VLLAZNIA-BYLIS

Ketu ndodhet te gjithe ato tema, te cilat jane te vjetra apo ne te cilat nuk diskutohet.
Post Reply
shv13
Moderator
Moderator

Re: Vllaznia-Lushnja

Post by shv13 » Wed, 04 Mar 2009 , 14:12

perderisa rregullorja nuk asht e qarte dhe ka hapsina per me e interpretu ne dy menyra te hidhet short.Sa per at qe e kane marre ne telefon federaten italiane ja kane fute si kau peles ( dmth kot per tiranasit se ndoshta se kuptojne shprehjen)....ne itali vlejne takimet direkte dmth edhe goli ne fushe kundershtare....nqs ju kujtohet para da javash kur ne nji anticipo te serise A juventusi barazoi interin me pike dhe interi do lunte te nesermen te siti i federates interi vazhdonte te ishte i pari si rrjedhoje e fitores 1-0 ne san siro e jo per golaverazh qe n at kohe juvja e kishte ma t mire...po kur federata asht plot me labe e tiranas vllaznia s ka per te pase ndoj here favorizime....
kuq e blu asht flamuri,
qe valvitet ne shkallet prej guri,
tane tjereve diftonja,
si tradhtojme kurre na kta bojna...

Ledi1920
Fanatics
Fanatics
Skuadra: Tirona,Bayern

Post by Ledi1920 » Wed, 04 Mar 2009 , 14:30

shv13 wrote:perderisa rregullorja nuk asht e qarte dhe ka hapsina per me e interpretu ne dy menyra te hidhet short.Sa per at qe e kane marre ne telefon federaten italiane ja kane fute si kau peles ( dmth kot per tiranasit se ndoshta se kuptojne shprehjen)....ne itali vlejne takimet direkte dmth edhe goli ne fushe kundershtare....nqs ju kujtohet para da javash kur ne nji anticipo te serise A juventusi barazoi interin me pike dhe interi do lunte te nesermen te siti i federates interi vazhdonte te ishte i pari si rrjedhoje e fitores 1-0 ne san siro e jo per golaverazh qe n at kohe juvja e kishte ma t mire...po kur federata asht plot me labe e tiranas vllaznia s ka per te pase ndoj here favorizime....

nuk ka rendesi fare kujt do ti drejtohesh...ne kemi nje rregullore dhe nje statut qe e ka nxjere fshf dhe jo federata italiane e futbollit...
premier liga psh e ka me golavarazh...ska te beje fare.cdo vend ka statusin e vet dhe rregulloren e vet.Problemi eshte pse kaq te mbarum i kena ne sa dhe drejtusit e federates nuk i kena te afte me nxjerre nje rregullore tamom
Image

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete
Skuadra: vllaznia

Post by GOLDIAN » Wed, 04 Mar 2009 , 14:40

O LEDI A MUNDESH ME NA PRU RREGULLOREN NE KETE RAST
SE VERTET SJA KAM IDENE
i perjashtuar

shv13
Moderator
Moderator

Post by shv13 » Wed, 04 Mar 2009 , 14:40

ledi problemi asht se te sportekspres dje thuhej se i jane drejtu federates italiane meqe rregulloren e kane marre prej tyne te gatshme....ama pranoni edhe ju se meqe ka lakuna t mdhaja ne ligjet e federates ne kyt rast e mira asht te hidhet short e te mos e marrin te drejten as njena e as tjetra....ia kalofsh mire...
kuq e blu asht flamuri,
tane tjereve diftonja,

Ledi1920
Fanatics
Fanatics

Post by Ledi1920 » Wed, 04 Mar 2009 , 15:18

GOLDIAN wrote:O LEDI A MUNDESH ME NA PRU RREGULLOREN NE KETE RAST
SE VERTET SJA KAM IDENE

na shife vete

Rregullorja e kampionatit kombetar te futbollit 2008-2009

Lexoni Faqen 79

http://www.fshf.org/Dokumentet/Dokument ... _08-09.pdf

Neni 26
???? Renditja e ekipeve behet ne baze te pikeve te grumbulluara.
???? Ne rast pikesh te barabarta ndermjet 2 ose me shume skuadrave,veprohet duke
mbajtur parasysh rregullat e meposhtme:
a) Piket e grumbulluara si rrjedhoje e takimeve direkte ndermjet ketyre skuadrave
b) Diferenca e golave te shenuar dhe te pesuar ne takimet direkte
c) Diferenca e golave te shenuar dhe te pesuar gjate gjithe Kampionatit
d) Numrit me te madh te golave te shenuar gjate gjithe Kampionatit
e) me short[/b]
Image

Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Wed, 04 Mar 2009 , 15:23

Ledi1920 wrote:
GOLDIAN wrote:O LEDI A MUNDESH ME NA PRU RREGULLOREN NE KETE RAST
SE VERTET SJA KAM IDENE

na shife vete

Rregullorja e kampionatit kombetar te futbollit 2008-2009

Lexoni Faqen 79

http://www.fshf.org/Dokumentet/Dokument ... _08-09.pdf

Neni 26
???? Renditja e ekipeve behet ne baze te pikeve te grumbulluara.
???? Ne rast pikesh te barabarta ndermjet 2 ose me shume skuadrave,veprohet duke
mbajtur parasysh rregullat e meposhtme:
a) Piket e grumbulluara si rrjedhoje e takimeve direkte ndermjet ketyre skuadrave
b) Diferenca e golave te shenuar dhe te pesuar ne takimet direkte
c) Diferenca e golave te shenuar dhe te pesuar gjate gjithe Kampionatit
d) Numrit me te madh te golave te shenuar gjate gjithe Kampionatit
e) me short[/b]
Me kyt tekst i takon qarte Tiranes me ken ne vend te pare......megjitahte FSHF tregoi me kete rremuje edhe nje here se sa amatoreske esht

hatboy
Huligan
Huligan

Post by hatboy » Wed, 04 Mar 2009 , 17:29

i lexova komentet me lart, po nuk po i citoj se esht e kot me fol me shum duke bo replika .Secili mund te ket te drejt ,nuk hudh posht mendimin e askujt. Un jam i bind ne mendimin tim duke mar parasysh ate qe esht shkrujn ne rregullore. Ska rendsi si e ka italia apo gjermania, ne nuk mund te huazojm rregullore, ne kemi nje te vendosur qe me perpara ,mir apo keq, deri sot ska dal njeri me u anku. Kush e di sa rregulla te tjera mund te ket me boshlliqe ,kjo sdo me then qe kto nuk do zbatohen, perderisa jan miratu.
Duke ju permbajt ksaj rregullore, aty shkruhet si behet renditja e ekipeve kur kan pik te barabarta, nuk thot vetem kur mbaro kampionati, me para thot per renditjen ,dhe renditja esht kjo, tirona41 vllaznia 41, kriteret jan te vendosura me lart.
Simas kritereve ne jemi te paret.Kto kritere vlejn dhe per fund kampionatin. Kshu qe ne mund te ishim kampion po te mbaronte kampionati tashi. Dhe e menoni vet se ca do u bonte sikur tirona te dilte kampion ne kte menyr. Ne fund te fundit tirona esht ne rregull simas rregullores , ne qoft se federata esht amatore per te perpilu nje rregullore, dhe klubet jan amatore se nuk e kan lexu ne i her kte rregullore dhe kujtohen kur i djeg.

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Wed, 04 Mar 2009 , 20:17

Ne kyt rast duhet me thane vetem diqka:Fuck FSHF!As rregulloren e tyne nuk dijne me e ba.Asht me te kap vaji se sa diletanta ose nej san tjeter jane kto persona.Merre me men se i asht dasht me pyt njerz prej jashte se si interpretohet rregullorja.Jane skandaloza.Boll qe rrujne lekt se per te tjerat chi se ne frega. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Jena shkodran edhe e kena per nder,
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!

Image

REINIS
Fanatics
Fanatics

Post by REINIS » Wed, 04 Mar 2009 , 20:36

Nuk osht as faji jon as faji juj, po osht faji i atij kopetentit, Shulkut qi do haji mut pa u menu sikur i di t gjitha.
NUK KA MO KAMPIONATE
AS KUPA REPUBLIKE
HIKU, HIKU KOHA E BYROS POLITIKE
(per dinamon, partizonin)

Ledi1920
Fanatics
Fanatics

Post by Ledi1920 » Thu, 05 Mar 2009 , 10:18

REINIS wrote:Nuk osht as faji jon as faji juj, po osht faji i atij kopetentit, Shulkut qi do haji mut pa u menu sikur i di t gjitha.

