FLAMURTARI----VLLAZNIA

Ketu ndodhet te gjithe ato tema, te cilat jane te vjetra apo ne te cilat nuk diskutohet.
vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Sat, 03 Feb 2007 , 15:54

Lojtari ne fjale asht Kyqyku.Asht portjeri kosovar i Flamurtarit.Dje ka ba debutimin e ti ne kampionatin shqiptar.

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete
Skuadra: vllaznia

Post by GOLDIAN » Sat, 03 Feb 2007 , 16:08

ku jeni mare
po as vlonen se mujt
une thashe se une jam tersi juaj po edhe pa mu nuk fitoni
do me kishte ardh mire me pa hup e me i tregu presidentit merkaton super qe ka ba
i perjashtuar

kuqeblu
Moderator
Moderator

Post by kuqeblu » Sat, 03 Feb 2007 , 18:28

Per sa i perket temes se kupave te evropes, do te kete ndryshime duke fillu nga viti 2009, dhe kete e ka deklaru presidenti i sapozgjedhun i UEFA-s, Michel Platini. Simas Platinit, Anglis, Spanjes, Italis, Gjermanis dhe Frances do t'i shkurtohen nga nji ekip per secilin kompeticjon europian dhe kto vene shtese do t'i shtohen shteteve t'vogla, grup ne t'cilin futet edhe Shqipnia. Simas ndryshimeve, ekipi kampjon i Shqipnis duhet te futet ne Tur te dyt te Kupes se Kampioneve, kurse zv./kampionet ne turin e pare. Per Kupen UEFA duhet te mbesim me dy ekipe, vendin e trete n'kampjonat dhe fitusen e kups t'Republiks.
Kush nuk knon, kush nuk kcen e KUSH NUK LUN
Ca k**** lyp n'STADIUM???

Image

Shkodrani81
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by Shkodrani81 » Sat, 03 Feb 2007 , 19:41

Edmond-Cela wrote:une tham se nuk duhet me u durzu kurr per me u shpall kampion. tirona nuk esht reali i madritit. eshte 7 pike para. ne kemi edhe nje ndeshje me te. por ishalla fiton teuta sot, ky eshte mendimi ime, ne nuk na duhet gja kupa uefa, se dalim jasht ne ndeshje te pare
He njesha mire! Kshtu flet shkodrani. Pse mas me dal kampion? Me t'thane mendja Tirana e pakapshme.

Para Vllaznia,
e lene qa thet shoqnia
Hala gjall Ramiz Alia
kupen simjet me e pru te shpia. :lol: :lol:

kuqeblu
Moderator
Moderator

Post by kuqeblu » Sat, 03 Feb 2007 , 20:05

Edmond-Cela wrote:une tham se nuk duhet me u durzu kurr per me u shpall kampion. tirona nuk esht reali i madritit. eshte 7 pike para. ne kemi edhe nje ndeshje me te. por ishalla fiton teuta sot, ky eshte mendimi ime, ne nuk na duhet gja kupa uefa, se dalim jasht ne ndeshje te pare
Tirana per momentin asht 10 pike para, minuta e 72-te, 2-0 kunder durrsit

Image

Edmond-Cela
I lindur KuqeBlu
I lindur KuqeBlu

Post by Edmond-Cela » Sat, 03 Feb 2007 , 21:51

Bejzade: Vllaznia ishte me fat që barazoi në Vlorë
Saturday, 03 February 2007
Goli i shënuar prej tij në minutën e 90-të të ndeshjes i ka dhënë një pikë tepër të vlefshme Vllaznisë në përballjen me Flamurtarin. Shkodranët në këtë mënyrë nuk kanë dalë duarbosh nga ky takim kur në të vërtetë ndoshta e meritonin një gjë të tillë nisur nga loja jo shumë i mirë që kanë zhvilluar. Skerdi Bejzade edhe njëherë tjetër bëhet “heroi” i kuqebluve duke i shpëtuar ata. Vetë ai para ndeshjes u pat shprehur se në ndeshjen e Vlorës edhe fati duhej të ishte në anën e Vllaznisë në mënyrë që ajo të dilte me pikë nga ky takim. Dhe vërtetë “arusha” e konsideron me fat këtë takim për skuadrën e tij sepse me lojën që ajo ka zhvilluar ndoshta nuk meritonte as barazimin. “Vërtet para ndeshjes u pata shprehur se dëshiroja që fatin ta kishim në anën tonë në këtë ndeshje dhe realisht fati ishte me në në këtë takim.

