VLLAZNIA - Teuta
-
- Moderator
Mas nji kamnguljet t'gjat t'Vllaznis, topi filtron te Gudjabi, i cili humbet nji rast ideal per golin e katert ne minuten e 85-t.
2-3 minuta ma von, treshja Gudjabi Lika Sukaj veprojn me njeni-tjetrin me pasa te bukur, por godet shum leht Sukaj para portes durrsake dhe ja jep topin ne dor portierit kundershtar.
N'aksjonin ne vijim, Mancaku gjujti drejt me porten dhe priti Bishani.
Kotrri asht i demtum ne barrel, Vllaznia i ka ba zevendsimet dhe mund te metena me 10 lojtar.
3 minuta shtes.
2-3 minuta ma von, treshja Gudjabi Lika Sukaj veprojn me njeni-tjetrin me pasa te bukur, por godet shum leht Sukaj para portes durrsake dhe ja jep topin ne dor portierit kundershtar.
N'aksjonin ne vijim, Mancaku gjujti drejt me porten dhe priti Bishani.
Kotrri asht i demtum ne barrel, Vllaznia i ka ba zevendsimet dhe mund te metena me 10 lojtar.
3 minuta shtes.
-
- Moderator
-
- Tifoz nderi
Urime Vllaznia!
T'marrsha t'keqen!
U ca kena pas mundsi me ba edhe nja 2 gola tjere, me Gubdabin dhe Sukaj. E ka zakon ky Sukaj me ba ka i gaf t'madhe per neshje, por prape asht i mire muti. Edhe Lika ka ken fantastik sot, kur hyni ne pjese te dyte. I lumte talentave shkodran. Po ashtu Miroci me pelqej.
Shkurt kena ekip bajagi t'mire.
Njesha mire, dhe inshallah e majne vendin e dyte deri ne fund.
Para Vllazniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
T'marrsha t'keqen!
U ca kena pas mundsi me ba edhe nja 2 gola tjere, me Gubdabin dhe Sukaj. E ka zakon ky Sukaj me ba ka i gaf t'madhe per neshje, por prape asht i mire muti. Edhe Lika ka ken fantastik sot, kur hyni ne pjese te dyte. I lumte talentave shkodran. Po ashtu Miroci me pelqej.
Shkurt kena ekip bajagi t'mire.
Njesha mire, dhe inshallah e majne vendin e dyte deri ne fund.
Para Vllazniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
-
- Tifoz nderi
E pashe edhe une ndeshjen, jam i kenaqur:
Meqe pas kaq shume kohesh pashe prap nji ndeshje te Vllaznise po i tham nja dy fjale, duke e fillu prej ma te rive:
Sukaj: fizikisht shume mire, sprint fantastik, teknik shume, i rrente 1 apo 2 lojtar por e mbante topin shume edhe shpesh e hupte.
Lika: Per aq sa lujti shume mire, edhe ky sprint te forte e teknik, sidomos nji kombinim te zona e rreptesise shume i zgjuar.
Osja: Me ka pelqy shume, shume volum lojet ka ba, lojtar qe lun me shpirt saqe nga ngulmimi i madh bani faul edhe jashte fushet ne turr e siper.
Gudjabi: El Haxhi, pak i ngathet, nji gjujte te dobet krejt qe bani ne fund jo ndonji gja te vecante ne kete ndeshje.
Lici e Dabulla besoj nuk kane nevoje per konfirmim, Dabulla perfekt ne cdo nderhymje, po ashtu edhe Lici lojtar me eksperience dihet ajo pune.
Vendin e dyte per mendimin tem tesh nuk e leshojme ma per kete kampionat.
Tifozeria e shumte ne numer, por e paorganizume, pervec kallabllekut te zakonshem ne qender.
Urime tanve
Meqe pas kaq shume kohesh pashe prap nji ndeshje te Vllaznise po i tham nja dy fjale, duke e fillu prej ma te rive:
Sukaj: fizikisht shume mire, sprint fantastik, teknik shume, i rrente 1 apo 2 lojtar por e mbante topin shume edhe shpesh e hupte.
