jam maqe naqe nuk e kisha per me cu muhabetin aty. por mu me vjen shum inade se si sjillen ta plehra.Shkodrani81 wrote:Ja nisi edhe iher ky me patriotizem.Edmond-Cela wrote:une sja kam di emrin naj here. po nese asht gjak shqiptarit mos ti thojn ma vedit shqiptare po trathtar e i pa bes e pa shpirt.
Lajme mbi kombëtaren
Moderator: GOLDIAN
-
- I lindur KuqeBlu
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.
[/color]
[/color]
-
- ANTI TIRANSI
- Skuadra: Vllaznia
Fati i Shqiperis ne short sipas renditjes se FIFE-s:
Perfaqesuesja Shqiptare rrezikon te mbetet ne vazon e peste per shortin e Boterorit te vitit 2010,pavaresisht vendit qe do te kete ne perfundimin e eliminatoreve te EURO2008.Kjo per faktin qe FIFA ka vendosur te marre per baze ne caktimin e vazove vetem renditjen Boterore qe ajo publikon cdo muaj.Nje vendim i tille eshte pranuar edhe nga UEFA,qe ka kunfirmuar se shorti per zonen evropiane do te hidhet me daten 25 nentor ne Durban te Afrikes se Jugut,shteti qe do organizoj kete Boteror.Sipas formatit te paracaktuar,evropa do te kete 8 grupe me 6 skuadra dhe nje grup me 5.kjo e veshtireson shume poziten e Shqiperis per Boterorin,pasi ne renditje aktuale,vendi yne do te figuronte ne vazon e katert,ndersa rrezikon seriozisht qe te perfundoje ne te 5-ten.
Perfaqesuesja Shqiptare rrezikon te mbetet ne vazon e peste per shortin e Boterorit te vitit 2010,pavaresisht vendit qe do te kete ne perfundimin e eliminatoreve te EURO2008.Kjo per faktin qe FIFA ka vendosur te marre per baze ne caktimin e vazove vetem renditjen Boterore qe ajo publikon cdo muaj.Nje vendim i tille eshte pranuar edhe nga UEFA,qe ka kunfirmuar se shorti per zonen evropiane do te hidhet me daten 25 nentor ne Durban te Afrikes se Jugut,shteti qe do organizoj kete Boteror.Sipas formatit te paracaktuar,evropa do te kete 8 grupe me 6 skuadra dhe nje grup me 5.kjo e veshtireson shume poziten e Shqiperis per Boterorin,pasi ne renditje aktuale,vendi yne do te figuronte ne vazon e katert,ndersa rrezikon seriozisht qe te perfundoje ne te 5-ten.
-
- Moderator
- gdr
- Tifoz nderi
A ban me e dit se prej ka jan ata qe i kan xan vendin Sinanit (qe s'ban hiç per komtare) e Salihit? Mu m'duket se jan 2 tiranas e 1 durrsak. Me ke don me zevensu Canen Dallkun e Currin? p.s. flas veç per aspektin sportiv t'muhabetit se per te tjerat s'du as me ta mush mendjen ty as du me prish nervat e mija, se jam i mendimit se n'kyt forum s'duhen me u ba muhabete politiket, fejet, trimnijet apo racizmitakaliptos wrote:o vlla mendimi eshte i lire per te gjithe une thjeshte shpreha mendimin tim dhe besoj qe dhe ti e miraton kyt qe nuk eshte e drejte te jene jashte lojtaret shqipetar njekohesisht qe as lojtaret kosovar nuk po sjellin nej gje te bukur per kombetaren ton.
nese eshte e drejte te luaj nje kosovar dhe mos te luaj SINANI, SALIHI qe jane kaq vite goleshenuesit me te mire te kampionatit atehere cte them une me?
vllaznia veç me shkodran
-
- ANTI TIRANSI
- gdr
- Tifoz nderi
Un kam do vjet qe kam msu me lexu, po un po ta perseris pytjen: simas tejet n'vend t'kujt duhet me lujt Sinani apo Salihi? Edhe nqs nuk pergjigjesh mu nuk m'met hatri se fundi i fundit jena tuj ba muhabet sportit . Goldiani nuk e di se pse ka ik, po un per vedi per sa t'bahet muhabet per sport kam me ken gjithmon ktu, per muhabete t'tjera nuk jam, gjithkush ka mendjen e vet.
vllaznia veç me shkodran
-
- ANTI TIRANSI
maj naqe si fillim une e nisa muhabetin per kombetaren shqipetare qe Baric don me marr 2 maqedonas ne kombetare se nuk i don tranjeri i maqedonis edhe thash qe nuk kan vend me kombetaren ata duke pas shqipetar boll une zura shembullin e Sinanit apo Salihit se kampionati shiptar ka lojtar plot te mire qe e meritojn 1 ven ne komtare,masanej na e kthynen biseden nga sporti ne komesi dhe aty filluan ofendimet prandaj te thash qe lexoji te gjitha qe nga fillimi i bisedes dhe nuk te pyeta nese ke mesuar te lexosh.
as mua nuk me mbet hatri mar naqe per bisede sportive ose cfare do bisedet por ama ofendimet nuk i duroj se nuk i kam kuj borxh.
as mua nuk me mbet hatri mar naqe per bisede sportive ose cfare do bisedet por ama ofendimet nuk i duroj se nuk i kam kuj borxh.