Pranej i urrejme morrat e kuq ne ... :D :D :D
Edhe kur e lejn futbollin nuk ndryshojne...prap morra ngelen
Image

REINIS
Fanatics
Fanatics

Post by REINIS » Thu, 05 Mar 2009 , 11:28

Ledi1920 wrote:
REINIS wrote:Nuk osht as faji jon as faji juj, po osht faji i atij kopetentit, Shulkut qi do haji mut pa u menu sikur i di t gjitha.

Pranej i urrejme morrat e kuq ne ... :D :D :D
Edhe kur e lejn futbollin nuk ndryshojne...prap morra ngelen
Misioni i jetes atyne osht t shkatrrojn tonen... :lol: :lol: :lol:
NUK KA MO KAMPIONATE
AS KUPA REPUBLIKE

Miri
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI
Skuadra: Vllaznia

Post by Miri » Thu, 05 Mar 2009 , 12:32

Ketu kam biseden e bere tek procesi sportiv

http://www.vimeo.com/3472212

kristiani
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by kristiani » Thu, 05 Mar 2009 , 21:04

Miri wrote:Ketu kam biseden e bere tek procesi sportiv

http://www.vimeo.com/3472212
Miri a e keni pa kyt prezantusen e procesit sportiv marina sa e mire ishte ma kam pa nji artikull te vllaznimi sportiv per kyt vajze se ishte tifoze e qmendun e vllaznise a mundeni me na e pru foton e ksaj vajzes ktu ne forum edhe artikullin se un zdi me e pru, asht taman artikull i bukur...
FORZA VLLAZNIA

REINIS
Fanatics
Fanatics

Post by REINIS » Thu, 05 Mar 2009 , 21:26

Image

INTERVISTA ME MARINEN:
Për shembull cila mund të jetë një pyetje e juaja?

Një pyetje e imja, mund t’i drejtohet një sportisti se si ai bën jetën e natës, pasi dihet që sportistët duhet të respektojnë regjimin.

Tashmë ju doni s’doni po identifikoheni si “Marina e sportit”. Si i keni pasur marrëdhëniet më parë me sportin?

Shumë të këqija, nuk ndiqja kurrë sport, por tani që kam hyrë në botën e tij kuptoj që qështë një botë shumë interesante.

Ju është dashur shumë punë për të kuptuar çfarë ndodh?

Më është dashur dhe më duhet akoma shumë punë. Mësoj përditë.

Cila është përshtypja që ju lënë sportistët, duke qenë se takon çdo të hënë sportistë të ndryshëm?

Them se janë intelektualë, në ndryshim nga ajo që kisha dëgjuar që sportistët janë pa nivel.

Pas njohjes nga afër në studio si sillen sportistët me ju? Përballeni me interesimin e tyre?

Interesim ndoshta jo, por dashamirësi.

Gjergj Muzaka, mesfushori 24-vjeçar i Partizanit ju dërgoi një tufë lule në “Top Channel”, ndoshta kjo nuk ishte thjesht dashamirësi?

Jo. Ai m’i dërgoi lulet pasi bazuar në skenar, unë pohova në emision që në Shqipëri kemi një Cristiano Ronaldo, ai është Gjergj Muzaka. Dhe ai në shenjë falenderimi, më dërgoi para emisionit atë tufë lule. Një tufë shumë e bukur dhe një veprim shumë i gjetur nga ana e tij.

Njiheshit më parë me Muzakën?

Absolutisht jo, por nuk e fsheh që m’u bë shumë qejfi pasi lulet janë fiksimi im, dhe për mua ishte një surprizë e bukur.

Marrëdhënia me motrën tuaj Luanën, velina e “Fiks”- it, cila është?

Unë jam një vit më e madhe se ajo, por jemi të dyja në një klasë maturante. Luana është tip ndryshe, më çapkëne, lozonjare, pak më agressive. Një shtëpi e thërrasim “mistrecja”.

Si ju duket bota e televizionit, a jeni trembur ndonjëherë sa keni menduar të hiqni dorë?

Në fakt e trembur mund të them kam qenë tre vite më parë, kur hyra në “Top Channel”. Tani kam kaluar disa eksperienca. Them se është botë e bukur, që më jep shumë kënaqësi, por ka dhe rrezikun brenda.

Ç’nënkuptoni me rrezik?

