Dinamo - VLLAZNIA

Ketu ndodhet te gjithe ato tema, te cilat jane te vjetra apo ne te cilat nuk diskutohet.
Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Sat, 21 Apr 2007 , 20:22

vllaznia1919 wrote:Djema me vjen keq po me duhet me ju a thane i kyt muhabet.
Me sa kam marre vesht un,sot Tirana e ka ble neshjen me Elbasanin! :evil: :evil: :evil: :evil:
E kam dit se je shef i sherbimeve sekrete ti, po se ke edhe kaq informata tsakta po habitem :shock: :lol: :lol:

Fatjoni
Tifoz
Tifoz

Post by Fatjoni » Sat, 21 Apr 2007 , 21:21

vllaznia1919 wrote: Me sa kam marre vesht un,sot Tirana e ka ble neshjen me Elbasanin! :evil: :evil: :evil: :evil:
Naqe,ket pytje e kom pa te keq fare:nga e ke nxjerr ket konkluzion?A e ke pa neshjen ti?Ose nga ona tjeter,ke mor informacjone nga burime te sakta se osht kshu sic thu ti?
Sa per informacjon elbasoni ka pas 2 raste ideale per te barazu 2-2(qe si hynte shum ne pun)ne fund te neshjes.Po te ishte bo gol njoni nga ato raste ti do flitshe ndryshe tashi...

Ultras Kuqeblu
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by Ultras Kuqeblu » Sun, 22 Apr 2007 , 01:45

Urime per fitoren ne rradhe te pare, neshja kenka vendose ne minutat e fundit ,shyqyr si skena dale me humbje ,tashti mire kishte kene qe dhe loja te ishte ba e mire ca me ba ishalla kthejme per sa i perket lojes ,shpresojme ne hapa fallso te Tiranes dhe skuadrave ndjekse.PARA VLLAZNIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
PARA VLLAZNIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BLEDI
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by BLEDI » Sun, 22 Apr 2007 , 02:05

Ne rralle te pare urime per fitoren se nuk ashte ken neshje e lehte,persa i perket skuadrave tjera tham t'bajne ca te dojne se Tir... me skuader qe ka edhe pike diference qe kan pas e kishin fitu me koh 8) po, po majtme venin e dyt merita ashte e jona e jo e Tir.... qe len pik,po ke puna e blemjeve te neshjeve nuk ashte naj surprize se Shqiptar jena edhe nuk na ban pershtypje,kshu qe hallall per tre pikt Vllaznis...

para Vllazniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kuqeblu perjete!!!!

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Sun, 22 Apr 2007 , 11:52

Fatjoni wrote:
vllaznia1919 wrote: Me sa kam marre vesht un,sot Tirana e ka ble neshjen me Elbasanin! :evil: :evil: :evil: :evil:
Naqe,ket pytje e kom pa te keq fare:nga e ke nxjerr ket konkluzion?A e ke pa neshjen ti?Ose nga ona tjeter,ke mor informacjone nga burime te sakta se osht kshu sic thu ti?
Sa per informacjon elbasoni ka pas 2 raste ideale per te barazu 2-2(qe si hynte shum ne pun)ne fund te neshjes.Po te ishte bo gol njoni nga ato raste ti do flitshe ndryshe tashi...
Naqe un e kam thene kete nje dite para ndeshjes.Dhe un konkluzionin e kam nxjerre nga informata te sigurta. :wink: :wink: :wink: :lol:
Rastet nuk e di sepse ndeshje e kam pa shum pak por un ne fund pashe rezultatin. :wink: :wink: :lol: :lol:
Jena shkodran edhe e kena per nder,
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!

Image

Edmond-Cela
I lindur KuqeBlu
I lindur KuqeBlu

Post by Edmond-Cela » Sun, 22 Apr 2007 , 12:15

une sdo uroje huc per fitoren. une e pash ndeshjen ne TV, njilloj si me pa dy skuadra lagjesh tuj lujt. bile kam pa ndeshjen e elbasanit e tirones ma shum nje ndeshje shum e bukur, nuk ma merr mendja se elbasani e ka shit ndeshjen se ka lujt me gjith shpirt.
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.

