Boterori 2010
Moderator: Man in Redblue
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Ajax Vllaznia
-
- Tifoz nderi
Re: Boterori 2010
man
gjermant te bajn loje te bukur me ndonje ekip te madh si spanja dhe holanda ,dhe mos te kenaqet kur lot futboll me skuadra amatore si australia
man ,jeni mesu me pa hollanden tu fitu ka 4 e 5 0 prandaj iu duket qudi 2-0
argjentina the loje te bukur ???????????
argjentina dhe anglia jan 2 skuadrat qe kan deshtu deri tash pavaresisht se argjentina fitoi pa dashje ose me fat
nejse man
do ti shohim ditet qe po vijn se kush ka fuqi ma shume
te uroj qe gjermanise ti bijn me hollanden shum shpejt
asht deshira jeme qe don zoti me ma realizu
atehere do shofim diferencen
gjermant te bajn loje te bukur me ndonje ekip te madh si spanja dhe holanda ,dhe mos te kenaqet kur lot futboll me skuadra amatore si australia
man ,jeni mesu me pa hollanden tu fitu ka 4 e 5 0 prandaj iu duket qudi 2-0
argjentina the loje te bukur ???????????
argjentina dhe anglia jan 2 skuadrat qe kan deshtu deri tash pavaresisht se argjentina fitoi pa dashje ose me fat
nejse man
do ti shohim ditet qe po vijn se kush ka fuqi ma shume
te uroj qe gjermanise ti bijn me hollanden shum shpejt
asht deshira jeme qe don zoti me ma realizu
atehere do shofim diferencen
-
- Administrator
hupi spanja me zvicrren
ishalla po del ne vend te dyte ne grup e mandej kalon ka ana tjeter e tabeles ne ndeshjet me eliminim. qi don me thane nji konkurent ma pak ne rrugen drejte finales per gjermnine
ishalla po del ne vend te dyte ne grup e mandej kalon ka ana tjeter e tabeles ne ndeshjet me eliminim. qi don me thane nji konkurent ma pak ne rrugen drejte finales per gjermnine
-
- Tifoz nderi
shum njerez kan than spanja favorite
shum njerez kan than brazili argjentina dhe anglia favorite
'
por qa pame asnjena prej te katertave nuk asht favorite
surprizat vazhdojn
'
surprizat vazhdojn
-
- Tifoz nderi
Lajme të këqija për Buffon, rrezikon botërorin
Probleme shëndetësore për Gianluigi Buffon të cilit i është kthyer një hernie diskale nga e cila ka vuajtur disa vite më parë.
Lajmin e ka bërë të ditur stafi mjekësor i kombëtares italiane, i cili është shprehur i gatshëm të bëjë të pamundurën për ta kthyer portierin në fushën e blertë, edhe pse koha e rekuperimit është e papërcaktuar.
Përfundimi ka dalë pas analizave mjekësore, të cilave Buffon iu është nënshtruar mëngjesin e sotëm.
Me siguri portieri i kombëtares së kaltër nuk do jetë në ndeshjen me Zelandën e Re dhe Sllovakinë, por ekziston mundësia për të mos qenë prezent gjatë gjithë botërorit.
Probleme shëndetësore për Gianluigi Buffon të cilit i është kthyer një hernie diskale nga e cila ka vuajtur disa vite më parë.
Lajmin e ka bërë të ditur stafi mjekësor i kombëtares italiane, i cili është shprehur i gatshëm të bëjë të pamundurën për ta kthyer portierin në fushën e blertë, edhe pse koha e rekuperimit është e papërcaktuar.
Përfundimi ka dalë pas analizave mjekësore, të cilave Buffon iu është nënshtruar mëngjesin e sotëm.
Me siguri portieri i kombëtares së kaltër nuk do jetë në ndeshjen me Zelandën e Re dhe Sllovakinë, por ekziston mundësia për të mos qenë prezent gjatë gjithë botërorit.
