VLLAZNIA - DINAMO

Ketu ndodhet te gjithe ato tema, te cilat jane te vjetra apo ne te cilat nuk diskutohet.
Post Reply
Miri
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI
Skuadra: Vllaznia

Re: VLLAZNIA - DINAMO

Post by Miri » Wed, 13 May 2009 , 12:49

GOLDIAN wrote: HATBOY KE HARRU ME THAN SE DHE AGUSTIN KOLEN E HOQI VALTER FUSHAJ
Hahahahaha Goldi :wink:

Edmond-Cela
I lindur KuqeBlu
I lindur KuqeBlu

Post by Edmond-Cela » Wed, 13 May 2009 , 14:10

hatboy wrote:
Edmond-Cela wrote:
hatboy wrote:tashi u shpjegu puna e Liles, federata e denoj pardrejtesisht per kupen dhe e la te lir per kampionatin duke pa kte ngaterres. Ne qoft se ka nje ekip qe duhet te ngrej zoni esht pikerisht Tirona. Nuk e di pse mereni ju me kte rast, Klubi Tirones nuk ka bo asnji gabim teknik per te hum ndeshjen ne tavolin, kjo esht ngaterres e federates ,se di a esht kaq e veshtir ta kutpoj ne njoni qe ska gjo ktu per te favorizu Tironen. Mund te jet e kunderta. :roll:
edhe ne federaten po akuzojm ma naq dhe jo juve. se a ju ka demtuar apo jo dimimi tije per kupe ajo asht gja tjetur ne nuk na interresoj ajo pun se uleminuam nga kupa. neve na interreson vetem kampjunati dhe nese shikojm qe bahet naj padrejtesi asht e drejta e jone ta cojm zanin dhe ta interpretojm si te duam ne i vleshem apo i pa vleshem ajo ka pak randeri randesi per ne asht qe ne rregullore nje lojtare qe merr karton te kuq per kampjunat e shlyan per kampjunat dhe jo kup se sa i vleshem ka ken ai apo i pa vleshem sna interreson ne thjesht po interresohena per rregullat.
Po padrejtsi kujt i esht bo ? Vllaznis apo Tirones? Neve na mungon lojtari per finalen e kupes, tashi mos ta fusim as ne kampionat ,me mir ta denojn deri ne fund kot, mos tluj as kunder Vllaznis , funja ne ate komisionin e disiplines jan dy shkodron qe morin vendimet.
o vlla une si tifoz i vllaznia apo te isha edhe drejtus i vllaznia nuk me interreson hyc se ca bahet me tiranen. por asht e kundrta, kur ka te baje me skuadren qe revalizohemi ne ne kampjunan kurse ne kup nuk na interreson ne se na u eliminuam. besoj se me kupton deri ketu. ajo qe na interreson ne si perfaqsus te vllaznias asht se lojtari juaj ka dal me te kup per kampjunat dhe ne si te vllaznias kena te drejt te leshojm akusa se asht shket rregullorja ketu. besoj se prap me kupton deri ketu.
Pa Buk e Uje Rri, Por Pa Vllaznian Nuk Mund Te Rri.

Image

[/color]

Skodrinon
Administrator
Administrator

Post by Skodrinon » Wed, 13 May 2009 , 18:26

E shkruva edhe te i tem tjeter e po e kopjoj njishtu si asht

Tirana ka kujtu se ndeshja ma e vetshire ka me kene ajo me Shkumbinin qi e ka pagu Fushaj me lujte, kshuqi ka mendu qi ma mire mos me lujte me Flamurtarin Lila. Por nuk i dolen llogarite se Flamurtari doli ma i vshtire dhe fitoi, e Shkumbinin nuk e kishte pagu Fushaj por ndokush tjeter dhe e la ndeshjen

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Wed, 13 May 2009 , 21:21

Mrame mora vesht qe Lilen e ka fale komisioni disiplinor.Kja len me kuptu shum gjana.
Jena shkodran edhe e kena per nder,
kush na ka inat qeni i pshurrt n'der!
Perscitus Elatus Prodigium!!!!

Image

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Wed, 13 May 2009 , 21:23

Lizard_King wrote:
shv13 wrote:here tjera ka bisedu ai tjetri si njeri e ka ba debat persmarit me ty lizard,po kyt rradhe keka e pamujtun.Humbja me flamurtarin ju ka shtu ithtesinen e doni me shfry dikund tjeter,ose me gjete fajtorin te vllaznia apo te fushaj por fajin e keni ju e vetem ju nqs ndodheni ne kyt gjendje!!

sa per "idiotizmat" mos u kap antar per antar po shif forumin ne pergjthsi.Atje te ju gjen me kile shprehje idiote qe s kane lidhje me futbollin,por admini juj i nderum justifikohet se nuk asht pergjegjes per ca shkruhet n forum :shock:.
Shv13 do te te jap pergjigjen per ty sepse respekti osht reciprok edhe kemi bo disa debate qe ja vlente. Ka kohe qe ktu nuk mund te flitet per futboll. Mjafton te bosh nji kerkim ne komente e ne perqindje me shume ka per te dale fjala tirana sesa vllaznia sepse gati ne cdo koment flitet me urrejtje per tironen dhe shahet klubi e tifozet. Madje forumit mo mire vejani emrin anti-tirana si disa nga anetaret ktu apo sic keni pas nji teme dikur qe vetem sportivitet nuk tregonte. Une nuk e kam shume problem sinqerisht, madje atyre qe na urrejne zoti jua shtofte deri ne plasje. Edhe ktu vij per te kaluar kohen, dikur per debat sportiv, po tashi mo shume per te pa deri ku arrin injoranca e disa komenteve.

