Jam dakort qe Lici ka meritu te kuqen dhe nuk e mohoj dhe biles u habita qe nuk e nxorren jashte, por thashe se cfare gjestit legen bani ai i Partizanit, sepse Lici ne video duket se dote me i dhane doren me i kerku falje dhe ai ia ktheu si trim, thjesht kyt thashe , e jo qe nuk e meritonte te kuqen.
Manej jena njerez dhe kena nerva dhe kur te shahen robt e shpise , zori qe duron kush, sepse ne shofim vetem gjestet dhe nuk degjojme fjalet, megjithate ne sport profesionist duhet te jesh i matur, por ne disa raste i kalon kufijte fyerja.
Thashe kyt, sepse kam degju se Licin ne Mal te zi e kishte sha albitri shume keq pernjat Lici i kishte ra. Nuk po du me e mbrojte, por as ashtu si thojne disa ktu qe nuk i shkon aja pune atij, nuk asht, sepse me u pas sha naj prej nesh, nuk i dihet se si kishin vepru, pranaj thashe se shofim e nuk nigjojne neper video.
Noshta e ekzagjerova pak qe krahasova rastin me ate te Zidanit, por fola thjesht per egzagjerimin qe bajne disa lojtar, me te thane mendja se e myti Zidani at Materazzin, e sa doli Zidani , u qu n'kamb si karajfil. Manej mbas ndeshjes u mor vesht pse Zidani, nje lojtar profesionist e kishte ba at gjest, dhe tha se me shau familjen dhe tha se nuk jam pendu per ate qe kam ba.
O njerez, Materazzi asht italian, dhe e shef motren e vet noshta me dashnor per krah e nuk e ka problem, sepse ishtu jane rrit ata, asht normale per ta, kurse Zidani asht algjerian, dhe algjeriante ne pergjithsi me e pa motren ne at gjendje, ia fut thiken ne fyt noshta, pra po du me thane se nuk asht e lehte dhe njesoj qe t'i shahet familja Zidanit. Kyt e tregoi vete Zidani, kur tha para t'gjithe botes qe nuk jam pendu per ate qe kam ba. Pra ka nder familjet, dhe kyt e ka dit mire Materazzi pernjat ja ka thane.
Pak a shume, ishtu jena edhe na Shqiptaret, dhe sidomos veriu i Shqipnise ku asht edhe Shkodra. Nese i shahet motra naj lojtarit ne fushe, e ai xehet, mos e gjykoni direkt, sepse ai ka nder familjet dhe asht njeri edhe ai. Pak shahen prej tifozave dhe s'kane qa bajne, por edhe ata ne fushe, wallahin asht pak veshtire me duru. Itu e kisha muhabetin , qe disa lojtare i nxisin nervat e tjereve per perfitim, sepse e dijne qe filani e halani nuk duron , dhe e nxisin, dhe ikyt ka ba Materazzi, pernjat e solla si rast, sepse edhe ai i Partizanit u shkrra ne toke kur vete e filloi sherrin, Lici e rrezoi dhe ca u ba, futboll asht, ai iu kthy si i forte e nevrik, pra kja asht porvokim tham un, megjithse Lici prap nuk u donte me ba gja ne fushe sepse rrezikon skuadren. Per ate thashe se me ken albiter , Licin jashte, dhe kyt te pakten te verdhe, e jo pa gja.
Vllaznia - Partizani
-
- Tifoz nderi
-
- Tifoz nderi
-
- Tifoz nderi
-
- ANTI TIRANSI
Naqe te rreagimi shifet diferenca prej lojtarit te madh me ate normal.profesionista me vler bahen ata qe dijne me kontrollu nervat e veta.
Aja qe the ti per italiant ne diference me algjerint asht muhabet kot per mendimin tem.Nuk ke si me ja fute thike tjetrit se rrin me motren ose pse te paska sha me moter.Manej ska lidhje se kekan rrite tuj pa motrat me te dashtunit e vet,se shko ne Shqipni tesh e shifi se si rrijne vajzat me djemt dhe ska kurgja te keqe.Tjeshte na skena ken te msum se kena ken te ndrym edhe ka ken "turp".Manej Zidani asht lind e rrite ne France dhe e dime mire shum se si asht jeta ne France.Ka ken thjesht moment deboleset i Zidanit edhe e ka myll karrieren e lacdishme ne menyren ma te keq.
