TIRANA------- VLLAZNIA --------KAMPIONATI I SHQIPERISE.

Ketu ndodhet te gjithe ato tema, te cilat jane te vjetra apo ne te cilat nuk diskutohet.
Lizard_King
I perjashtuar
I perjashtuar

Post by Lizard_King » Sun, 20 Apr 2008 , 20:41

Admin wrote:Sa per statistika golat qe na keni ba i kane ba bashkpatriotet tane Sinan e Salih se pa to qe se ku jeni!!!!!
Patjeter! Salihin une e kam idhull edhe sot. Cun i shkelqyer qe meriton me te miren e mundshme. Ka dhon shume per ngjyrat bardheblu edhe e kishte peng nji titull kampion me ne. Ne nje interviste te fundit dy skuadrat qe ka permendur ishte Vllaznia dhe Tirona. Me osht bo shume qefi kur e kam lexuar.

Edhe per Sinanin do te falsifikoja letrat per ta pas edhe i here ne skuader.

BLEDI
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by BLEDI » Sun, 20 Apr 2008 , 21:40

Lizard_King wrote:Ne rradhe te pare Bledi te falenderoj qe ke citu postimin tim pasi ishte fshire per here te dyte. Nuk di te kem thy rregullat e forumit.
BLEDI wrote:Nigjo kte bani ju qe jeni lajka e tifozave ne Shqipri flitni sikur tjeni kushedi
Une nuk du te boj te ndryshosh mendje per tifozerine tone sepse nuk eshte ky shkaku qe postoj ktu, por do te jepja nji keshille miqesore qe mos ti pergjithesosh njerezit pa u bazu ne fakte. Te thush qe une apo ndonje tjeter jemi lajkaxhij ose servile per mu osht ofendim shume i rende. Por nese ti ke fakte jam mese i hapur te te degjoj.
ke te drejte se keni ardhe ne Shkoder ju edhe keni nrru targat e makinave ne ate Loro Borici sa per pallim ate e dini vete se sa palloheni ju nuk pallohet kush hajde ne Shkoder pallohu shko ne Elbasan
Kur ju thashe qe ju pallum e kisha ne kuptim sportiv mer vlla se edhe te dush ti nuk te vje njeri me te pallu, se nuk i perkasim spondes tjeter :lol:
po ashtu aty ke forumi juj bani sikur jeni te pa prekur,po e verteta me ju ashte se ju jeni llapazana edhe kte e keni vertetu shume here,une e di se nuk m'takon me fol se nuk du me ja ule vlerat e antarve te forumit tem,po komentet qe bani ju jane komente jashte njerzore, e lexoj forumin tuj se ca flitet nuk i ve te gjithe nji kategori

Po pse jane jashtenjerezore?! apo se 99% e anetareve te forumit nese nuk do ta fitonim ne kampionatin do te kishin qef ta fitonit ju.
po ju jeni ato qe delni e thoni Malokt Katunart etj etj.edhe bani si te nershem kur delni te forumet tjera edhe kerkoni llogari.
Ktu do te me vinte turp edhe mua. Po te them vetem nji kuriozitet familjar. Une nuk kam vlla gjaku, por kam nji vlla me te madh nga Shkodra e nese ndokush do te guxonte ti thoshte malok e katunar do te ishte i soj sikur te ma thonte mua. Mbase mua me ka shpetuar dhe nuk e kam lexuar po nese je i sigurte per kto qe thua je i lutur te me dergosh i mesazh privat.
per ca kam shkru aty nuk kam pse t'jemi pishman e di se nuk me ngacmoj kush per tifozat tuj po kot desha me fol se nuk mund tju degjoj kur maheni sikur jeni Fanaticsa te vertet.
Secili e shef fanatizmin ne prizmin e vet. Une per vete jam fanatik per ato vlera qytetare, historike, sportive te Tirones.
Gjithe te mirat Bledi---------------------Vllaznia

Gjithe te mirat edhe ti :)

Sa per ndeshjen do te thoja qe nuk kisha per ta besuar kurre nje rezultat te tille. Sinqerisht kam pare nji Vllazni inekzistente, por edhe nje Tirone te mireorganizume. Kur duam te luajme nuk ka kundershtar qe mund te na vej ne veshtiresi. Lojtare si Hyka me japin kenaqesine e te shikuarit kampionatin shqiptar.
Nuk mujta me nejt pa hy ne forum edhe pse kam than se nuk du me vazhdu ma kte muhabet :twisted: po per kta gjana tham se jeni kush jeni pranaj lene kte muhabet hyn ne forum edhe kerkon ta nxjerresh vedin kushedi se qa pastaj une e thash nuk jeni gjithe njisoj..Sa per faktet se ku i kam lexu une shikoje pak temen te forumi jot kur lujtme vitin e kalum ne tirane edhe pastaj hajde fol prap ktu ti me fakte............
Kuqeblu perjete!!!!

