SHKUMBINI - VLLAZNIA

Ketu ndodhet te gjithe ato tema, te cilat jane te vjetra apo ne te cilat nuk diskutohet.
Post Reply
shv13
Moderator
Moderator

Re: SHKUMBINI - VLLAZNIA

Post by shv13 » Sat, 02 May 2009 , 00:10

qe edhe prononcimi i sekretarit te shkumbinit (i sapodale prej mejhanes se esull sthohen kta fjale) :

Për sa i përket masave të marra nga komisioni i disiplinës të FSHF-së, sekretari Isai shprehet: “Jemi informuar me vendimet e komisionit të FSHF-së dhe nuk kemi qenë aspak dakort. Ne jemi kundër çdo dhune apo akti që të përputhet me rregulla të "fair play". Java ka qenë e stimuluar negativisht, për shkak të vendimeve të njëanshme të FSHF-së, ndaj nuk duhet të dënohemi me katër takime. Ne do të apelojmë për vendimin e marrë në ditët në vazhdim”.

:shock: :shock:
kuq e blu asht flamuri,
qe valvitet ne shkallet prej guri,
tane tjereve diftonja,
si tradhtojme kurre na kta bojna...

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete
Skuadra: vllaznia

Post by GOLDIAN » Sat, 02 May 2009 , 00:13

une jam nje nga ata qe shajne duken
po peqinsit ti thojne flm armando dukes e mos ta shajne
se po te ishte nej tjeter i hedh direkt ne kategori te dyte
se na morren ftyren
i perjashtuar

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Skuadra: Ajax Vllaznia

Post by fpjalmi » Sat, 02 May 2009 , 01:56

pse ,veq ne kupe e kan denu shkumbinin me lujt a?

un e di se asht i denum edhe ne kampionat,qe do te thote qe neser do lozin pa speklatore,sepse ska kuptim tjeter.

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Sat, 02 May 2009 , 02:00

shvk

qe edhe prononcimi i sekretarit te shkumbinit (i sapodale prej mejhanes se esull sthohen kta fjale) :

Për sa i përket masave të marra nga komisioni i disiplinës të FSHF-së, sekretari Isai shprehet: “Jemi informuar me vendimet e komisionit të FSHF-së dhe nuk kemi qenë aspak dakort. Ne jemi kundër çdo dhune apo akti që të përputhet me rregulla të "fair play". Java ka qenë e stimuluar negativisht, për shkak të vendimeve të njëanshme të FSHF-së, ndaj nuk duhet të dënohemi me katër takime. Ne do të apelojmë për vendimin e marrë në ditët në vazhdim”.

_____________________________________________________________________________-

ju edhe mund ta apeloni ,por mbas ndeshjes sone ne peqin :D :D :D :D

ja p[er gja ,por nuk keni shum kohe. :D :D

un habitem si i thote keto fjale presidenti i peqinit :shock: :shock: :shock: ,kur duhet ti puthi dukes bethen qe nuk e qoi ne kategorine e dite.

sidoqofte neser dona veq fitore dhe mbasneserit ta apelojn vendimin e fshf.

1 me 0 per na mbaron ndeshja .

ky asht mendimi jem

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete
Skuadra: vllaznia

Post by GOLDIAN » Sat, 02 May 2009 , 08:50

o pjalm ca tka gjet ma :lol: :lol: :lol:
1-0 asht pak une du 3-0 atehere jam i qete
i perjashtuar

shv13
Moderator
Moderator

Post by shv13 » Sat, 02 May 2009 , 09:06

s po du me ja lane as njenit e as tjetrit :D :D
2-0!!
a luhet sot a neser?
kuq e blu asht flamuri,
tane tjereve diftonja,

kristiani
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by kristiani » Sat, 02 May 2009 , 10:34

Zot na ndihmo ta fitojme kyt ndeshje
FORCA VLLAZNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
VETEM FITOREEEEEEE SOT
VLLAZNIA KAMPJON
FORZA VLLAZNIA

shv13
Moderator
Moderator

Post by shv13 » Sat, 02 May 2009 , 11:05

ndeshja luhet ne lushnje
kuq e blu asht flamuri,
tane tjereve diftonja,

Ujku
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by Ujku » Sat, 02 May 2009 , 11:07

Vetem fitore na duhet rrezultatet tjera s'du me i permen hic
se s'na hyn ne pun forca Vllazni sot asht dita jote.

