Lojtaret e mundeshem te kombetares
Moderator: GOLDIAN
-
- Tifoz nderi
-
- Moderator
-
- Kuqeblu Perjete
- Skuadra: vllaznia
e kishte ba sadrijaj nje gol ne vieneMan in Redblue wrote:Sadriaj, Rama dhe Mavraj jane te tre shume te vlefshem per kombetaren tone, por kam frike se do ti humbim te tre
ta kishte ba dhurate
edhe une kisha than se na ksihin ba pune shume
biles dhe toski qe po lun shume mire me frankfurt
i perjashtuar
-
- ANTI TIRANSI
-
- Tifoz nderi
-
- Tifoz nderi
http://www.youtube.com/watch?v=TIOocZnU ... re=related
goli i bajram sadrijajt para pes ditsh ne miqsoren e borussias me austria wien
goli i bajram sadrijajt para pes ditsh ne miqsoren e borussias me austria wien
-
- Webmaster
- Skuadra: Vllaznia
-
- ANTI TIRANSI
Hala nuk dihet me ke ka me u lujt miqsorja.Tesh flitet se asht Sllovenija ne avantazh per ket miqsore.
P.S. per goldin:aj lojtari serb qe don Manchesteri e ka emrin Adem Ljajic asht lojtar i Partizanit te Beogradit dhe asht 17 vjeq.
http://www.youtube.com/watch?v=_UOcFAFJ3zw
http://www.youtube.com/watch?v=uAq3BzV9 ... re=related
P.S. per goldin:aj lojtari serb qe don Manchesteri e ka emrin Adem Ljajic asht lojtar i Partizanit te Beogradit dhe asht 17 vjeq.
http://www.youtube.com/watch?v=_UOcFAFJ3zw
http://www.youtube.com/watch?v=uAq3BzV9 ... re=related
Jena shkodran edhe e kena per nder,
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!
-
- Kuqeblu Perjete
-
- Moderator
Hani per Abrahamin:
Për Haan nigeriani është një futbollist që mund të gjejë vend në skuadrën e tij nëse pajiset me pasaportë shqiptare. “E kam ndjekur edicionin e shkuar në një ndeshje të kampionatit dhe mund të konfirmoj që është një futbollist shumë i mirë. Kam dëgjuar që ai vetë ka dëshirë që të veshë fanellën kuqezi. Mendoj se të gjithë kanë shans të bëhen shqiptarë, qoftë edhe nigerian, mjafton që të duam edhe ne edhe vetë lojtari”, ka pohuar Haan.
Për Haan nigeriani është një futbollist që mund të gjejë vend në skuadrën e tij nëse pajiset me pasaportë shqiptare. “E kam ndjekur edicionin e shkuar në një ndeshje të kampionatit dhe mund të konfirmoj që është një futbollist shumë i mirë. Kam dëgjuar që ai vetë ka dëshirë që të veshë fanellën kuqezi. Mendoj se të gjithë kanë shans të bëhen shqiptarë, qoftë edhe nigerian, mjafton që të duam edhe ne edhe vetë lojtari”, ka pohuar Haan.
-
- Administrator
un kam ken gjithmone kuder ktyne natyralizmeve te lojtarve te huj, por tashma jan tu i ba gati tan komtaret e tjera e na nuk jena ma t'mire. edhe italia don me marre amaurinMan in Redblue wrote:Hani per Abrahamin:
ps: sa vjeç asht abraham?
Last edited by Skodrinon on Sun, 11 Jan 2009 , 00:29, edited 1 time in total.
-
- Webmaster
-
- Kuqeblu Perjete
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Ajax Vllaznia
-
- ANTI TIRANSI
- toni kuqeblu
- Antar
Kombtarja i tash te kishte nji mbrojtes qe do bante te mujtun me lan D.currin te lunte ne pozicionin e vet natyral ne mesfush do ishte gja e mire.
sa per te hujt kushdo qe te ket deshiren e qe asht per ne i nevojshem mire se te vijn se sjena na ma mire se Italia (Kamoranezi), Spanja(Sena) e as Gjermania ( 3-4 lojtar te natyralizum) Kroacia (Eduardo), Bullgaria(mrojtsi i majt ganez) etj,etj
Komtarja mas i ktij botnori qe vjen ka nevoj per rinovim, e pse mos ti shofim edhe ka te hujt qe i pelqen te jen pjese e komtares tone. edhe Toni Pezo me pelqen pervec atyne qe permendet ju.
sa per te hujt kushdo qe te ket deshiren e qe asht per ne i nevojshem mire se te vijn se sjena na ma mire se Italia (Kamoranezi), Spanja(Sena) e as Gjermania ( 3-4 lojtar te natyralizum) Kroacia (Eduardo), Bullgaria(mrojtsi i majt ganez) etj,etj
Komtarja mas i ktij botnori qe vjen ka nevoj per rinovim, e pse mos ti shofim edhe ka te hujt qe i pelqen te jen pjese e komtares tone. edhe Toni Pezo me pelqen pervec atyne qe permendet ju.
Vllaznia kampione
-
- I lindur KuqeBlu
per abraham po por boadu sma merr mendja sa na vlen nje here per nje here duhet pa edhe nja 1 vite me pa talentin e tije te vertet. mos te harrojm se abraham e ka ba do kohe ne shqiperi dhe keto 2 vitet e funit ja pa taleti i tije i vertet
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.
[/color]
[/color]