Lizard_King
I perjashtuar
I perjashtuar

Post by Lizard_King » Sun, 20 Apr 2008 , 22:08

vllaznia1919 wrote:Mu me kan sha pa lidhje krejt.Edhe persona qe e majshin vedin per tifoza te vjeter te tirans.
Sic e ke thon vete vllaznia1919 nuk mund te gjeneralizohet per nji person apo per ate qe ndodh sidomos ne ambjentin sportiv. Ashtu sic nuk duhet te bojm ne kur vijme ne shkoder dhe shahemi ne kor. Ashtu sic nuk duhet te boj une kur lexoj etiketime te tilla si lajkatar, pasi e urrej servilizmin... apo zgjebsa e zagare. Nejse forumi eshte i bukur kur ka kolorit shprehjesh, pastaj ktu jam edhe mysafir. :lol:

Lizard_King
I perjashtuar
I perjashtuar

Post by Lizard_King » Sun, 20 Apr 2008 , 22:35

BLEDI wrote:po per kta gjana tham se jeni kush jeni pranaj lene kte muhabet
Nuk ka fare problem. Une e lej muhabetin. Po nuk kuptoj ku do te dalesh?!
hyn ne forum edhe kerkon ta nxjerresh vedin kushedi se qa pastaj une e thash nuk jeni gjithe njisoj
Jo mer plak. Une nuk jom as hoxhe e as prift qe du me e qit veten te paster sic mendon, por gjithashtu kam edhe seder e moral. Une kam hy ne forum, edhe ktu me duhet me bo i paranteze per te falenderu ato cuna qe na dhane mundesi me pa neshjen me Vllaznine edhe neshjen e Tirones per kupe. Gjithashtu nji shtyse per te bo debat me ju ma kan dhon disa cuna te respektum qe jane te regjistrum edhe ke forumi jone.
Sa per faktet se ku i kam lexu une shikoje pak temen te forumi jot kur lujtme vitin e kalum ne tirane edhe pastaj hajde fol prap ktu ti me fakte
Ty te paska njel fiksim ca osht shkrujt i vit perpara: Ndersa ti dje na ke sha zgjebsa e zagar muti. Nuke te duket i cik absurde. Meqe u bo si loje kalamojsh une them te na bojn i BAN qe te dyve. :lol:

P.S.: Sa per te pallumen mos u boj kaq namuzli se ishte batute. :wink:

Admin
Webmaster
Webmaster
Skuadra: Vllaznia

Post by Admin » Sun, 20 Apr 2008 , 22:41

Lizard_King wrote:Nejse forumi eshte i bukur kur ka kolorit shprehjesh, pastaj ktu jam edhe mysafir. :lol:
Naqe, mqs je mysafir mundoju me rrespektu te zotet e shpise !!!
Kolorin e shprehjeve mundesh me e perdor ne forume tjera, apo ku te dush ti ktu JO.
Nuk ka pune fiksimit me nji vit ma pare apo me dy vjet ma pare, jane gjana qe ekzistojne dhe qe ti po "bertet me te madhe" qe tiransit nuk i mendojne kta gjana, gja qe nuk asht e vertet.
Masandej ne ktu jena tu fol per anen sportive, qe ndryshon nga miqesia njerezore.
Vllaznit Ultras

