Moderator: GOLDIAN
e kisha fjalen per aa qe jane grumbullu e tu duken ty cudi jo per filipinvllaznia1919 wrote:Lun maj naqe si nuk po lujka.Por aj edhe nenji tjeter si mushin xhepin ati tjetrit duket.![]()
![]()
![]()
une kam tash nje vit qe e tham ma vllai jemvllaznia1919 wrote:Urdhno naqe.Ta difton rezultati me Malten se qfare U-21 ka ba zoti Bushati.Per mu i ka ardhe kohe me i diftu deren.
un mendoj qe bushati duhet te jete tranieri i shqiperise ,se rriturve .Edmond-Cela wrote:u21 shqiperi azebajxhan 1-0 video http://www.youtube.com/watch?v=c59JgsONpG0
a ka informacione te tjera ne lidhje me kyt teme?Miri wrote:Nuk largohet Bushati nga shpresat jo.
keka kthy deri ne fund te sezonitMan in Redblue wrote:a ka informacione te tjera ne lidhje me kyt teme?Miri wrote:Nuk largohet Bushati nga shpresat jo.
Ne nje intervist te tijen u tha qe po asht e vertet qe kam diskutuar me lojtaret per largim nga shpresat por nuk kam than gja zyrtare thjesh nje bised me fotbollistat ngaqe rrezultatet jan shum te dobeta.Man in Redblue wrote:a ka informacione te tjera ne lidhje me kyt teme?Miri wrote:Nuk largohet Bushati nga shpresat jo.