1/4 Finalja e Kups: Partizani - VLLAZNIA (neshja e kthimit)

Ketu ndodhet te gjithe ato tema, te cilat jane te vjetra apo ne te cilat nuk diskutohet.
kuqeblu
Moderator
Moderator

Post by kuqeblu » Wed, 07 Mar 2007 , 20:07

Me than te drejten edhe un besosha te Kupa, sidomos mas humjes te Tiranes n'Durrs, me menimin qi Tirana nuk vazhdote, kupa do t'ishte e jona. Tashi n'minuten e 70-t, Tirana asht barazim me durrsin 2-2, cka e skualifikon, por them se e kan lan me fjal kualifikimin e durrsit, masi Vllaznia u eliminu :(
Kush nuk knon, kush nuk kcen e KUSH NUK LUN
Ca k**** lyp n'STADIUM???

Image

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete
Skuadra: vllaznia

Post by GOLDIAN » Wed, 07 Mar 2007 , 21:18

hallall i qofte teutes tash vijne dhe me moral ma te larte per me synu vendin e dyte
se di por jam shume i merzitun skena skuader ashtu si duhet me ken
i perjashtuar

BLEDI
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by BLEDI » Wed, 07 Mar 2007 , 22:17

A nanen ku ta ken kjo federata jone se ta kishin shiku mir ate golin e atyne morrave te qelben kishna ken te kualifikum e jo me hum me barazim ne fush ton :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil:

poshte FSHF-ja :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

para Vllazniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

BLEDI
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by BLEDI » Wed, 07 Mar 2007 , 22:35

Edmond-Cela wrote:me falni qe po tham kyt. por sa here qe kan dhan autobuza falas per tifozat vllaznia ka humb, por ishalla nuk ndodhe kyt radhe.
une tham qe kena me rrah partizonin keq nesur

81-shi e morme edhe nji antar ne partin tone Mondi si nenkrytar te emeroj zedhensi i P.P.P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edmond-Cela
I lindur KuqeBlu
I lindur KuqeBlu

Post by Edmond-Cela » Wed, 07 Mar 2007 , 22:55

kuqeblu wrote:Me than te drejten edhe un besosha te Kupa, sidomos mas humjes te Tiranes n'Durrs, me menimin qe Tirana nuk vazhdote, kupa do t'ishte e jona. Tashi n'minuten e 70-t, Tirana asht barazim me durrsin 2-2, cka e skualifikon, por them se e kan lan me fjal kualifikimin e durrsit, masi Vllaznia u eliminu :(
me falni shok, por une tham se ka dyshim qe asht shit ndeshja. nuk jam tuj e than kyt se jam i merzitun qe nuk u kualifikuam por sipas ndeshjes ne pjesen e pare sukaj e pat porten posh dhe gjerr topin jasht po ashtu edhe partizoni ka pas disa raste per shenim por i ka gjerr jasht. edhte te tan kroset qe u helldhin ne son te partizonit sulmusat ton ja lashin portierit.
une tham qe ka pas nje pazar fushaj xhani

nese asht, evertet asht nje krim shum i madh per ne tifozat e shkrejt
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.

Image

[/color]

Edmond-Cela
I lindur KuqeBlu
I lindur KuqeBlu

Post by Edmond-Cela » Wed, 07 Mar 2007 , 23:01

BLEDI wrote:
Edmond-Cela wrote:me falni qe po tham kyt. por sa here qe kan dhan autobuza falas per tifozat vllaznia ka humb, por ishalla nuk ndodhe kyt radhe.
une tham qe kena me rrah partizonin keq nesur

81-shi e morme edhe nji antar ne partin tone Mondi si nenkrytar te emeroj zedhensi i P.P.P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
me ka ba shum komfjuze vllaznia, jam tuj mendu per me than durheqe, per pak koh.