Image

Lizard_King
I perjashtuar
I perjashtuar

Post by Lizard_King » Sun, 20 Apr 2008 , 23:19

Admin wrote:Naqe, mqs je mysafir mundoju me rrespektu te zotet e shpise !!!
Nuk besoj se po i mungoj respekt asnjonit prej jush. Por nuk me pelqe as te boj servilin ktu. Forumi besoj eshte i hapur per te gjithe. Kur une te jem i thirrun ne kauze do pergjigjem.
Kolorin e shprehjeve mundesh me e perdor ne forume tjera, apo ku te dush ti ktu JO.
Kolori i shprehjeve ishte ne menyre ironike per kafshet apo insektet qe dikush tjeter ka cituar :wink:
Nuk ka pune fiksimit me nji vit ma pare apo me dy vjet ma pare, jane gjana qe ekzistojne dhe qe ti po "bertet me te madhe" qe tiransit nuk i mendojne kta gjana, gja qe nuk asht e vertet.
Domethene qe tironsit i mendojne. Po ca mendojne?
Masandej ne ktu jena tu fol per anen sportive, qe ndryshon nga miqesia njerezore.
Po patjeter qe flasim ne aspektin sportiv se po te ishte ndryshe do ishte turp.

Admin
Webmaster
Webmaster

Post by Admin » Mon, 21 Apr 2008 , 01:28

E shof se e ke ne shpirt debatin, por me vjen keq qe debaton ne menyre jo konstruktive sic kishe shkru ne nji postim tandin...., pra mundohu te jesh KOHERENT.

Forumi eshte i lire por brenda kontureve te lirise, pra liria te mas shkoje ne abuzim, ashtu sic asht ba deri tesh per fat te keq prej shume shqiptarve (perfshij edhe vedin) ne shume fusha te jetes.

Sa i takon fiksimeve, besoj se isha i qarte.

Sdq per mas me e akzagjeru edhe me ndej mrenda temave.
Vllaznia ne kete ndeshje ishte inegzistente ne fushe, me nji ekip amator, ku kualitet dhe organizimi i mire i Tiranes sjelli "katastrofen" tek Vllaznia.

P.S. Debatet mbyllen ktu, per replika/sqarime mundeni me i shkru njeni tjetrin ne Privat (MP).
Vllaznit Ultras

Image

hatboy
Huligan
Huligan

Post by hatboy » Mon, 21 Apr 2008 , 02:05

Se di ,si vje nje ekip me histori dhe emrin e vllaznis ,totalisht e pamotivume. 5-1 per mu si tifoz esht rezultat qe me jep goj me fol , dhe mund te shkruj shum gjona duke u nis nga rezultati. Po ate qe me lejohet me shum me shkrujt ktu, esht ky indeferentizem e Vllaznis me iu pergjigj neshjes.
Disrespekt dhe turp ,jo vetem kunder jush qe e keni ekipin tuj, po dhe neve qe shkojm me pa ne stadium dhe sna ze gjumi noten per kte neshje. Megjithate, 5 petlla pak i kishin.

Admin
Webmaster
Webmaster

Post by Admin » Mon, 21 Apr 2008 , 12:43

Hatboy ke te drejte, e ne si tifoza e kena thane shume here qe Vllaznia nuk asht aty ku duhet me kene, edhe kena protestu kunder ksaj gjenje, sa Sot tifo-grupi Vllaznit Ultras nuk shkojne ma ne stadium.....
E shkruva edhe ma pare Tirana, fitoj edhe i baj komplimentet per kete gja pasi tregoi nji loje te knaqshme, ku rezultati mund te kishte kene ma i thelle.

P.S Tiransi_tr, me vjen keq per shkrimet qe ke ba, replikat ne MP.
Vllaznit Ultras

Image

kuqeblu4ever
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by kuqeblu4ever » Mon, 21 Apr 2008 , 13:38

Me sa duket edhe sa tregon edhe rezultati paskemi ken dobet shume e paskena rrah shtyllen dyhere por edhe ato pa fat. Te kishin hy gola sa mas me pas tifozat e Tiranes kaq shume goje me fol te pakten se edhe ne kur i futem Tiranes 4 petlla ne shkoder pame nje Tirane inkezistente e te shperfytyruar qe nuk ka respekt per tifozat e saj. Megjithate keshtu e ka futbolli, per me nxjerr ma te mirin asht finalja e kupes. Nqs Tirana e fiton kupen atehere ka ken me te vertete ekipi ma i mire, nqs e fitojme ne atehere e kunderta.
VLLAZNIA, BAYERN MÜNCHEN, BARCELONA

hatboy
Huligan
Huligan

Post by hatboy » Mon, 21 Apr 2008 , 16:23

Tashi jam duke u fut dhe un pak ke ky debati tifozave , qe ka kalu dhe ne ofendime.

