TV Vllaznia:
Moderator: Miri
- rai
- I Perjetshem
-
- ANTI TIRANSI
- Skuadra: Vllaznia
- rai
- I Perjetshem
-
- ANTI TIRANSI
- rai
- I Perjetshem
-
- Webmaster
-
- ANTI TIRANSI
-
- ANTI TIRANSI
-
- ANTI TIRANSI
-
- ANTI TIRANSI
-
- ANTI TIRANSI
-
- ANTI TIRANSI
- rai
- I Perjetshem
Na ruj zot na ruj....pse ma naqe ska humb naj gja kushedi.....?Miri wrote:rri pa merak naqe se nuk ke hum nej gja kushedi...vllaznia1919 wrote:Te lumshin durt naqe edhe pse un spata munsi me e pa.
Spo te marr vesh ....loj me shume gola e disa edhe te bukur...
une u knaqa tu e pa ate loj e sdi pse kaq negativ tan ju?
u kualifikume e me spektakel....ndeshje eleminimi asht ske qa pret ma shum.....
VLLAZNIA - mei unus, verus, precipuus ferveo
-
- ANTI TIRANSI
RAI nuk e di cilen ndeshje ke pa ti por njat vllazni qe pash une ishte me te dhimb syt,une nuk pash kun spektakel.
1)kundeshtari me 9 lojtar te bani gol
2)kundeshtari me 9 lojtar e ket ti barazu
3)sikur te ishte besa me 11 lojtar do na kishte rrah
4)athu duhet gjithmon me prit qe skuadrat tjera me nej me 5-6 lojtar qe me fitu aaa?
1)kundeshtari me 9 lojtar te bani gol
2)kundeshtari me 9 lojtar e ket ti barazu
3)sikur te ishte besa me 11 lojtar do na kishte rrah
4)athu duhet gjithmon me prit qe skuadrat tjera me nej me 5-6 lojtar qe me fitu aaa?
- rai
- I Perjetshem
-Besa mori 2 kartona se bani loj te rande e te rrezikshme sa me bani me mendu se dhe E.Beqiri ta po vrahet prap prej tyne, faullat e tyne meritoshin kartona...pse liverpuli u donte te luste interin mos me marr kartona qe te rrivalizoshin.....kto jan ndeshje eleminimi e ka strategji...edhe provokimi asht strategji.
-goli i kundershtarit erdhi si pasoj e prekjes me dore te topit ne zone mbas nji goditjeje standarte, e kjo mund te ndodhe, e asht e pashmangshme kaj here.gabimi ishte i nji mesfushori te avancum si Kaci e jo i mrojtjes.
-Kundershtari nuk ishte askund afer barazimit, per asnji moment.
-Sikur Besa te ishte e te mos ishte kjo .....nuk ka vend per diskutim....ndeshja asht per me u lujt...qe topin e luj ne ke b....
-pse ti do me eduku ekipet tjera tesh naqe per mos me marr kartona a si?...na si tifoza duhet me e pranu fitoren si do te jete.nuk asht puna jone a let ekipi tjetur me 5, 6 , apo 11 lojtar...rregullat e lojes nujk i bajm na tifozat e vllaznise
-jena ba me marr vajtojce e me e pru n'forume kur diskutohet per Vllaznin...dasht pa dasht po zevendsojme Bujar Qamilin me Eli Faren me e qa Vllaznin...si tifoz mu nuk me lejohet per te tjeret sdi gja .
-Vllaznia deri tash asht mrena objektivave.....per nji vend ne UEFA. Objektivi per kampion ishte i qarte se ishte me ekzagjeru kot.
pershndetje naqe e gjithmone PARA VLLAZNIA
-goli i kundershtarit erdhi si pasoj e prekjes me dore te topit ne zone mbas nji goditjeje standarte, e kjo mund te ndodhe, e asht e pashmangshme kaj here.gabimi ishte i nji mesfushori te avancum si Kaci e jo i mrojtjes.
-Kundershtari nuk ishte askund afer barazimit, per asnji moment.
-Sikur Besa te ishte e te mos ishte kjo .....nuk ka vend per diskutim....ndeshja asht per me u lujt...qe topin e luj ne ke b....
-pse ti do me eduku ekipet tjera tesh naqe per mos me marr kartona a si?...na si tifoza duhet me e pranu fitoren si do te jete.nuk asht puna jone a let ekipi tjetur me 5, 6 , apo 11 lojtar...rregullat e lojes nujk i bajm na tifozat e vllaznise
-jena ba me marr vajtojce e me e pru n'forume kur diskutohet per Vllaznin...dasht pa dasht po zevendsojme Bujar Qamilin me Eli Faren me e qa Vllaznin...si tifoz mu nuk me lejohet per te tjeret sdi gja .
-Vllaznia deri tash asht mrena objektivave.....per nji vend ne UEFA. Objektivi per kampion ishte i qarte se ishte me ekzagjeru kot.
pershndetje naqe e gjithmone PARA VLLAZNIA
-
- Mysafir i Rrespektum
- rai
- I Perjetshem
ja ma naqe se nuk i ve faj shokve se merziten se dhe une kam pas ba be mas me pa ma ndeshje....por shpirti kaj her nuk man ma....na tan e dona Vllaznin mire e ma mire....diskutimi asht i shnosht....ne na plas zemra per kyt Vllazni....kur merzitesh ka nji te mire ...se nuk knaqesh me pak ...une e kuptoj mire se merzitem boll per vedi ....vec kam qejf me i dhan tjerve gajret sa t'mundem.....
-
- ANTI TIRANSI
Keni te drejte te dy per mendimin tem.Miri kur thote qe nuk asht loje e ti qe je optimist.Un kam disa neshje simjet e asht metaman me te dhimt syte.Por ky asht niveli i kampionatit shqiptar.Duhet edhe optimizmi sepse pa te asht e kote me ba tifozllek manej.Njikja qyqe kupet na ka met ishalla bo çesin gja ne drite kta lojtart tone.
FORCA VLLAZNIA GJITHMONE!
FORCA VLLAZNIA GJITHMONE!
Jena shkodran edhe e kena per nder,
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!