Vllaznia - Teuta

Ketu ndodhet te gjithe ato tema, te cilat jane te vjetra apo ne te cilat nuk diskutohet.
GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete
Skuadra: vllaznia

Post by GOLDIAN » Thu, 10 May 2007 , 21:04

forri mfal vlla qe po nderhyj po me ken me kembe ne toke e realista edhe me ekip te dyte na rrah tirana
ndoshta tre tane ju keni me me kundershtu por ky asht mendimi jem

forri
Kuqeblu Perjet
Kuqeblu Perjet
Skuadra: Ça pyetje?!!!!!

Post by forri » Thu, 10 May 2007 , 21:17

GOLDIAN wrote:forri mfal vlla qe po nderhyj po me ken me kembe ne toke e realista edhe me ekip te dyte na rrah tirana
ndoshta tre tane ju keni me me kundershtu por ky asht mendimi jem
Nuk e di n.q.s. ke pa ndonjë ndeshje midis nesh edhe Tiranës sivjet,por ndeshja e luajtur këtu në Tiranë u dominua nga ne dhe kemi shumë mundësi për ti mundur.
Para VLLAZNIA!

Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Thu, 10 May 2007 , 21:30

Un se kuptoj pse ia ulni vlerat kaq shum vllaznise?????

Po e perserise edhe i her se per mu presidenca e vllaznise ka ba gabime ne ndertimin e ekipit, se vllaznia len per te deshiru ne disa drejtime, por megjithate asht ekipi i dyte ma i mire ne shqipni mas Tiranes. Bile edhe tirana ne ndeshje direkt ska lujt ma mire se ne,
Un nuk jam dakord qi me nise e me sha se barazoi vllaznia me teuten ose besen, sepse vllaznia vec me kene superskuader mundet me fitu 10 ndeshje rresht.
Shpresoj qi kompinatin tjeter te mahet ky grup, te bahen 3-4 blemje cilsore, tpakten nji sulmus si sinani dhe nji mesfushor organisator, dhe mandej jam shum optimist se dalim kampion.

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by GOLDIAN » Thu, 10 May 2007 , 23:50

fjala jote ne vesh te perendise man in redblue
forri normal ti je ne kontakt me shume se une dhe i sheh ndeshjet direkt dhe e ke me te qarte se une te japesh shpjegime
por une se shoh se kemi nje skuader qe mund te mposht tiranen

Admin
Webmaster
Webmaster
Skuadra: Vllaznia

Post by Admin » Fri, 11 May 2007 , 01:24

Man in Redblue wrote:Un se kuptoj pse ia ulni vlerat kaq shum vllaznise?????

Po e perserise edhe i her se per mu presidenca e vllaznise ka ba gabime ne ndertimin e ekipit, se vllaznia len per te deshiru ne disa drejtime, por megjithate asht ekipi i dyte ma i mire ne shqipni mas Tiranes. Bile edhe tirana ne ndeshje direkt ska lujt ma mire se ne,
Un nuk jam dakord qe me nise e me sha se barazoi vllaznia me teuten ose besen, sepse vllaznia vec me kene superskuader mundet me fitu 10 ndeshje rresht.
Shpresoj qe kompinatin tjeter te mahet ky grup, te bahen 3-4 blemje cilsore, tpakten nji sulmus si sinani dhe nji mesfushor organisator, dhe mandej jam shum optimist se dalim kampion.
Naqe nuk asht puna se pa ja ulim vlerat Vllaznise, por asht puna se Vllaznia ikta vlera qe po thojme ne ka tregu!!!
Durresi na mori barazimin mrende (ndeshje direkte). Ne kena hup tane ata ndeshje mrend me ekipe qe jane ne fundin e renditjes, Apolonia, Shkumbini, etj, ndersa Durresi i ka fitu ndeshjet mrenda.
E pse ne kekena ma nelt se Durrsi ?????
Duhet me kene realista, Vllaznia kete kampionat nuk ka tregu asigja.
Aja qe asht e rendesishme asht qe Vllaznia kampionatin qe po vjen duhet me e ndertu skuadren sic duhet dhe ja javen e fundit. Normale qe baza duhet me kene aja e sotmja ku e rendesishme asht qe te mbajm tranjerin Josa.
Vllaznit Ultras

Image

vvvllaznia
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by vvvllaznia » Fri, 11 May 2007 , 13:03