Image

[/color]

iliriny
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by iliriny » Thu, 08 Mar 2007 , 01:25

Per mendimin tim sat Vllaznia e ka shit ndeshjen, dona apo nuk dona ne. I kam pa lojtaret me sy kritik. Ata lunin pa fe kuptimit. Kotrri tane topat tu i dhane gabim. mesfusha ishte zero. Topat shkonin nga mbrojtja tek sulmi ne qender aty ku edhe gomari e kuptonte se njaty kishte me u hedh topi. Shume pak sulme. Krahet nuk funksiononin hic. Osja i rreshtum ne mbrojtje. Nje loje konfuze qe tregon se kjo nuk ishte Vllaznia. Per mu ndeshjen ne kampionat me Partizanin e kena te fitume prej kesaj marrveshjeje. A nuk bani edhe Tirana sot marreveshje qe sido qe te shkojne puna me ia lan Teuta ndeshjen e kampionatit ne Durres? Me ane te lojes se zhvillume jua tham 100% se ka marreveshje.
Kur do ta shohim Vllaznine kampion

kuqeblu
Moderator
Moderator

Post by kuqeblu » Thu, 08 Mar 2007 , 04:39

Per punen e Tirans ashtu menoj edhe un, bile i kam vet mas neshjes edhe ato t'forumit t'Tirans (http://www.sktirana.com/phpBB2/viewtopi ... 0137#20137). Siq tha Iliri, menoj se Tirana, duke pa qi Vllaznia kishte ik per lesh dhe i ka met vetem kampjonati me luftu, ka than hajt se po e la Durrsin me fitu, se gjynah, bela futen n'Kupa t'Evrops duke fitu kupen, edhe Durrsi i len me fitu n'kampionat, duke i pas 3 pike ndaj luftes me Vllaznin t'sigurta.
Edhe Vllaznia nga ana e vet mund t'ket menu qi, edhe po e kalume partizanin, prep na bjen me tiranen n'gjysfinale, pranej s;kena shance per kup, ma mir e lajm partizanin me luftu e me shpresu per kup, e ata na lajn me fitu n'tiran per kampionat.
KTU KA PAZARLLEK TE DYFISHT: Tirana-Durrsi dhe Partizani-Vllaznia!
Kush nuk knon, kush nuk kcen e KUSH NUK LUN
Ca k**** lyp n'STADIUM???

Image

BLEDI
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by BLEDI » Thu, 08 Mar 2007 , 13:57

Tjeta juj

Edhe po qe puna se ashte pazar i dyfisht turp te ken per kater skuadrat kryesuse te kampionatit edhe mu tall me tifozat :evil: se nuk e kena t'sigurum venin e dyt hala edhe Tir... ashte 9pike para ashte nji gja qe ashte zor qe ata me lan lojen qe mi kap na. :evil: :evil:

Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Thu, 08 Mar 2007 , 14:35

Vllazen duhet me ken realista: Tirana e ka mujt teuten 5-0, ka mujt partizanin, dinamon, vllaznin etj. Tirana ska nevoje me ba pazare. Po len Tirana kupen, per me fitu kampionatin kur asht 9 pike para?!!
As vllaznía sma merr mendja se e ka lan ndeshjen, ti lajm kto gjana sa her humim me than a shit ndeshja.

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by GOLDIAN » Thu, 08 Mar 2007 , 21:39

edhe une se besoj se e kena shit ndehsjen
ashtu sic thote man in redblue tirana ska nevoje me i lan kupen durresit per kampionat se asht 9 pike para e veshtire qe ne 11 jave tirana te bajn aq shume gabime e vllaznia ti fitoje 11 ndeshjet
i perjashtuar