LuAnIBarDhEKalTer
Huligan
Huligan

Post by LuAnIBarDhEKalTer » Sat, 02 May 2009 , 12:23

Pershendetje te gjithve....
I lexova me shume kujdes shkrimet tuaja dhe doja te shkruaja vetem dicka..
Ne rradhe te pare une po ju them qe kam qen ,jam dhe do te jeme kunder dhunes...por atyre arbitrave italian mire ja kan bo sepse ansori ne krahe te djatht te tribunes nuk dha golin e rregullt kur ndeshaj ishte 0-0 dhe flamuri ishte po lart(ofsait) per shkumbini dhe shume faulla te dhene kunder shkumbinit kur ne fakt ishin per ne...dhe e kemi kapur me armado duken sepse ishte ai qe pa pyetur klubin e shkumbinit vendosi per arbitra te huaj te paguar nga labet...kur shume mire mund te merte te dy klubet dhe pagesa te ndahej dhe ne sot e kesaj dite nuk kishim per te pasur kesoj problemesh...dhe nuk keni pse kapeni me tifozet atje sepse ato sakrifikojn edhe buken e femijeve per ate ekip por lojtaret e flamurtarit kan share e kan provokuar gjate gjithe ndeshjes dhe ne fund moren ate qe kerkuan....
Nuk ka pse ta nxjerrin shkumbinin ne kategori te 2 sepse shkumbini ka hy me meriten e vet ne superlig dhe nuk e ka futur njeri...po e perseris qe nese nuk do ishin bere ato dallavere qe u bene sot nuk do te diskutoj per rremuj ne peqin ashtu sic nuk u ka diskutuar 2-3 vitet e fundit...

Ndeshjen e sotme mednoj qe do ta fitoni sepse ekipi jone eshte ne krize totale.....

P.S.EDHE DICKA KISHA...NUK E DI NESE KETU NDODHET NDONJE ANTAR ME EMRIN OREST OSE ORGEST...NESE NDODHET DO TI THOJA QE MOS TE VIJ E TE SHAJ TEK FAQA E SHKUMBINIT SEPSE KETU NUK PO VJEN NDONJE PEQINAS TE SHAJ...DHE NESE ESHTE AQ BURRE SA NA SHAN NEVE LE TE NA THOTE EMERIN DHE MBIEMRIN SE I ZGJIDHIM NDRYSHE MUHABETET...

RESPEKTE TE GJITHEVE...
Image

Edmond-Cela
I lindur KuqeBlu
I lindur KuqeBlu

Post by Edmond-Cela » Sat, 02 May 2009 , 13:33

mire se na erdhe luani.

une nuk di gja as as kam lexu gja ca asht ba ne ndeshjen shkumbini flamurtari se me ka marrakos humbja jon dhe nuk di asgja. por nese edhe dhunen ma te vogel nese e ka ba shkumbini nuk i falet se asht ne kategorin superiore, jo vetem shkumbinit por cdo e ekipit si do qe te jet puna. kam pak per kete.

sa tek ndeshja shkumbini vllaznia ka me ken ndeshje e veshtire, se shkumbini i ka permirsu rekordin ngaj nesh keta kohet e fundit pak.

une kam besim tek nje fitore Parashikimi jem 3-1
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.

Image

[/color]

shv13
Moderator
Moderator

Post by shv13 » Sat, 02 May 2009 , 13:53

une e kam shkru edhe ma nelt se s kam gja as kunder peqinit si qytet,as kunder antareve si ti qe kane shkru ktu gjithmone e jane respektu se e kane meritu.
Nuk kam si me kene dakort kur thu se mire ja kane ba.Une se kam pa ndeshjen,mund edhe te kene kene te njeanshem po kurrsesi nuk mund te justifikohet dhuna me vendimet padrejta te arbitrave.Lajmi ka mbrrite deri n itali dhe i kane dhane bajagi randsi.
sikur njeni prej atyne gureve te kishte godite ne kry ndojnjenin prej arbitrave e imagjinoni se ca mund te ndodhte??
per kyt rradhe e keni korite shqipnine e bravo i qofte asaj pjese te tifozerise qeka marre pjese ne kto akte dhune dhe drejtusave(se edhe ata kane shku me shty arbitrin)...shpresojme te jene hera e fundit...
kuq e blu asht flamuri,
tane tjereve diftonja,

LuAnIBarDhEKalTer
Huligan
Huligan

Post by LuAnIBarDhEKalTer » Sat, 02 May 2009 , 14:05

Edmond-Cela wrote:mire se na erdhe luani.

une nuk di gja as as kam lexu gja ca asht ba ne ndeshjen shkumbini flamurtari se me ka marrakos humbja jon dhe nuk di asgja. por nese edhe dhunen ma te vogel nese e ka ba shkumbini nuk i falet se asht ne kategorin superiore, jo vetem shkumbinit por cdo e ekipit si do qe te jet puna. kam pak per kete.

sa tek ndeshja shkumbini vllaznia ka me ken ndeshje e veshtire, se shkumbini i ka permirsu rekordin ngaj nesh keta kohet e fundit pak.

