Lika vec te gjejne nai klub persmarit jasht shtetit e Ishalla ka sukses. Kam shume besim se Lika mund tbahet futbollist i madh, pos qi e njof edhe personalisht dhe asht djal shum i mire.Admin wrote:Asht e vertete Partizani, Lika ka fol paraprakisht me disa menaxher te cilet jane tu e majt nen vezhgim.
Per Liken kishte kene mire largimi jasht shtetit, por keq per Vllaznine.
Merkato
Moderators: GOLDIAN, Miri, vllaznia1919
-
- Moderator
- gdr
- Tifoz nderi
-
- Webmaster
- Skuadra: Vllaznia
Edhe une e kam pa ndeshjen ne Pontedera, biles kam kene edhe afer ekipit tan diten edhe qe metam asht lojtar i disiplinum si edh eteper teknik, i ka te dhanat per me u ba nji lojtar i madh.gdr wrote:ne ndeshjen me shpresat e ktyne legenave ku rri un, LIKA ka ken i vetmi futbollist shqiptar n'fush, ma von u fut edhe Hyka. ishalla gjen 1 ekip t'mir jasht e me 1 tranjer t'mir qe te dijn me e vlersu talentin e tij
Shpresoj shume qe t'ia arrijne qellimit.
P.S. GDR, ku je maj naqe se ke hup krejt. Te uroj tana t'mirat
-
- Webmaster
- Skuadra: Vllaznia
-
- I lindur KuqeBlu
-
- ANTI TIRANSI
-
- Kuqeblu Perjete
- Skuadra: vllaznia
-
- ANTI TIRANSI
-
- I Sapoardhur
-
- I lindur KuqeBlu
E fundit / Klodian Duro drejt Greqise
Bashkepunetori special i Albaniasoccer.com, Erald Martiko na shkruan nga Athina, Greqi
Mediat greke kanë njoftuar se klubi i Verias, i sapokthyer në Superligë, gjendet shumë pranë realizimit të një transferimi të suksesshëm, pasi “mbretëresha” e Veriut është vetëm një hap larg marrëveshjes me mesfushorin Klodjan Duro. Bisedimet me 29 vjeçarin kanë filluar këtu e dhjetë ditë më parë, dhe pothuajse përditë ka kontakte telefoni mes dy palëve në mënyrë që të gjendet akordi në aspektin financiar. Flitet se Duro ka thënë në rrethin e tij të ngushtë shoqëror se ka rënë dakort me një skuadër të huaj, por ai pret që të mbyllë detyrimet me Tiranën, e cila luan në fazën e parë eleminatore të Ligës së Kampionëve, kundrejt Domzhales nga Sllovenia më 18 të këtij muaji. Në ditët në vazhdim, pritet edhe një telefonatë e fundit me ofe
ofertën përfundimtare të klubit grek, për të arritur marrëveshjen, që do të sjellë mesfushorin kuqezi në vendin fqinj, duke “hedhur” firmën në kontratën e tij të re. Ndër të tjera, korrespodentët helenë u dukën mjaft të përgatitur në biografinë e titullarit kampion të Shqipërisë, duke botuar një më një, të gjithë hapat e karrierës së Duros.
Të dhënat:
Emri: Klodjan
Mbiemri: Duro
Kombësia: Shqiptare
Ndërkombëtar: 41 herë
Gol: 1
Skuadrat: Elbasani, Tirana, (27 nd, 1 gol), Vllaznia (33-6), Gallatasaraj, Samsunspor (9), Malatiaspor (18-3), Partizani, Rizespor (11-1), Arminia Bielefeld (19).
Bashkepunetori special i Albaniasoccer.com, Erald Martiko na shkruan nga Athina, Greqi
Mediat greke kanë njoftuar se klubi i Verias, i sapokthyer në Superligë, gjendet shumë pranë realizimit të një transferimi të suksesshëm, pasi “mbretëresha” e Veriut është vetëm një hap larg marrëveshjes me mesfushorin Klodjan Duro. Bisedimet me 29 vjeçarin kanë filluar këtu e dhjetë ditë më parë, dhe pothuajse përditë ka kontakte telefoni mes dy palëve në mënyrë që të gjendet akordi në aspektin financiar. Flitet se Duro ka thënë në rrethin e tij të ngushtë shoqëror se ka rënë dakort me një skuadër të huaj, por ai pret që të mbyllë detyrimet me Tiranën, e cila luan në fazën e parë eleminatore të Ligës së Kampionëve, kundrejt Domzhales nga Sllovenia më 18 të këtij muaji. Në ditët në vazhdim, pritet edhe një telefonatë e fundit me ofe
ofertën përfundimtare të klubit grek, për të arritur marrëveshjen, që do të sjellë mesfushorin kuqezi në vendin fqinj, duke “hedhur” firmën në kontratën e tij të re. Ndër të tjera, korrespodentët helenë u dukën mjaft të përgatitur në biografinë e titullarit kampion të Shqipërisë, duke botuar një më një, të gjithë hapat e karrierës së Duros.
Të dhënat:
Emri: Klodjan
Mbiemri: Duro
Kombësia: Shqiptare
Ndërkombëtar: 41 herë
Gol: 1
Skuadrat: Elbasani, Tirana, (27 nd, 1 gol), Vllaznia (33-6), Gallatasaraj, Samsunspor (9), Malatiaspor (18-3), Partizani, Rizespor (11-1), Arminia Bielefeld (19).
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.
[/color]
[/color]
-
- ANTI TIRANSI
-
- Tifoz nderi
-
- ANTI TIRANSI
-
- Kuqeblu Perjet
- Skuadra: Ça pyetje?!!!!!
-