Kupa 2006-07

Ketu ndodhet te gjithe ato tema, te cilat jane te vjetra apo ne te cilat nuk diskutohet.
Post Reply
sportist_shkodran
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by sportist_shkodran » Wed, 16 May 2007 , 22:00

Pse ma ,a ka pas naj her gja te mir shkodra prej ktyne ekipe apo prej federates ke prit ti naj sand te mir.
Moj Vllazni,Vllaznia jone
ti gjithmone do jesh kampjon
vec per hire te spektatorit
Shkodra jone djepi futbollit OLEEEEE

kuqeblu4ever
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by kuqeblu4ever » Wed, 16 May 2007 , 22:06

sportist_shkodran wrote:Pse ma ,a ka pas naj her gja te mir shkodra prej ktyne ekipe apo prej federates ke prit ti naj sand te mir.
Gja s'po presim se hajr nuk kemi pas najher as prej Federates as prej ketyre ekipeve, vec sherr, po kjo puna e finales te kupes e mori vesh i madh e i vogel por prap indiference krejt si me ken gja normale me ble trofeun, si me ken ndonji ndeshje e remdonte qe duhet me u lujt si rregull.

P.S Do te kete vu edhe Moisiu skedina se e ka dite qe fiton Besa, jo per gja por ka dal nder politikanet e varfer edhe ky :lol:
VLLAZNIA, BAYERN MÜNCHEN, BARCELONA

kuqeblu4ever
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by kuqeblu4ever » Wed, 16 May 2007 , 22:13

Man in Redblue wrote:
Alfredi a ka lind nshkoder, tesh po na delka kavajs, kur na bin lanet edhe shkodrant ca me prit prej federates ?
Cfare shkodranit Moisiu mar naqe, Moisiun me e vu ne mes te Parruces me i than gjeje shpin ku ke lind, me siguri humb neper Shkoder.
VLLAZNIA, BAYERN MÜNCHEN, BARCELONA

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete
Skuadra: vllaznia

Post by GOLDIAN » Wed, 16 May 2007 , 23:37

[quote="kuqeblu4ever"

ka ken e pergatitun nga Teuta Tirana e Besa me na nxjerr jashte europet.[/quote]
ti kishe rrah teuten e besen ne shkoder te kishte hanger k... tirana por kur ske qa i ban samarit i bjen niri gomarit
i perjashtuar

BLEDI
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by BLEDI » Wed, 16 May 2007 , 23:56

GOLDIAN wrote: ti kishe rrah teuten e besen ne shkoder te kishte hanger k... tirana por kur ske qa i ban samarit i bjen niri gomarit
Fjale me vend naqe,mas thuj gja tjeter se e prish :wink:
Kuqeblu perjete!!!!

Admin
Webmaster
Webmaster
Skuadra: Vllaznia

Post by Admin » Thu, 17 May 2007 , 01:15

Pershendetje,

Sic e dini teatri (ndeshja) maroi me rezultatin 3-2 ne favor te Beses!!!!
Ppappa cfare feste kishin ba kavajsit ne stadium gjynah qe kane harxhu tane kta lek.
Marre me i than kujt qe bahen kshi pazarlleqe.
Goldi ke te drejte ku thu se Vllaznia ishte dashte me mujt Besen apa Teuten, por ska faj Vllaznia qe Teuta apa Besa lujne teater ne finalen e kupes se Republikes!!!
Vllaznit Ultras

Image

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by GOLDIAN » Thu, 17 May 2007 , 10:32

admin besoj se te gjtihe e dime se ka ma shume se 7 vjet qe kupa e shqipnise eshte gjithnje teater dhe kete vit su ba nej perjashtim
sa per ndehsjen une e kam pa nuk e di se si vllaznia ska arrit me i ba nja 7 coftinave te durresit
gjithsesi nese ne e mundim tiranen ka mundesi qe durrsi e merr nje barazim ne peqin
i perjashtuar

Admin
Webmaster
Webmaster
Skuadra: Vllaznia

Post by Admin » Thu, 17 May 2007 , 13:44

Ehhhhhhh thuj, aj goli i dyte i Durrsit u dukte sikur ishte i lanun krejt biles gati sa nuk e futi vet ai i Beses :)

Une habitem me kta gazetaret tone qe rrijne e bajne elozhe per Besen e Teuten sikur kane lujt paster edhe kane tregu kualitet!!!
Vllaznit Ultras

Image

forri
Kuqeblu Perjet
Kuqeblu Perjet
Skuadra: Ça pyetje?!!!!!