Lika: Per aq sa lujti shume mire, edhe ky sprint te forte e teknik, sidomos nji kombinim te zona e rreptesise shume i zgjuar.
Osja: Me ka pelqy shume, shume volum lojet ka ba, lojtar qe lun me shpirt saqe nga ngulmimi i madh bani faul edhe jashte fushet ne turr e siper.
Gudjabi: El Haxhi, pak i ngathet, nji gjujte te dobet krejt qe bani ne fund jo ndonji gja te vecante ne kete ndeshje.
Lici e Dabulla besoj nuk kane nevoje per konfirmim, Dabulla perfekt ne cdo nderhymje, po ashtu edhe Lici lojtar me eksperience dihet ajo pune.
Vendin e dyte per mendimin tem tesh nuk e leshojme ma per kete kampionat.
Tifozeria e shumte ne numer, por e paorganizume, pervec kallabllekut te zakonshem ne qender.
Urime tanve
VLLAZNIA, BAYERN MÜNCHEN, BARCELONA
-
- Kuqeblu Perjete
- Skuadra: vllaznia
si fillim urime tanve per fitoren
une e pashe ndeshjen dhe nese do me lejoni i them dy fjale
nje ndeshje tejet e dobet nga te dy skuadrat unese pritsha
bishani smund te them gja´te vecante per te
lici nje shpirt luftarak teper i fuqishem zemra e skuadres
vukcevic nje djalosh i fuqishem qe vllaznia sduhet me e hup as per sezonin tjeter nje vecori e mire e tij qe godet mire me koke
dabulla meriton fjalet ma te mira.per mendimin tem ka ken ma i miri ne fushe dhe i pakalueshem sot
osja lun me shpirt por km vu re da gabime te tijat gjithsesi eshte siguri ne mesfuhe
kotrri teper i fuqishem per mu ka lujt nje kampionat vertet ne nivele te larta
dalipi nuk mund te them se eshte tu ba nej gja te vecante por ka maturi dhe pjekuri ne perdorimin e topit dhe ne pasim
doci ka fuqi dhe shpirt garet dhe ka ba nje ndehsje te mire
ahi eshte shperthyes dhe sot ka lujt mjaft mire edhe pse une pres ma shume prej tij
gudjabi golin per fat te keq se kam pa por teper dobet per mendimin tem sot
sukaj bani gol por ka shume tangerllek ne top dhe ka hup disa aksione qe nuk mund ti falen ma
miroci mendoj na duhet per sezonin tjeter ka lujt ato pak minuta mjaft mire
hoti ka ba mire detyrene tij ne ato pak minuta
lika fenomenal ulja ne pankine me duket se e ka ul me kam ne toke
do dshiroja dhe sukajn ta ulin ne pankine
meqeshume nga ju e kane pa ndeshjen mund te komentojme ma mire keshtu por sbesoj se do thonise ishte nje super ndeshje
rendesi kane tre piket
mirel josa meriton vleresimet maksimale
une e pashe ndeshjen dhe nese do me lejoni i them dy fjale
nje ndeshje tejet e dobet nga te dy skuadrat unese pritsha
bishani smund te them gja´te vecante per te
lici nje shpirt luftarak teper i fuqishem zemra e skuadres
vukcevic nje djalosh i fuqishem qe vllaznia sduhet me e hup as per sezonin tjeter nje vecori e mire e tij qe godet mire me koke
dabulla meriton fjalet ma te mira.per mendimin tem ka ken ma i miri ne fushe dhe i pakalueshem sot
osja lun me shpirt por km vu re da gabime te tijat gjithsesi eshte siguri ne mesfuhe
kotrri teper i fuqishem per mu ka lujt nje kampionat vertet ne nivele te larta
dalipi nuk mund te them se eshte tu ba nej gja te vecante por ka maturi dhe pjekuri ne perdorimin e topit dhe ne pasim
doci ka fuqi dhe shpirt garet dhe ka ba nje ndehsje te mire
ahi eshte shperthyes dhe sot ka lujt mjaft mire edhe pse une pres ma shume prej tij
gudjabi golin per fat te keq se kam pa por teper dobet per mendimin tem sot
sukaj bani gol por ka shume tangerllek ne top dhe ka hup disa aksione qe nuk mund ti falen ma
miroci mendoj na duhet per sezonin tjeter ka lujt ato pak minuta mjaft mire
hoti ka ba mire detyrene tij ne ato pak minuta
lika fenomenal ulja ne pankine me duket se e ka ul me kam ne toke
do dshiroja dhe sukajn ta ulin ne pankine
meqeshume nga ju e kane pa ndeshjen mund te komentojme ma mire keshtu por sbesoj se do thonise ishte nje super ndeshje
rendesi kane tre piket
mirel josa meriton vleresimet maksimale
i perjashtuar
- GoL
- Tifoz
shef aj goli i gudjabit ishte si me shanc, gjujti dobt po u perplas topi dyherash ne toke edhe e mashtroj at portjerin e teutes.
