Vllaznia - Teuta

Ketu ndodhet te gjithe ato tema, te cilat jane te vjetra apo ne te cilat nuk diskutohet.
Admin
Webmaster
Webmaster
Skuadra: Vllaznia

Post by Admin » Wed, 09 May 2007 , 20:56

Maroi ndeshja ne barazim 0-0

Tirana kampione e Vllaznia e ka te veshtire me kap vendin e 2-te.
Vllaznit Ultras

Image

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete
Skuadra: vllaznia

Post by GOLDIAN » Wed, 09 May 2007 , 20:57

mbarunen plehat tone
ketu shihet se skan force me fitu nje ndehsje pa nderhymje
turp tju vijne e ishalla i rrah fieri javen tjeter

Admin
Webmaster
Webmaster

Post by Admin » Wed, 09 May 2007 , 21:00

Papappapaa marre me i than kujt qe mas me kene te zote me fitu, me kete rezultat perfundimisht do te kisha than qe Vllaznia se meriton vendin e dyte !!
Vllaznit Ultras

Image

sportist_shkodran
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by sportist_shkodran » Wed, 09 May 2007 , 21:25

Tjeta juj djema.Barazim maraj ndeshja e ,nuk meritojm ma teper.Kjo asht aja pregatitja fizike qe ka vllaznija sot,ju del gjuha nji pllam mas
45 minutave e dojn me lujt ne europ kta be...........m.
Moj Vllazni,Vllaznia jone
ti gjithmone do jesh kampjon
vec per hire te spektatorit
Shkodra jone djepi futbollit OLEEEEE

forri
Kuqeblu Perjet
Kuqeblu Perjet
Skuadra: Ça pyetje?!!!!!

Post by forri » Wed, 09 May 2007 , 21:26

Si mor s'mujtën me fitu?!! :shock: O kta u ftofshin në byth! :evil:
Para VLLAZNIA!

GoL
Tifoz
Tifoz

Post by GoL » Wed, 09 May 2007 , 21:26

itash sa erdha prej ndeshjes edhe jam shume i zhgenjym, jo vetem per rezultatin por edhe per lojen qe kan ba. Marre me i than kuj. Njeni ma keq se tjetri ka lujt. Tan aj tifoz aty ne stadium, ata as edhe gjuajtje ne porte nuk kan ba lene me ba gol. Nuk di po ndeshje ma te dobet skam pa. Kta a na bajn per kuj a, apo skan fuqi e mundesi me lujt ose kane ba naj kompromis. Hajde jepi zgjidhje ksaj pune.

Na koriten edhe kete here...edhe sa duhet me duru

forri
Kuqeblu Perjet
Kuqeblu Perjet

Post by forri » Wed, 09 May 2007 , 21:51

Partizani i mbyti b..q..e Tiranës dhe si gjithmonë u gjend zgjidhja e përhershme.Federata :evil: Nxirret që në minutën e 10-të të pjesës së dytë,Beqiri me karton të kuq e megjithatë prap i vunë para,e jo si kta legenat tonë.
Para VLLAZNIA!

sportist_shkodran
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by sportist_shkodran » Wed, 09 May 2007 , 21:53

Kta zotni futbollista fazen pregaditore asht mi qu mi ba ne dugagjin qe mos te ken kontakt me kerkend,se u msunen keqneper plazhe luksoze betha e tyne.
Moj Vllazni,Vllaznia jone
ti gjithmone do jesh kampjon
vec per hire te spektatorit
Shkodra jone djepi futbollit OLEEEEE

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by GOLDIAN » Wed, 09 May 2007 , 21:59

sportist_shkodran wrote:Kta zotni futbollista fazen pregaditore asht mi qu mi ba ne dugagjin qe mos te ken kontakt me kerkend,se u msunen keqneper plazhe luksoze betha e tyne.
ate them dhe une
se po ju jap nje shembull 1860 mynih skuader me tradite qe aktualisht luan ne ligen e dyte deshtoi ne perpjekjet per te dale ne lige te pare dhe kete vit fazen pergatitore do e bajne ne male ne austri

shume nga ju menduan titullin por ju them qe jo kete vit por as ate qe vjen skemi me marr titull
me falni qe po shprehem keshtu po skena ekip
as partizanin se kishim rrah ne tirane po mos te ishin ba pislleqe
tash skena pse me sha tiranen per favorizim sepse kur na skena takat a gjynah mi ra tjerve ne qaf kot mendoj une