Image

[/color]

Admin
Webmaster
Webmaster
Skuadra: Vllaznia

Post by Admin » Sun, 22 Apr 2007 , 13:01

Per mendimin tem e rendesishme asht qe Vllaznia fitoi 3 piket.
Se ca bajne skuadrat e tjera pak randsi ka, e randsishme asht qe ne me vazhdu ishtu.

Sa i takon ndeshjes Elbasani - Tirana, une e kam pa ne internet, edhe ne pjesen e pare mu duk sikur Tirana i la shume hapsire lojtareve te Elbasanit e kja gja me ban me dyshu pak.
Sa i takon pjeses se dyte Elbasani nuk ka lujt hic, pervec nja 3-4 lojtareve, si Kaçi, Nallbani (utori i golit) e Peric.

Sdq sic e thashe pak randsi ka se ca ban Tirana, e randsishme asht qe ne me i fitu ndeshjet.

Para Vllaznia
Vllaznit Ultras

Image

Admin
Webmaster
Webmaster

Post by Admin » Sun, 22 Apr 2007 , 21:42

Sapo pashe kroniken ndeshjes, e golin e dyte e kishte shenu Cani, i cili kishte hup nji rast krejt te paster ne fund te ndeshjes.
Dinamos i kishin dhan nji pozicion jashte lojet qe nuk ishte i tille .....

Kroniken e kam vu edhe tek Fotoalbumi
Vllaznit Ultras

Image

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete
Skuadra: vllaznia

Post by GOLDIAN » Sun, 22 Apr 2007 , 22:50

GOLDIAN wrote: kundershtaret jam i sigurte se i kan tre piket e marruna qysh sonte
vllazen urime i her per fitoren

QENTE LE TE LEHIN KARVANI ECEN PERPARA
i perjashtuar

Admin
Webmaster
Webmaster

Post by Admin » Sun, 22 Apr 2007 , 22:58

GOLDIAN wrote: QENTE LE TE LEHIN KARVANI ECEN PERPARA
Hhahahahhaha naqe
Vllaznit Ultras

Image

Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Mon, 23 Apr 2007 , 13:20

Patushi ska pranu me dal nfush per elbasanin ne pjesen e dyte, kjo verteton se Elbasani e ka lan ndeshjen,

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Mon, 23 Apr 2007 , 13:28

Pse kishe dyshime naqe????? :lol: :lol: :lol: :lol:

Image

Fatjoni
Tifoz
Tifoz

Post by Fatjoni » Mon, 23 Apr 2007 , 13:41

vllaznia1919 wrote:
Fatjoni wrote:
Naqe un e kam thene kete nje dite para ndeshjes.Dhe un konkluzionin e kam nxjerre nga informata te sigurta. :wink: :wink: :wink: :lol:
Rastet nuk e di sepse ndeshje e kam pa shum pak por un ne fund pashe rezultatin. :wink: :wink: :lol: :lol:
Shif,ene un sot dal e jap nji deklarat se komplet Liqeni i Shkodres osht ne pronsi timen personale :lol:
Por qe te thush dicka duhet patjeter ta vertetosh :D ene deri tashi qe po flasim ti sme ke thon asigjo konkrete :( .
Ene nji tifoz tjeter i Vllaznis(qe e ka pa neshjen ne elbason)te kundershton duke te thon pse ajo neshje nuk osht e shitme(i nderumi Edmond-Cela qe ka shkrujt mo siper)
Ene pse nuk e kom deklaru haptas,duhet me pranu qe 2 neshjet e tjera Besa-Teuta ene Dinamo-Vllaznia kan qene te shitme,kjo duket ashiqare nga kronikat e tyne:

http://www.futbolli.com/index.php?optio ... ew&id=2914

Por me ket un si heq asnji presje meritave te Vllaznis si ekip masi,sic e kam thon,e meriton vendin qe ka.Por kerkoj qe kur diskutojm ne ket forum te flasim haptas,pa mshef asgjo,pra duke iu permbajt frymes sportive,jo ndonji kundershtimi per efekt inoti apo kundrejt nji ekipi :D
Man in Redblue wrote:Patushi ska pranu me dal nfush per elbasanin ne pjesen e dyte, kjo verteton se Elbasani e ka lan ndeshjen,
Sa per Patushin,mosqenia e tij ne fush nuk verteton gjo masi mund te ket ndodhe per cfardolloj arsye.Po ju kishit ne fush Sinen ene Merkocin qe ene ata jan largu nga Tirona ene nuk tentun me hik pjesen e dyt :lol:

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Mon, 23 Apr 2007 , 13:49

Mua vertetesine ma jep rezultati final.
Nuk kam thene qe edhe ajo Dinamo-Vllaznia nuk ka qene e shitur.
Apo Dinamo-Vllaznia dhe Besa-Teuta ishin te shitura dhe e vetmja ndeshje qe u lujt ndershmenisht ishte Elbasani-Tirana???????????

Image

Admin
Webmaster
Webmaster

Post by Admin » Mon, 23 Apr 2007 , 13:57

Fatjon ke te drejte ku thu qe duhen fakte, por keto fakte mund te na i japin vetem ato qe i kane bere ose jo keto pazarlleqe.
Disa faktor qe mund te qojne ne konkluzionet se mund te kete pas pazarlleqe mund te jene:

1- Mos hyrja ne fushe e Patushit
2- Thirrjet ne kor te tifozerise Elbasanse
3- Deklaratat e sekretarit te klubit Kovaci ku thet qe Elbasani si jep llogari askuj dhe di vete se ç'ben, qe per mendimin tem ka ra mrenda me kamt e veta!!!
4 - Ne pjesen e pare Tirana ka lane shume hapesira, dhe nuk ka lujt hic!!!
Kurse mesfushoret e Elbasanit ne pjesen e dyte se kane kalu mesfushen e tyne edhe se perpara kane pas hapesira.

Per ndeshjen e Vllaznise smund te them nqs ka patur apo jo kompromise sepse me than te drejten nuk e kam pare....., kam pare vetem kroniken qe eshte 3 minuta por qe nuk paraqesin realisht ate se cfare eshte dhene ne fushe.
Edmond-Cela e ka pa ndeshjen ne Tv ashtu si edhe une e nuk ka qene ne Elbasan.
Patushi eshte ndare nga Tirana ne menyre te hidhur, dmth ka pas konflikte, kurse Merkoçi e Sina jane nda me paqesisht.

Sdq keto pazarlleqe (nqs ka pase) nuk i sherbejne as Tiranes, as Vllaznise, e as kerkujt tjeter, kto jane vetem ne dam te futbollit Shqiptar.
Vllaznit Ultras

Image

Admin
Webmaster
Webmaster

Post by Admin » Mon, 23 Apr 2007 , 13:58

Ja edhe deklarata e sekretarit te klubit Elbasani ku per mendimin tem ka ra vete me kamt e veta mrend:

Elbasani në sulm: E dimë vetë ç’bëjmë

Politikën e klubit tonë e bëjmë ne dhe askush nuk mund të na thotë sesi të sillemi. Ka qenë kjo deklarata e ardhur dje nga klubi i Elbasanit në lidhje me akuzat për një trukim të mundshëm të takimit të dy ditëve më parë ndaj Tiranës. Drejtori i klubit kampion në fuqi Artin Kovaçi është ka pranuar se lojtarë të caktuar në disa momente edhe kanë toleruar, por askush nuk duhet t’i thotë Elbasanit sesi të luajë me këtë apo atë skuadër. “Edhe ne e kemi parë që disa futbollistë në disa momente kanë lëshuar dhe për këtë mund të merret edhe ndonjë masë, megjithatë ne nuk kemi bërë asnjë pazar lekësh me Tiranën”, u shpreh dje Kovaçi. “Veç kësaj, është e turpshme të dëgjosh akuza kundër nesh nga disa presidentë që me këto gjëra janë zhytur deri në fyt. Askush nuk mund të na tregojë se si të sillemi me skuadrat. Të mos harrojmë se neve na u prishën gjithë objektivat me ndërtimin e fazës së tretë. Duhet të luanim 6 ndeshje në fushën tonë. Sa për Tiranën, tifozët kanë të drejtë të mërziten, sepse ajo ka qenë kundërshtarja jonë në vitet e fundit. Nëse do na jepej ajo penallti dhe ne do ta gjuanim jashtë, atëherë mund të flisnin këta njerëz”, shtoi drejtori Kovaçi.
Vllaznit Ultras

