Lajmet per skuadren e Vllaznise
Moderators: GOLDIAN, Miri, vllaznia1919
-
- Webmaster
- Skuadra: Vllaznia
Re: Lajmet per skuadren e Vllaznise
Para 8-9 vjetve a mas ma shume, Vllaznia me ne kry Agron Celen u nda "mrekulleshem" ku ne javet e fundit shpetume x mas me ra prej kategorie!!! A thu e kane vendos qe ket vit me ju kthy atij viti???
Pjalmi ca ka harxhu Bashkia Shkode? Me 300 mije euro buxhet den me ndertu skuaer pretendente???!
Bashkia deri tesh pervec se ja ka hek Vllaznise Valos si edhe i asht largu basteve ( te pakten ne menyre direkte) ska ba asigja te mire!!!
Pjalmi ca ka harxhu Bashkia Shkode? Me 300 mije euro buxhet den me ndertu skuaer pretendente???!
Bashkia deri tesh pervec se ja ka hek Vllaznise Valos si edhe i asht largu basteve ( te pakten ne menyre direkte) ska ba asigja te mire!!!
-
- Tifoz nderi
- Skuadra: Ajax Vllaznia
Admin , me sa di un , per tan sezonin duke fillu prej ketij sezon qe ka fillu ne shtatore dhe duke maru vitin tjeter ne maj , kan ken ma shum se 700 milion leke. Admin , me fal qe po te kundershtoj ketu , por me 300 mije euro buxhet nuk kishte se si me pagu 12 lojtaret qe u blene dhe pjesen tjeter qe vllaznia kishte duke fillu me smailin , portierin e te tjere cdo muaj. Ti vetem mbledh vetem leket e nji sezoni qe marrin vetem 7 lojtare ne 1 sezon duke fillu prej smailit , portierit , dragot , deliqit , hyses , osmanit dhe begajt dhe vetem keta lojtare i afrohen 300 mije eurove sa thu ti , dhe po te ishin 300 mije euro nuk do i delte me pagu as 60 perqind te lojtareve qe vllaznia ka .Admin wrote:
Admin , per mendimin tem bashkia nuk ka hek vetem Valon dhe iu asht largu basteve, por i ka dhan edhe dore te lire tranierit me zgjedh ato lojtare qe ai ka deshire dhe nese bashkise i kena vu faj per vitet e kalume ku ka ken komplet fajtore per keq managjim sidomos mbas atij turp qe bane me vaten , kete vit nuk i ve aspak faj sepse ia kan lan ne dore komplet duros dhe ka ba qa duro ka dasht , dhe me 100 perqind duro asht deshtimi i vllaznise kete vit .
Admin , kur lojtaret qe jan te pagum ma shum nuk japin as minimumin e tyne , un mendoj se duhen ndershku dhe mendimi jem asht qe bashkia ia ka lujt zotin qe i ka ndershku duke mendu qe na ka eleminu nji skuader si shkumbini ne kupe duke dit qe asht ka fundi i renditjes dhe duke mendu qe ne gjysmen e sezonit perfundume ne vend te tete dhe 6 ndeshjet e fundit nuk kena marr ma shum se 4 pike , tamam asht tamam turp , prandaj po te them , nuk asht faji i bashkise por asht deshtimi i duros ne merkaton qe e bani me duart e tij.
3 jave para se me maru sezoni , Duro tha qe du edhe 3 ose 4 lojtare cilesore. Un nuk e di se si i ka ardh turp me e than kete gja kur u shpenzu tan ai lek ne merkato , duke dit qe lojtaret qe ai i zgjodhi me doren e tij , i lehte ne stol , si puna e hyses , begajt e shum te tjereve
-
- Kuqeblu Perjete
- Skuadra: vllaznia
pjalm je ne rregull ti me llogarite
por nje pytje mos e harro a paguhen vertet keta futbollista?