forri
Kuqeblu Perjet
Kuqeblu Perjet

Post by forri » Wed, 09 May 2007 , 22:05

GOLDIAN wrote:skena pse me sha tiranen per favorizim sepse kur na skena takat a gjynah mi ra tjerve ne qaf kot mendoj une
Eh Goldi!!
Hajt se flasim prap,javën tjetër,kur t'ja lejnë ndeshjen Teutës.A ke me mendu kshtu prap apo jo?!!
Para VLLAZNIA!

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by GOLDIAN » Wed, 09 May 2007 , 22:08

forri ke drejte ti vlla
por ama duhet me pa dhe keto palacot tone e jo me i lan fajin tjerve apo jo
se une dhe ti punen qe e kena e kena ne baze te aftesive tona e jo sepse kena prit mas deret me na ba kush nej favorizim apo me vdek nej punetor
me me fal se po marr nje rast krejt banal se jam teper i merzitun

forri
Kuqeblu Perjet
Kuqeblu Perjet

Post by forri » Wed, 09 May 2007 , 22:20

GOLDIAN wrote:forri ke drejte ti vlla
Kta palaçot tonë janë të aftë me i fitu dy ndeshjet e fundit(bo me dashtë)
Por në rast se Tirana i len ndeshjen Teutës,atëhere këtu kemi të bëjmë me nji përzgjedhje,s cila ka për të ndoshë,të jesh i sigurtë për këtë.
Pra na ngelet me shpresu që teuta të fitojë kupën,gjë që me 100% s'ka për të ndodhë.
Ah ta dish ti se sa i mërzitun jam unë se?!!
Mirë Tirana që fitoi kot,por vi këtu në forum dhe marr vesh që,legenat tonë që s'kanë mujt as me ba nji sulm përsëmbari në portë.
Eh! Vari lesht i thon ksaj pune! :oops: :x
[/img]
Para VLLAZNIA!

Ultras Kuqeblu
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by Ultras Kuqeblu » Thu, 10 May 2007 , 01:32

ate them dhe une
e po ju jap nje shembull 1860 mynih skuader me tradite qe aktualisht luan ne ligen e dyte deshtoi ne perpjekjet per te dale ne lige te pare dhe kete vit fazen pergatitore do e bajne ne male ne austri
A mor goldi po kta coj ku te duash ne dac dhe ne malin e Everestit,se kur nuk kane deshire dhe pergjesi per fanelen qe majne veshun ateher sa gja ajo pune.
PARA VLLAZNIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Fatjoni
Tifoz
Tifoz

Post by Fatjoni » Thu, 10 May 2007 , 01:58

forri wrote:
Kta palaçot tonë janë të aftë me i fitu dy ndeshjet e fundit(bo me dashtë)
Por në rast se Tirana i len ndeshjen Teutës,atëhere këtu kemi të bëjmë me nji përzgjedhje,s cila ka për të ndoshë,të jesh i sigurtë për këtë.
Pra na ngelet me shpresu që teuta të fitojë kupën,gjë që me 100% s'ka për të ndodhë.
Ah ta dish ti se sa i mërzitun jam unë se?!!
Mirë Tirana që fitoi kot,por vi këtu në forum dhe marr vesh që,legenat tonë që s'kanë mujt as me ba nji sulm përsëmbari në portë.
Eh! Vari lesht i thon ksaj pune! :oops: :x
[/img]
Piksepari me erdhi keq qe nuk e fituat neshjen kunder durrsit.Un e kom shpreh ene ne nji mesazh tjeter se shkodra ket sezon,ene me ardhjen e Mirelit(qe osht nji nga trajneret mo te mire)nuk ishte ekip i qendrushem.Ju e shifni vet,kur duhej fitorja nuk u mor dot me nji rival direkt.Ju flitshit per te kap Tironen,por niveli qe ka paraqit ekipi juj ka qene larg asaj qe shpresohej.Gjithsesi,ene pse nuk e rrafet dot durrsin,prap mbetem besnik i asaj qe kom thon se nese lun e lidhme sic duhet Vllaznia osht ekip mo i mir se durrsi.
Duke dal ke komenti jot qe ke permend shpesh,tolerimin a ktij apo atij ekipi nga Tirona tashi qe doli kampjon.Menimi im osht se Tirona NUK do favorizoj asnji pale.Ti do jesh vet prezent ene do shofesh se ne do lujm njisoj si me durrsin ene me shkodren.Nji gjo ama mund te them:neshjen e funit kuder ekipit tuj ne Tirone shenja 2 nuk do ekzistoje,masi Tirona nuk deshiron ta ngreje trofeun e kampjonit me humbje.Por para ksaj neshje Tirona do luj si e barabart kunder durrsit.
Megjithate ene ktu nuk marojn aludimet.Supozojm se te dy neshjet nuk dalin barazim(sic i parashikoj un)njona pale ose tjetra do fillojn te flasin per tolerim ose jo.Mirpo un them se cdo gjo do e tregoj fusha e lojes jo llafet.Duke llogarit qe Tirona do luj njisoj kunder te dy ktyne ekipeve,Vllaznia mund te demtohet ngaqe nuk rrafi rivalin direkt sot,ene do ta ndjeje ket gjo gjith sezonin.Shpresoj te mos jet ashtu.

