Ha ha ha ha!! E madhe kjo!sportist_shkodran wrote:Mos i ngatrroni punt ktu mar burr,se njeni pihet me kallabllek e tjetri hahet me paq ose me qebap.
"Guide per pilaf"
-
- Kuqeblu Perjet
- Skuadra: Ça pyetje?!!!!!
- gdr
- Tifoz nderi
hahaha forri a te kujtohet "reklama" e cigareve rozafaforri wrote:Ja maj naqe se nuk e ha at tek une!!!!Man in Redblue wrote:Cila asht cingarje tipike shkodrane: Tarabosh a?forri wrote: Po!
Futi edhe nji cigare mrapa për hatër tonë,dhe mos harro nanji dolli!
Mor po,s'kam ndërmënd me të prit ty,por po shkoj vet ishalla ,para teje,mezi po pre datën 30!!
Ça kujton ti,se kam me e përmën emrin e cigares karakteristike që ka Shkodra?!!,dhe masanej t'ma hedhësh....jo se ha at tek unë!!!! megjithatë po i bi larg e larg..
Cigarja karakteristike ka ken aja që ka pas emrin e kalasë dhe bile ka ken shumë e shkurtër!!!! Marshallah!!!!
vllaznia veç me shkodran
- gdr
- Tifoz nderi
per zoten ma keni çu mallin per pilaf te Nurija (past rahmet). per 2 vjet rresht (93-94) kam ken i abonum, e me kujtohet Titi para se me ik ne itali m'thote "ta po ta nisim me DHL". mu ba qefi qe e pash n'fotografi me djal po edhe dy jav e do t'shkoj e ta ha nji pilaf aty. p.s. a e ka prap lokalin aty ku e ka pas dikur?
vllaznia veç me shkodran
-
- Kuqeblu Perjete
-
- ANTI TIRANSI