mandej si gjithmone e gjejme fajin na si klub te trajnerat
si nuk doli nje drejtus klubi me than po kemi gabu(sic doli müller i hofenheim ku nuk tha qe vetem babel ka gabu por dhe ne si klub me strategjine e ndjekun)
dakord po denohen keto(dhe pse jane filma qe jena mesu me ta)po me ke don me lujt ne faze te dyte ?
a me fal harrova
kaci xhahysa e osja jane ketu biles po flitej dhe me alban hasanin qe asht trajner i minifutbollit ka mundesi te federohet dhe ai
si nuk doli nje drejtus klubi me than po kemi gabu(sic doli müller i hofenheim ku nuk tha qe vetem babel ka gabu por dhe ne si klub me strategjine e ndjekun)
dakord po denohen keto(dhe pse jane filma qe jena mesu me ta)po me ke don me lujt ne faze te dyte ?
a me fal harrova
kaci xhahysa e osja jane ketu biles po flitej dhe me alban hasanin qe asht trajner i minifutbollit ka mundesi te federohet dhe ai
i perjashtuar
-
- Webmaster
Pjalmi, buxheti i akordum per kete sezon asht 450 milion leke te vjetra qe saktesisht i bjen me kene 320 mije euro.
Vjet buxheti ka ken 430 milion leke te vjetra.
Rrogat qe thu ti me ca paguhen, jane me te ardhurat prej shitjes te biletave, te drejtes TV, fitimit te trofeve (gja qe nuk e kena ba, pervec ekipeve te te rinjve), shitjes te lojtareve, sponsorizimeve, etj etj.
Mos te harrojme se shoqeria Aksionere Vllaznia Sh.A nuk pagun vetem 24/25 lojtart e ekipt te pare por edhe tranjeret e ekipeve te moshave, dietat, trasfertat, puntort e stadiumit etj etj.
Simas te dhanave zyrtare dhe sipas parashikimeve nga shitja e biletave apo edhe nga sponsorizimet e ndryshme buxheti i shoqerise aksionere Vllaznia sh.a asht 450 milion (buxhet i akordum nga bashkia) + 520 milion (fitimet nga vete shoqeria Vllaznia sh.a ose ma mire me thane sa asht kapitali i vet) = 970 milion te vjetra.
Te rikujtoj se keto 520 milion leke te vjetra jane leke qe merren prej te drejtes tv,shitjes te biletave, shitjes te lojtarve (Vajushi e ndoj tjeter), fitimet nga UEFA, buxheti i metun prej vitit te kalum, sponsorizime, etj.
Te rikujtoj se me keto 970 mije leke duhet me pagu tane rrogat e lojtarve te ekipit te pare (per 1 vit), rrogat e drejtusve e tranjerve, rrogat e mirmbajtseve te stadiumit Loro Boriçi, taksa e sigurime shoqerore si edhe me kta lek duhet me pagu tana trasfertat e ekipeve, tuj fillu prej U-17 e deri tek ekipi i pare.
Sa i takon buxhetit te Skenderbeu asht rreth 1 milion euro qe i bjen me kene 1,5 miliard leke (dyfishin tone) ku i shtohen tana tjerat (biletat, sponsorizime, etj etj.)
Sa i takon lojtarve, ku i ka ble Duro?!! Ke ka ble Duro?
Nallbanin, Rexhen, Beqirin?? Ne europe e jane te pakte ata tranjera qe bajne merkaton, ja ma ne Shqipni qe si ven kush ne liste.
Sa i takon Osmanit, ja kane vu synin edhe dojne me e hek, se ska se si ne 1 ndeshje me u denu ma rand se te tane.
Mas te harrojme se vjet Osmani ka ken nji nder mbrojtesit ma te mire te superliges, pervec ksaj De Biazi nuk e thrret kot ne komtare?!!
Shoqerise Vllaznia sh.a me duket se i kane maru lekt edhe po gjejne justifikime per me hek ndonje lojtar !!!
Ktu ke te dhenat e buxhetit per Vllaznia sha:
http://www.vllaznia.al/official/vllazni ... dente.html
Vjet buxheti ka ken 430 milion leke te vjetra.
