Kupa Intertoto T2:KS Vllaznia-Trabzonspor
-
- Kuqeblu Perjet
- Skuadra: Ça pyetje?!!!!!
-
- Antar
-
- ANTI TIRANSI
-
- ANTI TIRANSI
-
- ANTI TIRANSI
- Skuadra: Vllaznia
-
- I lindur KuqeBlu
-
- I lindur KuqeBlu
-
- Tifoz nderi
-
- I lindur KuqeBlu
-
- ANTI TIRANSI
-
- Tifoz nderi
Cfare skandalit.shifet se sa larg jena.duhet jashtzakonisht pune e keta presidentat duhet me kuptu se nuk asht se nxjerrin lekt jane te shenjt.asht 100% faji i valterit nqs Dabulla nuk stervitet me Vllaznin.Nuk e kuptoj se qa den presidenti kur tranjeri e lojtari bin dakort per mas me lujt.si mund te akuzohet njeni per shitje ndeshjet kur ai thot qe nuk eshte ne gjendje fizike e nuk mundet me lujt.jane gjana qe ne Shqipni skan kuptu hala
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Vllaznia, Bayern
-
- Kuqeblu Perjete
- Skuadra: vllaznia
ne 5 te nadjes me duhet me dal ne pune e smund vej gjume ne sy
me duket sikur tan shqipnia asht mbi mu tu me ba iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii te marumet na koritet
ptu ptu shejtan largoju po me losin me mendt e kres
ishalla ju degjoj te miren tanve se me keta palaco asht kot mu marr ma
p.s nuk e di si e mendoni por dikush duhet te largohet pas ketij rezultati
une e adhuroj josen por nese dicka tjeter mshihet pas kuintave le te ikin me mire e mos te rrime me shpresen kot se kena josen trajner e kena me pas shpresa per titull kampion.
pershendetje te vecante duhet ba per njeriun qe po shkaterron vllaznine zoterin valter fushaj
me duket sikur tan shqipnia asht mbi mu tu me ba iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii te marumet na koritet
ptu ptu shejtan largoju po me losin me mendt e kres
ishalla ju degjoj te miren tanve se me keta palaco asht kot mu marr ma
p.s nuk e di si e mendoni por dikush duhet te largohet pas ketij rezultati
une e adhuroj josen por nese dicka tjeter mshihet pas kuintave le te ikin me mire e mos te rrime me shpresen kot se kena josen trajner e kena me pas shpresa per titull kampion.
pershendetje te vecante duhet ba per njeriun qe po shkaterron vllaznine zoterin valter fushaj
i perjashtuar
-
- Webmaster
- Skuadra: Vllaznia
Pershendetje te tanve,
QE Vllaznia nuk e fitonte kete ndeshje u prite edhe se shpresa asht aja qe vdes e fundit, por qe te merrshim nji rezultat kaq rande sma ka marr mendja ndoj here!!!!!!
S'di ca me than ma shume....., gjynah se i prenen shpresat mijra tofozave shkodrane anemban!!!!
Organizimi i ekipit asht ba pak keq pasi nuk ishin dashte qe futbollistat me ba tane ate udhtim, te pakten te kishin ba vetem me 2 ndalesa!!!!
Asht kote me fol per largime, niveli i skuadrave shqiptare iky asht turi i dyte, biles edhe shume asht, duhet me kene realista, une se kam pa ndeshjen por rezultati flet vet.
QE Vllaznia nuk e fitonte kete ndeshje u prite edhe se shpresa asht aja qe vdes e fundit, por qe te merrshim nji rezultat kaq rande sma ka marr mendja ndoj here!!!!!!
S'di ca me than ma shume....., gjynah se i prenen shpresat mijra tofozave shkodrane anemban!!!!
Organizimi i ekipit asht ba pak keq pasi nuk ishin dashte qe futbollistat me ba tane ate udhtim, te pakten te kishin ba vetem me 2 ndalesa!!!!
Asht kote me fol per largime, niveli i skuadrave shqiptare iky asht turi i dyte, biles edhe shume asht, duhet me kene realista, une se kam pa ndeshjen por rezultati flet vet.
- Ultras Kuqeblu
- Tifoz nderi
Na paskan mujt keq,as nje shprese per kualifikim sna paskan lane,nqs fillojme me largu lojtaret ose tranierin prej skuadre tash po ja nisim edhe njehre nga fillimi.Faje ka dhe presidenti dhe njerezit e caktuar qe kane perzgjedh menyren e udhetimit ,qe ndoshta ashte kene shume lodhese dhe ka ndikua keq per skuadren. Me beri dicka pershtypje ndoshta ska te beje me kete humbjen e sotme ,po lexova diku ne nje gazete sportive qe lojtareve nuk u ishin dhene premiot e kualifikimit per turin e pare dhe thoshte qe ishin te pakenaqur nga menyra e udhetimit por me shume per premiot e premtuara nga presidenti.Une them qe smund te pretendojme me shume, dhe duhet me kene te kenaqur qe e kalojme turin e pare, per vete nivelin e futollit qe kemi dhe me njerezit qe e drejtojne futbollin shqiptar sot per sot.[/b]
PARA VLLAZNIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
-
- Tifoz nderi
me thene te drejten une e prisja nje fitore te trabzonsporit por kurrsesi me kete rezultat.sipas meje ky eshte nje deshtim jo vetem i vllaznise por i gjithe futbollit shqiptar megjithe pretendimet tona te medha per te kaluar ture ne europe por kete takat kemi.prandaj ne vend qe te merren me llafe apo intervista neper gazeta le te ulin koken e ti futen punes
FORCA DEMAT E KUQ
-
- Kuqeblu Perjet
- Skuadra: Ça pyetje?!!!!!
Kurse unë do dal nga natyra ime duke deklaru që ishalla do kenë fitu të paktën ndonjë lek nga bastet,pasi më duket rezultat shumë i veçantë 6-0.Admin wrote:Pershendetje te tanve,
Kohët e fundit kam dëgjuar se u vika baste në shumë mënyra(pasi nuk ja them shumë nga bastet),U veka bast edhe për sasinë e golave që bahen gjatë ndeshjes.N.q.s. kanë manovru në kyt mënyrë dhe kan fitu nanji lek,hajt se po e kalojmë por prap,6-0 është i papërballushëm si rezultat,dhe këtë gjë drejtuesit e klubit do e vënë re në ndeshjen e kthimit ku prania e tifozave do jetë e"papame".
Turp!!!!
Para VLLAZNIA!
-
- ANTI TIRANSI
Ti nuk ja thu basteve naqe por i ke ra piks.Un ve bast mi bast ne kjofte se "nekush" i Vllaznise nuk e ka vu over kyt neshje ose plus 5!
Edhe me kyt shpjegohen shum gjana.Skan faj as lojtart e as trajneri.........!
Edhe me kyt shpjegohen shum gjana.Skan faj as lojtart e as trajneri.........!
Jena shkodran edhe e kena per nder,
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!