Edhe mu me ka pelqy shume ky Benzema. Per mu ishte ma i miri ne fushe, t'dhesha Henry ne krahasim me te. Por humbja ma e madhe e Frances nuk ishte kartoni i kuq , por Ribery.vvvllaznia wrote:Benzema i papermbajtshem
EURO--2008 ___KUSH SHTET DO TA FITOJE EUROPIANIN NE FOTBOLL
Moderator: Man in Redblue
-
- Tifoz nderi
-
- Tifoz nderi
Ja dhe mendimet e mija se si ndahen qerekfinalet:
Portugali - Gjermani = 1-3
Kroaci - Turqi = 1-2
Hollande - Rusi = 3-1
Spanje - Itali = 2-1
Kroacia tham se tash pa fiton me Turkun, por ngaqe Turqia asht ekipi jem i dyte , e vuna per te, se nqs fiton, gezohem per fitoren dhe per 2 ose 3 pikshin njekohesisht.
Portugali - Gjermani = 1-3
Kroaci - Turqi = 1-2
Hollande - Rusi = 3-1
Spanje - Itali = 2-1
Kroacia tham se tash pa fiton me Turkun, por ngaqe Turqia asht ekipi jem i dyte , e vuna per te, se nqs fiton, gezohem per fitoren dhe per 2 ose 3 pikshin njekohesisht.
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: vllaznia
Thuja qi kte matrixit, se ai ban be qi ma i miri ne fushe ka ken CaxxanoShkodrani81 wrote:Edhe mu me ka pelqy shume ky Benzema. Per mu ishte ma i miri ne fushe,vvvllaznia wrote:Benzema i papermbajtshem
Ku kuuuuuuuuu
Kush e ka pa neshjen dje me imtesi, e ka pa qi Bemzemen e majshin 3 italian, tuj ba presing e shqelma tan kohen. Gabimi i Domenek asht se e lente larg zones se rreptisi, tuja ngushtue lojen per me ba gol. Ai asht 21 vjec e ka ma ba nje karriere te shkelqyr, drita o zot, vjen ne Angli me e pa ma se shumti si ka me shkelqye.
Last edited by loroborici on Thu, 19 Jun 2008 , 04:34, edited 1 time in total.
Vllaznia ne zemer
-
- Tifoz nderi
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: vllaznia
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Ajax Vllaznia
te gjithe rezultatet do jene vetem per 90 minuta.nuk ka as shtese dhe as penallti.rregulli i ri i euro 2008 do jete simbas ligjit te ri te forumit ku do jete i barabarte per te gjithe dhe mund ti japi mundesi edhe atij qe asht ne vend te 10 me sku ne vend te pare.ai do jete keshtu; cdo njeri do shenoje emrin e tij dhe do thoje se kush do ta fitoje europianin dhe nese ai njeri e gjen do marri 10 pike permbi piket qe ka marre tashti dhe asht dicka ma e bukur nese fiton gjermania per tifozat e saj dhe bahen 2 gezime.edhe kupa edhe fitimi i 10 pikeve .filloj une i pari fpjalmi une them se e fiton hollanda .nese fiton hollanda do marr 10 pike plus.nese te gjithe thojn fiton hollanda marrin te gjithe 10 pike plus.nese nji tifoz gjerman ose hollandez ose italian nuk asht i sigurt qe fiton skuadra e tij e zemres mund te nderroje skuader dhe mendimet vehet deri me daten 21 ku asht dhe afati i fundit.edhe nji here fpjalmi fiton hollanda.me duket se i kam te sigurta 10 piket qe sonte.per rezultatet e kjasifikimin do i mbledh dhe do i ve ne lete keto 2 dite.urime tifozave gjerman neser dhe i uroj qe ta fitojn ndeshjen.i uroj dhe matrixit urime per daljen nga grupi te italise.deshta sa me i than matrixit nese e ke pa franc itali tifozat italian thoshin grazie milie hollanda.
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Ajax Vllaznia
sportisti shkodran.mos u merzit naqe se renditjen e kam vu ne leter dhe nuk kam mundesi me e vu se internet asht prish dhe po pres kompanine me e vu,dhe tashti flas nga libraria dhe ka 10 minuta ne dite me sku deri masneser qe te rregullohet kompiuteri.ti mos u merzit se i kam te tana ne leter naqe e nuk te ban kush me hile dhe ti me the mos ti kishe hy asaj punet nese nuk je i zoti kurse une po ta them qe a jam i zoti une per keshtu gjanash a nuk asht kerkush.naqe.jam plaku i skedinave naqe dhe gjithmone une i kam ba skedinat e asht zanati jem naqe.tan jeten kam organizu skedina dhe kam mbledh shoke,dhe ket gja qe kam ba une kerkujt nuk i ka shku ne mendje ne forum tash 7 vjet naqe keshtu qi mendimi ishte i ri dhe i bukur kurse ti mos u merzit se nuk ta ha as ty hakun e as kerkujt jam i drejt naqe e ja i shtremt
-
- Tifoz nderi
-
- Webmaster
- Skuadra: Vllaznia
-
- Moderator
-
- Antar
-
- Kuqeblu Perjete
Portugali - Gjermani = 1-2
Kroaci - Turqi = 1-0
Hollande - Rusi = 2-1
Spanje - Itali = 1-2
Pjalmi mir se e ke ba tan kyt pune po fitusi a fiton gja ne fun apo vetem njohuria e parashikimi qe ka per futbollin???jo se kam shprese me fitu une po thjeshte pytje,edhe mas thuj se i zoti per skedina se vizita qe bani Valteri ne amerike na ban me dyshu se nuk ke hy ma ne forum qysh se ashte kthy Valteri se mas je ti blemjet e reja nga amerika bashke Sh81,e ban publike mas perfunimit te europianit kush t'marrin ma shume pike e kalon proven te Vllaznia,po per skedina e jo per me lujt
Kroaci - Turqi = 1-0
Hollande - Rusi = 2-1
Spanje - Itali = 1-2
Pjalmi mir se e ke ba tan kyt pune po fitusi a fiton gja ne fun apo vetem njohuria e parashikimi qe ka per futbollin???jo se kam shprese me fitu une po thjeshte pytje,edhe mas thuj se i zoti per skedina se vizita qe bani Valteri ne amerike na ban me dyshu se nuk ke hy ma ne forum qysh se ashte kthy Valteri se mas je ti blemjet e reja nga amerika bashke Sh81,e ban publike mas perfunimit te europianit kush t'marrin ma shume pike e kalon proven te Vllaznia,po per skedina e jo per me lujt
Kuqeblu perjete!!!!
-
- Tifoz nderi
-
- ANTI TIRANSI
-
- ANTI TIRANSI
- Skuadra: Vllaznia
-
- Tifoz nderi
-
- Antar
-
- I lindur KuqeBlu
Portugali-Gjermani 2-3 ose pernallty
Kroaci - Turqi 2-3
Holland- Rusi 4-2
Spanje- Itali 3-0
Kroaci - Turqi 2-3
Holland- Rusi 4-2
Spanje- Itali 3-0
Last edited by Edmond-Cela on Thu, 19 Jun 2008 , 19:03, edited 1 time in total.
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.
[/color]
[/color]
-
- Antar