Rrogat qe thu ti me ca paguhen, jane me te ardhurat prej shitjes te biletave, te drejtes TV, fitimit te trofeve (gja qe nuk e kena ba, pervec ekipeve te te rinjve), shitjes te lojtareve, sponsorizimeve, etj etj.
Mos te harrojme se shoqeria Aksionere Vllaznia Sh.A nuk pagun vetem 24/25 lojtart e ekipt te pare por edhe tranjeret e ekipeve te moshave, dietat, trasfertat, puntort e stadiumit etj etj.
Simas te dhanave zyrtare dhe sipas parashikimeve nga shitja e biletave apo edhe nga sponsorizimet e ndryshme buxheti i shoqerise aksionere Vllaznia sh.a asht 450 milion (buxhet i akordum nga bashkia) + 520 milion (fitimet nga vete shoqeria Vllaznia sh.a ose ma mire me thane sa asht kapitali i vet) = 970 milion te vjetra.
Te rikujtoj se keto 520 milion leke te vjetra jane leke qe merren prej te drejtes tv,shitjes te biletave, shitjes te lojtarve (Vajushi e ndoj tjeter), fitimet nga UEFA, buxheti i metun prej vitit te kalum, sponsorizime, etj.
Te rikujtoj se me keto 970 mije leke duhet me pagu tane rrogat e lojtarve te ekipit te pare (per 1 vit), rrogat e drejtusve e tranjerve, rrogat e mirmbajtseve te stadiumit Loro Boriçi, taksa e sigurime shoqerore si edhe me kta lek duhet me pagu tana trasfertat e ekipeve, tuj fillu prej U-17 e deri tek ekipi i pare.
Sa i takon buxhetit te Skenderbeu asht rreth 1 milion euro qe i bjen me kene 1,5 miliard leke (dyfishin tone) ku i shtohen tana tjerat (biletat, sponsorizime, etj etj.)
Sa i takon lojtarve, ku i ka ble Duro?!! Ke ka ble Duro?
Nallbanin, Rexhen, Beqirin?? Ne europe e jane te pakte ata tranjera qe bajne merkaton, ja ma ne Shqipni qe si ven kush ne liste.
Sa i takon Osmanit, ja kane vu synin edhe dojne me e hek, se ska se si ne 1 ndeshje me u denu ma rand se te tane.
Mas te harrojme se vjet Osmani ka ken nji nder mbrojtesit ma te mire te superliges, pervec ksaj De Biazi nuk e thrret kot ne komtare?!!
Shoqerise Vllaznia sh.a me duket se i kane maru lekt edhe po gjejne justifikime per me hek ndonje lojtar !!!
Ktu ke te dhenat e buxhetit per Vllaznia sha:
http://www.vllaznia.al/official/vllazni ... dente.html
-
- Tifoz nderi
Admin, e kuptoj se buxheti asht 450 milion dhe e thashe plus me te drejtat televizive te superspoertit , biletat dhe ata gjanat e tjera , prandaj thashr se 320 mije dollar ose 450 milion leke rrezik bajn ata 7 lojtare qe te permenda ma nelt .
Admin , Po pate mundesi me i gjet se sa jane rrogat vjetore te lojtareve per ket vit , kishe ken i madh sepse vjet i ke shkru tek faqja e vllaznise por kete vit jam mundu me i gjet te faqja e vllaznise por skam mujt ,dhe nese ke mundesi me i gjet , do kisha ken kurioz boll me i pa.