Per si kena ken ne shtator pa skuader e pa president tham qe nuk ka ken nje kampionati keq.Mu ky Fushaj me duket ma mire se Cela por shpresoj qe kete vere mos te kemi te njejtat probleme.Un tham nga ana ekonomike e mafioze nuk kena me qen kurr ne te njejtin nivel te Tiranes ose skuadrave te Tiranes pra e vetmja menyre qe ne mundte arrijm te fitojm eshte te investojm tek te rinjt gja qe nuk ben kerkush ne futbollin shqiptar.Plus qe edhe kur nje legjonar mendon te kthehet ne Shqiperi si p.sh ndoshta Fatmir Vata,Indrit Fortuzi etj ata nuk vijn me lujt ne Shkoder sepse demek thojn qe nuk ka kushte te mira jetese.Ndoshta jam pak jasht temet por un vitin e ardhshem nuk isha ba nje skuader me malazez e jabangji qe çdo dit vijne bajn ka 200 km rruge sepse nuk dojn me jetu ne Shkoder.Eshte ofendim si per qytetin si per skuadren.Shpresoj qe te investohet tek te rinjt sepse e kemi kallxu qe me te miret i qesim ne si Salihi Sukaj, qyteti i Tiranes vetem nje Hyka ka qit keto vitet e fundit

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Fri, 11 May 2007 , 13:46

Vllznia po ja ule vlerat vedit se mas me mujte me fitu me besen e teuten mren ne shkoder zdi qa me kene ma teper.
Per mu difekti ma i madh i Vllaznise asht SULMI.Nuk e kena i sulmus qe te bane nja 15-20 gola ne kampionat.Tane sulmusat i kena balerina klasike.Na mungon nji Sinan o nji Salih.Ky asht menimi jem.
Jena shkodran edhe e kena per nder,
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!

Image

kuqeblu4ever
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by kuqeblu4ever » Fri, 11 May 2007 , 14:00

Jam po ashtu i mendimit se nuk ka ken kampionat i keq per ne, ta kishim Josen qe ne fillim do ishim ne loje per titull, per mos me than kishim pas mundesi me dal edhe kampion, kjo tregon qe kemi mangesi ne aspektin menaxhues si klub, kemi shpenzu fryme e lek kot me ble lojtare si El Hajdut Guxhabi qe nuk ia vlen me ia xan vendit te riut ma te keq qe luan te Vllaznia, po ashtu ne menyre amatore Fushaj pa pyet asnjeri per me ba show shkon e merr "trajnerin" Schulze qe provonte per here here te pare eksperiencen si trajner, vetem se kishe emrin qe vinte nga Gjermania, bashke me patriotin e vet Pfannenstiel, mjeshter i eurollotos. Te shohim kete vere qe nuk kemi probleme presidenti se ca po bajne ne merkato, ishalla po ka lek Fushaj se nqs don me e majt me rrena si ai Cela atehere ma mire ta lajne krejt presidencen.
Qe nuk fitume me Teuten nuk ja ve fajin ekipit, se Teuta ka ekip te mire dhe ka ken e motivume shume dhe nuk asht e lehte me e nxjerr golin ne ate ndeshje ku luhej nen presion, mendoj se publiku jone ne stadium ka motivu pa dashje ma shume Teuten qe i asht duk sikur po lun per me fitu kupen uefa kur ka pa tan ate tifoz prandaj ka luajtur fort.
VLLAZNIA, BAYERN MÜNCHEN, BARCELONA

Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Fri, 11 May 2007 , 16:10

vllaznia1919 wrote:Vllznia po ja ule vlerat vedit se mas me mujte me fitu me besen e teuten mren ne shkoder zdi qa me kene ma teper.

E ca tesh se sfitume me teuten, vllaznia ka ken nen presion dhe sarriti me bal gol se teuta lujti ne mrojteje, nuk mduket nai hata e madhe se dolme 0-0 kunder teutes, ne tre takime direkte kena nji barazim, nji humje nji fitore, pra teuta ska ekip ma tmire se na, kyt e tregojn edhe piket

Admin
Webmaster
Webmaster

Post by Admin » Fri, 11 May 2007 , 17:00

Naqe mire e the ti, kena 1 fitore ne fushen tone, 1 barazim po ne fushen TONE, e nji humbje ne fushen e Durresit.... mu sme duket se jena ne avantazh, pervec ksaj kena hup me Apolonin vendin e fundit, me Shkumbinin, kena barazu me Flamurtarinl e te gjitha kta ne fushen TONE.
Pozitive jane kta rezultate ??!!!
Ndersa Teuta mrenda i ka fitu ndeshjet e veta!!! Pike ka ma shume se ne, gola ka ba ma shume se ne, ne finale te Kupes asht, kshu qe ma mire se ne asht!!!!!
E kete e tregojne rezultatet!!!
Vllaznit Ultras

Image

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Fri, 11 May 2007 , 20:00

I ke ra piks naqe.Un sjam tuj sha kerken por thashe thjeshte qe ekipi ka mangesina sidomos ne sulm.Kaq ishin munsite.Por problemi krysor asht te drejtimi i klubit.