-
- Tifoz nderi
spanja ka ba gabim qysh se heku tranierin qe fitoi kupen e europes dhe vuni ket shulin
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: vllaznia
fpjalmi wrote:shum njerez kan than spanja favorite
'
surprizat vazhdojn
Brazili e Argjentina kane fitue dhe nuk kan ken dobt. Kan lujt i fije ma posht munsive. Anglia nuk ka lujt mire por duhet me pa cka do baj masi te kaloj grupin. Suprizat kan me fillue mas neshjeve ne grupe.
Vllaznia ne zemer
-
- Tifoz nderi
Ashtu me ashr duke edhe mue. Arragones ka ken trajner me autoritet qi merrte lojtart qi ishin ma ne form. Nuk u ndikonte mas gazetavefpjalmi wrote:spanja ka ba gabim qysh se heku tranierin qe fitoi kupen e europes dhe vuni ket shulin
Vllaznia ne zemer
-
- Tifoz nderi
loroborici wrote:fpjalmi wrote:shum njerez kan than spanja favorite
'
surprizat vazhdojn
Brazili e Argjentina kane fitue dhe nuk kan ken dobt. Kan lujt i fije ma posht munsive. Anglia nuk ka lujt mire por duhet me pa cka do baj masi te kaloj grupin. Suprizat kan me fillue mas neshjeve ne grupe.
aty eleminohen direkt
ate fat te keq e kishte ne europian hollanda ,dhe ket rradhe do ta ket dxikush tjeter ,ndoshta gjermania ,ose argjentina ,ku nuk perjashtohet as mundesia e brazilit ,anglise ose italise
-
- Tifoz nderi
loroborici wrote:Ashtu me ashr duke edhe mue. Arragones ka ken trajner me autoritet qi merrte lojtart qi ishin ma ne form. Nuk u ndikonte mas gazetavefpjalmi wrote:spanja ka ba gabim qysh se heku tranierin qe fitoi kupen e europes dhe vuni ket shulin
nje spanje krejt ndrysh perzotin
e rrahi zvicerra
-
- Webmaster
- Skuadra: Vllaznia
Ppapapap sa dobt Franca, gjynah per vazhdimin e kampionatit qe ka mundsi me u eliminu, por ka ana tjeter Meksika ka lujt shume mire edhe e ka miritu fitoren.
-
- Tifoz nderi
Franca ka mertue per cka ka lujt der me tash. Nuk ka gjujt i here ne kuadrtat te ports. Shume dobt. Tuj filllu qi me Riberi, Maluda e tan te tjert. Lojtart te lavdrue ne leter, manej qi sbajn dot ekip. Mexiken e kam parashikue si supriz te munshme dhe pasha buken s'asht tum zhgenjye.Admin wrote:Ppapapap sa dobt Franca, gjynah per vazhdimin e kampionatit qe ka mundsi me u eliminu, por ka ana tjeter Meksika ka lujt shume mire edhe e ka miritu fitoren.
Vllaznia ne zemer
-
- Moderator
Gjynah qi nji ekip si Franca me u eleminu, por sonte ka lujt shum dobt, dhe Meksika e meritoi plotesishst.
Sa per Info: Tranjeri Aragonez ka dhan dorehqejen prej Spanjes, ashtu sic ndodh shpesh kur fiton nji titull Europet apo botet mqs ke arrit majen e skusesit, pra nuk asht se e heku kush. Del Bosqen e kam ne qejf shum si tranjer se edhe ka fitu 2 her Champions Ligen, pra nuk asht dokushdo, por ajo ndeshja kunder Zvicers isht kryeveper taktike e Gjeneralit Otto.
Sa per Info: Tranjeri Aragonez ka dhan dorehqejen prej Spanjes, ashtu sic ndodh shpesh kur fiton nji titull Europet apo botet mqs ke arrit majen e skusesit, pra nuk asht se e heku kush. Del Bosqen e kam ne qejf shum si tranjer se edhe ka fitu 2 her Champions Ligen, pra nuk asht dokushdo, por ajo ndeshja kunder Zvicers isht kryeveper taktike e Gjeneralit Otto.