Admin , Duro e ka marr me deshiren e vet, osmanin , begajn dhe hysen . Osmani e kam than edhe ma perpara qe te teuta ka ken lojtare fantastik , kurse tek vllaznia ia ka ba mutin duke ken fajtori kryesore i shum golave , kurse bagaj dhe hysa qe i ka marre vete me doren e tij, nuk kan ken ne shum ndeshje titullare, ku hysa ka ba 1 gol tan sezonin dhe ka hup shum shum raste vetem me portier dhe me porte bosh nja 5 raste dhe asht dasht me lujt mesfushort ne sulm dhe e kan ba rolin ma mire dhe per ket gja asht fajtori kryesore duro kurse Begaj qe ne ndeshjen e pare dhe te dyte deshtoi ku ne ndeshjen e trete ia mori vendin titullare semina dhe e bani mbrojtjen ja vetem ma te forte dhe ja xuni vendin begajt , por i dha nji leksion duros ku i tregoi se shif se cfare lojtaresh te shtrenje ke marr ti dhe nuk ta bajn punon , por edhe i tregoi duros qe nji lojtare ja me shum lek e ban punen edhe ma mire se ai i shtrenjti qe zgjedh ti dhe edhe per ket duro pa diskutim asht fajtori kryesore .Admin , delicin , beqirin , seminen shtubinen dhe dragoin i ka zgjedh vete Duro sepse ia ka kalu klasen kur i ka provu dhe jepte intervista ne gazeta , gjithashtu edhe per rexhen e ka dhan interviste te supersporti biles dhe ka than qe asht lojtare i fuqishem me kry dhe me kam dhe shum teknik kurse per tafilin nallbanin nuk jam i sigurt biles ia dha edhe dore e lire me hek lojtaret e akademise te vllaznise ku heku gocajn , sykajn dhe 2 a tre lojtare te tjere te akademise se vllaznise ku nuk po me kujtohen emrat mire dhe un mendoj se ai qa ka prish te vllaznia duke hek lojtaret qe jan ma te miret ne skuadrat qe po lozin . Admin , nese e mban mend , duroja delte ne gazeta dhe thoshte , kam skuader per titull kampion dhe do luftojm per 2 trofete, dhe kur na mujti skenderbeu dhe barazume ne kukes tha qe nuk e kam than kurr qe do dalim kampiona, por do kapim europen, dhe kur u eleminume prej kupes se shqipnise dhe fillume tu ra nga vendi i peste ne te gjashtin dhe nga i gjashti ne te shtatin , tha e kam skuadren nen kontroll dhe kur rame ne vendin e tet tha , du merkato ne janare dhe harroj qe osmanin hysen dhe begajn i mori vete dhe deshtoi ne merkato .
Admin , Po pate mundesi me i gjet se sa jane rrogat vjetore te lojtareve per ket vit , kishe ken i madh sepse vjet i ke shkru tek faqja e vllaznise por kete vit jam mundu me i gjet te faqja e vllaznise por skam mujt ,dhe nese ke mundesi me i gjet , do kisha ken kurioz boll me i pa.
Admin , Duro e ka marr me deshiren e vet, osmanin , begajn dhe hysen . Osmani e kam than edhe ma perpara qe te teuta ka ken lojtare fantastik , kurse tek vllaznia ia ka ba mutin duke ken fajtori kryesore i shum golave , kurse bagaj dhe hysa qe i ka marre vete me doren e tij, nuk kan ken ne shum ndeshje titullare, ku hysa ka ba 1 gol tan sezonin dhe ka hup shum shum raste vetem me portier dhe me porte bosh nja 5 raste dhe asht dasht me lujt mesfushort ne sulm dhe e kan ba rolin ma mire dhe per ket gja asht fajtori kryesore duro kurse Begaj qe ne ndeshjen e pare dhe te dyte deshtoi ku ne ndeshjen e trete ia mori vendin titullare semina dhe e bani mbrojtjen ja vetem ma te