Si neshje nuk ishte ne nivel te larte. Teuta krijoi ma shume volum lojet, po ajo qe me pelqej asht sa ata raste qe na u paraqiten u konkretizun me gola, gja qe ndorr rralle, kishim mundesi me baj edhe naj gol tjeter nga fundi.
Duhet me than qe jena shume te knaqun me kete rezultat dhe ma shume qe sigurumu vendin e dyte qe asht nje sukses ja i vogel tuj pas parasysh se vetem ndeshjen me tirane ( me tirane lujme ma mire ne qemal stafa se ne loro borici) edhe tan neshjet e tjera mrena. Besoj se deri ne fund te kampionati sna falet me e humb vendin e dyte.
Suksese dhe vetem fitore.
ps: goli i sukajt ka ken shume i bukur
Si neshje nuk ishte ne nivel te larte. Teuta krijoi ma shume volum lojet, po ajo qe me pelqej asht sa ata raste qe na u paraqiten u konkretizun me gola, gja qe ndorr rralle, kishim mundesi me baj edhe naj gol tjeter nga fundi.
Duhet me than qe jena shume te knaqun me kete rezultat dhe ma shume qe sigurumu vendin e dyte qe asht nje sukses ja i vogel tuj pas parasysh se vetem ndeshjen me tirane ( me tirane lujme ma mire ne qemal stafa se ne loro borici) edhe tan neshjet e tjera mrena. Besoj se deri ne fund te kampionati sna falet me e humb vendin e dyte.
Suksese dhe vetem fitore.
ps: goli i sukajt ka ken shume i bukur
-
- Kuqeblu Perjet
- Skuadra: Ça pyetje?!!!!!
-
- Antar
-
- I lindur KuqeBlu
urime per fitoren djem'moca
kemi marr nje fitoje te mire sot.
nuk ka ken dhe aq ndeshje e mire por randesi kan piket. edht gjyna qe nuk jena ma afer tirones se kena nje skuader te mire. nje gja me shqteson se gudjapi nuk ka lujt hyc sot per vec krosit qe ja dha sukajt kur bani gol.
ishalla kalojm partizonin ne kup, se po e kaluam than qe e kena barr kuper. ndoshta jam pak pesimist por ky esht mendimi im.
edhe nje here urime per fitoren dhe ishalla rrim ne kyt ritem.
kemi marr nje fitoje te mire sot.
nuk ka ken dhe aq ndeshje e mire por randesi kan piket. edht gjyna qe nuk jena ma afer tirones se kena nje skuader te mire. nje gja me shqteson se gudjapi nuk ka lujt hyc sot per vec krosit qe ja dha sukajt kur bani gol.
ishalla kalojm partizonin ne kup, se po e kaluam than qe e kena barr kuper. ndoshta jam pak pesimist por ky esht mendimi im.
edhe nje here urime per fitoren dhe ishalla rrim ne kyt ritem.
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.
[/color]
[/color]
-
- I Sapoardhur
-
- Webmaster
- Skuadra: Vllaznia
-
- Moderator
Mondi tha qe sikur t'ishim edhe ma afer Tiranes... Edhe un them sikur...
Po sidoqoft, un jam antar, bile zv/kryetar, i partis optimiste (POV) dhe them se mund t'dalim kampjon...