Image

forri
Kuqeblu Perjet
Kuqeblu Perjet

Post by forri » Fri, 11 May 2007 , 21:02

Ishalla po fiton kupën Teuta,se përndryshe i thamë lamtumirë UEFA-s.
Me ndeshjen në vazhdim,e kena,thuajse të pamundur kapjen e vëndit të dytë,veç po fitoi Tirana në Durrës.
Para VLLAZNIA!

BLEDI
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by BLEDI » Fri, 11 May 2007 , 21:09

Tjeta juj vllazen

Per kyt barazim t'ju tham jam tu merzit se kan ba tan ate pune edhe iku tan bosh,po une jam tyj ken si perzime me opinionet tuja,Maninredeblu ka than mir ka nji ane,se une nuk e kam prit qe Vllaznia si e nisi kampionatin se pa lufton per vend te dyte,tane merita i takon Joses,por edhe ka ana tjeter me gjithe ate buje qe bani Fushaj para merkatos dimrit nuk kishte ken gja edhe me pretendu edhe per titull,tham se kena lujt mir me skuadrat drejtperdrejt po e kena lan kur jan ken neshjet ma te kollajta krahasim me tjerat,kjo ashte ajo qe na ka prish pune ma teper,po ishalla kampionatin tjeter i bajme naj blemje persmarit edhe rrin Josa ishalla edhe nuk idihet, gjithcka ka munsi me marr Sinanin edhe da Shkodran tjer,jena ma mir me Shkodran se me jabanxhit qe nji pjes e tyne e kan pas menen me ik qysh se kan ardhe...
edhe te shpresojme qe kampionatin tjeter te shofim nji Vllazni si e njef tan Shqipria po ne rralle te pare TIFOZAT Shkodran qe e kan mbshtet edhe vazhdojne ta bajne ate pune.

HALLALL TAN TIFOZAVE SHKODRAN PA PERJASHTIM SE JAN TAN NJISHA

Para Vllazniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kuqeblu perjete!!!!

forri
Kuqeblu Perjet
Kuqeblu Perjet

Post by forri » Fri, 11 May 2007 , 21:15

GOLDIAN wrote: forri normal ti je ne kontakt me shume se une dhe i sheh ndeshjet direkt dhe e ke me te qarte se une te japesh shpjegime
por une se shoh se kemi nje skuader qe mund te mposht tiranen
Pikërisht! pse i kam parë në fushë jam i bindur se mund ti kalojmë.
Ndeshja këtu në Tiranë vërtet përfundoi 1-0 për ata,por ne ishim shumë më lart se ata teknikisht dhe e zotëruam krejtësisht lojën.

Për ata që mendojnë se kur nuk mujtën me i rrah në Shkodër me lojtar mangut,nuk kan me rrah kurr ma,doja me u thanë se megjithse nuk arritën me shënu,skuadra jonë i vuni përpara gjatë gjithë lojës.Kur s'don me hy goli,s'ke ça me i ba.Pastaj dihet,kur nji skuadër ngalet me lojtar mangut,ajo ka për me ba nji lojë të mbyllur.

Siç e tha Fatjoni në një shkrim të tijin:«edhe në qoftë se ne e rrahim Teutën,ju harrojeni fitoren në Tiranë,pasi ne nuk mund ta mbyllim kampionatin me një humbje!»
Pikërisht këtë duhet të shfrytëzojmë,dëshirën e tyre për fitore,mund të veprojmë ashtu siç bëri Teuta me ne,në Shkodër.Të luajmë një lojë të mbyllur dhe të godasim me kundërsulm,tiparin më të mirë që ka skuadra jonë.

P.S.Kuptohet,kjo mund të ndodhi vetëm në rast se nuk na rreh Apollonia në Shkodër(u msume tash,nuk na ban ma përshtypje) :lol: :lol: :lol:
Para VLLAZNIA!

