Lajme mbi kombëtaren

Diskutoni rreth ekipit tone Kombetares ,futbollisteve te saj , etj.

Moderator: GOLDIAN

Post Reply
Edmond-Cela
I lindur KuqeBlu
I lindur KuqeBlu

Post by Edmond-Cela » Sat, 29 Sep 2007 , 18:13

Shkodrani81 wrote:
Edmond-Cela wrote:une sja kam di emrin naj here. po nese asht gjak shqiptarit mos ti thojn ma vedit shqiptare po trathtar e i pa bes e pa shpirt.
Ja nisi edhe iher ky me patriotizem. :lol: :lol: :lol:
jam maqe naqe nuk e kisha per me cu muhabetin aty. por mu me vjen shum inade se si sjillen ta plehra.
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.

Image

[/color]

Miri
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI
Skuadra: Vllaznia

Post by Miri » Sat, 29 Sep 2007 , 18:21

Fati i Shqiperis ne short sipas renditjes se FIFE-s:
Perfaqesuesja Shqiptare rrezikon te mbetet ne vazon e peste per shortin e Boterorit te vitit 2010,pavaresisht vendit qe do te kete ne perfundimin e eliminatoreve te EURO2008.Kjo per faktin qe FIFA ka vendosur te marre per baze ne caktimin e vazove vetem renditjen Boterore qe ajo publikon cdo muaj.Nje vendim i tille eshte pranuar edhe nga UEFA,qe ka kunfirmuar se shorti per zonen evropiane do te hidhet me daten 25 nentor ne Durban te Afrikes se Jugut,shteti qe do organizoj kete Boteror.Sipas formatit te paracaktuar,evropa do te kete 8 grupe me 6 skuadra dhe nje grup me 5.kjo e veshtireson shume poziten e Shqiperis per Boterorin,pasi ne renditje aktuale,vendi yne do te figuronte ne vazon e katert,ndersa rrezikon seriozisht qe te perfundoje ne te 5-ten.

Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Sat, 29 Sep 2007 , 20:14

Shkodrani81 wrote:
Edmond-Cela wrote:une sja kam di emrin naj here. po nese asht gjak shqiptarit mos ti thojn ma vedit shqiptare po trathtar e i pa bes e pa shpirt.
Ja nisi edhe iher ky me patriotizem. :lol: :lol: :lol:
tesh sa me sha njeni-tjetrin ma mire po shajm Kondin me shoke, te dikush duhet me i shfry hallet :lol: :lol:

gdr
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by gdr » Wed, 03 Oct 2007 , 08:42

akaliptos wrote:o vlla mendimi eshte i lire per te gjithe une thjeshte shpreha mendimin tim dhe besoj qe dhe ti e miraton kyt qe nuk eshte e drejte te jene jashte lojtaret shqipetar njekohesisht qe as lojtaret kosovar nuk po sjellin nej gje te bukur per kombetaren ton.
nese eshte e drejte te luaj nje kosovar dhe mos te luaj SINANI, SALIHI qe jane kaq vite goleshenuesit me te mire te kampionatit atehere cte them une me?
A ban me e dit se prej ka jan ata qe i kan xan vendin Sinanit (qe s'ban hiç per komtare) e Salihit? Mu m'duket se jan 2 tiranas e 1 durrsak. Me ke don me zevensu Canen Dallkun e Currin? p.s. flas veç per aspektin sportiv t'muhabetit se per te tjerat s'du as me ta mush mendjen ty as du me prish nervat e mija, se jam i mendimit se n'kyt forum s'duhen me u ba muhabete politiket, fejet, trimnijet apo racizmit
vllaznia veç me shkodran

Miri
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by Miri » Wed, 03 Oct 2007 , 11:04

shiko mar naqe lexoji edhe 1 here postimet dhe pastaj eja me thuaj mua se per ke flitet se spodu me e hap edhe 1 her kyt teme ma se per kyt pun u largua edhe Goldi.

gdr
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by gdr » Wed, 03 Oct 2007 , 11:40

Un kam do vjet qe kam msu me lexu, po un po ta perseris pytjen: simas tejet n'vend t'kujt duhet me lujt Sinani apo Salihi? Edhe nqs nuk pergjigjesh mu nuk m'met hatri se fundi i fundit jena tuj ba muhabet sportit :wink: . Goldiani nuk e di se pse ka ik, po un per vedi per sa t'bahet muhabet per sport kam me ken gjithmon ktu, per muhabete t'tjera nuk jam, gjithkush ka mendjen e vet.
vllaznia veç me shkodran

Miri
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by Miri » Wed, 03 Oct 2007 , 12:11

maj naqe si fillim une e nisa muhabetin per kombetaren shqipetare qe Baric don me marr 2 maqedonas ne kombetare se nuk i don tranjeri i maqedonis edhe thash qe nuk kan vend me kombetaren ata duke pas shqipetar boll une zura shembullin e Sinanit apo Salihit se kampionati shiptar ka lojtar plot te mire qe e meritojn 1 ven ne komtare,masanej na e kthynen biseden nga sporti ne komesi dhe aty filluan ofendimet prandaj te thash qe lexoji te gjitha qe nga fillimi i bisedes dhe nuk te pyeta nese ke mesuar te lexosh.
as mua nuk me mbet hatri mar naqe per bisede sportive ose cfare do bisedet por ama ofendimet nuk i duroj se nuk i kam kuj borxh.

