Mas mar paskena prish burrni me teSkodrinon wrote:per smajlin i paskena ra n'qafe kot se paska thy hunden e nuk ka mujt me lujtSkodrinon wrote:ke shume te drejteMiri wrote:Ca ban ky Luci ky spaska ide se ca asht futbolli si largon Smajlin e Leandro qe ishin ma te miret ne pjes tpar
sa deshta me e thane edhe une
Java e 7-te Vllaznia - Shkumbini
-
- ANTI TIRANSI
- Skuadra: Vllaznia
Re: Java e 7-te Vllaznia - Shkumbini
-
- Administrator
Miri wrote: Mas mar paskena prish burrni me te
jena korite krejt. ishalla nuk lexon forumin se prishna per tan jeten me te
-
- I lindur KuqeBlu
po naq ta po ta diftoj nje program qe perdori une ndoshta do dalin me pastur. nuk mas merr medja se shpejtesija interneti ule kualitetin e videosMiri wrote:Nipash videot ne pc i shkarkoj ashtu si jan ne tv por kur i shkarkoj ne internet dhe ngaqe shpejtesija qe kam eshte 2Mb bjen pak kualiteti.Edmond-Cela wrote:miri keto videot qe regjistron a jan si ne TV
apo kur i shkarkon ne intrnet iu ulet kualiteti. po pys kot se kam nje program une qe i gjerr videot ashtu sic i regjistron me pa iu ule kualiteti.
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.
[/color]
[/color]
-
- ANTI TIRANSI
Sigurisht qe shpejtesia e internetit e ul kualitetin ndryshe me shkarku me shpejtesi 8 apo 24 Mb e ndryshe me shkarku me 2 MB gjithesesi tesh e bajm prov.
-
- ANTI TIRANSI
Mu nuk ka me me marr gjumi hic biles as buk skam me hangerSkodrinon wrote:Miri wrote: Mas mar paskena prish burrni me te
jena korite krejt. ishalla nuk lexon forumin se prishna per tan jeten me te