une kam besim tek nje fitore Parashikimi jem 3-1
pershendetje naqe...
ke shume te drejte ,por aty u mblodh gjithcka qe nga kercenimet e fshf se ne rast bjkoti do te kete sanksione e deri tek albitrat me gjykimin e tyre dhe lojtaret e flamurtarit qe slan nje sekond po provokuar tifozerine...dmth gjithcka ishte nje skenar i pergatitur ne dem te shkumbinit...mgjth pak rendesi ka...shpresoj qe vitin tjeter te morim naj gjo...

per ne ky sezon ka maru...mgjth fitoft ai qe jep me te miren ne fushe..

shv13 wrote:une e kam shkru edhe ma nelt se s kam gja as kunder peqinit si qytet,as kunder antareve si ti qe kane shkru ktu gjithmone e jane respektu se e kane meritu.
Nuk kam si me kene dakort kur thu se mire ja kane ba.Une se kam pa ndeshjen,mund edhe te kene kene te njeanshem po kurrsesi nuk mund te justifikohet dhuna me vendimet padrejta te arbitrave.Lajmi ka mbrrite deri n itali dhe i kane dhane bajagi randsi.
sikur njeni prej atyne gureve te kishte godite ne kry ndojnjenin prej arbitrave e imagjinoni se ca mund te ndodhte??
per kyt rradhe e keni korite shqipnine e bravo i qofte asaj pjese te tifozerise qeka marre pjese ne kto akte dhune dhe drejtusave(se edhe ata kane shku me shty arbitrin)...shpresojme te jene hera e fundit...
E them prepa qe mire ja kan bo sepse e kan meritu me plot kuptimin e fjales....dhe ky qe mesim si per fshf ashtu edhe per arbitart qe mos te vij lloj lloj qelbesire te gjykoj ndeshjen...qofte ai italian,francez apo ku ta di une...bravo i qofte asaj pjese te tifozeris sepse tregoj qe me nje qytet te tone nuk mund te tallet as nje pepino italie e as labet ...
Shqipria u ka korit nga femijet e ngujuar,nga vrasiat ne emer te gjakmarrjes,nga femrat shqiptare qe jan rrugeve te italis etj etj e jo nga nje ndeshje futbolli...
Image

Ujku
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by Ujku » Sat, 02 May 2009 , 15:26

Luani bardh e kalter pershendetje

Un personalisht jam i lidhur me Peqinin si qytet ashtu si ti me SHKODREN pra besoj e kupton
ata qe shajn Peqinin si qytet apo njerzit e mrekullushem te ati vend gabojn ose nuk e njofin
mikpritjen e atyre njerzve, mirpo atje duket se ai grup njerzish qe nuk perfaqson Peqinin
po ja prish imazhin ati vend, jan pak po bajn shum zhurme rremuj te panevojshme
prep po tham ai grup nuk perfaqson Peqinin te pakten per mu qe injof njerzit bujar te ati vendi.

Te kthehena te ndeshja e sotme kja po me intereson
ishalla po ju rrafim sot, e hajde me na uru mas ndeshjes.

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Sat, 02 May 2009 , 16:28

nji gazete tha qe shkumbinit i interreson me dal ne vend te pare vllaznia ,sepse nese merr tirana kupen e shqipnise atehere ka vend edhe per shkumbinin per kupe uefa.

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Sat, 02 May 2009 , 16:42

Ne radhe te pare mire se u rriktheve Luani.Po me vjen keq qe po lexoj fjalt e tuja se kam pase pershtypje tjeter per ty.Flas per faktin qe ja kan ba mire albitrave italian.Sado qe te ken gabu,ato gurt,shishet etj etj nuk tolerohen.Ne radhe te pare se denigrojne Shqiperine ne tan boten e ne radhe te dyte Peqinasit e ndershem.Megjithate ti ke mendimin tan.Me ate emer qe kerkove ti,te pakten prej atyre djemve qe un ktu njof personalisht,nuk ka.
Ja kalosh mire naqe.
Jena shkodran edhe e kena per nder,
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!

Image

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Sat, 02 May 2009 , 16:57

EDHE 2 MIN FILLON NDESHJA.

APO NA E JEP TV VLLAZNIA MAR MIR

fpjalmi
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by fpjalmi » Sat, 02 May 2009 , 17:05

A DIHET GJA ,A PO E SHOIM NDESHJEN MAR MIRI.

SE KA 7 MIN SE KA FILLU.

NESE SMUNDESH ,NUK KA PROBLEM VEQ NA THUJ

shv13
Moderator
Moderator

Post by shv13 » Sat, 02 May 2009 , 17:21

gol shkumbini
kuq e blu asht flamuri,
tane tjereve diftonja,