kjo gja ashte e ditur qe e fiton milani kush kujton se e fiton interi mer QaresmaKRENARIA KUQ e BLU wrote:Milan bleu Ronaldinhon.
Inter, festa maroi. Ket vit scudetto-n e fiton Milan
Kampionati italian
-
- Tifoz
simjet mendoj qe lufta per titull ka me kene shume e forte mes interit juventusit e milanit.interi eshte shume i forte sepse ka sigurine qe te jep fitorja e titullit ne tre vitet e fundit(dy vitet e fundit) plus ka nje lloj supremacije fizike e mentale.juventusi ka ba nje merkato te mire sidomos tu ble amaurin,ka pergatitje fizike e disipline taktike plus ka nje grinte e deshire te madhe me u rikthye me fituar titullin pas dy viteve bosh.si interi ashtu edhe juventusi kane ne sfavor se ne qofte se kalojne grupet e champions league kane me luajte ndeshje decisive ne shkurt-mars-prill e kan me lan pike ne kampionat.sa per milanin mendoj se eshte me i favorizuari sepse eshte jashte champions league, ka ba nje merkato te mire(heret a vone kane me ardhe ne forme ronaldinjo e shevcenko) e plus berluskoni kete vit eshte shpreh se don me cdo kusht titullin kampion dh kupen uefa.perjashtoj romen nga lufta per titull.duke u bazuar ne analizen e mesiperme mendoj se titullin ne seria a do ta fitoje milani!!!! forca djajt kuq e zi
bashkimi ben fuqine!!!!
-
- ANTI TIRANSI
-
- Administrator
-
- Kuqeblu Perjete
- Skuadra: vllaznia
-
- Kryetifoz
- Skuadra: Ac Milan
kot me te kallzu bogdani lun me livorno dash i vjet e livorno ashte ne serin bGOLDIAN wrote:po chievo e bogdanit a ka nej shans
o ju vllaznit qe jeni ne itali po thoni atij trajnerit te kievos te bajne zemren gur e ta aktivizojne super yllin tone bogdaninjo ifije ma shume
jo per gja po nese nuk lun ne serine A e shkreta hungaria e portugalia mandej qe ka me duru golat e tij
-
- Administrator
GOLDIAN wrote:po chievo e bogdanit a ka nej shans
o ju vllaznit qe jeni ne itali po thoni atij trajnerit te kievos te bajne zemren gur e ta aktivizojne super yllin tone bogdaninjo ifije ma shume
jo per gja po nese nuk lun ne serine A e shkreta hungaria e portugalia mandej qe ka me duru golat e tij
as vete pjalmi nuk do ta kishte thane kaq bukur sa e the ti
ps: bogdani lun me chievo
-
- Kuqeblu Perjete
- Skuadra: vllaznia
qesh ti qesh po kur te shperthejne bogdaninjo ne budabest me triplete e ne lisbone me dopiete e mandej ta marrin barcelona e mos tjua a lajne hic aty te ju ne italiKRENARIA KUQ e BLU wrote:GOLDIAN wrote:po chievo e bogdanit a ka nej shans
i perjashtuar
-
- Administrator
nuk ja lshon chievo pa i dhane messi e eto'oGOLDIAN wrote:qesh ti qesh po kur te shperthejne bogdaninjo ne budabest me triplete e ne lisbone me dopiete e mandej ta marrin barcelona e mos tjua a lajne hic aty te ju ne italiKRENARIA KUQ e BLU wrote:GOLDIAN wrote:po chievo e bogdanit a ka nej shans
-
- ANTI TIRANSI
-
- Administrator
vllaznia1919 wrote:Ja kampionatin dona me e fitu me Diden,Abbiatin,Kaladzen e Jankulovskin.
Per dy portierat ke te drejte. Mos harro se lun vetem njeni veç(shyqyr zotit )
Por n'mos qoft ma i mire Kaladze se Mellberg, Legrottaglie e Knezeviç, e Jankulovski ma i mire se Molinaro e De Ceglie un e kpus kryt.
-
- Kryetifoz
- Skuadra: Ac Milan
MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN SOLO TE..... MILAN
http://it.youtube.com/watch?v=tI7h1FRr4VM
hahaahahahahahhahahah
forza milannnnnnnnnnnn
http://it.youtube.com/watch?v=tI7h1FRr4VM
hahaahahahahahhahahah
forza milannnnnnnnnnnn
-
- Tifoz