Ne radh te par po i them tifozave te Tirones qe lexojn dhe shkrujn ktu, duhet me iu permbajt ktij forumi , ne baz te atyne gjonave qe shkrujn antaret ktu. SI O VENDI, BOHET KUVENDI.

Nga forumet e skuadrave shqiptare , kam zgjedh vetem kte te vllaznis me bo replika ,debate , mrena asaj qe shof un normale. Shkruj vetem ktu nga qe i njof ca tifoz virtualisht, dhe kam respekt virtual, po ashtu edhe personalisht njof , dhe esht e njejta gjo. Pranaj un nuk boj pergjithesime ,per ato qe shkrujn keq dhe e urrejn Tironen me gjith tifozat qe ka ,me ato qe e kan si ekip te dyt (bi fjala).

Sme pelqe kur i pergjithesojn tifozet ,se ne cdo ven ka tipa te ndryshem , po secili krijo idet e veta. Un do i mbroj tifozat e Tirones dhe ekipin sa te mundem ,si te mundem , kshu sic bo secili per ekipin dhe tifozerin e vet.

Ne fund po them qe mos me fillu me bo BAN antaret ,se nuk esht ne i gjo e mir, mund te ndikoj akoma me keq ,me mir i bje me u sqaru dhe me ndryshu mendimet e gabume ,ne qoft se jan te tilla.

Me kan bo BAN nga forumi Tirones, dhe jan po kto rob qe japin mendime negative per tifozerin e Tirones. Aty ku do jen nis edhe ca shkrime ktu.

Me vje keq qe esht acaru shum tironsi_tr, ktu ka antar qe e njofin mir se si esht ai. Me mir te shkrujn ato ne i gjo .
Tashi nuk po shkruj per ca koh ktu, kur te kthehet tironsi_tr me shkrujt prap ,at`her po e boj dhe un . S`kam nermen me bo llafe me ate . :P

Miri
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by Miri » Mon, 21 Apr 2008 , 19:05

sa i perket ktyre postimeve qe tani po i shof nuk po du me u ba i keq
no coment

LuAnIBarDhEKalTer
Huligan
Huligan

Post by LuAnIBarDhEKalTer » Mon, 21 Apr 2008 , 20:49

hajde cuna ishte thjesht nje neshje futbolli dhe nuk eshte nevoja me kalu ne ofendime qytetesh tifozash a ku ta di une...miqesit e vjetrra nuk duhet te humbin vetem nga nje ndeshje....me sa di une e me sa me kan thone me te vjetrit tirona me shkodren ka pas miqesi shume te mira si ne futboll ashtu edhe midis tifozerive....

P.S.PER MENDIMIN TIM NUK DUHET TE KAPENI ME KET NDESHJE ,POR T SHIKONI SE ELBASANI JU MORI HISTORINE E EKIPIT(DJEPI I FUTBOLLIT SHQIPTAR) NE STEMEN ZYRTARE ELBASANI E KA 1913 VITIN E KRIJIMIT...
Image

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Mon, 21 Apr 2008 , 21:37

Ke mase te drejte.Asht me te vertet gjynah me kalu ne ofendime per nji kampionat qe asht komplet fallso.Per sa i perket djepit te futbollit elbasanasit te lodhen sa te dun,mund ta ven edhe 1890 vitin e lindjes por dihet mire se kush asht ekipi i pare ne Shqipni e kush asht djepi i futbollit.Ata knaqen me pak ndermjet vedit.Sepse vet e kan shpike ate date. :wink: :wink: :wink: :wink:
Jena shkodran edhe e kena per nder,
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!