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Thu, 08 Mar 2007 , 22:28

Un nuk kam dashte me fole para neshjes se me kishin reklutu te partija pesimiste por ma ka marre menja qe eliminohna.Venosa edhe ma pa neshje(kam ike prej punet me pa pjesen e dyte :lol: :lol: :lol: :lol:,e bosi kujtote se jam tuj punu.shshshshshs),pashe pjesen e dyte edhe nuk krijune asnji rast.Ishte nji loje si me kene dy skuadra qe i duhet ka nji pike.Shyqyr qe tifozat shkodran ishin perballe telekamerave se nuk i kam ndi asihere tuj ba tifozllek.Vetem ka minuta 91 qe bani nji gjujtje Dalipi(per aq pak sa pashe ma i miri) bertitne nja dy here vllazni,vllazni!
Ishalla perqendrohen ne kampionat e nuk e lshojne njat ven te dyte.

BLEDI
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by BLEDI » Thu, 08 Mar 2007 , 23:29

Man in Redblue wrote: As vllaznía sma merr mendja se e ka lan ndeshjen, ti lajm kto gjana sa her humim me than a shit ndeshja.
Edhe une ate tham po prap jena shqiptar gjithcka nodh.
Po edhe na ne vend te dyte jena! tesh dihet se skuadra dot humin edhe naj neshje,masanena nuk kena hum jena eliminu e barazime kshuqe nuk duhet mu merzit
Kuqeblu perjete!!!!

Edmond-Cela
I lindur KuqeBlu
I lindur KuqeBlu

Post by Edmond-Cela » Thu, 08 Mar 2007 , 23:34

Mirel Josa, trajner i Vllaznisë: "Eliminimi me gol fushe është më se normal. Ne nuk e patëm mendjen te rezultati i ndeshjes së parë. Luajtëm një pjesë të parë të kujdesshme, u rrezikuam nga Partizani, por patëm dy mundësi për të shënuar, të cilat nuk i shfrytëzuam. Mund të them se skuadra ime ishte e mefshët në fazën sulmuese, që erdhi si rezultat i moskoordinimit të lëvizjeve në sulm dhe në mesfushë, sidomos nga krahët. U eliminuam nga kupa nga një skuadër e fortë, që ia arriti qëllimit të saj, ndaj tani duhet t'i përqendrojmë forcat në kampionat. Mendoj se largimi nga kupa duhet të na motivojë më shumë në kampionat, ku vështirësitë fillojnë që javën që vjen me Shkumbinin në Shkodër."

Xhani: Nuk e vumë në diskutim kualifikimin
Në shkallët e "Selman Stërmasit" nuk mund të mungonte presidenti i Partizanit, Albert Xhani, i cili në fund të takimit me shkodranët ka mbetur i kënaqur nga kualifikimi. "Jemi kualifikuar falë golit të shënuar në fushën kundërshtare, por duhet të theksoj se përgjithësisht ne jemi shfaqur më superiorë. Më shumë se kualifikimi mua më kënaq loja që ka zhvilluar skuadra ime. Do të thoja se në asnjë moment nuk kam pasur dyshim për kualifikimin e Partizanit, as gjatë javës dhe aq gjatë lojës së sotme (të djeshme),"- është shprehur njëshi i të kuqve. "Vllaznia nuk e rrezikoi asnjëherë portën tonë, kështu që s'mund të kisha frikë nga eliminimi. Rastet tregojnë se ne kemi qenë më lart, pavarësisht se nuk kemi mundur të shënojmë. Sidoqoftë, tani ne do të luftojmë në të dy frontet. Kupa do të synohet deri në fund nga Partizani, ashtu sikurse pretendojmë të ngjisim sa më shumë shkallë në kampionat. I kemi të gjitha mundësitë të renditemi të dytët, kështu që do të luftojmë deri në fund edhe për këtë objektiv,"- ka përfunduar presidenti i Partizanit.

kje fjala e dune dyve ma ban te dyshimt qe esht shit ndeshja.