Post by forri » Thu, 17 May 2007 , 23:35

Admin wrote:Pershendetje,

Sic e dini teatri (ndeshja) maroi me rezultatin 3-2 ne favor te Beses!!!!
Ppappa cfare feste kishin ba kavajsit ne stadium gjynah qe kane harxhu tane kta lek.
Marre me i than kujt qe bahen kshi pazarlleqe.
Goldi ke te drejte ku thu se Vllaznia ishte dashte me mujt Besen apa Teuten, por ska faj Vllaznia qe Teuta apa Besa lujne teater ne finalen e kupes se Republikes!!!
Ndeshje ma të shk.....dhyme,s'kam pa nanjiherë!!!!!.
E prisja që do ishte e tillë por jo në këto përmasa.
Më habiti diçka.Pranija e tifozave Durrsakë dhe me thanë të drejtën mu ba qefi fillimisht pasi shpresoja që meqë paskan ardh kaq tifoza nga Durrësi Teuta e paska nda mëndjen me fitu,kshtuqë na u hapte shpresa për UEFA,por kur filloi ndeshja :shock: :evil: :twisted: :roll: ...
Dhe gjëja më e dhime ishte goli i fundit.Pasi ishte rezultati 3-1 për Besën,dhe lojtarët e Teutës po bënin demek sikur gjushin në portë por që s'jau kapte këmba mirë topin,dhe si rrjedhojë topi fluturonte disa metra larg porte.Në një nga këto gjuajtje topi kapi pa dashje nji mbrojtës të Besës dhe hyri në portë.Asnji nuk e priste se po hyte topi në rrjetë dhe nuk u dëgju asnjë brohorimë.Këtej nga tribuna kryesore,ku isha ulur unë,filluan të gjith me qesh.Ç'farë t'ju them tjetër?!!Ishte një farsë e vërtetë.
Para VLLAZNIA!

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by GOLDIAN » Fri, 18 May 2007 , 00:46

hasanbetha si ka ba mire llogarit qe ja la kandilit me falni bizhdilit kupen
se ka mundesi qe peqini ja u kendon kengen e pulave te detit atje
i perjashtuar

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Fri, 18 May 2007 , 00:49

Kam frige se i ka ba ata llogarina me presidentin e Shkumbinit ose me nji pjese te lojtarve.
Jena shkodran edhe e kena per nder,
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!

Image

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by GOLDIAN » Fri, 18 May 2007 , 09:16

vllaznia1919 wrote:Kam frige se i ka ba ata llogarina me presidentin e Shkumbinit ose me nji pjese te lojtarve.
na ja lame ndehjen peqinit ne shkoder
me fitoren ne shkoder u njall peqini
e i na spa dona gja tjeter vec te losin me ndershmeri peqini
pa vrapn e kulin se ka te lehte teuta
i perjashtuar

