Teuta-Vllaznia

Ketu ndodhet te gjithe ato tema, te cilat jane te vjetra apo ne te cilat nuk diskutohet.
vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Re: Teuta-Vllaznia

Post by vllaznia1919 » Sun, 01 Mar 2009 , 17:36

Tirana e Dinamo kan ma shum neshje mren.Simas kalendarit.Un me sot e kam hjek menen prej titullit.Ky titull ka mu vendos midis Dinamos e Tirans. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Jena shkodran edhe e kena per nder,
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!

Image

Sukubina
Tifoz
Tifoz

Zor Ball

Post by Sukubina » Sun, 01 Mar 2009 , 17:39

Forumiste te nderuar, me ju thane te drejten ma shume me vjen keq per vehte dhe per juve se per ato kinse lojta e kinse trajner.
Ndeshjen nuk e kam pa sot.
Ne kete forum, para 5 muajve (kr kemi barazuar me Tiranen 1:1)e kam inicu problemin e trenerit qe ne ate ndeshje ishte skandaloz. Te njejten ide e kam inicuar edhe ne humbjen me Dinamon, se me kete trajner skemi gja ne dore.
Disa nga forumistat me jane kundervu kinse nuk ban me e ndrru trajnerin. Sot po tham keshtu: duhet nderruar qqe sonte trajneri (kampioanti nuk ka mbarua akoma) dhe te ju tregohet rruga disa lojtareve. Emergjente.
4:0, o bu bu bu, po me kujtohet Jovan Bregu. 4:0 prej Durresit qe nuk dine cka eshte barazimi e lere ma fitorja tash sa ndesje.
TURP

kuqeblu4ever
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by kuqeblu4ever » Sun, 01 Mar 2009 , 17:43

vllaznia1919 wrote:Tirana e Dinamo kan ma shum neshje mren.Simas kalendarit.Un me sot e kam hjek menen prej titullit.Ky titull ka mu vendos midis Dinamos e Tirans. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vllaznia1919, ka ndeshje boll me u vendos titulli.
Por duhen me u marr masa per kyt humbje edhe ndeshjet e dobeta te kohes se fundit, pra me u ba analize taman, po qe nevoja me ndrru edhe trajnerin, per mendimin tem nuk ka dit me i kariku lojtaret si duhet, jo se asht trajner i keq, por lojtaret nuk lujten fort sa duhet sot, kur e dishin qe Teuta do binte vdekun ne fushe ndaj nesh kete ndeshje per arsye te shumta. Une kisha ken per Astrit Hafizin per fazen e trete.
VLLAZNIA, BAYERN MÜNCHEN, BARCELONA

kristiani
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by kristiani » Sun, 01 Mar 2009 , 17:43

Ta largojme nga mendja titullin nuk marrim gja, kta lojtart tone zdi si kan me pas ftyr me dal te shtunden tjeter e me lujt ne loro boriqi prep...marre me na rra teuta n kyt fare fejet a thu se skena lojtar nfushe hiq
FORZA VLLAZNIA

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Sun, 01 Mar 2009 , 17:46

Minimumi asht me hjek trajnerin.Por per mu asht teper vone.Smarrim gja.

Image

kristiani
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by kristiani » Sun, 01 Mar 2009 , 17:48

prite zot rrezikun n vend t par shkojne e na rrasin 4 0 edhe thojn dona me dal kampjon nuk kena me dal kampjon se nuk e meritojme hiq
FORZA VLLAZNIA

jeti
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Skuadra: Vllaznia

Post by jeti » Sun, 01 Mar 2009 , 17:50

Turp ma i madh nuk ka ma, Bravo ju qoft atyne djemvete ri Durrsak, kurse ktyne tonve...
Na Kuritren, Futbollista Zhele.
Forca Vllaznia...Image
ImageImage

Sukubina
Tifoz
Tifoz

Post by Sukubina » Sun, 01 Mar 2009 , 17:51

vllaznia1919 wrote:Minimumi asht me hjek trajnerin.Por per mu asht teper vone.Smarrim gja.
Marrim, marrim, nuk ka dorezim. Nese nuk besojme nuk e marim me siguri, por nese besojme mundesit i kemi.
Forca, trajner tjeter menjeher, Hafizi ose Hazhiosmanovic, dhe fitore ne ndeshjet tjera ishalla. Nuk eshte ma e mire as Tirana. Po, Dinamo eshte e forte.