P.S.Materacin e kam tmerrsisht inad edhe un por ne kyt rast faji ka ken i Zidanit!
Aja qe the ti per italiant ne diference me algjerint asht muhabet kot per mendimin tem.Nuk ke si me ja fute thike tjetrit se rrin me motren ose pse te paska sha me moter.Manej ska lidhje se kekan rrite tuj pa motrat me te dashtunit e vet,se shko ne Shqipni tesh e shifi se si rrijne vajzat me djemt dhe ska kurgja te keqe.Tjeshte na skena ken te msum se kena ken te ndrym edhe ka ken "turp".Manej Zidani asht lind e rrite ne France dhe e dime mire shum se si asht jeta ne France.Ka ken thjesht moment deboleset i Zidanit edhe e ka myll karrieren e lacdishme ne menyren ma te keq.
P.S.Materacin e kam tmerrsisht inad edhe un por ne kyt rast faji ka ken i Zidanit!
Jena shkodran edhe e kena per nder,
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!
-
- Tifoz nderi
Asht e vertete V1919 se nuk i futet thika tjetrit se e shef tu nejt me motren, por une nuk e kisha fjalen tu nejt por tjera gja, dhe thika ishte figurative me te tregu qe asht gja e rande, megjithse edhe ndodh kajher. Pak randsi pa ka se pa i ikum temes, por une nuk mendoj se Zidani e ka pas krejt fajin.
Me t'vertete ka lind ne France, por ai nuk e ka harru se ca asht dhe prej ka asht. Kete e tregon edhe namazi qe ai fal. Sa e sa algjerian jane francez, por ata prape kane traditen e tyne.
Si profesionist ai u donte te bante durim noshta, por t'thashe se asht pak e veshtire per ta. Edhe ne Shqipni kane fillu ashtu si ne Itali asht e vertete, por ka shume qe hala jane si dikur, dhe per mendimin tem asht nje nga gjanat ma te mira qe ka ngelur ne Shkoder, sepse po shkon drejt degjenerimit si ne Tirane. Nuk po flasim per te ndejur me shoqni (megjithse edhe ktu kam mendimin tem) por po flasim per gjana tjera qe i dina mire tane se qa. Sidoqofte, secili ka mendimin e vet dhe se kisha qellimin me dal tek ky muhabet, por me shpjegu gjestin e Zidanit, sepse dihet qe ai nuk ka kerku ndjese per qa ka ba, dhe kja tregon se ka ken fymje e rande qe ne se dina, pervec qe e ka sha ne familje, por se qa nuk dina. Pernjat , thjesht pa tham, direkt nuk gjykohet, mendimi jem.
Me t'vertete ka lind ne France, por ai nuk e ka harru se ca asht dhe prej ka asht. Kete e tregon edhe namazi qe ai fal. Sa e sa algjerian jane francez, por ata prape kane traditen e tyne.
Si profesionist ai u donte te bante durim noshta, por t'thashe se asht pak e veshtire per ta. Edhe ne Shqipni kane fillu ashtu si ne Itali asht e vertete, por ka shume qe hala jane si dikur, dhe per mendimin tem asht nje nga gjanat ma te mira qe ka ngelur ne Shkoder, sepse po shkon drejt degjenerimit si ne Tirane. Nuk po flasim per te ndejur me shoqni (megjithse edhe ktu kam mendimin tem) por po flasim per gjana tjera qe i dina mire tane se qa. Sidoqofte, secili ka mendimin e vet dhe se kisha qellimin me dal tek ky muhabet, por me shpjegu gjestin e Zidanit, sepse dihet qe ai nuk ka kerku ndjese per qa ka ba, dhe kja tregon se ka ken fymje e rande qe ne se dina, pervec qe e ka sha ne familje, por se qa nuk dina. Pernjat , thjesht pa tham, direkt nuk gjykohet, mendimi jem.
-
- ANTI TIRANSI
- Skuadra: Vllaznia
-
- ANTI TIRANSI