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Wed, 03 Oct 2007 , 13:39

Thirren ne komtare Bakaj,Bylykbashi e Lila.Kta jane tri new entry ne komtaren shqiptare.
Jena shkodran edhe e kena per nder,
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!

Image

Edmond-Cela
I lindur KuqeBlu
I lindur KuqeBlu

Post by Edmond-Cela » Wed, 03 Oct 2007 , 21:01

vllaznia1919 wrote:Thirren ne komtare Bakaj,Bylykbashi e Lila.Kta jane tri new entry ne komtaren shqiptare.
mu sma merr mendja se jan gadi bakaj e Bylykbashi per komtaren

Image

[/color]

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Wed, 03 Oct 2007 , 21:48

Bakaj noshta ja por Bylykbashi besoj se po.

Image

Admin
Webmaster
Webmaster

Post by Admin » Thu, 04 Oct 2007 , 01:07

Edhe une jam i mendimit qe Bylykbashi ka pervojen e duhun per me u thirr ne komtare.
Bakaj asht i ri por per mendimin tem ka ba mire qe e ka thirr ne ket mnyre i jep besim kti lojtari me vazhdu me lujt sa ma mire.

Masandej duhet me fillu me ndrru brezat, e integrimi i te rinjve me lojtart me pervoje asht gja shume e randsishme.
Vllaznit Ultras

Image

tironsi_tr
Mysafir i Rrespektum
Mysafir i Rrespektum

Post by tironsi_tr » Thu, 04 Oct 2007 , 02:11

per menimin tim ka bo shume mire me te tre, sepse sic e tha ne admini vetem kshu mundesh me nderthur te vjetren me te rene per me arrit nje konsolidim te kombtares. ajt ishalla me i 4-6piksh.
Se Tirones Deri Me Sot Vec Tironsi 24Karat i Ka Dal Zot!!!!

PARTIZANI
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by PARTIZANI » Sat, 06 Oct 2007 , 12:27

vllaznia1919 wrote:Bakaj noshta ja por Bylykbashi besoj se po.
BAKAJ ESHTE TALENT I VERTET E BESOJ SE DO IA SHPERBLEJ BESIMIN BARICIT NESE LUAN :D
FORCA DEMAT E KUQImage

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Sat, 06 Oct 2007 , 12:56

Si lojtar eshte i mire edhe per mua por ka shum probleme me anen e sjelljes.

Image

Edmond-Cela
I lindur KuqeBlu
I lindur KuqeBlu

Post by Edmond-Cela » Thu, 11 Oct 2007 , 20:22

Lorik Cana rikthehet ndaj Bjellorusisë

Lorik Cana do të rikthehet në fushë për kombëtaren shqiptare më shpejt se që ishte menduar. Apeli i UEFA-s i ka ulur dënimin mesfushorit të Marseille nga tre në dy ndeshje mosaktivizim për episodin e ndeshjes me Holandën kur ai ishte përjashtuar me karton të kuq pas një goditje ndaj Ruud van Nistelroy. Gjithçka ka ardhur pas ankesës që FSHF i ka drejtuar UEFA-s. Kështu Cana pas “pauzës” së detyruar për ndeshjet kundër Sllovenisë (më 13 tetor) dhe Bullgarisë (më 17 tetor) do t’i rikthehet fushës së blertë në ndeshjen e fundit që kombëtarja shqiptare do ta zhvillojë në shtëpi për eliminatoret e “Euro 2008” ndaj Bjellorusisë që do të luhet në Tiranë më 17 nëntor.

Image

[/color]

Edmond-Cela
I lindur KuqeBlu
I lindur KuqeBlu

Post by Edmond-Cela » Thu, 11 Oct 2007 , 20:25

Salihi, opsioni nr.2 në sulm

Në fillimet e tij me Kombëtaren, trajneri Oto Bariç e vlerësonte shkodranin Hamdi Salihi si “opsionin e tij të katërt në sulm”. Tashmë sulmuesi i SV Ried është shndërruar befasisht në ndeshjen kundër Sllovenisë si zgjedhja e dytë për kroatin nëse 75-vjeçari do të vendosë të luajë me një sulmues të deklaruar (Bogdanin). Golashënuesit më të mirë i legjionarëve shqiptarë gjatë këtij sezoni (8 gola) i duhet të luftojë me Alban Bushin, për t’i marrë sulmuesit të Apollon Kallarjasë sa më shumë minuta. Salihi pasi ka shënuar një gol në miqësoren kundër Maltës, pohoi se ka ardhur koha për golin e tij të parë zyrtar

Image

[/color]

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Fri, 12 Oct 2007 , 13:36

Dy lajme shum te mira.Salihi e meriton kyt ven qe ka.Kurse Cana sht nji leader qe na duhet sezban ne fushe.

Image

Miri
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by Miri » Fri, 19 Oct 2007 , 12:08

F.SH.F mbas barazimit me Bullgarin ka vendosur nje shperblim per kombetaren Shqipetare per rezultatet e mira ne ndeshjet e fundit.

PARTIZANI
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by PARTIZANI » Fri, 19 Oct 2007 , 12:55

gjynah se edhe mund te fitonim :x :?
FORCA DEMAT E KUQImage

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Fri, 19 Oct 2007 , 13:48

Mu me erdhi edhe ma gjynah qe penalltine e hupi Skela qe ishte ma i miri ne fushe.

Image

Post Reply