Edmond-Cela
I lindur KuqeBlu
I lindur KuqeBlu

Post by Edmond-Cela » Sun, 01 Mar 2009 , 17:53

marrshalla per hajr per hajr i qoft se paska dal bukur nusja.

pa marre marre perzoten
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.

Image

[/color]

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Sun, 01 Mar 2009 , 18:01

Sukubina wrote:
vllaznia1919 wrote:Minimumi asht me hjek trajnerin.Por per mu asht teper vone.Smarrim gja.
Marrim, marrim, nuk ka dorezim. Nese nuk besojme nuk e marim me siguri, por nese besojme mundesit i kemi.
Forca, trajner tjeter menjeher, Hafizi ose Hazhiosmanovic, dhe fitore ne ndeshjet tjera ishalla. Nuk eshte ma e mire as Tirana. Po, Dinamo eshte e forte.
Naqe kur nuk besojne lojtart vet qa kena me besu na????

Image

Miri
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by Miri » Sun, 01 Mar 2009 , 18:26

hahahahahahaha me bereqet burra e me zemer te bardhe.

Miri
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by Miri » Sun, 01 Mar 2009 , 19:21

Agim Canaj pas kesaj humbie te turpshme ka dhene dorheqje.

jeti
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by jeti » Sun, 01 Mar 2009 , 19:46

M,q,s Canaj ka dhan dorheqjen personalisht kisha pas qef me marr Deden prap. se me Canajn futbollistat ton kan ken laverda, jan stervit kur ti ket pas qefi stervinave...
U pa mire keto ndeshjet e fundit, qe nuk kan mujt me qu as brekt e veda...
Deda asht ai qe ja merr shpirtin ne stervitje, e me ja myll gojen se kto tonet i kena bilbila neper gazeta, gurse ne fush marre me i pa kush...
Forca Vllaznia...Image
ImageImage

Miri
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by Miri » Sun, 01 Mar 2009 , 19:50

Mas u gabofsha edhe Josa asht i lire

shv13
Moderator
Moderator

Post by shv13 » Sun, 01 Mar 2009 , 20:10

ndeshja e sotme s ka nevoje per koment.Me ju thane te drejten besim te ky ekip s kam pase as kur ka kene 7 pike para.Bame njata ndeshje te mira rresht edhe me pak fat(2-3 ndeshje me gola ne min t fundit) po ama asnjihere nuk kena dhane ate pershtypjen e nji ekipit solid.Mandej shpresa e deshira per me dale kampion asht tjeter se ate e ka secili prej nesh.

sa per trajnerin ai nuk ka punu keq po nuk ka mujte me vu autoritet e loja e tij shpesh ne rujtje te rezultatit ne nuk na pershtatet.Nuk e di se ke kane me vu po une per vedi rikthimet si kam qejf hic.Une kisha kene per trajner shkodran,hyse zmijanin qe u pat ba fjale ihere ose trajnerin e t rinjve nqs s gabohem U-17 kampione te shqipnise kujtim shaba.

lojtare si grima ,lici,osja bajne mire me e lane futbollin,per te miren e tyne (me e lane me nder) e per t miren e vllaznise se na duhen lojtare te rinj qe ngasin e jo lojtare qe losin prej emnit.T ju bahet nji ndeshje lamtumiret e organizume mire e te falenderohen shume e shume per ate qe kane dhane per vllaznine.
kuq e blu asht flamuri,
qe valvitet ne shkallet prej guri,
tane tjereve diftonja,
si tradhtojme kurre na kta bojna...

