Teuta-Vllaznia

Ketu ndodhet te gjithe ato tema, te cilat jane te vjetra apo ne te cilat nuk diskutohet.
BLEDI
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Re: Teuta-Vllaznia

Post by BLEDI » Mon, 02 Mar 2009 , 00:46

gyska wrote:na ka hik menja sot djema isha ne durres dhe jam ba tym... ishalla per ma mir ...
nejsse ... desha me ju dhan 1 lajm te rendsishem per ecurin e vllaznis
tranjeri i ri asht RAMADAN SHEHU
Nji pytje per ty zotni ai ke marr leje Valterit qe na jep kta lajme apo t'ka thane vete!!??
Kuqeblu perjete!!!!

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Skuadra: Ajax Vllaznia

Post by fpjalmi » Mon, 02 Mar 2009 , 01:33

v1919 shkruan

Tirana e Dinamo kan ma shum neshje mren.Simas kalendarit.Un me sot e kam hjek menen prej titullit.Ky titull ka mu vendos midis Dinamos e Tirans.

_________________________________________________________________________________

e ke shum gabim naqe.ti ke mendimin tan e kerkush nuk ta hek se asht mendja jote ,por vllaznia ka shum shpresa ,madje ma shum se ne 7 vjetet e fundit.

nuk ka si me mos pas shpresa vllaznia kur jena prap ne vend te pare .

ndoshta tema jote maroj ne menyren ma te keqe ,por vllaznia nuk asht e lidhun me temen tande naqe.

mos u merzit se shum shpejt do shkeputana ,dhe mrenda 4 javeve do jena te shkeputun me dinamon e tiranen ,gjithmone simbas mendimit tem.

nuk dihet hala se kush asht tranieri edhe pse gyska thote qe asht ramadan shehu.

nuk ma han mendja se fushaj ban ket gafe se ka humb sezonin me pas ate tranier.

Admin
Webmaster
Webmaster
Skuadra: Vllaznia

Post by Admin » Mon, 02 Mar 2009 , 04:02

Marre me i than kujt, me shku e me hup 4-0 !!!
S'di qa me shkru ma por duhet sesban qe skuadra me reagu. Sjam dakort me disa qe shkrujn qe nuk e fitojme kampionatin etj etj, nqs Vllaznia lufton me optimizem e grinte deri ne fund titulli perfundon ne Shkoder.
Vllaznit Ultras

Image

shv13
Moderator
Moderator

Post by shv13 » Mon, 02 Mar 2009 , 17:19

ishalla s asht e vertete se kane marre shehun trajner....na kena nevoje per trajner me personalitet e shehu t pakten ne periudhen kur na ka drejtu ,ka diftu se kjo gja i mungon...
kuq e blu asht flamuri,
qe valvitet ne shkallet prej guri,
tane tjereve diftonja,
si tradhtojme kurre na kta bojna...

Shkodrani81
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by Shkodrani81 » Mon, 02 Mar 2009 , 23:27

Pu pu pu , a kane marre kta rob ma?!!!!

Une habitem pse disa ketu diskutojne per titull.
Une edhe kur kena ken 7 pike perpara Tiranes, prape nuk kam pas asnje pike shprese per titull. E disha se kan me ra shume shpejt. Kena ken ne vend te pare sepse kishim shans dhe Tirana u dobesu ne ate periudhe. Ju e keni pa lojen e Vllaznise simjet, edhe kur kane fitu kane ba loje kot.

Mire qe nuk po marrim titull, por te pakten mos te na kurisin, se ishtu e kuriten emrin e Vllaznise.

Turp e faqja e zeze.

Edmond-Cela
I lindur KuqeBlu
I lindur KuqeBlu

Post by Edmond-Cela » Tue, 03 Mar 2009 , 00:04

shv13 wrote:ishalla s asht e vertete se kane marre shehun trajner....na kena nevoje per trajner me personalitet e shehu t pakten ne periudhen kur na ka drejtu ,ka diftu se kjo gja i mungon...

jo jo hala nuk asht vetdoj prej dranjerin e ri ja lajmet e mramjes nga shkodra http://www.youtube.com/watch?v=zRwsHCaVcIc
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.