Nuk kemi luajtur mirë duke i dhënë mundësi kundërshtarit të na rrezikonte në shumë raste madje edhe të na vinte në pozita shumë të vështira. Përveç golit kanë qenë edhe tre shtylla të goditura në portën tonë ndërkohë që fati e deshi që ne të shënonim pikërisht në minutat e fundit duke marrë kështu një pikë tepër të çmuar”-ka thënë dje për “Sporti Shqiptar” Bejzade. Në të vërtetë loja e disa prej lojtarëve të skuadrës së Vllaznisë në këtë takim ka çaluar dhe ajo çfarë duhet përmendur është se zëvendësimet e kryera nga trajneri Josa në pjesën e dytë kanë qenë shumë efikase. Këtë e pranon edhe Skerdi që më pas do shtonte: “Loja jonë nuk është ngjitur në lartësinë e duhur dhe ne nuk arritëm të shfrytëzonim as disa mundësi që na dhanë vetë futbollistët e Flamurtarit për të rrezikuar. Për mendimin tim nuk kishte arsye pse të luanim në atë mënyrë sepse ndeshja ishte shumë normale dhe kundërshtari nuk po luante futboll të ashpër. Po ashtu edhe klima në stadium ishte e mirë. Megjithatë në pjesën e dytë diçka ndryshoi për mirë me futjen në lojë të dy lojtarëe të ardhur në merkaton e janarit. Miroci i dha shumë gjallëri lojës në mesfushë dhe tregoi se do jetë një lojtarë shumë i rëndësishëm për ne ndërkohë që mirë u paraqit në sulm edhe Cani. Jo se ai më dha pasin në rastin e golit por sepse lëvizi shumë në fushë duke e rritur forcën goditëse në portë”. Sakaq tashmë kjo ndeshje është lënë prapa dhe për Vllazninë një tjetër sfidë e vështirë është në prag. Të shtunën që vjen ajo do jetë sërish në transfertë, kësaj rradhe në kryeqytet ndaj Dinamos. Për Bejzaden e rëndësishme është që skuadra në këtë ndeshje të luajë më mirë se në Vlorë dhe të tregojë forcën e saj të vërtetë në mënyrë që ajo të arrijë një rezultat pozitiv për të mos iu ndarë kreut të renditjes. “Flamurtarin tashmë duhet ta harrojmë. Duhet t’i kënaqemi pikës që morëm dhe të mendojmë për ndeshjen me Dinamon. Ky do jetë një takim shumë më i vështirë megjithatë duhet të luajmë ndryshe nga sfida me vlonjatët, të vendosim zemrën në fushë dhe të kërkojmë fitoren në mënyrë që të mos i ndahemi kreut të renditje”-përfundon ai.
Gjergj KOLA

-Presidenti Fushaj-lojtarëve: Nuk dua “balerina” në skuadër!
Loja jo në nivelin e duhur e disa prej futbollistëve të Vllaznisë në ndeshjen e së premtes ndaj Flamurtarit, natyrisht që e ka “nxehur” presidentin e skuadrës Valter Fushaj. Ai nuk është pajtuar me asnjë arsye që mund të kenë nxjerrë ata por mësohet se pas ndeshjes u ka folur me një ton disi të ashpër disa prej lojtarëve të skuadrës që ai financon. “Nuk më ka pëlqyer aspak mënyra e lojës si keni luajtur sot. Keni luajtur taman si balerina në fushë por Vllaznia nuk ka nevojë për lojtarë të tillë. Të gjithë duhet të vini zemrën në fushë dhe të jepni maksimumin për të justifikuar fanellën që mbani të veshur dhe paratë që merrni”-mësohet t’u ketë thënë ai lojtarëve menjëherë pas ndeshjes së të premtes. Pika e marrë në Vlorë nuk i ka ngrohur shumë drejtuesit kuqeblu të cilët kërkojnë pikët maksimale në çdo ndeshje duke parë që edhe rivalët e tyre kanë fituar këtë javë dhe janë afruar në renditje. Për këtë arsye dhe për të mos ndodhur më që Vllaznia të luajë si në Vlorë pa i patur të gjithë lojtarët e karikuar maksimalisht, është vendosur që ditën e hënë (nesër) të organizohet një mbledhje me gjithë skuadrën. Këtë gjë e ka kërkuar presidenti Fushaj i cili natyrisht që ende vazhdon të jetë i zemëruar me lojën jo me shumë nivel të ekipit që ai financon.
Gjergj KOLA
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.

Image

[/color]

Shkodrani81
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by Shkodrani81 » Sat, 03 Feb 2007 , 22:19

A thu ky Fushaj e ka kap seriozisht kyt pun a??