Me lan shakat menjan, sidomos mas ktyne 2-3 neshjeve t'funit, un megjithmen besoj hala te kampjonati, mgjs Tirana asht 9 pik para. Tan puna asht qi Vllaznia me vazhdu kshu si asht, e mas me pa si dalin ekipet e tjera, randsi ka me fitu neshjet tona.
Nqs ja arrijm qellimit ton, pra me fitu neshjet tona, ather zoti e baft mir me hum Tirana 6 pik, veq 6 pik du me hup ata, se po i hupen, ata 3 pikt qi meten ja merr Vllaznia me hir a me pahir ne neshjen e funit n'Tiran.
E kam than ma perpara dhe po e persris: tan meriten menoj se e ka Josa, ja baft zoti hallall se ka fut mentalitet fitus n'ekip.
Hajde, na i shtoft zoti fitoret, dhe shpresa jeme u realizoft
Po sidoqoft, un jam antar, bile zv/kryetar, i partis optimiste (POV) dhe them se mund t'dalim kampjon...
Me lan shakat menjan, sidomos mas ktyne 2-3 neshjeve t'funit, un megjithmen besoj hala te kampjonati, mgjs Tirana asht 9 pik para. Tan puna asht qi Vllaznia me vazhdu kshu si asht, e mas me pa si dalin ekipet e tjera, randsi ka me fitu neshjet tona.
Nqs ja arrijm qellimit ton, pra me fitu neshjet tona, ather zoti e baft mir me hum Tirana 6 pik, veq 6 pik du me hup ata, se po i hupen, ata 3 pikt qi meten ja merr Vllaznia me hir a me pahir ne neshjen e funit n'Tiran.
E kam than ma perpara dhe po e persris: tan meriten menoj se e ka Josa, ja baft zoti hallall se ka fut mentalitet fitus n'ekip.
-
- Tifoz nderi
Asht e vertete ajo qe shkrunen shkodran4ever dhe Goldiani persa i perket lojtareve te Vllaznise. Po ashtu ndeshja nuk ishte e nje nivelit te nalte, pa as ashtu si tha GoL qe Teuta ka ba ma shume volum loje, kja nuk asht hiq e vertete , sepse e pashe ndeshjen, dhe sic tha Goldiani ishte e dobet nga te dyja skuadrat, por ne kena pas ma shume raste te pastra se Teuta. Teuta e bani njat gol si e bani , e ma s'ka pas naj rast te paster me shenu, sepse s'te lete Dabulla me Licin me hi ne zone. I lumte te dyve.
Persa i perket Sukaj, edhe un menaj se kishte shume tangarllek, dhe e mbate topin shume vet, mas kujtan se ka kap Ronaldinian noshta, se nuk e lshote gjall topin. Me taman se asht teknik, pa nuk mahet topi aq shume dhe un menaj se i ka hy vedi shume n'qef, gja qe nuk asht mire per te. Asht teknik e i shkathet por ka edhe nji pasiguri shume te madhe me finalizu tham un, sepse asht e disata her qe hup raste sagllam dhe ngutet (ose emocionohet) shume para portierit. Edhe ne kyt neshje hupi nji rast krejt kot, kur kishte mundsi mas me u ngut dhe me u afru portes e me e ba me qetsi gol, pa shkaj e ja futi prej lerg kot si me i ra me shkop e ja me kamb. Sidoqofte, asht me t'vertete talent, pa i mungon shume ekperienca n'fushe, gja qe ka me e fitu me kalimin e kohes tham un.
Bravo Vllaznise , se me t'vertet e meritan aty ku asht, se nuk pa asht askush ma mire se na as ifije, pervec Tiranes, qe asht ne nivel ma t'nalt dhe ka lojtar ma me ekperience dhe cilesor.
Nuk asht naj qudi e madhe qe me iu afru afer Tiranes, asht e vshtire pa ja e pamundun.
Respekte tanve!