Image

rai
I Perjetshem
I Perjetshem

Post by rai » Mon, 21 Apr 2008 , 23:03

une nuk kam nder mend me i shti zjarr muhabetit por per mendimin tem ndeshja u lujt absolutisht fair-play. Pse humbi formacioni i Valter Fushes 5-1 ne nuk na e ka fajin askush por vetem ekipi jon. Keshtu qe sado tifoz me ken edhe nqs je ekstremist apo i cfare do lloji, nuk lejohet te shash askend nga ekipi kundershtar e as tifozerine perderi sa nuk kishte probleme, as ne fushe e as ne shkalla te stadiumit. Te vetmit qe meritune sharjet ishin futbollistet e z.Fushaj dhe presidenti dora vete.
Keshtu qe shkrimi i pare i Bledit ishte shume irritues pasi ai e kapi me ekipin e Tiranes dhe tifozet e tij duke perdor sharje dhe me shkronja te medha. Ai shkrim e para duhet te fshihet pasi ishte iniciusi i gjithe ketyne argumentave......mundet te me thoni po ky asht forumi i Vllaznise....ok... por e thashe ma siper loja ishte fair-play dhe tifozat nuk na ofenduan. atehere pse me i sha kot. Burri asht burr e mos e prek ne seder dhe tek e fundit vete i kemi leju te jene mysafir ne forumin tone.
NE jemi gjthe shqiptar dhe si do te jete jemi buka e nje brumi keshtu qe mos te qojme muhabetet ne ate pike ku duhet qe te mbajme meri njeni tjetrit
E shara bien te sharen dhe armiqsine, askush nuk perfiton prej kesaj keshtu qe te jena ma te qete e te arsyeshem.
VLLAZNIA - mei unus, verus, precipuus ferveo

Image

tironsi_tr
Mysafir i Rrespektum
Mysafir i Rrespektum

Post by tironsi_tr » Tue, 22 Apr 2008 , 00:22

Bledi,
te kerkoj falje solemne si shqiptari shqiptarit per te shamen ne nerva e siper qe kam thone. Nuk te njof, e nuk e di kush je, ti metc i nerum per veten tate, familjen e shkodren tate. Te falmen bojma kabull, se kur nigjo nji shkodran me te sha pederast, e me te tregu si u pallokan tironsit (sepse ju e nxorret jasht sportit temen) nuk osht e lete. Te kishte qen na i tjeter s'do isha fare tu e lexu, por shkodroni per mu osht si me ma fut baba ne shpulle. Une nuk jam as kalamo, as adoleshent, jom 30vjec gati i martum e me familje, pranej nuk me lejohet me te ofendu e me ta thone fjalen e ronde. Te kerkoj ndjese.

Per te tjeret, qe me njofin dhe ato qe s'me njofin, du te them vetem dy llafe se i kon idete lomsh me duken. Neshja mo e vjeter osht VLLAZNI-TIRON dhe per ket jena respektu e jena miqsu gjithe jeten. Kur vijshit ju ke ne u bote qyteti si dasem, e ne ke ju u knoqshim tu honger krapna. Ne stadium nji here s'jena sha, nji here s'jena zi.

Kush e ka paneshjen e funit, e pa fort qarte sa larg qene Fanatics nga tifozet e Shkodres qe ishin ne tribune. Fanatics kendun per 90minuta dhe asiher su permen Shkodra me goje jo me te shame, kane kendu konget si cdo tifozeri tjeter ne bote.

Keni shume te drejte qe jeni ne shtepi tuj ktu, e mase s'na tako me fol fare, por ja qe Vllaznia i ka lon ven vetes perhere ne histori, ju ftoj ta mbani dhe ju.

Po e mbyll tu i uru Vllaznise te dali Kampione, zoti modh e boft dhe kampione Evrope, do gzohena e do knoqena se kemi gjithe nje gjak. I pershendetje per ato miq e shoke e vllezen shkodron qe njof e qe me ka afru jeta me i taku.

Mos harroni kurre, se si ju ka respektu Tironsi per DJEP FUTBOLLI s'ju ka rrespektu kerkush tjeter!
Se Tirones Deri Me Sot Vec Tironsi 24Karat i Ka Dal Zot!!!!

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Tue, 22 Apr 2008 , 19:49

Naqe per mu burre asht qe pranon gabimin.Edhe ti do jesh i rrespektum gjithmone prej mejet!
Jena shkodran edhe e kena per nder,
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!

Image

Edmond-Cela
I lindur KuqeBlu
I lindur KuqeBlu

Post by Edmond-Cela » Tue, 22 Apr 2008 , 20:30

flm shum tironasi_tr je i nderum naqe, asht kenaqsi te kesh tifoza si puna jote ne forumin ton.
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.

Image

[/color]

Post Reply