Hajde ihere shofim ca pa na ban ne Tirane me Dinamon.

iliriny
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by iliriny » Sat, 03 Feb 2007 , 22:43

Tuj pa ndeshjet e sotme, do te kisha kerku prej te gjitheve me objektivizem: ne cilin vend perfundon Vllaznia ne kete kampionat? Mendimi jem eshte qe Vllaznia ka me perfundu ne vendin e 5. Arrij ne kete konkulzion duke pase parasysh perberjen e skuadres tone, fuqine e skuadrave te tjera, si dhe kalendarin e veshtire ne kete faze. Une nuk e shoh Vllaznine me lart se ky vend.
Kur do ta shohim Vllaznine kampion

kuqeblu
Moderator
Moderator

Post by kuqeblu » Sat, 03 Feb 2007 , 22:50

iliriny wrote:Tuj pa ndeshjet e sotme, do te kisha kerku prej te gjitheve me objektivizem: ne cilin vend perfundon Vllaznia ne kete kampionat? Mendimi jem eshte qe Vllaznia ka me perfundu ne vendin e 5. Arrij ne kete konkulzion duke pase parasysh perberjen e skuadres tone, fuqine e skuadrave te tjera, si dhe kalendarin e veshtire ne kete faze. Une nuk e shoh Vllaznine me lart se ky vend.
O ilirin mos ja fut kot tashi. Jan disa gjana per mu vu n'dukje, si stabiliteti, per me pas ecuri ne rezultate. Nqs nuk del ashtu sic thot GOLDIANI, dmth nqs Josa nuk jep dorheqjen, qe ma merr menja qe nuk ka me noll, ather Vllaznia duhet t'arrijne vend te dyt ose t'tret. Kampion hiqeni mensh se nuk dalim simjet, Tirana jan prap shum t'fort.

Image

Shkodrani81
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by Shkodrani81 » Sat, 03 Feb 2007 , 22:55

iliriny wrote:Tuj pa ndeshjet e sotme, do te kisha kerku prej te gjitheve me objektivizem: ne cilin vend perfundon Vllaznia ne kete kampionat? Mendimi jem eshte qe Vllaznia ka me perfundu ne vendin e 5. Arrij ne kete konkulzion duke pase parasysh perberjen e skuadres tone, fuqine e skuadrave te tjera, si dhe kalendarin e veshtire ne kete faze. Une nuk e shoh Vllaznine me lart se ky vend.
Pse he burr, ca pave tek skuadrat tjera?? Ku ma kan t'miren pervec Tiranes? Teuta a??

Lene at muhabet, po thuj si them une, minimumi n'vend t'dyte, edhe kampion pse me harru, vshtire asht por ja e pamundun.

iliriny
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by iliriny » Sat, 03 Feb 2007 , 23:10

kena me e pa. Me vjen keq qe po ta prish mendimin e mire qe ke por, kaq jane forcat e Vllaznise ne kete kampionat sepse nuk kena organizator te mirefillte loje dhe nuk ke sulmues pyke me eksperience.

kuqeblu
Moderator
Moderator

Post by kuqeblu » Sat, 03 Feb 2007 , 23:22

iliriny wrote:nuk ke sulmues pyke me eksperience.
Per menimin tem, sulmusa kena qe binet zoti. Sa t'vijn n'form Gudjabi edhe ke me e pa. Asht tamam sulmus pyk si e lyp ti. Per me e lujt topin kena Sukajn, qi per menimin tem asht shum i mir per at pun edhe ka t'ardhme t'malle nqs punan.
Dabullen s'e kam pa ty lujt simjet, edhe s'di si i ka punt, se mesa di un, Vllaznia n'mrojtje i ka problemet, pa me sa e njaf, aj ba me dasht asht "shkam" i pakalushem, sic ka ken te Tirana.

Image

BLEDI
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by BLEDI » Sun, 04 Feb 2007 , 00:45

Tjeta juj

Mas u merzitni se Fushaj jone ashte i knaqen me skuadren qe ka,kshtu qe edhe na duhet me ken ten te knaqen se ka edhe ma keq me ra ne kategori te dyte! sa per barazimin turp megjithse kan barazu edhe ne Shkoder prep ashte turp.ky ashte mendimi jem :roll:
Kuqeblu perjete!!!!

Admin
Webmaster
Webmaster
Skuadra: Vllaznia

Post by Admin » Sun, 04 Feb 2007 , 01:01

Pershendetje te gjitheve,

Tu lexu mendimet e disave ktu, une jam i mendimit qe nuk jena kerkund per fitimin e titullit kampion !!!!!
Nuk asht puna me kene optimista por realista !!!!
Ne vazhdim kena ndeshje te veshtira sic asht aja me Dinamon ne Tirane, edhe asht shume veshtir qe te marrim pike!!!