forte dhe ja xuni vendin begajt , por i dha nji leksion duros ku i tregoi se shif se cfare lojtaresh te shtrenje ke marr ti dhe nuk ta bajn punon , por edhe i tregoi duros qe nji lojtare ja me shum lek e ban punen edhe ma mire se ai i shtrenjti qe zgjedh ti dhe edhe per ket duro pa diskutim asht fajtori kryesore .Admin , delicin , beqirin , seminen shtubinen dhe dragoin i ka zgjedh vete Duro sepse ia ka kalu klasen kur i ka provu dhe jepte intervista ne gazeta , gjithashtu edhe per rexhen e ka dhan interviste te supersporti biles dhe ka than qe asht lojtare i fuqishem me kry dhe me kam dhe shum teknik kurse per tafilin nallbanin nuk jam i sigurt biles ia dha edhe dore e lire me hek lojtaret e akademise te vllaznise ku heku gocajn , sykajn dhe 2 a tre lojtare te tjere te akademise se vllaznise ku nuk po me kujtohen emrat mire dhe un mendoj se ai qa ka prish te vllaznia duke hek lojtaret qe jan ma te miret ne skuadrat qe po lozin . Admin , nese e mban mend , duroja delte ne gazeta dhe thoshte , kam skuader per titull kampion dhe do luftojm per 2 trofete, dhe kur na mujti skenderbeu dhe barazume ne kukes tha qe nuk e kam than kurr qe do dalim kampiona, por do kapim europen, dhe kur u eleminume prej kupes se shqipnise dhe fillume tu ra nga vendi i peste ne te gjashtin dhe nga i gjashti ne te shtatin , tha e kam skuadren nen kontroll dhe kur rame ne vendin e tet tha , du merkato ne janare dhe harroj qe osmanin hysen dhe begajn i mori vete dhe deshtoi ne merkato .
-
- Tifoz nderi
O goldi , ke te drejte qe thu qe futbollistat nuk paguhen biles edhe i mbahen lektGOLDIAN wrote:pjalm je ne rregull ti me llogarite
a me fal harrova
Gold , un ma mire mendoj me fut lojtare te ri prej akademise , sepse jam i sigurt se lojtaret e akademise do japin shpirtin ne fushe dhe do luftojn per fanelle , dhe jam i sigurte se do japin edhe ma shum se nallbani osmani hysa dhe begaj . Gold , mos te harrojme qe Tafa, Shaba , Erkoçeviç, Bacit Ujka Karakaçi dhe Djepaxhia jan 7 lojtaret qe vllaznia ka hek dhe gjithashtu jan lojtaret kampion te ish 19 vjeqareve dhe drejtusat mund ti kthejn sepse ne mos gabosha i kan dhan borxh da te partizani dhe da te ekipet e tjera
-
- Kuqeblu Perjete
Pjalm na lodhna kot ketu tu diskutu
vllaznia kishte nje brez super te cilin e shperndau neper shqiperi kot
ne shkoder ska menaxhim ska disipline dhe ska asgja normale
ti ne usa une admini v1919 mani miri mondi ujku te tan e kena nga nje plan qe na udheheq diten dhe keq e mire arrijme dhe me ba nje bilanc vjetor
ne shkoder nuk mundesh se nuk ke ka ja fillon
pse ca mendoni kjo G5 po vjen me shpetu vllaznine?
harrone vllazen po keto do arrijne ato synime financiare qe kan sepse ne shkoder asht mundesia me rru e me vjedh ka te mundesh nen petkun politik(mos ti vijn keq kerkuj asht nje e vertet qe smund tma mohojne askush)
ne shkoder ska menaxhim ska disipline dhe ska asgja normale
ti ne usa une admini v1919 mani miri mondi ujku te tan e kena nga nje plan qe na udheheq diten dhe keq e mire arrijme dhe me ba nje bilanc vjetor
ne shkoder nuk mundesh se nuk ke ka ja fillon
pse ca mendoni kjo G5 po vjen me shpetu vllaznine?