GOLDIAN
Kuqeblu Perjete
Kuqeblu Perjete

Post by GOLDIAN » Thu, 10 May 2007 , 10:21

fatjoni urime per titullin kampion
nder na kishit ba me e rrah durrsin :lol: :lol:

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Thu, 10 May 2007 , 13:36

Jajaja,hiq mas me fitu me Durrsin,duhet me ja lane. :evil: :evil: :evil:
Kta te tonte lyp me ja iq tane ropt e shpise.Po e mylli sa sjam perjashtu vet prej forumit(per fjalor te degjenerum). :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Jena shkodran edhe e kena per nder,
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!

Image

Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Thu, 10 May 2007 , 16:48

se une dhe ti punen qe e kena e kena ne baze te aftesive tona e jo sepse kena prit mas deret me na ba kush nej favorizim apo me vdek nej punetor
me me fal se po marr nje rast krejt banal se jam teper i merzitun

se kta futbollistat tone jan palaco e qi smeritojn as titull e as uefa dihet, po thuj ti qe kush po shkon ne uefa teuta, noshta kavaja; marre me ardh skuadrat e huja nshqipni e me pa 3 tifoza ndurres, e 6 pederasta nkavaje.

E mira e tmira kishte pa kena qi shqipnia me pase vetem ni vend ne evrope, tshkojn vec tirana qi tpakten e kalon nji turr, e kto tjert tshkojn e te rujn delet.

Admin
Webmaster
Webmaster

Post by Admin » Thu, 10 May 2007 , 20:26

Naqe dakort je ti qe thu se Teuten e Besen asht marre me i pa ne kupen Uefa, por marre asht me pa edhe kta lojtart tone qe nuk jane te zot me fitu me lujt ne kupen Uefa !!!
Vllaznit Ultras

Image

forri
Kuqeblu Perjet
Kuqeblu Perjet

Post by forri » Thu, 10 May 2007 , 20:40

Fatjoni wrote: Ti do jesh vet prezent ene do shofesh se ne do lujm njisoj si me durrsin ene me shkodren.Nji gjo ama mund te them:neshjen e funit kuder ekipit tuj ne Tirone shenja 2 nuk do ekzistoje,masi Tirona nuk deshiron ta ngreje trofeun e kampjonit me humbje.Por para ksaj neshje Tirona do luj si e barabart kunder durrsit.
Edhe ne këtë presim nga Tirana,që ti luaj të dyja ndeshjet njisoj dhe të mos tolerojë asnjërë nga kto dy skuadra.Mjafton të luani fort kundër Durrësit,pastaj me ne luani edhe më fort dhe do ta shikojmë pastaj se a është e mundur shenja"2" apo jo.
Por nuk e besoj se do jeni aq të fortë në Durrës,është natyrale përzgjedhja që do bëni ju.
Para VLLAZNIA!

Edmond-Cela
I lindur KuqeBlu
I lindur KuqeBlu

Post by Edmond-Cela » Thu, 10 May 2007 , 20:59

Fatjone brravo ju qoft se fituat kampionatin. urime dhe ta gezofshi
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.

Image

[/color]

Post Reply