Lexova ktu qe Vllaznia ka sulmusa me bollek.... Ku mor i ka??? Vetem nqs i ka te mshehun ndokund !!! Gudjabi ??? Prit sa te bahet,, per sezonin tjeter nqs bahet...
Vllaznia ka shume mungesa ne organike, ska nje organizator te mirfillte, ska nje sulmues te mirfillte.
Per mendimin tem nqs Vllaznia zen vendin e 2-te asht fitore.
Shpresojme.
Vllaznit Ultras

Image

BLEDI
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by BLEDI » Sun, 04 Feb 2007 , 01:13

Admin wrote:Pershendetje te gjitheve,

Tu lexu mendimet e disave ktu, une jam i mendimit qe nuk jena kerkund per fitimin e titullit kampion !!!!!
Nuk asht puna me kene optimista por realista !!!!
Ne vazhdim kena ndeshje te veshtira sic asht aja me Dinamon ne Tirane, edhe asht shume veshtir qe te marrim pike!!!

Lexova ktu qe Vllaznia ka sulmusa me bollek.... Ku mor i ka??? Vetem nqs i ka te mshehun ndokund !!! Gudjabi ??? Prit sa te bahet,, per sezonin tjeter nqs bahet...
Vllaznia ka shume mungesa ne organike, ska nje organizator te mirfillte, ska nje sulmues te mirfillte.
Per mendimin tem nqs Vllaznia zen vendin e 2-te asht fitore.
Shpresojme.

Hallall t'qofte naqe se ashte gjynah me than se kena sulmus sa te dush
se me skuader qe kena ishalla e ban Zoti mir. edhe me m'fal qe pa perdori kyt fjale po me skuder qe kena pervec disa lojtarve ashte si me ken tuj ba m.... marshalla kshtu qe dihet hajri i z.Fushaj e jena tuj e pa rezultatin
Kuqeblu perjete!!!!

Shkodrani81
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by Shkodrani81 » Sun, 04 Feb 2007 , 02:46

Cfare lojtarsh kerkoni ju ma vlla se s'pa marr vesht? A doni Ronaldon a?
Hajde mar burr, se per kampionat shqiptar jane mireboll, vetem Tirana qe asht pak ma para, tjeret tan kan mangesina?

iliriny
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by iliriny » Sun, 04 Feb 2007 , 08:56

Pse them une qe skuadrat e tjera si Dinamo, Partizani dhe Teuta jane me lmire se ne? Sepse ndeshjet brenda ata nuk i diskutojne hic per t'i fitu. Sa ndeshje kena fitu brenda ne Shkoder ne minuta te fundit, sa pike kena hup me skuadra qe rrezikohen me dale prej kategoriet. Dinamo fitoi ne Kruje, kurse ne barazume atje dhe bile mezi ia morrme fitoren ne Shkoder. Ju lutem vellezen te jeni pak realist. Nuk kena ekip hala per arsyet qe i permenda ne mesazhin e meparshem. Edhe une du qe me dale kampion apo me xane vendin e dyte, por premisat jane te vogla qe kjo te ndodhin. Nuk u mbajten premtimet dhe them se shume shume pak ka ndryshu ekipi me blemjet e fundit. Imagjinoje te blesh lojtar qe nuk eshte ne forme. Kjo do te thote se ti si ekip nuk je forcuar aspak, kurse ekipet tjera kane ble lojtare qe jane ne gjendje te luajne te fresket 90 minuta te tana. Atehere me tregoni kush eshte me mire!

forri
Kuqeblu Perjet
Kuqeblu Perjet
Skuadra: Ça pyetje?!!!!!

Post by forri » Sun, 04 Feb 2007 , 20:52

Kur mendon se kishim me hup,ma mir barazimi tham un.
Po ju si thoni?!! :wink: a jeni hala t'mërzitun?!!
Para VLLAZNIA!

BLEDI
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by BLEDI » Mon, 05 Feb 2007 , 00:44

Barazimi nuk ashte edhe keq po me qa thot presidenti jone i dashtun tham se skuadra kishte pas per ma teper perforcime se me pa marr Plakun kishte ba gola sa te dush
Kuqeblu perjete!!!!

gdr
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by gdr » Mon, 05 Feb 2007 , 01:13

a m'duket mu qe faza finale e kampionatit asht me play-off?
vllaznia veç me shkodran

Post Reply