harrone vllazen po keto do arrijne ato synime financiare qe kan sepse ne shkoder asht mundesia me rru e me vjedh ka te mundesh nen petkun politik(mos ti vijn keq kerkuj asht nje e vertet qe smund tma mohojne askush)
i perjashtuar
-
- Tifoz nderi
Ke shum te drejte gold. Sikur ti kishim mbajt tan lojtaret qe i kena shpernda ne superlige, nuk kishim nevoje me ble kshtu blemjesh nga qytetet e tjera. Ndoshta nuk do kishim ken si skenderbeu por ama vendin e dyte do ta kishim te sigurte. Duhet te dijm qe vllaznia vetem me shkodran ka dal kampion , dhe sado te mire te jene lojtaret neper rrethe , nuk luftojn per fanellen e vllaznise sepse nuk jan shkodran, kurse shkodrani poGOLDIAN wrote:Pjalm na lodhna kot ketu tu diskutu
-
- Tifoz nderi
Osmanit, Hyses dhe Begs , ia paskan vu edhe nga nji gjobe tjeter per mos paraqitje ne stervitje 3 here , dhe gjoba asht nga 40 perqind te rroges mujore secilit. .Para Vllaznia
-
- Webmaster
Pjalmi buxheti i Vllaznise asht shume i vogel per me pretendu me fitu tituj!!
Kur ne klub mungon baza materiale , ca presim ma shume ne???
Neser te bi rrogat e disa lojtarve.
Sa i takon i takon G5, une nuk jam hic dakort per kete forme perdorimi te Vllaznise. (te pakten kshu sic flitet ne medi).
Ktu duhet qe me u ndryshu gjanat duhet PRIVATIZIM i klubit sic kena thane gjithmone.
Duke u privatizu gjithkush ka me punu ma mire ne klub sepse ata qe investojne kerkojne llogari, kerkojne fitime, e kto fitime vijne vetem duke arrit rezultate.
Normalisht nga ana tjeter privatizimi asht i rrezikshem sepse mund te deshtojne/falimentojne si firme, por me nje akademi historikisht shpres-dhanse, me nji ambjent futbolldashes si edhe me minimumi 5-6 aksioner qe kane magjorancen mundsite e nji ambjenti/ekipi fitues jane simas meje te mdhaja.
Tu ju kthy denimeve te Osmanit, Begaj e Hyses une nuk Jam aspak dakort me linjen qe po ndjek Klubi !!
Jena ba si diktatur, ku u pa kja pune qe me u denu 2-3 lojtare e te tjeret jo!!
Sa here jane ba analiza per formen e ktij apo atij lojtari? Ku u bazu klubi per denimine lojtarve??
Jam dakort me Goldin, te Vllaznia ka anarki totale, ska komunikim te rregullt midis lojtarve-tranjer-drejtor dportiv-drejtusa !! Ska kerkese llogarie!!
Neser te bi rrogat e disa lojtarve.
Sa i takon i takon G5, une nuk jam hic dakort per kete forme perdorimi te Vllaznise. (te pakten kshu sic flitet ne medi).
Ktu duhet qe me u ndryshu gjanat duhet PRIVATIZIM i klubit sic kena thane gjithmone.
Duke u privatizu gjithkush ka me punu ma mire ne klub sepse ata qe investojne kerkojne llogari, kerkojne fitime, e kto fitime vijne vetem duke arrit rezultate.
Normalisht nga ana tjeter privatizimi asht i rrezikshem sepse mund te deshtojne/falimentojne si firme, por me nje akademi historikisht shpres-dhanse, me nji ambjent futbolldashes si edhe me minimumi 5-6 aksioner qe kane magjorancen mundsite e nji ambjenti/ekipi fitues jane simas meje te mdhaja.
Tu ju kthy denimeve te Osmanit, Begaj e Hyses une nuk Jam aspak dakort me linjen qe po ndjek Klubi !!
Jena ba si diktatur, ku u pa kja pune qe me u denu 2-3 lojtare e te tjeret jo!!
Sa here jane ba analiza per formen e ktij apo atij lojtari? Ku u bazu klubi per denimine lojtarve??
Jam dakort me Goldin, te Vllaznia ka anarki totale, ska komunikim te rregullt midis lojtarve-tranjer-drejtor dportiv-drejtusa !! Ska kerkese llogarie!!