-
- I lindur KuqeBlu
gjynah nuk me vjen hyc per ta jo, se ne rradh te pare nuk e meritojn te jen ne botnor, dhe me arroganta lojtaresh qe kan dhe me nje tranjer sikupat, vet ja kan ba vedit.
tashi cdo gja asht e hapur, nje fitore 3-0 me afriken i kualifikon ato direkt, nese ndeshja uruguai meksik nuk ndahet ne barazim. qe nuk ma merr mendja se do dahet ne barazim, se me sa di une te gjitha ndeshjet e grupit luhen ne te njejtin orar.
tashi cdo gja asht e hapur, nje fitore 3-0 me afriken i kualifikon ato direkt, nese ndeshja uruguai meksik nuk ndahet ne barazim. qe nuk ma merr mendja se do dahet ne barazim, se me sa di une te gjitha ndeshjet e grupit luhen ne te njejtin orar.
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.
[/color]
[/color]
-
- Tifoz nderi
Edmond-Cela wrote: tashi cdo gja asht e hapur, nje fitore 3-0 me afriken i kualifikon ato direkt, nese ndeshja uruguai meksik nuk ndahet ne barazim. qe nuk ma merr mendja se do dahet ne barazim, se me sa di une te gjitha ndeshjet e grupit luhen ne te njejtin orar.
Qi me ba vaki me fitue Franca 3-0 e manej Uruguaji a Mexika me hup, asht nje probabilitet tash i pamunshem. E din cka me nodh? Kan me e lan barazim Uruguaji me Meksikn e manej Franca del automatikisht jash, sikur ban me fitue Franca edhe 100-0. Une menoj qi Afrika J ka me lujt per dinjitet e ska me hup. Franca ka marue ciklin e triumfatarit ne futbollin botnor. Tash edhe ata pak pleq qi kan met ka koha e Zidane kan marue e vec nji gamarsi Domenech munet me i marr( psh Guvu, Tulalan, Gallas)
Vllaznia ne zemer
-
- Tifoz nderi
loroborici wrote:Franca ka mertue per cka ka lujt der me tash. Nuk ka gjujt i here ne kuadrtat te ports. Shume dobt. Tuj filllu qi me Riberi, Maluda e tan te tjert. Lojtart te lavdrue ne leter, manej qi sbajn dot ekip. Mexiken e kam parashikue si supriz te munshme dhe pasha buken s'asht tum zhgenjye.Admin wrote:Ppapapap sa dobt Franca, gjynah per vazhdimin e kampionatit qe ka mundsi me u eliminu, por ka ana tjeter Meksika ka lujt shume mire edhe e ka miritu fitoren.
mexika i qiti hollandes probleme edhe pse hollanda fitoi 2 me 1 ne ndeshje miqesore
-
- Tifoz nderi
francen e kan xan gjynahet e golit me dore ,sepse irlanda o dote me ken
-
- Tifoz nderi
i uroj tan tifozave gjerman fitore neser
-
- Webmaster
- Skuadra: Vllaznia
Ndeshjen e Spanjes nuk e kam pa, por kam pa korniken edhe ne baze te kronikes nuk asht se Spanja nuk ka lujt si edhe nuk ka rreziku porten e Zvicrres. Zvicrra shfrytzoj sic duhet rastet qe i dolen si edhe u mbrojt mire, ku arriti me marr 3-pikshin.
Besoj se Spanja nuk e ka te leht me u kualifiku por mendoj se ka me ja dal.
Jam kurioz me pa reagimin e Serbve si edhe se si ka me u paraqit Gjermania, nqs po konfirmon formen e mire qe ka.
Jam kurioz me pa reagimin e Serbve si edhe se si ka me u paraqit Gjermania, nqs po konfirmon formen e mire qe ka.
-
- Tifoz nderi
Admin wrote:Ndeshjen e Spanjes nuk e kam pa, por kam pa korniken edhe ne baze te kronikes nuk asht se Spanja nuk ka lujt si edhe nuk ka rreziku porten e Zvicrres. Zvicrra shfrytzoj sic duhet rastet qe i dolen si edhe u mbrojt mire, ku arriti me marr 3-pikshin.
shum dobet gjermanet sot
ndoshta ndryshojn ne pjesen e dyte dhe barazojn