Persa i perket Sukaj, edhe un menaj se kishte shume tangarllek, dhe e mbate topin shume vet, mas kujtan se ka kap Ronaldinian noshta, se nuk e lshote gjall topin. Me taman se asht teknik, pa nuk mahet topi aq shume dhe un menaj se i ka hy vedi shume n'qef, gja qe nuk asht mire per te. Asht teknik e i shkathet por ka edhe nji pasiguri shume te madhe me finalizu tham un, sepse asht e disata her qe hup raste sagllam dhe ngutet (ose emocionohet) shume para portierit. Edhe ne kyt neshje hupi nji rast krejt kot, kur kishte mundsi mas me u ngut dhe me u afru portes e me e ba me qetsi gol, pa shkaj e ja futi prej lerg kot si me i ra me shkop e ja me kamb. Sidoqofte, asht me t'vertete talent, pa i mungon shume ekperienca n'fushe, gja qe ka me e fitu me kalimin e kohes tham un.
Bravo Vllaznise , se me t'vertet e meritan aty ku asht, se nuk pa asht askush ma mire se na as ifije, pervec Tiranes, qe asht ne nivel ma t'nalt dhe ka lojtar ma me ekperience dhe cilesor.
Nuk asht naj qudi e madhe qe me iu afru afer Tiranes, asht e vshtire pa ja e pamundun.
Respekte tanve!
-
- Moderator
Per punen e pasiguris t'Sukajt, mos harroni qi edhe SAlihi kur ka ken te Vllaznia, biles edhe ne fillim te Tirana, ka pas hup shum raste te sigurta per gol, e bate da gola te pamujtun. Per menimin tem asht thjesht pun eksperiencet; asht djal i ri e nuk din se si me i kontrollu emocionet. I jap te drejt SH81-shit kur thet qi duhet me fitu pak ma shum eksperienc, dhe menoj qi per 1-2 sezone, nqs nuk shkan jasht, ka me u afirmu si trekuartisti ma i mir n'kampjonatin shqiptar.
-
- Moderator
-
- I lindur KuqeBlu
edhe une tham se kena shpres per me fitu kampjunatin, por nuk e shoh tiranen me humb pike. por sic e kam than per para, ne nuk na duhet me shiku skuadrat tjera. dhe ne na duhet me lujt per cdo ndeshje sikun te jet ndeshje finale.kuqeblu wrote:Mondi tha qe sikur t'ishim edhe ma afer Tiranes... Edhe un them sikur...
Me lan shakat menjan, sidomos mas ktyne 2-3 neshjeve t'funit, un megjithmen besoj hala te kampjonati, mgjs Tirana asht 9 pik para. Tan puna asht qe Vllaznia me vazhdu kshu si asht, e mas me pa si dalin ekipet e tjera, randsi ka me fitu neshjet tona.
Nqs ja arrijm qellimit ton, pra me fitu neshjet tona, ather zoti e baft mir me hum Tirana 6 pik, veq 6 pik du me hup ata, se po i hupen, ata 3 pikt qe meten ja merr Vllaznia me hir a me pahir ne neshjen e funit n'Tiran.
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.
[/color]
[/color]
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Vllaznia, Bayern
Bravo Vllaznia,ka lezet kur e shef tifozi skuadren e vet tu i ngjit shkallet ne tabele .Ndeshja e ardhshme me sa di une do jete kunder Tiranes ne Tirane.Shpresoj qe te mos kemi demtime dhe ishalla riaftesohet Bejzade se ai na duhet ne kete ndeshje.
:::::::::::FORZA VLLAZNIA :::::::::::FORZA SHQIPERIA::::::::
-
- Moderator
Edhe nje faz ka mbet. Skema e neshjeve asht pak e ngaterrume, po mas neshjeve te sotshme do ta postoj kalendarin e fazes se tret ktu n'forum.GOLDIAN wrote:edhe nje faze kampionat asht apo jane dhe dy se spo marr gja vesht?
Ndeshja kuner Tiranes asht e funit kret. T'paren e kena me Shkumbinin me shum mundsi, nqs s'merr pik Apolonia Dinamos sot. Nqs Fieri merr nonji pik, ather e kena kunder Fierit.futbollist wrote:Ndeshja e ardhshme me sa di une do jete kunder Tiranes ne Tirane.
-
- ANTI TIRANSI