shkumbini-vllaznia

Ketu ndodhet te gjithe ato tema, te cilat jane te vjetra apo ne te cilat nuk diskutohet.
Locked
shv13
Moderator
Moderator

Post by shv13 » Sat, 31 Jan 2009 , 17:44

na kena humbe gati gjithmone ne peqin...nuk asht kjo ndeshja qe duhet me fitu sesban...ato qe asht dashte me fitu patjeter jane ndeshjet me dinamon e me shkumbinin n shkoder..ato s na falen!!
me ndrru trajner s ka vlere tash qe kane ba edhe pergatitjen per fazen e dyte bashke..fluturume pak si shpejt se shkume 7 pike para po tesh ishalla barazojne dinamo me tiranen se keq e kena punen..kto 2 humbje rresht ishalla si kena per rrashte tone n fund t kampionatit...
kuq e blu asht flamuri,
qe valvitet ne shkallet prej guri,
tane tjereve diftonja,
si tradhtojme kurre na kta bojna...

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Skuadra: Ajax Vllaznia

Post by fpjalmi » Sat, 31 Jan 2009 , 17:44

tranieri nuk duhet me u nderru aspak per mendimin tem sepse asht merita e tij qe vllaznia asht aty dhe e dyta asht tranieri ma i mire ne shqipni,dhe nuk mendoj se as tranieri gods huding qe asht tranieri ma i mire ne bote per momentin nuk ka qa te bej ma shum.

un mendoj se tranieri canaj nuk e ka fiksu hala mire kombinimin lojtaret e rinj qe kan ardh me lojtaret e momentit qe kan lujt me vllaznine ,por me kalimin e kohes qe kete jave mendoj se cdo gja do rregulolohet .

jena kampion ne vend te pare per momentin dhe keshtu si erdhen punet le te shpresojm tek nje barazim i tiranes me dinamon

Sukubina
Tifoz
Tifoz

Post by Sukubina » Sat, 31 Jan 2009 , 17:54

fpjalmi,
qe treneri nuk duhet nderru edhe mund te pajtohem me ty ne njefare dore (pasi nuk eshte nderru me vakt) por edhe nuk eshte dicka e madhe me e nderru edhe tash (Dinamo, Shkumbimi nuk jane pak per nje ekip qe pretendon kampionatin).
Tjeter se ky eshte treneri me i mire ne Shqipni, me kete nuk pajtohem aspak. Me siguri qe ka trener tjere te mire, kurse nje po ta them qe tani: Astrit Hafizi.
Shnet.

Ujku
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by Ujku » Sat, 31 Jan 2009 , 18:41

fpjalmi wrote:tranieri nuk duhet me u nderru aspak per mendimin tem sepse asht merita e tij qe vllaznia asht aty dhe e dyta asht tranieri ma i mire ne shqipni,dhe nuk mendoj se as tranieri gods huding qe asht tranieri ma i mire ne bote per momentin nuk ka qa te bej ma shum.

un mendoj se tranieri canaj nuk e ka fiksu hala mire kombinimin lojtaret e rinj qe kan ardh me lojtaret e momentit qe kan lujt me vllaznine ,por me kalimin e kohes qe kete jave mendoj se cdo gja do rregulolohet .

jena kampion ne vend te pare per momentin dhe keshtu si erdhen punet le te shpresojm tek nje barazim i tiranes me dinamon
fpjalm
tash pa shef e tash pa binesh se ky canaj duhet me e la n vllaznin
un jam me nrru se asht frikacak, ai fillon me sulmu mas qi ham gol mar pjalm .
Dy hum je rresht u ban, e ai me nej i qet, ja mar burr se kjo s' shkon.
DUHET TE FUTET FRYM E RE NE GRUPIN E LOJTARVE, CANAJT I JAN SHTERR ENERGJIT EDHE.

LuAnIBarDhEKalTer
Huligan
Huligan

Post by LuAnIBarDhEKalTer » Sat, 31 Jan 2009 , 20:00

Urime Shkumbinit per fitoren... :)
Une ndeshjen se kam degjuar fare vetem tani sa erdha ne shtepi pashe rezultatin..
Ju thash qe Shkumbini ishte shume i uritur per faktin se ishte ndeshja e pare ne shtepi per kete vit...
Vllaznia ne rradhe te pare te mari piket e plota ne Shkoder e pastaj te kerkoj me fitu ne Peqin....Une i uroj suksese te metejshe Vllaznis...

