e gazetarëve sportivë të cilët kanë filluar të rreshtojnë një listë të gjatë me lojtarë brazilianë, maqedonas dhe malazias, por edhe kroatë të cilët sipas tyre do të provohen dhe pastaj do të pranohen në skuadër. Gjithsesi dje stërvitja e Josës nuk ka shkuar edhe aq mirë, sepse mbas një grindjeje në stërvitje midis Kaçit dhe Licit traineri tiranas Josa, e ka ndërprerë lojën e kontrollit dhe kjo ka ndodhur në sy të tifozerisë së shumtë shkodrane e cila ndjek pikërisht këto stërvitje të Vllaznisë.
Në fakt janë të përhershëm kur Vllaznia stërvitet, rreth 60-100 tifozë në tribunën qëndrore dhe dje në një ndeshje kontrolli Lici me Kaçin ju ka hequr mundësinë e ndjekjes së saj deri në fund.
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.

Image

[/color]

forri
Kuqeblu Perjet
Kuqeblu Perjet

Post by forri » Sat, 28 Jul 2007 , 19:40

Man in Redblue wrote: 1. Ndeshja ka ken e forte, deri kur ka ba golat tirana, ne 15 minutat e fundit ndeshja ka degjeneru.
2. Tirana i ka pase normalisht forcat qe me e mujt elbasanin, dihet perberja e tiranes dhe elbsanit tvjetshm, megjithate tirana ne ato momente ka kene ne nji krize, dhe lanja e dy ose tre pikeve ne elbasan do tkishte kene fatale.
3. Drejtusat e elbasanit kan deklaru dite per dite nji jave rresht, se do te losin fort me tiranen ne nji kohe kur nuk i shkote mendja kujt se elbasani mund tia lajne ndeshjen tiranes, dhe elbasani nuk ka pase objektive, pra as arsye pse me ba kshi deklaratash. Di me thane "ktu vjen era hile."
4. Na nuk kena te drejte me i kerku llogari elbasanit, per ma shume qe tifozat e vllaznise e elbasanit jane tmiqsume, dhe nuk kan faj tifozat apo skuadra per pazaret e presidentave.
Nuk më paske kuptuar.
Unë nuk e di se ç'farë ka pas apo ç'farë nuk ka pas në zemër presidenti i Elbasanit por i kam pa të dy golat e Tiranës,të cilët kanë qënë shumë të arrirë si realizim dhe nuk janë fare neglizhencë e mbrojtjes së Elbasanit.
Tashti,ç'farë nuk bën vaki?!! Nuk po kena besim tek drejtusat tonë e jo ma me pas tek të tjerët!!!
Para VLLAZNIA!

redbluboys
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by redbluboys » Sat, 28 Jul 2007 , 23:26

Vllazni
po flas vetem ashtu si e ndjej une dhe pa dashte me than naj gja te madhe . skam ner mend me i dhan mend kujt por personalisht jam nje prej atyne njerzve qe hala kena mendimin qe " se du nje fitore nese ajo asht e shitun apo e bleme" .
kam pase raste personale ku kam dale menjihere prej stadiumit kur ne tribune kam fillu me ndi se ndeshja asht vu kshtu apo ashtu.me knaqesine ma te madhe kisha dashte me fitu kundra Tiranes,Barcelones apo shume e shume ekipeve tjera por nese e marr vesht qe ajo ndeshje ka hile mrena personalisht nuk e shoh ma dhe nuk gzohem ,biles biles idhnohem .
fitorja asht t bukur kur fiton edhe me skuadren ma te dobet por kurr e bukur nese fiton me kedo nese ajo ka "pisllek" . une kto fitore sdi me i shiju :( .
jam tifoz e i du skuadrat e mija por gjithmone kur ato losin futboll e jo kur lun dikush tjeter ne vend te loljtareve . :evil:

mendoj se ka edhe shume te tjere si une e tuj e mendu kete me kan pelqy edhe shume opinione te tifozav te tjere qe kan shkur edhe artikuj ne media vizive dhe te shkrume . nje prej shkrimeve ka kene edhe ai i citumi ma nalt i tifozit elbasanas . mu me ka pelqy sepse asht shume real.
sdon me than se nuk e don ekipin tand nese e kritikon dhe nuk te pelqen menyra sesi ai menaxhohet .tifozi e don ekipin e tij me pasterti dhe kerkon qe edhe nga ekipi te kete pasterti ndaj tifozit.
kjo fatkeqesisht kohet e fundit spo ndodh sepse kena raste boll ku ndeshjet luhen jashte stadiumeve e nese Ne tifozat knaqena me "fitoret" qe marrim ndaj atyne qe se meritojm apo humbin ndaj atyne qe se meritojm dhe nuk e cojm zanin atehere bahena edhe ne pjese e sistemit te ktij FUTBOLLI MODERN i cili po shkaterron lojen ma te bukur ne bote .

kam shkru shume ee ? :)

kam edhe nji kerkese per te gjithe ktu .
ne cdo forum (ashtu asht konceptu ne gjithe boten) por ne veqanti per ne ato forume te tifozave per vete specifiken qe ata kan dhe meqense bisedat ktu kan lidhje me veprime reale ne stadiume dhe jashte tyne ,perdoren nick-name dhe jo emrat personal .per kete arsye asht normale dhe ne shume raste e detyrushme qe mos te perdoren emrat .
do ju isha lute qe edhe nese keni shoqni me antaret e forumit ose edhe me te tjere jashte forumeve por qe e dini se ata shkojn dhe jan aktiv ne stadiume te mos i citoni me emra real .kjo sepse forumi asht i hapun per te gjithe dhe ktu mund te marrin informacion edhe media,policia apo kushdo qe don me marre informacion ndaj personave te ndryshem .
pra ju lutem edhe njihere qe dhania e informacioneve apo emrave te ndryshem qe mund te jene ne dam te tyre apo grupeve tifozerike te mos shkruhen ktu por informacioni apo kerkesa per informacion te bahet permes emailave apo MP .
flm per mirekuptimin .

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Sun, 29 Jul 2007 , 10:54

Ti ke shkru tana ata rreshta.Un po shkruj vetem nja dy per me thane qe jam plotsisht dakort me te dyja pikat tuja. :lol: 8) :lol:

Image

Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Sun, 29 Jul 2007 , 12:55

vllaznia1919 wrote:Ti ke shkru tana ata rreshta.Un po shkruj vetem nja dy per me thane qe jam plotsisht dakort me te dyja pikat tuja. :lol: 8) :lol:
fjalpak e punshum. tkena njish :lol: :lol:

Post Reply