kuqeblu4ever
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by kuqeblu4ever » Sun, 01 Mar 2009 , 20:25

shv13 wrote: lojtare si grima ,lici,osja bajne mire me e lane futbollin,per te miren e tyne (me e lane me nder) e per t miren e vllaznise se na duhen lojtare te rinj qe ngasin e jo lojtare qe losin prej emnit.T ju bahet nji ndeshje lamtumiret e organizume mire e te falenderohen shume e shume per ate qe kane dhane per vllaznine.
Ke te drejte por kta gjana duhet me i pas parasysh klubi qysh ma perpara, me pas strategji, nuk bahen ndryshime e ndeshje lamtumiret ne kyt pike te kampionatit. Per Grimen e kam than edhe ma perpara qe asht dasht me mendu ma heret, edhe Osja ne pjesen e pare (se vetem kete pashe) nuk ishte mire, Lici per aq sa pash mu duk se kujti fort, kurse Sinani s'bani kurgja. Sinani bani nji dopiete me nji ekip kot qe spo me kujtohet, edhe u fol per rikthim por realiteti asht se nuk asht ma Sinani qe ka ken dikur por asht re ramje, mendoj se duhet me ndej rezerve. Une qysh kur e pashe ne stadium me Dinamon qe sbani kurgja (ktu se kam fjalen per penalltin e humbun) nuk isha fort optimist.
Kta jane tan lojtare legjendare edhe mendoj se edhe kyt kampionat shpresoj te bajne maksimumin e tyne me na nxjerr kampion sepse kta muhabete nuk bahen ne kete kohe.
VLLAZNIA, BAYERN MÜNCHEN, BARCELONA

shv13
Moderator
Moderator

Post by shv13 » Sun, 01 Mar 2009 , 20:44

e di ma se kam te drejte :lol: :lol: :lol: :lol:

nuk tham me e lane tesh qe humben me durrsin po vitin tjeter me kta lojtare nuk ecet perpara...
shpresoj qe t na kene merzite per here te fundit per kyt sezon e t na nderojne tesh e mrapa...
kuq e blu asht flamuri,
qe valvitet ne shkallet prej guri,
tane tjereve diftonja,
si tradhtojme kurre na kta bojna...

gyska
Antar
Antar

Post by gyska » Sun, 01 Mar 2009 , 21:55

na ka hik menja sot djema isha ne durres dhe jam ba tym... ishalla per ma mir ...
nejsse ... desha me ju dhan 1 lajm te rendsishem per ecurin e vllaznis
tranjeri i ri asht RAMADAN SHEHU
SH 1919 A

kristiani
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by kristiani » Sun, 01 Mar 2009 , 22:59

shv13 wrote:ndeshja e sotme s ka nevoje per koment.Me ju thane te drejten besim te ky ekip s kam pase as kur ka kene 7 pike para.Bame njata ndeshje te mira rresht edhe me pak fat(2-3 ndeshje me gola ne min t fundit) po ama asnjihere nuk kena dhane ate pershtypjen e nji ekipit solid.Mandej shpresa e deshira per me dale kampion asht tjeter se ate e ka secili prej nesh.

sa per trajnerin ai nuk ka punu keq po nuk ka mujte me vu autoritet e loja e tij shpesh ne rujtje te rezultatit ne nuk na pershtatet.Nuk e di se ke kane me vu po une per vedi rikthimet si kam qejf hic.Une kisha kene per trajner shkodran,hyse zmijanin qe u pat ba fjale ihere ose trajnerin e t rinjve nqs s gabohem U-17 kampione te shqipnise kujtim shaba.

lojtare si grima ,lici,osja bajne mire me e lane futbollin,per te miren e tyne (me e lane me nder) e per t miren e vllaznise se na duhen lojtare te rinj qe ngasin e jo lojtare qe losin prej emnit.T ju bahet nji ndeshje lamtumiret e organizume mire e te falenderohen shume e shume per ate qe kane dhane per vllaznine.
Edhe un maj naqe ur ishim +7 nuk kisha besim hiq bile nuk disha me u gzu kur disa thoshin dolme kampjon...
FORZA VLLAZNIA

BLEDI
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by BLEDI » Mon, 02 Mar 2009 , 00:44

TURP TURP TURP!!!!!!!!!!!!
Kuqeblu perjete!!!!

Post Reply