-
- ANTI TIRANSI
-
- I lindur KuqeBlu
-
- ANTI TIRANSI
-
- Webmaster
Edhe une jam i mendimit qe Bylykbashi ka pervojen e duhun per me u thirr ne komtare.
Bakaj asht i ri por per mendimin tem ka ba mire qe e ka thirr ne ket mnyre i jep besim kti lojtari me vazhdu me lujt sa ma mire.
Masandej duhet me fillu me ndrru brezat, e integrimi i te rinjve me lojtart me pervoje asht gja shume e randsishme.
Bakaj asht i ri por per mendimin tem ka ba mire qe e ka thirr ne ket mnyre i jep besim kti lojtari me vazhdu me lujt sa ma mire.
Masandej duhet me fillu me ndrru brezat, e integrimi i te rinjve me lojtart me pervoje asht gja shume e randsishme.
-
- Mysafir i Rrespektum
-
- Tifoz nderi
-
- ANTI TIRANSI
-
- I lindur KuqeBlu
Lorik Cana rikthehet ndaj Bjellorusisë
Lorik Cana do të rikthehet në fushë për kombëtaren shqiptare më shpejt se që ishte menduar. Apeli i UEFA-s i ka ulur dënimin mesfushorit të Marseille nga tre në dy ndeshje mosaktivizim për episodin e ndeshjes me Holandën kur ai ishte përjashtuar me karton të kuq pas një goditje ndaj Ruud van Nistelroy. Gjithçka ka ardhur pas ankesës që FSHF i ka drejtuar UEFA-s. Kështu Cana pas “pauzës” së detyruar për ndeshjet kundër Sllovenisë (më 13 tetor) dhe Bullgarisë (më 17 tetor) do t’i rikthehet fushës së blertë në ndeshjen e fundit që kombëtarja shqiptare do ta zhvillojë në shtëpi për eliminatoret e “Euro 2008” ndaj Bjellorusisë që do të luhet në Tiranë më 17 nëntor.
Lorik Cana do të rikthehet në fushë për kombëtaren shqiptare më shpejt se që ishte menduar. Apeli i UEFA-s i ka ulur dënimin mesfushorit të Marseille nga tre në dy ndeshje mosaktivizim për episodin e ndeshjes me Holandën kur ai ishte përjashtuar me karton të kuq pas një goditje ndaj Ruud van Nistelroy. Gjithçka ka ardhur pas ankesës që FSHF i ka drejtuar UEFA-s. Kështu Cana pas “pauzës” së detyruar për ndeshjet kundër Sllovenisë (më 13 tetor) dhe Bullgarisë (më 17 tetor) do t’i rikthehet fushës së blertë në ndeshjen e fundit që kombëtarja shqiptare do ta zhvillojë në shtëpi për eliminatoret e “Euro 2008” ndaj Bjellorusisë që do të luhet në Tiranë më 17 nëntor.
[/color]
[/color]
-
- I lindur KuqeBlu
Salihi, opsioni nr.2 në sulm
Në fillimet e tij me Kombëtaren, trajneri Oto Bariç e vlerësonte shkodranin Hamdi Salihi si “opsionin e tij të katërt në sulm”. Tashmë sulmuesi i SV Ried është shndërruar befasisht në ndeshjen kundër Sllovenisë si zgjedhja e dytë për kroatin nëse 75-vjeçari do të vendosë të luajë me një sulmues të deklaruar (Bogdanin). Golashënuesit më të mirë i legjionarëve shqiptarë gjatë këtij sezoni (8 gola) i duhet të luftojë me Alban Bushin, për t’i marrë sulmuesit të Apollon Kallarjasë sa më shumë minuta. Salihi pasi ka shënuar një gol në miqësoren kundër Maltës, pohoi se ka ardhur koha për golin e tij të parë zyrtar
Në fillimet e tij me Kombëtaren, trajneri Oto Bariç e vlerësonte shkodranin Hamdi Salihi si “opsionin e tij të katërt në sulm”. Tashmë sulmuesi i SV Ried është shndërruar befasisht në ndeshjen kundër Sllovenisë si zgjedhja e dytë për kroatin nëse 75-vjeçari do të vendosë të luajë me një sulmues të deklaruar (Bogdanin). Golashënuesit më të mirë i legjionarëve shqiptarë gjatë këtij sezoni (8 gola) i duhet të luftojë me Alban Bushin, për t’i marrë sulmuesit të Apollon Kallarjasë sa më shumë minuta. Salihi pasi ka shënuar një gol në miqësoren kundër Maltës, pohoi se ka ardhur koha për golin e tij të parë zyrtar
[/color]
[/color]
-
- ANTI TIRANSI
-
- ANTI TIRANSI
-
- Tifoz nderi
-
- ANTI TIRANSI