P.S. Me vjen keq qe dikush ketu nga deshperimi i teperm arrin edhe shkruan gjera qe skan lidhje me futbollin...Ne eshte qytet apo fshat Peqini kete e kemi te sqaruar shume mire,por me mire te diskutojm per sport ,pasi ky forum per kete gje eshte...;)
Image

vllaznia krenaria ime
Kryetifoz
Kryetifoz

Post by vllaznia krenaria ime » Sat, 31 Jan 2009 , 20:22

vllanzia djema mos u merzitni sa te amrri vetin do fillojn fitoret e sdo ndalna maaa
kjo vllanzi ka vlera do e shikoni qe javen tjeter qe do fillojn fitoret njera mas tjetre
vllanzia tregoje vetin kush je
e gjith shkodra ka besim te ju djema jenia krenarias jone
rroft vllaznia
vllaznia vllaznia
je ma mira je ma bukura
vllaznia

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete
Skuadra: vllaznia

Post by GOLDIAN » Sat, 31 Jan 2009 , 20:37

LuAnIBarDhEKalTer wrote:Urime Shkumbinit per fitoren... :)
Une ndeshjen se kam degjuar fare vetem tani sa erdha ne shtepi pashe rezultatin..
Ju thash qe Shkumbini ishte shume i uritur per faktin se ishte ndeshja e pare ne shtepi per kete vit...
Vllaznia ne rradhe te pare te mari piket e plota ne Shkoder e pastaj te kerkoj me fitu ne Peqin....Une i uroj suksese te metejshe Vllaznis...

P.S. Me vjen keq qe dikush ketu nga deshperimi i teperm arrin edhe shkruan gjera qe skan lidhje me futbollin...Ne eshte qytet apo fshat Peqini kete e kemi te sqaruar shume mire,por me mire te diskutojm per sport ,pasi ky forum per kete gje eshte...;)
ku je ma naqe se mka marre malli
urime iher per fitoren
i perjashtuar

Edmond-Cela
I lindur KuqeBlu
I lindur KuqeBlu

Post by Edmond-Cela » Sat, 31 Jan 2009 , 21:14

mendimi jem asht qe me e harru kyt ndeshje, se jeta vazhdon dhe me mesu nga gabimet e meparshme. sa per tranjerin mund te baje gabime por per mendimin tem nje tranjer qe merr skuadren duhet ta drejtoj deri ne fund te sezonin. te kishin mendu per kyt ne fillim dhe jo tesh. nje gja edhe qe nuk e kam pa golin por me siguri do jet nje gol i pasiguris te portjetin. vllaznias i duhet nje gja ajo asht portjeri e per mua me kyt qe kemi asht si me pas gjys portjerit.
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.

Image

[/color]

loroborici
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by loroborici » Sat, 31 Jan 2009 , 21:49

Tesh kjo humbje na ka hidhrue se asht e dyta nradh. E nji tash largsia me Tirancit asht vec 1 pike.
Me kalue tek neshja, jena kujtue ne fun me barazue, por ma kot. Tanve i ka hyp pak pordha e duhet me i vu gishtin kres. Ka ransi qe funi i fazes tepare te na gjej ne ven te pare, qi neshjen me Tiranen ta lujm ne Shkoder.
Vllaznia ne zemer
Image

tironsi_tr
Mysafir i Rrespektum
Mysafir i Rrespektum

Post by tironsi_tr » Sat, 31 Jan 2009 , 22:24

Urime prej teje Peqinit vetem se ka nje cun flori si ty dhe se me fitu ne Peqin duhet me djersit e me lujt fort. Kampionati u rihap ne Peqin. Fusha e Peqinit vazhdon te tregohet vendimtare per SuperLigen tone.

Falimnerit Mirit e Cunave qe e nimojne ate per t'lidh neshjen, e per keto faqe t'bukra sportive qe krijoni dita dites. Suksese Vllaznise!

Vecse mu mkan DA TIPA ktu 25dollar borxh... :lol:
Se Tirones Deri Me Sot Vec Tironsi 24Karat i Ka Dal Zot!!!!