Image

Fatjoni
Tifoz
Tifoz

Post by Fatjoni » Mon, 23 Apr 2007 , 14:59

Admin wrote: Sdq keto pazarlleqe (nqs ka pase) nuk i sherbejne as Tiranes, as Vllaznise, e as kerkujt tjeter, kto jane vetem ne dam te futbollit Shqiptar.
Naqe,nuk ka asnji dyshim se te tilla gjona e demtojn futbollin,por fatkeqesisht jane gjona qe kane marr rruge ene para se futbolli te kthehej ne biznes,ene shum nga ne,perfshi ene mu,i kemi jetu kto lloj situatash.Pra,kur kane ndodh atehere,nuk ka asnji dyshim qe sot do jen mo evidente,masi ene ne futbollin me te zhvillum ne Bote bojn vaki.Mirpo,vec ktij fakti,ene tifozat e kan te pamundur me i ndalu sikurse asnjiher nuk del gjo ashiqare ene kur bohen shitblerje neshjesh apo lenie vetem per efekt deshire.
Sa e sa trofe i jane mohu Tirones e Vllaznise nga kompromiset mes klubeve te ministrive?Sa pike na jan mohu ene kemi marr me pak sesa meritojm?
Pra,neve na vjen keq por duhet jetuar me realitetin.

Admin
Webmaster
Webmaster

Post by Admin » Mon, 23 Apr 2007 , 15:09

Fatjon nuk jam dakort qe NE (Tifozat) duhet me jetu me realitetin pa duhet me kene ne qe duhet me "BERTIT ME TE MADHE", JO PAZARLLEQEVE.
Futbolli sot eshte biznes por ne Shqiperi pervec se pa bahet biznes po bahen matrapazlleqe e keto gjithmone ne dem te Tifozerise!!!

Ne nuk duhet me u pajtu me pazarlleqet e presidenteve pa duhet me i denu kto pazarlleqe !!!
Vllaznit Ultras

Image

Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Mon, 23 Apr 2007 , 17:49

Une e kam pa rubriken sportive te Alsat ku ishin te ftuar nedrmjet te tjerve edhe Bashkim Tufa dhe Agron Papuli,
Tufa ia tha haptazi Papulit se ndeshja e tiranes ska ken e ndershme, te tjert si Tranieri i partizanit etj u mundoshin qe ti ikshin pytjes. Per mu u pa qarte se tirana e ka ble ndeshjen. Papuli dihet qe se pranoi, por nuk mu duk dhe aq bindes. Ai tha vetem qe nqs vetetohet jep dorheqjen , po ne kyt e dime se svertetohet asigja ne shqipri.

Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Mon, 23 Apr 2007 , 17:54

Fatjoni wrote: Shif,ene un sot dal e jap nji deklarat se komplet Liqeni i Shkodres osht ne pronsi timen personale :lol:
Por qe te thush dicka duhet patjeter ta vertetosh :D ene deri tashi qe po flasim ti sme ke thon asigjo konkrete :( .
Ene nji tifoz tjeter i Vllaznis(qe e ka pa neshjen ne elbason)te kundershton duke te thon pse ajo neshje nuk osht e shitme(i nderumi Edmond-Cela qe ka shkrujt mo siper)

Fatjon ti kerkon qe te vertetojm se eshte shit ndeshja e e lbasanit, po ne shqiperi doli dhe Zan Caushi i pafajshem, dhe smunden te vertetonin se ka ba ndoj krim :!:

Man in Redblue wrote:Patushi ska pranu me dal nfush per elbasanin ne pjesen e dyte, kjo verteton se Elbasani e ka lan ndeshjen,
Sa per Patushin,mosqenia e tij ne fush nuk verteton gjo masi mund te ket ndodhe per cfardolloj arsye.Po ju kishit ne fush Sinen ene Merkocin qe ene ata jan largu nga Tirona ene nuk tentun me hik pjesen e dyt :lol:
Patushi eshte largu nga tirana duke hedh akuza e sharje ne drejtim te tiranes kurse Sina ska pase ndoj konflikt te madh me ta, kshtuqi tlutem mos perdor argumenta palogjike.

Post Reply