Admin
Webmaster
Webmaster

Post by Admin » Sat, 12 May 2007 , 00:03

Itesh sa e pashe tamam kroniken e ndeshjes Vllaznia - Teuta.
Hallall tane tifozerise qe kane kene ne stadium.
Se marr vesht pse asht shkru ne gazeta e asht thane ne TV se presioni i tifozerise (ne kuptim e mire, dmth mbeshtja), paska ba me emocione lojtaret tone, a thu se asht hera e pare qe Loro Boriçi ka kaq shume TIFOZE :roll: :?:
Ppapappap ca kishte lane Teli.... as 10 metra lerg poster nuk ishte.
Aj Sukaj shume individualist, lene masandej Bejzaden qe vetem tu protestu e kam pa tane kroniken e ndeshjes !!!
:evil:
Vllaznit Ultras

Image

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Sat, 12 May 2007 , 02:18

Bejzaden e Gudjabyn duhet me i hjek vrep sa sna kan met b...!

Image

Fatjoni
Tifoz
Tifoz

Post by Fatjoni » Sat, 12 May 2007 , 12:09

forri wrote: Pikërisht! pse i kam parë në fushë jam i bindur se mund ti kalojmë.
Ndeshja këtu në Tiranë vërtet përfundoi 1-0 për ata,por ne ishim shumë më lart se ata teknikisht dhe e zotëruam krejtësisht lojën.

Për ata që mendojnë se kur nuk mujtën me i rrah në Shkodër me lojtar mangut,nuk kan me rrah kurr ma,doja me u thanë se megjithse nuk arritën me shënu,skuadra jonë i vuni përpara gjatë gjithë lojës.Kur s'don me hy goli,s'ke ça me i ba.Pastaj dihet,kur nji skuadër ngalet me lojtar mangut,ajo ka për me ba nji lojë të mbyllur.
Forri prap je gabim.Per neshjen qe ekipi juj lujti ne Tiron mund te them me plot gojen se meritonte me shum se ka lujt mjaft fort e mjaft bukur,por spati fat.Ndersa per neshjen ne shkoder duhet te jemi realiste se Tirona pati epersi ene te mos ishte albitri Ervis Peza qe i dha Tirones 2 te kuqe ene majti neshjen me njianshmeri Tirona do ju kishte rraf ate dit ene barazimin NUK e meritojshit.
Ndersa sa per faktin qe pretendon se ekipi juj ka qene me lart se Tirona faktet flasin ndryshe.Jo vetem ket sezon qe nuk jeni kurrsesi ne nivelin e Tirones por po te permend se ne 14 sezonet e funit jeni rraf aq shum nga Tirona(11 her vetem mrena ne Loro Borici)saqe bilancin me ju e kemi me te mir se ene me peqinin apo krujen.
Bilanci Tirona-Vllaznia periudha 1993-2007:
+24=3-6;62-28(+44),33 ndeshje
Nga te cilat vetem ne Loro Borici: +11=2-4;30-17(+13),17 ndeshje
http://www.kftirana.info/libri_i_arte.html
Per shaka e them se situata ka ardh a till saqe fansat e Tirones thojn se Loro Borici osht bo selmon stermosi i dyt per ne,fitojm kur te dum :lol:

Edmond-Cela
I lindur KuqeBlu
I lindur KuqeBlu

Post by Edmond-Cela » Sat, 12 May 2007 , 12:15

une e pash vetem 30 minutat e fundit live ne TV,

teuta lujti krejt ne mrojtje, dhe ubashin shum denime. nuk kje edhe aq ndeshje e bukur ubaheshin shum gabime, vllaznia lute me topa te gjat, me da sulmusa qe sdishin me kombinu me njeri tjetrin

ju lumt tifozave shum entuzjazem!!!!!!. edhe albitrat e kan majt ndeshjen mire, me aq ca kam pa une
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.

Image

[/color]

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by GOLDIAN » Sat, 12 May 2007 , 15:14

fatjoni e ke drejte ti qe thu se ju a ba loro borici si shpi e dyte
por edhe ne tifozave objektiv na asht ba valteri si bubazheli prandej e keni lehte ju me fitu ne shkoder
se me drejtues te rinj kish me ken puna ndryshe
gjtihsesi une jam realist dhe ju uroj per titullin

Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Sat, 12 May 2007 , 21:05

Fatjoni wrote: Per shaka e them se situata ka ardh a till saqe fansat e Tirones thojn se Loro Borici osht bo selmon stermosi i dyt per ne,fitojm kur te dum :lol:

Po te drejte kan Fansat e Tirones me fol kshtu, kur si rrahim na me ia thy kocat si ia bajn ne Peqin.

Post Reply