Miri
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI
Skuadra: Vllaznia

Post by Miri » Sat, 31 Jan 2009 , 22:27

I pranon ne euro? :P :P

tironsi_tr
Mysafir i Rrespektum
Mysafir i Rrespektum

Post by tironsi_tr » Sat, 31 Jan 2009 , 22:28

Miri wrote:I pranon ne euro? :P :P
Pranoj cdo lloj lekut vetem jo ato te kohes se PPSHs. :lol:

Miri
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by Miri » Sat, 31 Jan 2009 , 22:32

tironsi_tr wrote:
Miri wrote:I pranon ne euro? :P :P
Pranoj cdo lloj lekut vetem jo ato te kohes se PPSHs. :lol:
mire pra se tesh te bajme 1 leter me bire :D me vler mar deshta me than :P

tironsi_tr
Mysafir i Rrespektum
Mysafir i Rrespektum

Post by tironsi_tr » Sat, 31 Jan 2009 , 22:40

:lol: :lol: :lol: :lol: ti me shkatrro mu....
ajt atj se osht bo e fort tashi -1
shnet lale.

shv13
Moderator
Moderator

Post by shv13 » Sat, 31 Jan 2009 , 22:50

a mundet kush me e shi njat postimin e masiperm pa kuptim?
nickun e ka t bukur boll po ba mos me fy kend kishte kene ma mire
kuq e blu asht flamuri,
qe valvitet ne shkallet prej guri,
tane tjereve diftonja,
si tradhtojme kurre na kta bojna...

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by GOLDIAN » Sat, 31 Jan 2009 , 23:03

loroborici wrote:Tesh kjo humbje na ka hidhrue se asht e dyta nradh. E nji tash largsia me mafiozt e Tiranc asht vec 1 pike.

Me kalue tek neshja, jena kujtue ne fun me barazue, por ma kot. Tanve i ka hyp pak pordha e duhet me i vu gishtin kres. Ka ransi qe funi i fazes tepare te na gjej ne ven te pare, qi neshjen me Tiranen ta lujm ne Shkoder.
naqe ta tham si vlla mas ma merr per keq
ta perseris si vlla
nuk asht mafioze tirana dhe ska faj se na skena ba gol ne 180 minuta loje
tu pas sinanin dhembin boadun e sot kacin dhe sukajn
edhe per peqinin sbajme mire me fol njashtu se keq e mire per vec se ne peqin na kane marre pike dhe ne shkoder
dhe e dyta per arsye se kena dhe anetare nga peqini ne forum qe dashje pa dashje ndihen te ofendum me te tilla terma
uroj te mos me keqkuptosh
respekte
i perjashtuar

vllaznia krenaria ime
Kryetifoz
Kryetifoz

Post by vllaznia krenaria ime » Sat, 31 Jan 2009 , 23:10

une them se duhet me u ambjentu halla ne pritni ju ndehsjen tjeter
e do e shikojm cfrae vllazniet do jet nje vllazni tjeter
do vazhdojn fitoret rresht
ec vllaznia je krenaiora jone te duam me shgume se gjithcka tregoje veten
vllaznia krenaria e shqiperise
vllaznia vllaznia
je ma mira je ma bukura
vllaznia

Ujku
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by Ujku » Sat, 31 Jan 2009 , 23:13

tironsi_tr wrote:

Urime prej teje Peqinit vetem se ka nje cun flori si ty dhe se me fitu ne Peqin duhet me djersit e me lujt fort. Kampionati u rihap ne Peqin. Fusha e Peqinit vazhdon te tregohet vendimtare per SuperLigen tone.

Falimnerit Mirit e Cunave qe e nimojne ate per t'lidh neshjen, e per keto faqe t'bukra sportive qe krijoni dita dites. Suksese Vllaznise!

Vecse mu mkan DA TIPA ktu 25dollar borxh... :lol:
Po ju te dy shkoni ne forume t skuadrave tua ja mos na shitni p.... ktu.

Ujku
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by Ujku » Sat, 31 Jan 2009 , 23:20

fpjalmi wrote:gjithmone kena ba gabime ne transferte ,por kjo e sotmja nuk falet.

kena lujt mire si cdo ndeshje tjeter ne transferte dhe pikerisht i njejti gabim duke mos shenu qe tregon fare qarte se nje mesfushor punetore mungon ne rradhet e vllaznise .

edhe formacioni qe ka vu canaj ne fushe nuk me pelqej aspak.

e para smaili nuk asht dasht me u fut si titullare qe ne fillim sepse jan da lojtare qe e meritojn ma shum ,dhe te tjera e te tjera
P PRA FPJALM njato gabime jan te trajnerit un per njat tham CANAJ IK.
CANAJ shporru.

Miri
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by Miri » Sun, 01 Feb 2009 , 00:10

Locked