Admin wrote:!!!
Si nuk ka firmos askush o Admin. Nuk mund ti ikun vllaznise aq lehte sa mendohet ashtu . Nuk mund te them qe mocka dhe 2 ose 3 veta kan firmos 100 % per vllaznine dhe nese u largune prap erdhen siq bani grabova dhe mendoj se edhe me ata do perfundojn shum shpejt , ku kena edhe 2 jave kohe , dhe e di qe na ka ik portieri malazez dhe Beqiri , por un nuk kam pa ken tjeter qe ka ik prej boshtit sepse 90 perqind e skuadres kan firmos edhe per ket vit sepse i kena lexu ne gazeta , e nuk asht e lehte me i ik drejtusave kur ka kontrate , sepse nese e shef qe drejtusat kan probleme , te vegjelit qe jan futbollistat nuk i mbron ligji sepse e kan 1 kontrate.
Ti ndoshta habitesh se si nje futbillist si bardulla qe ka 2 vjet kontrate , leshon lajme ne gazeta dhe thote jam divorcu perfundimisht , duke u mburrur qe nuk kam dal as ne 3 dite ne stervitje dhe sincerisht habitem edhe une , sepse Ai lojtare e meriton nje gjobe , dhe nese perfiton , perfiton nga problemet e presidences
Nese thash situata po normalizohet dhe gjanat po kthehen si ma pare, me tha dikush ne shkoder , dhe ja u krijua Keshilli I mikqyrjes i shoqerise aksionare , ngerqi qe u donte te zgjidhej te pakten 2 muaj ma pare , dhe sot u hap qielli ma ne fund , dhe kuptohet qe jena shum vone , por ama Drejtusat e rinj qe sapo u zgjodhen perfundimisht kan 2 jave kohe dhe duhet te shofim qa do bajn per 2 jave