Kush mendoni se do ta fitojë kupën e Republikës 2006-07?
-
- Kuqeblu Perjet
- Skuadra: Ça pyetje?!!!!!
Kush mendoni se do ta fitojë kupën e Republikës 2006-07?
Unë besoj se mundësitë më të mëdha i ka Besa pasi ka një skuadër vërtet shumë agresive dhe të aftë sidomos në përmbysjet e rezultateve.
Para VLLAZNIA!
-
- Moderator
Un them se e merr Teuta simjet. Ner ekipet qi kan met, jan ekipi me ma shum tradit ne kyt kompeticjon, perveq Partizanit, po jan shum ma konstant si ekip se Partizani, nuk kan luhatje t'vazhdushme.
Per Besen kishte me ken historike, se kan dal 6 her ne finale, dhe nuk kan arrit me e marr asnjiher trofeun.
Per Besen kishte me ken historike, se kan dal 6 her ne finale, dhe nuk kan arrit me e marr asnjiher trofeun.
-
- Kuqeblu Perjet
Jam dakort me ty përsa i përket traditës,ndërsa përsa i përket rezultateve konstante them se Besa e ka treguar veten simjet se është e aftë të rreagojë edhe mbasi ka pësuar gol,edhe pse luante në fushë kundërshtare,edhe pse përballë ka pas skuadra si Tirana,Dinamo etj ,ndërsa Teuta për fatin e keq të saj,në ndeshjet kryesore ka humbur çdo ndeshje ku ka pësuar e para si p.sh me Tiranën 5-0 me Partizanin 2-0 me ne 3-1 etj..kuqeblu wrote:Un them se e merr Teuta simjet. Ner ekipet qe kan met, jan ekipi me ma shum tradit ne kyt kompeticjon, perveq Partizanit, po jan shum ma konstant si ekip se Partizani, nuk kan luhatje t'vazhdushme.
Megjithatë ti ke mendimin tënd dhe unë e respektoj atë.
Në fund të fundit sondazhi për këtë qëllim bëhet.
Respekte!
Para VLLAZNIA!
-
- ANTI TIRANSI
-
- Webmaster
- Skuadra: Vllaznia
-
- Tifoz nderi
-
- ANTI TIRANSI
-
- Kuqeblu Perjet
Nuk e hapa këtë sondazh për me ju acaru nervat,por për të kundërtën e saj.Tashmë gjithçka ka kaluar dhe nuk mund të kthehet më mbrapa,thjesht doja një mendim tuajin,llogjik,se kush nga katër opcionet e paraqitura ju duket më e mundshme të triumfojë.
Megjithatë faleminderit për respektin ,sepse,të paktën nga një përgjigje e dhatë dhe nuk e neglizhuat krejt temën .
P.S. Hajt ma edhe ju,si bani,nuk ju kushton gjë me kliku nji nga ato 4 rrathë!!!
Respekte!
Megjithatë faleminderit për respektin ,sepse,të paktën nga një përgjigje e dhatë dhe nuk e neglizhuat krejt temën .
P.S. Hajt ma edhe ju,si bani,nuk ju kushton gjë me kliku nji nga ato 4 rrathë!!!
Respekte!
Para VLLAZNIA!
-
- Tifoz nderi
Hajt pra forri, meqe e paske hap ti kyt sondazh, dhe meqe je rrit n'Shkoder , nuk pata prishi, pa votaj.
Une tham Shkumbini, se na ka rrah 0-2 n'Shkoder. O qa ja cova edhe iher nervat vedit. Shkumbini ka rrah kta palacot tone, pa se len kush me ba cerr prej atyne qe ja kualifiku, por kot pa tallem.
Edhe un tham Besa , dhe pa kam qejf me e marr aja. Pra per Besen shkan vota jeme. (per ty forri e, se s'desha me votu hiq )
Une tham Shkumbini, se na ka rrah 0-2 n'Shkoder. O qa ja cova edhe iher nervat vedit. Shkumbini ka rrah kta palacot tone, pa se len kush me ba cerr prej atyne qe ja kualifiku, por kot pa tallem.
Edhe un tham Besa , dhe pa kam qejf me e marr aja. Pra per Besen shkan vota jeme. (per ty forri e, se s'desha me votu hiq )
Last edited by Shkodrani81 on Wed, 14 Mar 2007 , 06:24, edited 1 time in total.
-
- ANTI TIRANSI
-
- Tifoz nderi
-
- ANTI TIRANSI
-
- Tifoz nderi
-
- Tifoz nderi
-
- Moderator
-
- Kuqeblu Perjete
- Skuadra: vllaznia
pa me than e fiton vllaznia a ka gjaShkodrani81 wrote:Pytja asht se kush fiton mar Goldian, ja kush del n'finale.GOLDIAN wrote:une tham shkumbini partizani finalja
Aman mar burr mas ma permend ma Shkumbinin, thuj Shshsh......... ma mire, mas e thuj krejt.
se sma ban zemra me than e fiton tjeter kush
i perjashtuar
-
- Tifoz nderi
-
- Tifoz nderi
Ja kuqeblu, vetem Shsh...... mas e permend, tjerat s'ka gja, se iky Shsh...-hi m'ka ba me dhan doreheqjen prej OPTIMISTAVE.kuqeblu wrote:Hahahahaha, ekipet do t'nrrojn emrat tesh, veq per hater tan.Shkodrani81 wrote:Aman mar burr mas ma permend ma Shkumbinin, thuj Shshsh......... ma mire, mas e thuj krejt.
tir....
tetete....
papaapar...
din...
elelb...
flaaa...
.....