Image

[/color]

Edmond-Cela
I lindur KuqeBlu
I lindur KuqeBlu

Post by Edmond-Cela » Tue, 03 Mar 2009 , 01:38

rreth ndeshjes ne kroniken e rozafes http://www.youtube.com/watch?v=EQ3LsLJ0L50
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.

Image

[/color]

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Tue, 03 Mar 2009 , 03:00

admini shkruan

Marre me i than kujt, me shku e me hup 4-0 !!!
S'di qa me shkru ma por duhet sesban qe skuadra me reagu. Sjam dakort me disa qe shkrujn qe nuk e fitojme kampionatin etj etj, nqs Vllaznia lufton me optimizem e grinte deri ne fund titulli perfundon ne Shkoder.

asht e vetete naqe qe asht marre ,por edhe un jam me mendimin tand admin.

kupa perfundon ne shkoder

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Tue, 03 Mar 2009 , 03:05

shkodrani 81 shkruan

Pu pu pu , a kane marre kta rob ma?!!!!

Une habitem pse disa ketu diskutojne per titull.
Une edhe kur kena ken 7 pike perpara Tiranes, prape nuk kam pas asnje pike shprese per titull. E disha se kan me ra shume shpejt. Kena ken ne vend te pare sepse kishim shans dhe Tirana u dobesu ne ate periudhe. Ju e keni pa lojen e Vllaznise simjet, edhe kur kane fitu kane ba loje kot.

Mire qe nuk po marrim titull, por te pakten mos te na kurisin, se ishtu e kuriten emrin e Vllaznise.

Turp e faqja e zeze.

asht e vertete qe kena fitu me veshteresi por mos harro se vjet e parvjet nga 4 me 0 kena humb gadi cdo ndeshje e ket here ishte hera e pare e nuk asht nej gja e madhe se ne fund te fundit 2 golat e fundit jan ba ne minutatat e fundit kur u pa se skan qa me ba e lane lojen.

sidoqofte skuadrat jan me periudha dhe asht shum e drejte me thane qe skuadra qe duhet te kena frike asht dinamo sepse asht ne momentin ma te mire ashtu siq ishim ne .

nese vjen astrit hafizi vllaznia mendoj se do ndryshojn komplet

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Tue, 03 Mar 2009 , 03:14

si na paskan hek prij vendit te pare kta te paftyre mar :shock: :shock: :shock:

Frank001
I Sapoardhur
I Sapoardhur

Post by Frank001 » Tue, 03 Mar 2009 , 14:18

hajt te pakten stadiumin e durresit e prishem.ahahahhaha

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Tue, 03 Mar 2009 , 15:04

Kja ndeshje asht skandali i futbollit shqiptar.Ka dale hashiqarit qe lojtart i kan ba gjemen trajnerit.Hasan Lika qe ka ken ne stadjum tha qe Beqiri ka dale ne sulm pa lejen e trajnerit biles i ka thane disa hr gjate neshjes me ukthy dhe sja ka vu kush veshin.Shifni me kujdes rastet e golave dhe shifet Lici i vetem ne qender te mrojtjes.Turp!
Jena shkodran edhe e kena per nder,
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!

Image

Skodrinon
Administrator
Administrator

Post by Skodrinon » Tue, 03 Mar 2009 , 15:10

per mendimin tem, disa prej lojtarve kan ba ne plan qi o me barazu ose me ba nji humbje te turpshme qi me largu canen. pranej jane hedhe ne sulm edhe mbrojtsit.
nuk e kuptoj arsyen, se lojtaret me peshe te vllaznia lozin tane. ça kan pase me canen?

Miri
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by Miri » Tue, 03 Mar 2009 , 15:12

Nuk kena drejtus JOOOOOOOO se po te kishim do ju tregonte vendin lojtareve.

