Stadiumi "Loro Boriçi"
Moderator: GOLDIAN
-
- Kuqeblu Perjete
- Skuadra: vllaznia
vllaznia 1919 ke shume drejte vlla
shkodra ka ma shume hotele se njerez dhe ka nje nevoje emergjente per gjithcka cka ka te bajne me jeten normale
ska drita e ujna ne spitale ska rregull ne qarkullim ka njerez te egjer rrugeve ska rrespekt ma ska tradita ma shkollat jane sa per emer etj
me falni qe po flas keshtu por me dridhet trupi kur i mendoj keto gjana
mallku qofte luksi i teprum ne qytetin tone
shkodra ka ma shume hotele se njerez dhe ka nje nevoje emergjente per gjithcka cka ka te bajne me jeten normale
ska drita e ujna ne spitale ska rregull ne qarkullim ka njerez te egjer rrugeve ska rrespekt ma ska tradita ma shkollat jane sa per emer etj
me falni qe po flas keshtu por me dridhet trupi kur i mendoj keto gjana
mallku qofte luksi i teprum ne qytetin tone
i perjashtuar
-
- Kuqeblu Perjet
- Skuadra: Ça pyetje?!!!!!
S'ka gjë,ashtu qoftë!Edmond-Cela wrote:une tham asht shum gabim me na perdore federata vetem per interresa te sajat. nuk duhet me u folet keshtu, na jena shyteti me tradite ma te madhe ne shqiperi per fullboll, dhe qose luhen ndeshje komtaresh ne shkoder duhen me u lujte se na kena per ndere me prit komtaren dhe jo per interresa te FSHFs.
Në kyt mënyr a?! le të na shfrytëzojnë.Ti mos u ban i marrë,ku me e gjet me u lujt të tana ndeshjet në Shkodër.A na don federata a na ka si plan rezervë,kjo pak rëndësi ka,unë shikoj më shumë përfitimin,pra emrin që fiton Shkodra.
Megjithatë jam shumë mosbesues.Për mendimin tim,ky diskutim rreth stadiumit ka fillu shumë herët kshtuqë mendoj se FSHF,po i bën presion Dhalesit për të ul çmimet,dhe jo se vërtet dëshiron për të luajtur ndeshjen në Shkodër.
Për mu,ishalla luhet në Shkodër,se me at rast,edhe vij aty por edhe......(nuk po e them ma mirë se nxehet Admini për shkeljen e temës,si dhe V1919,më kput nanji dënim të rëndë )
Para VLLAZNIA!
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Vllaznia, Bayern
-
- ANTI TIRANSI
- Skuadra: Vllaznia
-
- ANTI TIRANSI
-
- I lindur KuqeBlu
ju keni mendimin tuj por mos harroni se ne shkoder ka lind futbolli shqiptar dhe nuk e meriton te zhvillohen ndeshje vetem per interesa te dikujt. ne shkoder duhet te luaj vetem se esht ndere i futbollit shqiptare dhe jo per interesa.
ne shkodra ka lind futbollin dhe do jet nje masakur qose e vendosin vetem per interesa. respekt.
une nuk jam i mendimit se te zhvillohet nje ndeshje n'drekomtare qe tja ule vetin ku asht lind futbolli shqiptare.
ne shkodra ka lind futbollin dhe do jet nje masakur qose e vendosin vetem per interesa. respekt.
une nuk jam i mendimit se te zhvillohet nje ndeshje n'drekomtare qe tja ule vetin ku asht lind futbolli shqiptare.
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.
[/color]
[/color]
-
- I lindur KuqeBlu
-
- Tifoz nderi
-
- ANTI TIRANSI
-
- Webmaster
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Vllaznia, Bayern
-
- Tifoz nderi
-
- ANTI TIRANSI
-
- Kuqeblu Perjet
- Skuadra: Ça pyetje?!!!!!
-
- Webmaster
Naqe edhe ka Kirasi njilloj asht!!!! Pervec hapsines ku asht pallati Sportit si edhe hapsines qe asht nga tribuna kryesore, ska hapsine tjeter....forri wrote:Po ti,bjeri ka Kirasi,e mos i bjer nga Zdralja!Admin wrote: Per me hi ne stadium tek 10-shja duhet me kalu birave e skutave sepse nuk ka shume hapsine....
Dikur ke pas lezet me tane ate hapsine ka zdralja, po kshu ka kene ka Kirasi si edhe nga Dudasi qe asht hymja kryesore.......
Duhet sesban me mendu qysh tesh per me rujte hapsinat qe kane met si edhe me u mundu me kriju hapsina te reja!!!!
-
- ANTI TIRANSI
-
- I lindur KuqeBlu
Shkoder, do ndertohet tribuna e Loro Boricit
Stadiumi "Loro Boriçi" i qytetit të Shkodrës shumë shpejt do të jetë me tribunë qëndrore. 134 milion lekë është shuma e përgjithshme që është vënë në dispozicion për ndërtimin e tribunës qëndrore në këtë stadium, nga të cilat 90 million lekë janë akorduar nga Ministria e Turizmit, Kulturës, Rinisë dhe Sporteve dhe 54 milion lekë nga Bashkia e Shkodrës. Ka qënë ky një nga kushtet kryesore që pati vendosur delegacioni i UEFA-s pak muaj më parë, në mënyrë që ky stadium të përmbushë kërkesat e duhura për t’u liçensuar i vlefshëm për takime ndërkombëtare. Gjithçka është vendosur sot (e premte) në mbledhjen e këshillit bashkiak të Shkodrës, kur të gjithë anëtarët e tij kanë votuar pro një fondi shtesë, që është kërkuar për të mbështetur financiarisht ndërtimin e tribunës së re të këtij stadiumi RTVKLAN.COM
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.
[/color]
[/color]
-
- I lindur KuqeBlu
-
- Webmaster
-
- ANTI TIRANSI