esht gjynah. duhet me u ba dica ne shqiperi se nuk hecet kshtu ma.
v1919 ka lan punen vetem me pa vllaznian, kurse na te tjeret dikush ka ndejt pa shku ne studime she dikush tjetur ka ndejt pa fjet, kurse ata ne shqiperi ju a desht me shpenzu gjysen e rroges mujore vetem me pa ndeshjen.
kurse xhani dhe Fushaj po qeshen tuj than se sa te marr jan kta tifozat, poj naj mushin xhepat plot me lek

Image

[/color]

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Thu, 08 Mar 2007 , 23:38

Mas fol ma naqe se e prish! :wink: :wink: :wink:

iliriny
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by iliriny » Fri, 09 Mar 2007 , 08:43

S'kam pase nevoje me ma mbush mendjen Xhani me fjalet e tija se a ishte shit ndeshja apo jo, sepse u pa gjate lojes kush ka dashte me e kuptu. Vllaznia duhet me lujte ne kategori te dyte per me shku 3 here gjithesejt ne porten e Partizanit. Me vjen keq per disa qe nuk e pranojne se ndeshja ka ken e shitun. pergjigjen keni per ta marre kur te fitojme me Partizanin ne Tirane per kampionat. E kam komentuar edhe me perpara se pse dukej ndeshje e lanun. Cdo veprim i skuadres sone bate muuu. Vetem Klevis Dalipi me duket se nuk e ka dite qe ndeshja ishte e shitun, se ai gati sa nuk bani gol.
Kur do ta shohim Vllaznine kampion

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by GOLDIAN » Fri, 09 Mar 2007 , 19:29

vllazen une nuk ju dal kundra ju qe mendoni per shitje ndeshjet sepse e keni pa ndeshjen e dini ma mire se une por thash spo jam shume i ashper se ju a kam merzit dhe ju.
vllaznia1919 e len punen dhe per kete mundet me pas dhe probleme dikush tjeter len 2 ore studimet e nej tjeterl pagun lek ne internet me pa keta qe vertet se meritojne fanellen e vllaznise
respekte redbluboys me shoke qe shkojne ne stadium dhe gjithe ju tjereve kudo qe ndodheni dhe qe sakrifikoni ne nje menyre apo tjeter per vllaznine
sdi ca me ju than po jam shume i merzitur
i perjashtuar

forri
Kuqeblu Perjet
Kuqeblu Perjet
Skuadra: Ça pyetje?!!!!!

Post by forri » Fri, 09 Mar 2007 , 20:45

Megjithse me vonesë po e jap mendimin tim.
Nuk e besoj absolutisht të ketë pazare,sepse asgjë nuk është e sigurtë pasi nuk është se e kemi Tiranën 3 pikë larg,e po na e lën ndeshjen partizani ne e kshtu me rradhë,por edhe në rast se ka pas pazare atëhere do ishte turp për ne,pasi pazari në ket rast nuk na shërben ma shumë se sa me mbajt vëndin e dytë(automatikisht sigurojmë pjesmarrjen në kupën UEFA)vëndi i dytë harrohet kurse kupa jo,dhe do ishte shum gjest i ulët n.q.s. kan luajt me kupën.

Përsa i përket lojës,skuadra jonë ishte përtokë nuk ka asnji kompromis,unë e pash ndeshje dhe aty nuk pash asnjë shënjë neglizhence nga lojtarët tonë,ata thjesht ishin të papregatitur,bërrnut!!!
Zoti na i rujt por s'jan për kyt punë,unë mendoj se s'kena hala skuadër që të jetë në gjëndje që të luftojë në të dyja krahët(kupë&kampionat)thjesht,nuk kanë gjunj.

Respekte dhe mos u mërzisni,dhe ishalla po munden me rujt vëndin e tretë!!!!!
Para VLLAZNIA!

tigri_verdheblu
Antar
Antar

hi

Post by tigri_verdheblu » Sat, 10 Mar 2007 , 02:19

Une isha vete ne stadium e pashe kete ndeshje dhe dua te them se dukej si nje ndeshje Play Station dhe telekomanden e te ciles e kishte dikush atje ne TRIBUNE.