Ujku
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by Ujku » Tue, 03 Mar 2009 , 18:00

Drejtusve ton njashtu lojtarsh u duhen
me i perdor si zhela.
Lojtar si me i pa ble te firma GABI.

Ledi1920
Fanatics
Fanatics
Skuadra: Tirona,Bayern

Post by Ledi1920 » Tue, 03 Mar 2009 , 18:24

Ne futbollin tone kto gjona jane bo mese normale.Ket pye e bon e disa kokrra edhe tek Tirona edhe tani fillun dhe kta te jujet.Kjo tregon se ne kampionatin shqipatr tranjeret jan si kuklla...

Ne cdo ven te botes eshte mos i bej lojtari pordh tranjerit se te le ne stol...ene kur te cohesh nga stoli te jesh i mpim krejt :D :D :D kurse ktu tek ne eshte mos i gerthit ,mos i fol, mos e qorto,mos e zevendeso lojtarit, se ti fik llampat te le pa pune...
Jo se jashte nuk ndodhin kto fenomene por ktu tek ne bohet nomi...jemi njisha per kshu gjonash.

Fajin me te madh ja vej drejtusve dhe presidentave te ekipt qe i lejojn kto gjona...

TURP I QOFTE DHE HARROM LEKET KTYNE FUTBOLLISTAVE
Image

Admin
Webmaster
Webmaster

Post by Admin » Tue, 03 Mar 2009 , 18:47

Per fat te keq nuk asht hera e pare qe "thuhet" se lojtaret bajne tranjerin tek Vllaznia, ishalla kja gja merr fund sa ma pare. Haram disa lojtareve qe nuk bajne punen e vet sic duhet!!!
Vllaznit Ultras

Image

Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Tue, 03 Mar 2009 , 19:16

Ju lutem atyne qi kan informacione te na tregojne edhe ne te tjereve:

Kush jane keto futbollista qi banen Pucin ? Per cfare arsyet: mosaktivizim, stervitje e forte ?

.....apo jane vec hamendje.

Nqs asht kjo e dyta bashkohem me mendimin e Goldit te para disa diteve se duhet te tregohena pak ma te permbjatun kur shajm skuadren tone. Nqs ka puce dhe klane te Tirana, nqs ekipet e tjera te superliges shesin dhe blejne ndeshjet nuk do te thote qe edhe Vllaznia e ban kyt pune.

Ledi1920
Fanatics
Fanatics
Skuadra: Tirona,Bayern

Post by Ledi1920 » Tue, 03 Mar 2009 , 19:26

Man in Redblue wrote:Ju lutem atyne qi kan informacione te na tregojne edhe ne te tjereve:

Kush jane keto futbollista qi banen Pucin ? Per cfare arsyet: mosaktivizim, stervitje e forte ?

.....apo jane vec hamendje.

Nqs asht kjo e dyta bashkohem me mendimin e Goldit te para disa diteve se duhet te tregohena pak ma te permbjatun kur shajm skuadren tone. Nqs ka puce dhe klane te Tirana, nqs ekipet e tjera te superliges shesin dhe blejne ndeshjet nuk do te thote qe edhe Vllaznia e ban kyt pune.

Une si tifoz i Tirones normal qe doja qe te humbiste vllaznia dhe me thene te drejten u habita nga rezultati...se mun te rrifesh ,po 4 gola jane shume e jo pak.Me duke disi e dyshimte per arsye se tek goli i dyte i Teutes mga mbrojtesat e Vllaznise ska pas impenjim fare.Sikur i than vet atij na boje.Se di ,thjesht mendimi im eshte se neshjen nuk e kam pa ,thjesht nga kronika flas.
Image

Admin
Webmaster
Webmaster

Post by Admin » Tue, 03 Mar 2009 , 19:32

Une personalisht nuk e di qe ka pas "puçe" thjesht thashe qe nqs ka pas puce haram i qoft lojtareve!!
Sdq une kam nigju prej disa lojtareve qe Canaj ka ken i rrepte edhe nuk ka komuniku sic duhet me lojtaret.....
Vllaznit Ultras

Image

Post Reply