ky esht Tahir Demi ,banor i lagjes Ali Demi,nuk e njef evllaznia1919 wrote:Alamet djalit keka i ky.Kush asht?
fifaalbania06
-
- Antar
-
- ANTI TIRANSI
-
- Antar
-
- ANTI TIRANSI
-
- Antar
-
- Kuqeblu Perjet
- Skuadra: Ça pyetje?!!!!!
-
- Moderator
Ishtu e kalon ky djali tana hert tuj than "kerkoj ndjese" e i fut edhe nai tqeshun, po ka ardh koha me marr do masa se po ndodh si shpesh kto koht e funditilir wrote:Hajt se po ta falim per ket rradh,po mos e bej me ket gabim , ca ke bo ti mirvllaznia1919 wrote:Kerkoj ndjese qe nuk e njoha qe ne fillim.
-
- Antar
Jom shum dakort me mar masa ti ca propozon...Man in Redblue wrote:Ishtu e kalon ky djali tana hert tuj than "kerkoj ndjese" e i fut edhe nai tqeshun, po ka ardh koha me marr do masa se po ndodh si shpesh kto koht e funditilir wrote:Hajt se po ta falim per ket rradh,po mos e bej me ket gabim , ca ke bo ti mirvllaznia1919 wrote:Kerkoj ndjese qe nuk e njoha qe ne fillim.
-
- Kuqeblu Perjet
Unë them t'a qerasni me birra,por aq shumë sa mos të ketë më fuqi me u çu në këmbë.Si thu ti Vllaznia1919?!! A e sheh se çfarë shoku jam? A e sheh se sa dënime të"rënda" propozoj unë për ty?!!ilir wrote:Jom shum dakort me mar masa ti ca propozon...Man in Redblue wrote:Ishtu e kalon ky djali tana hert tuj than "kerkoj ndjese" e i fut edhe nai tqeshun, po ka ardh koha me marr do masa se po ndodh si shpesh kto koht e funditilir wrote: Hajt se po ta falim per ket rradh,po mos e bej me ket gabim , ca ke bo ti mir
Para VLLAZNIA!
-
- Antar
Ej po qeka mir ktu ke forumi, kur boke gabime merke birra falas ,hajt denim per t gjith tashiforri wrote:Unë them t'a qerasni me birra,por aq shumë sa mos të ketë më fuqi me u çu në këmbë.Si thu ti Vllaznia1919?!! A e sheh se çfarë shoku jam? A e sheh se sa dënime të"rënda" propozoj unë për ty?!!ilir wrote:Jom shum dakort me mar masa ti ca propozon...Man in Redblue wrote: Ishtu e kalon ky djali tana hert tuj than "kerkoj ndjese" e i fut edhe nai tqeshun, po ka ardh koha me marr do masa se po ndodh si shpesh kto koht e fundit
-
- Kuqeblu Perjet
-
- Kuqeblu Perjete
-
- Moderator
-
- Kuqeblu Perjete
-
- Antar
O Bledi te na falsh po nuk ta kam pa pytjen ,kuqeblu ka te drejt esht vetem per PC ,per ps2,xbox keq na vjen po nuk mundet me dal ,kshu me mir per hater te vllaznis bli kompjuterkuqeblu wrote:Naqe, po te pergjigjem un para Ilirit: LOJA ASHT PER PC!BLEDI wrote:Ilir une po shkoj prap te pytja se hala nuk kam marr pergjigje!A ashte per PS2 apo jo kjo loja se X-box nuk kam po po qe po m'duhet me ble per hater te Vllaznise ???
-
- ANTI TIRANSI
Falimners Forr per denimin e "rande".hahahahahahahahaha!
je njish.
Man in Redblu,i jemi ishte muhabet kot se skam si me njofte Tahirin un ja,por isha thjeshte tuj u talle me Ilirin.Edhe Ilir ma tha emrin kot se e dite se un skam si me e njofte.
Kujdes se akuzat pa baze mund te qojne te denimi.Hahahahahaahahahha!
je njish.
Man in Redblu,i jemi ishte muhabet kot se skam si me njofte Tahirin un ja,por isha thjeshte tuj u talle me Ilirin.Edhe Ilir ma tha emrin kot se e dite se un skam si me e njofte.
Kujdes se akuzat pa baze mund te qojne te denimi.Hahahahahaahahahha!
Jena shkodran edhe e kena per nder,
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!
-
- Webmaster
- Skuadra: Vllaznia
-
- Webmaster
- Skuadra: Vllaznia
Mrama t'gjithve,
Mqs Iliri nuk kishte mundsi me hi vete ne forum, po ju njoftoj se shitja e lojes
Fifa Albania.
Prenotimin mundeni me e ba ne adresen : mail@fifaalbania.tk
Mqs Iliri nuk kishte mundsi me hi vete ne forum, po ju njoftoj se shitja e lojes
Fifa Albania.
Prenotimin mundeni me e ba ne adresen : mail@fifaalbania.tk
-
- Tifoz nderi