Si ka mundesi qe ne nje ndeshje qe te duhet patjeter fitorja te luash pa nerv, ku Vllaznia i ka mar perpara dhe duke shenuar mbi 2 gola ne cdo ndeshje ndaj kundershtareve ne kampionat?

Si mundet te fusesh Canin para Dalipit ne loje?

E pra ketu miq me pasterti ju them se eshte per tu kenduar ajo kenga: Trradheti, Trradheti, po vjen era tradheti...

Respekte nga Andi
Njerzit me kulture veprojne keshtu>>>Image

Shkodrani81
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by Shkodrani81 » Sat, 10 Mar 2007 , 08:05

O nuk ka shitje he burra, ca jeni tu fol? Nuk shet Partizani me Tiranen neshje se paskan frike Vllaznine. Me t'vertete jam optimist per skuadren tone, por pa ju a tham un, se Vllaznine nuk e ka frike as Tirana e as Partizani, kyt ta keni t'sigurt. Ne Shkoder, Vllaznia ka lan lesht tu lujt me egersi, dhe nuk ka hiq shitje, hiqne mendsh. Jo sa her humbim, e kena shit. Nuk kena ne ekip hala qe me na pas frike Partizani e Tirana ma vlla, kja asht realitet. Manej sic tha forri, qe nuk e ul Vllaznia vedin per n'vend t'dyte, edhe qe nuk e ka t'sigurume hala.

E vertete (tham un) asht qe kena ken t'lodhun e s'jena t'zot me perballu dy frontet. Ishtu Vllaznia ka lujt tan kampionatin, nuk di pse pa habiteni, njiher let si me ken Barcelone, e njiher si Veleqik. Kthehuni ndeshjeve qe kena ba kyt kampionat, iher lujme si mjeshtra, iher si pula pa kry, e ksaj rradhe me Partizanin i ka taku pula pa kry.

Nji neshje marre me i than kujt. Mas me dit me dhan nji kros. Mas u habit ilirny dhe ju te tjert qe kena ba nji loj pa kuptim, sepse kur te kesh 90 minuta n'loje shokun e Hotit e Docit para Likes e Mirocit, qa pret ti me pas topa n'sulm. Une se maj mend (me sa i kam pa) qe kta dy lojtar kan dhan naj top persmarit najher, vetem rremuje bajne, vjedhin kajher topa nga kundershtari e manej ja fusin kot. Lene mar burra at muhabet.

Manej ky Gudjabi, s'asht per sulmus ma vlla ma, ka maru, nuk din me majt topin n'kam, e mezi ec. T'jena realsita.

Nuk kena shit gja ma vlla, hiqne mendsh.
Si mundet te fusesh Canin para Dalipit ne loje?
Pse ma vlla mas me e fut Canin para Dalipit. Un ba me ken tranjer, e kisha fut Canin 90 minuta n'loje, se per kundersulm e len Dalipin n'Lezhe e Cani ka mrrit n'Tirane. Pra ka sprint te paarritshem per futbollista shqiptar. Kam nigju se me statistika stervitore, asht lojtari ma i shpejte n'Shqipni, dhe une e besoj sepse e kam pa disa here. Ti thuj si ka mundsi me fut Gudjabin para Dalipit. Formacioni i sulmit asht dasht me ken tham un, Cani me Dalipin, dhe Sukaj i terhekun.

Mu m'kan terbu nervash at dite qe u eliminume. Dhe tham qe ksaj rradhe Josja ka ba gabim shume t'madh n'formacion.

P.S: O Kuqeblu! Pa ti ma burr te aj forumi tiranas, qa kishe shkru si Tirons mo jaho, apa e kan editu ata skorpionsat e forumit t'tyne?? Mas na kurit mar burr. :lol:

Post Reply