Po duke qenë e famshme shpesh mund të biesh pre e thashethemeve apo keqkuptimeve.

Keni filluar të ndjeni xhelozinë e kolegëve në “Top Channel”?

Jo, pasi unë kam filluar punë aty që kur isha 15 vjeç, dhe më kanë mbajtur shumë afër duke filluar nga Saimiri e Doktori, që gjithmonë më kanë thirrur bebi i “Top”-it, pasi isha ndër të vetmet që kisha hyrë në staf aq e vogël.

Nga një velinë e “Fiks Fare”, papritur u bëtë prezantuese.Kush ju zbuloi?

Po këtë ua di shumë për nder Manjola Hasanit dhe Ezdalin Goranit, koreografëve të “Fiks”-it, të cilët evidentuan se unë kisha talent dhe elokuencë në prezantim. Më pas Bojken Lako më dha mundësinë të jem prezantuese në “Top select”, mund te themi me hapi dyert rreth kësaj rruge.

Si vajzë kaq simpatike sa jeni, patjetër keni një të dashur?

Preferoj të ruaj privatësinë time. Asnjëherë nuk do të flas në shtyp për jetën time private, pasi gjëja më e mirë që mund të bëjë një person i famshëm është të ruajë privatësinë e tij. Ka zgjedhur ai të jetë i famshëm por jo njerëzit që e rrethojnë.

Kuptojmë që ndjeni peshën e famës. Në fakt jeni vetëm 18 vjeç, si po e administroni këtë famë?

Gjëja më e zgjuar që mund të bëjë një person publik është aftësia që mund të ketë për të administruar famën.

Kush ju ndihmon?

Mamaja ime, ajo më këshillon për gjithçka.

Po paratë që fitoni, kush ua menaxhon?

Për moshën që kam nuk jam keq me paratë, por realisht nuk jam fare e aftë t’i adminstroj mirë, më saktë i keqadminstroj.

Dhe një pyetje e fundit, ju keni qenë brune por u bëtë bjonde për hir të ekranit. Do vazhdoni të mbeteni bjonde?

Po. Pasi kështu jam identifikuar, edhe pse e urrej mendimin që qarkullon për bjondet.
NUK KA MO KAMPIONATE
AS KUPA REPUBLIKE

shv13
Moderator
Moderator

Post by shv13 » Thu, 05 Mar 2009 , 21:27

asht shkodrane ma kristian ajo..
kuq e blu asht flamuri,
tane tjereve diftonja,

REINIS
Fanatics
Fanatics

Post by REINIS » Thu, 05 Mar 2009 , 21:28

Marina vet ka bab shkodron ene non tironce. Motra vet Luara e fiks fare osht tifoze e TIRONES:
NUK KA MO KAMPIONATE
AS KUPA REPUBLIKE

shv13
Moderator
Moderator

Post by shv13 » Thu, 05 Mar 2009 , 21:28

po njat krapin a mundesh me e heke prej njaty se asht tu i shku goja lang t shkretit... :D :D
kuq e blu asht flamuri,
tane tjereve diftonja,

kristiani
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by kristiani » Thu, 05 Mar 2009 , 21:31

shv13 wrote:asht shkodrane ma kristian ajo..
SHkodrane me ti marr ment e kres :D :D sa e mir keka mor burr, o reisin po ai djali majtas qe ke vu kush asht ?
FORZA VLLAZNIA

kristiani
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by kristiani » Thu, 05 Mar 2009 , 21:34

REINIS wrote:Marina vet ka bab shkodron ene non tironce. Motra vet Luara e fiks fare osht tifoze e TIRONES:
ska gja na e kena ma t mir tifozen tone :D :D
FORZA VLLAZNIA

REINIS
Fanatics
Fanatics

Post by REINIS » Thu, 05 Mar 2009 , 21:36

kristiani wrote:
shv13 wrote:asht shkodrane ma kristian ajo..
SHkodrane me ti marr ment e kres :D :D sa e mir keka mor burr, o reisin po ai djali majtas qe ke vu kush asht ?
Po m duket se osht teze Gjergji Muzaka. E di, ene mu ma prishi pamjen po s'kom car t boj ishin bashk. Oferta paguj 1 mer 2 se nryshe nuk shitet ai.
NUK KA MO KAMPIONATE
AS KUPA REPUBLIKE

Post Reply