Edmond-Cela
I lindur KuqeBlu
I lindur KuqeBlu

Post by Edmond-Cela » Fri, 18 May 2007 , 16:41

Partizani e Vllaznia 10 mijë euro Teutës të fitonte Kupën

Një skenar i çuditshëm ka ndodhur për para finales së Kupës së Shqipërisë mes Besës dhe Teutës, e fituar në shifrat 3-2 nga kavajasit. Dy klubet e interesuara që Kupa të fitohej nga Teuta, Partizani e Vllaznia, kanë ofruar shumën e 10 mijë eurove futbollistëve durrsakët në mënyrë që ata të fitonin ndaj Besës në finalen e 16 majit. Lajmi konfirmohet nga burime të sigurta brenda futbollistëve të Teutës, nga të cilët është marrë vesh përpjekja e dy klubeve të tjerë që të siguronin një vend në Kupat e Evropës, duke u dhënë para lojtarëve të një skuadre. Megjithatë futbollistët e Teutës nuk kanë pranuar të marrin rryshfet, ndonëse për hir të së vërtetës bëhet fjalë për një veprim që në shumë vende të Evropës është i lejueshëm. Ka ndodhur kështu tre vjet më parë me Barcelonën, që ofroi 1 milionë euro një skuadre spanjolle për të mundur një rivalin e saj në luftën për titull, ç'ka do të thotë se nga ana morale bëhet fjalë për një gjest të njohur në Evropë. Gjithsesi, lojtarët e Teutës nuk kanë pranuar asgjë, një arsye që mbetet ende e pazbuluar, teksa nuk përjashtohet fakti që t'ju jetë premtuar ndonjë shumë tjetër nga ana e klubit kavajas. Më pas, gjithçka rrodhi sipas nuhatjes së drejtuesve të Partizanit e Vllaznisë, pasi Besa fitoi Kupën, duke lënë të kuqtë jashtë Kupave të Evropës dhe shkodranët që do të luajnë në Kupën Intertoto sezonin tjetër.
Skenari
Duke parë zërat e shumtë të dëgjuar për një lëshim të mundshëm të Teutës ndaj Besës, "përfaqësues" të Partizanit dhe të Vllaznisë kanë qenë për të takuar disa lojtarë të Teutës, duke iu ofruar shumën e 10 mijë eurove në mënyrë që ata të fitonin ndaj Besës, ç'ka do të bënte që këto dy klube të luanin në Evropë sezonin tjetër. Për një moment, është hedhur edhe ideja që gjatë 90 minutave të mbahej barazimi, por më pas është vendosur ndryshe. Futbollistët durrsakët e kanë refuzuar ofertën e bërë nga dy klubet e tjera, duke bërë që Partizani të jetë jashtë Kupave të Evropës sezonin tjetër, ndërsa Vllaznia vetëm në Intertoto. Në fakt, në Evropë raste të tilla kur një klub i ofron një skuadre një shumë parash me qëllim që të mposhtë kundërshtarin, njihen disa, sidomos në Spanjë, ku një gjë e tillë nuk është e ndaluar nga rregullorja e Federatës. Gjithsesi, mospranimi i shumës nga ana e lojtarëve durrsakë, të çon tek dyshimi i një marrëveshjeje tjetër më përpara, duke qenë se u përligjën fjalët se Besa do të fitonte për herë të parë në historinë e saj Kupën e Shqipërisë.

balkanweb.com
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.

Image

[/color]

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Fri, 18 May 2007 , 19:50

Kushedi sa i ka ofru Rrushdili.

Image

forri
Kuqeblu Perjet
Kuqeblu Perjet

Post by forri » Sat, 19 May 2007 , 08:12

GOLDIAN wrote:
vllaznia1919 wrote:Kam frige se i ka ba ata llogarina me presidentin e Shkumbinit ose me nji pjese te lojtarve.
na ja lame ndehjen peqinit ne shkoder
me fitoren ne shkoder u njall peqini
e i na spa dona gja tjeter vec te losin me ndershmeri peqini
pa vrapn e kulin se ka te lehte teuta
Mirë Peqini po rrah Teutën,po ne që na duhet fitorja si me ja ba?!
Ça jan këto gjëra që shkrun mor Goldian?!Na ja lame ndeshjen Peqinit?!!! :shock: Po ne kemi kaq shkrime që justifikojmë atë humbje kurse ti del me idenë se e kena lanë kyt ndeshje,atëhere ç'farë kërkojmë sipas teje,nga Tirana?!!Se kshtu si flet ti,po çon ujë te mulliri i Fatjonit! :)
Para VLLAZNIA!

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Sat, 19 May 2007 , 11:52

Naqe na nuk pretendojme se jena ma te mirte ne Shqipni,por thjeshte qe si na asht edhe tirana.Mu me ban me nerva fakti qe dojne me dale te nershem me zori kur nuk jane.

Image

forri
Kuqeblu Perjet
Kuqeblu Perjet

Post by forri » Sat, 19 May 2007 , 12:51

vllaznia1919 wrote:Naqe na nuk pretendojme se jena ma te mirte ne Shqipni,por thjeshte qe si na asht edhe tirana.Mu me ban me nerva fakti qe dojne me dale te nershem me zori kur nuk jane.
Faktikisht unë kam cituar Goldin dhe jo ty,megjithatë,mendoj se ne nuk ja kena lan ndeshjen Peqinit,kurse goldi ja futi krejt kot me kyt shkrim
Para VLLAZNIA!

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Sat, 19 May 2007 , 13:36

Pse naqe ti thu qe Shkumbini fitoj me merite ne Shkoder?

Image

Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Sat, 19 May 2007 , 16:36

vllaznia1919 wrote:Pse naqe ti thu qe Shkumbini fitoj me merite ne Shkoder?
Peqini sfitoi me merite se na kena pas shum raste kurse shkumbini vec dy kundersulme, po ndeshjen sia kena lane shkumbinit, aq i marr sasht Fushaj sa me e hum vendin e dyte per ma ia lan ndeshjen shkumbinit.

Post Reply