-
- Tifoz nderi
Ky G5 nuk asht naj shpikje e re se krysor me ca kan than asht Gon Cela
ky e pat Vllaznin e per pak nuk patme ra ne kat te dyt ne se ju kujtohet
lexova dikun sot se ka shpreh deshir per me investu te vllaznia nji biznesmen i fuqishem
Bashkim Ulaj dhe simas asaj qe un lexova ishte multi milioner ishallan asht e vertet
kjo do te ishte zgjedhja ma e mir per momentin se u pa puna ta marrin kush te dojn vec te ket pare
nuk po me intereson a e mer naj shkodran a naj jabanxhi vec vllaznin mas ta shof tu vujt ne ket far fejet.
ky e pat Vllaznin e per pak nuk patme ra ne kat te dyt ne se ju kujtohet
lexova dikun sot se ka shpreh deshir per me investu te vllaznia nji biznesmen i fuqishem
Bashkim Ulaj dhe simas asaj qe un lexova ishte multi milioner ishallan asht e vertet
kjo do te ishte zgjedhja ma e mir per momentin se u pa puna ta marrin kush te dojn vec te ket pare
nuk po me intereson a e mer naj shkodran a naj jabanxhi vec vllaznin mas ta shof tu vujt ne ket far fejet.
-
- Tifoz nderi
Admin, i paska shkru dje shkodra sport komplet rrogat e lojtareve dhe i mbledha tana rrogat bashke dhe pa taksa neto jane 650 milion duke fut edhe gimen me sinanin qe marrin 50 milion te dy bashke kurse me taksa jan afro 850 milion, dhe 850 milion nuk asht buxhet i vogel dhe mendoj se ndoshta e kena ma te madh se tirana dhe vijm mbas skenderbeu dhe vlones per buxhetin qe kena nese nuk jam gabim.Admin wrote:Pjalmi buxheti i Vllaznise asht shume i vogel per me pretendu me fitu tituj!!
Neser te bi rrogat e disa lojtarve
Ishalla po na vjen ky milioneri qe tha Ujku sepse keka hap ne te gjitha gazetat dhe ne tan shkodren. . Keka biznesmeni ma i pasun ne shqipni mbas atij qe ka naften e ballshit dhe spo me kujtohet emri
http://www.shkodrasport.com/index.php?o ... 36:futboll
-
- Kuqeblu Perjete
Emrat fliten dhe fliten cudi qe nuk na del dhe nej milioner malazez qe don vllaznine a nej bajraktar
dhe si perfundim vllazen fiton.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
PARTIA
dhe si perfundim vllazen fiton.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
PARTIA
i perjashtuar
-
- Huligan
Paaftesi + demagogji + injorance => vllazni x 1000000000 x 0.
Ma shume se rezultat matematikor asht rezultat logjik.
Nje presidence e pasun sjell shume te mira por nqs ka me ken e varfen ne tru, te mirat do jene vetem te perkohshme.
Uroj qe kjo situate te marrin zgjidhje sa ma shpejt se pasiguria sjell dame te madhaja. Me duket se deri tash priten per fundin e botes por mqs nuk erdhi, uroj t'i therrasin mendjes e te gjejne zgjidhjen e duhun.
Perndryshe, apokalipsi per Vllaznine, ka me kene ne fund te sezonit.
Presim lajme, presim emra konkret e te sigurte. Pa dashte me paragjyku se nuk njoh asnjenin prej tyne, uroj te jene largpames.
Ma shume se rezultat matematikor asht rezultat logjik.
Nje presidence e pasun sjell shume te mira por nqs ka me ken e varfen ne tru, te mirat do jene vetem te perkohshme.
Uroj qe kjo situate te marrin zgjidhje sa ma shpejt se pasiguria sjell dame te madhaja. Me duket se deri tash priten per fundin e botes por mqs nuk erdhi, uroj t'i therrasin mendjes e te gjejne zgjidhjen e duhun.
Perndryshe, apokalipsi per Vllaznine, ka me kene ne fund te sezonit.
