VLLAZNIA-BESA
-
- Tifoz nderi
- GoL
- Tifoz
-
- Kuqeblu Perjete
- Skuadra: vllaznia
-
- Kuqeblu Perjet
- Skuadra: Ça pyetje?!!!!!
-
- Kuqeblu Perjete
e qa me than ?
shyqyr qi fitume aa ?
hajt se po thojme pra
URIME FITOREN edhe pse kishim raste tjera ku Sukaj u tregu shume egoist ku kishte mundesi me pasu te Milic dhe ishte mundesia me shenu gola tjere.
3 pike jan mire edhe per ndeshjen tjeter ne tr. per arsye morali ma shume
tifozeria :
hmmmm. jo mire sot edhe pse flamujt e medhej dhe lodra ishte ne stadium.vetem raste sporadike kishte entuziazem.ndoshta e kan rujte zanin per javen tjeter ne tr.
shyqyr qi fitume aa ?
hajt se po thojme pra
URIME FITOREN edhe pse kishim raste tjera ku Sukaj u tregu shume egoist ku kishte mundesi me pasu te Milic dhe ishte mundesia me shenu gola tjere.
3 pike jan mire edhe per ndeshjen tjeter ne tr. per arsye morali ma shume
tifozeria :
hmmmm. jo mire sot edhe pse flamujt e medhej dhe lodra ishte ne stadium.vetem raste sporadike kishte entuziazem.ndoshta e kan rujte zanin per javen tjeter ne tr.
-
- Kuqeblu Perjete
pershendetje
hallall perzoten qa ban organizimi i mir i lumt Joses lojtarve edhe ishalla vazhdojne kshtu po ma shum hallall SUKAJT po prep kam frike se asht tuj u ba i mir shume edhe e kena pa se qa nodhe me sulmusat e mir qe nxjerrim se na nuk mundena mi majt se Salihi ta pa ik prej Tirans edhe kam frike se ta po i vjen rralla edhe Sukajt me marr rrugen per n'Tiran po ishalla nuk bahet qa ha m#t une
hajt me kam t'mar per ne Tiran ishalla se ma merr menja Josja don sesban me fitu qe me ju tregu se jan ken gabim qe e kan hek e ishalla don hakmarrje kundra drejtusave te Tiranes edhe sot kan hum kshtu qe na jep pak avantazh se jena skuadra ne forme
para drejt tirans Vllazniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Fatjon mas ma merr per t'keq po na duhet mu afru edhe ka lezet kur asht Vllaznia me Tiranen nkonkurence per titull
hallall perzoten qa ban organizimi i mir i lumt Joses lojtarve edhe ishalla vazhdojne kshtu po ma shum hallall SUKAJT po prep kam frike se asht tuj u ba i mir shume edhe e kena pa se qa nodhe me sulmusat e mir qe nxjerrim se na nuk mundena mi majt se Salihi ta pa ik prej Tirans edhe kam frike se ta po i vjen rralla edhe Sukajt me marr rrugen per n'Tiran po ishalla nuk bahet qa ha m#t une
hajt me kam t'mar per ne Tiran ishalla se ma merr menja Josja don sesban me fitu qe me ju tregu se jan ken gabim qe e kan hek e ishalla don hakmarrje kundra drejtusave te Tiranes edhe sot kan hum kshtu qe na jep pak avantazh se jena skuadra ne forme
para drejt tirans Vllazniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Fatjon mas ma merr per t'keq po na duhet mu afru edhe ka lezet kur asht Vllaznia me Tiranen nkonkurence per titull
Kuqeblu perjete!!!!
-
- Kuqeblu Perjete
-
- Webmaster
- Skuadra: Vllaznia
Une itesh e lexova lajmin e me sa duket gazetari paska dasht me i ba propogande pro presidentit te VllazniseGOLDIAN wrote:pash zoten more vllazen a lexut njat lajmin te sportekspres
une se kuptoj kaq te dobet i kena keta gazetar na
ca do te me than me kete lajm incidenti i fushajt
dhe tifozet protestojne????????
-
- Kuqeblu Perjete
po vec ikja mund te jete se kuptim skishte aj shkrimAdmin wrote:Une itesh e lexova lajmin e me sa duket gazetari paska dasht me i ba propogande pro presidentit te VllazniseGOLDIAN wrote:pash zoten more vllazen a lexut njat lajmin te sportekspres
une se kuptoj kaq te dobet i kena keta gazetar na
ca do te me than me kete lajm incidenti i fushajt
dhe tifozet protestojne????????
i perjashtuar
-
- Webmaster
-
- Webmaster
-
- Kuqeblu Perjete
-
- ANTI TIRANSI
-
- ANTI TIRANSI
- gdr
- Tifoz nderi
varet se sa % jan mysliman, se "elham- dyrylah" (mos u gabosha shkruhet ishtu) asht shprehje arabe, po nuk jam shum praktik ne keto gjana me ta perkthy......vllaznia1919 wrote:Po por Elham se kam ndi nej her ne Shkoder.gdr wrote:Galica ka edhe ne Shkoder grupvllaznia1919 wrote:A je i sigurt naqe qe asht shkodran,se mu po me duket si emer kosovar.
vllaznia veç me shkodran
-
- ANTI TIRANSI