Presim lajme, presim emra konkret e te sigurte. Pa dashte me paragjyku se nuk njoh asnjenin prej tyne, uroj te jene largpames.
-
- Webmaster
Ehh Sidrit njat urojme te tane por qysh tesh G5 ka fillu me nxjerr bishta....
Sic ka shkru Ujku kto qe dojne me e marr Vllaznine e kane pas edhe ma pare ne dore .....
Fart hajrin Vllaznia nuk ja ka pa.
Zgjidhja ma optimale kishte ken privatizimi e shitja e aksioneve ku fillimisht bashkia te kene prep magjorancen (pra te jete aksioner kryesor) e G5 e te tjere biznesmena te kontribojne ekonomikisht simas pjeses te aksioneve qe kane ndermend te blejne/investojne!!
Kja dhania me perdorim asht tu nxjerr probleme nga ana ligjore, e sdi si tash pa ja bajne.... Te shofim se ca pa shpikun kto drejtusit tane...
Sic ka shkru Ujku kto qe dojne me e marr Vllaznine e kane pas edhe ma pare ne dore .....
Fart hajrin Vllaznia nuk ja ka pa.
Zgjidhja ma optimale kishte ken privatizimi e shitja e aksioneve ku fillimisht bashkia te kene prep magjorancen (pra te jete aksioner kryesor) e G5 e te tjere biznesmena te kontribojne ekonomikisht simas pjeses te aksioneve qe kane ndermend te blejne/investojne!!
Kja dhania me perdorim asht tu nxjerr probleme nga ana ligjore, e sdi si tash pa ja bajne.... Te shofim se ca pa shpikun kto drejtusit tane...
-
- Kuqeblu Perjete
i perjashtuar
-
- Kuqeblu Perjete
SKAN MARRE
http://www.shkodrasport.com/index.php?o ... %3Blang=sq
une sdi per ca diskutojn kot vec rrujn pare per cdo mbledhje
FAJIN E KENA NA ANETARET E FORUMIT UNE MANI ADMINI MIRI MONDI UJKU PJALMI V1919 SIDRITI
NA JENA FAJTORET ME JU THAN ANETAREVE TE BASHKISE
pfff pune hajnash
FAJIN E KENA NA ANETARET E FORUMIT UNE MANI ADMINI MIRI MONDI UJKU PJALMI V1919 SIDRITI
pfff pune hajnash
i perjashtuar
-
- Huligan
Gezuar vitin e ri vllazen te forumit!
-
- Tifoz nderi
Gold, mbaje mend prej mejet , bashkia kurr nuk ka me e leshu vllaznine, dhe gjithashtu kurr nuk do ti shesin aksionet , sepse dojn qe presidenti i ri me harxhu pare dhe mos me iu njoft parja ne te ardhmen, qe do te thote me punu per kryq te kuq , tamam ashtu sikur ia bane ish presidentit fushaj per 8 vjet. Nuk mendoj se ka nej idiot qe e merr vllaznine me keto rregulla duke pa qe biznesmenat shkodran nuk jan edhe aq te pasun sa me tret lekun ashtu.GOLDIAN wrote:SKAN MARRE
pfff pune hajnash
I vetmi qe mund ta marrin vllaznine me keto kushte mund te jete Bashkim Ulaj , njeriu qe u permend 2 jave ma pare dhe vazhdon te permendet , ku asht njeriu ma i pasun ne shqipni mbas Tachi oil
-
- Kuqeblu Perjete
Pjalm pse mendon ULAJ?
sja ka ba baba e nana vllaznine atij qe me hedh lekt kot
keta jane hajna qe hajnine e kane si buken e goje
ma e bukra asht qe ka mu ba me 9 janer mbledhja tjeter qe do shtyhet prap
po merkaton kur dojne me e ba?
sja ka ba baba e nana vllaznine atij qe me hedh lekt kot
keta jane hajna qe hajnine e kane si buken e goje
ma e bukra asht qe ka mu ba me 9 janer mbledhja tjeter qe do shtyhet prap