Kurse ti Vllaznia1919 nuk me intereson fort mendimi jot e as nuk du te me pergjigjesh pasi shume nga ju e keni tregu cfare niveli jeni. Respekte per anetare te vecante ktu qe flasin per sport e qe i japin vlere ktij forumi qe shyqyr e keni mbyll se ishte bo per turp ne syte e te tjereve jashte.
Mas mar burr se me fike.Nuk e di kush e ka tregu nivelin po hajt se ska fort ransi mendimi jot.

Image

hatboy
Huligan
Huligan

Post by hatboy » Thu, 14 May 2009 , 01:07

GOLDIAN wrote:NESE DO KETE TIFOZA MA SKANDAL JENI JU MA HATBOY
NE KOMISION JANE DY SHKODRANE :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
PO PSE STHU MORE NIRI A HYJNI A CA ME JU QUJT JU
SE LUT NURI A ZV PRESIDENT
APO MOS VALLE NA DELKAN MA TE FORTE KETA DY SHKODRANET SE LUT *****

A KA ZOT JU QE JU DREJTON NE RRUGE TE MBARE APO JO
FLITNI TE VERTETEN SE LAT NAM
UNE JU THASH JU LUMTE QE NA ELEMINUT NGA KUPA
SIKURSE DHE VLONES I LUMTE QE JU MUNDI
PSE GJITHMONE KUR JU SFITONI U DOKA ME NOLL DICKA

BO ME FOL NA NE FORUM TUJIN KESHTU DEREN E KENA TE MYLLYN E DIN TI VET HATBOY PO KETU TE NA JANE DA DJEM TE MIRE QE DREJTOJNE FORUMIN E PRANDEJ UNE SPO DU ME BA MA REPLIKA KOT SE PO ME PERJASHTOJNE E SPO KAM QEJF
VEC TURP TJU VIJNE

HATBOY KE HARRU ME THAN SE DHE AGUSTIN KOLEN E HOQI VALTER FUSHAJ
sot jam tifoz skandal ,e dje shkruje respekte,
Un jam mat me shum ne shkrime kohet e fundit duke pa qe shum nga antaret mi kan mirkuptu, e jo mo te shkruj paturpsi ktu ,ashtu sic te duken ty.
un kam fol ate qe kam menu te vertet dhe jo hamendsime ,lut nuri apo filon fisteku, dhe ska ven tme vi turp per ate qe shkruj. Me kto qe jan ne federat ,lut nuri apo kush do qofshin vllaznia ka mor kupen vjet dhe esht sot ne vend te pare.
Citova Mond Celen sepse ai kishte shkrujt per padrejtsi ,kurse mu me duken parregullsi te komisionit ,me dashje apo pa dashje nuk i vej dot kapakun, po ne qoft se flasim per padrejtsi ,i bje tirones me u anku te ky komision qe i bo punet corap.

hatboy
Huligan
Huligan

Post by hatboy » Thu, 14 May 2009 , 01:23

Edmond-Cela wrote: o vlla une si tifoz i vllaznia apo te isha edhe drejtus i vllaznia nuk me interreson hyc se ca bahet me tiranen. por asht e kundrta, kur ka te baje me skuadren qe revalizohemi ne ne kampjunan kurse ne kup nuk na interreson ne se na u eliminuam. besoj se me kupton deri ketu. ajo qe na interreson ne si perfaqsus te vllaznias asht se lojtari juaj ka dal me te kup per kampjunat dhe ne si te vllaznias kena te drejt te leshojm akusa se asht shket rregullorja ketu. besoj se prap me kupton deri ketu.
un jam dakort me ty, dhe e kam kuptu shum mir ate qe ke shkrujt qe ne fillim.
Po vllaznia nuk perfito dot nga akuzat ,sepse nuk sherbejn per tu mor nje vendim per kte rast, duke qen se Tirona nuk ka shkel asnje rregullore. Dikush duhet te denoj komisionin e disiplines . :P

futbollist
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Skuadra: Vllaznia, Bayern

Post by futbollist » Thu, 14 May 2009 , 01:24

vllaznia1919 wrote:Mrame mora vesht qe Lilen e ka fale komisioni disiplinor.Kja len me kuptu shum gjana.

Nuk e paskan deklaru mire kyt pune ,paskan fale jo Lilen po Tiranen si skuader se ne kete rast me vepru ligji a dashte Tirana me pase humbjen ne tavoline. Skane faj kto qe bajm kshi tolerimesh kur skena pozita kunder tyne, se Dinamos kishim ca me i ba se si pyt kush.Dalin e thojne mandej qe skane njerzit e tyne ti vijne turp ti vijne,skane marre qe dalin e thojne kshi deklaratash tu fale per aktivizim e nji lojtarit kur sipas rregullores nuk u lejote aspak.
Last edited by futbollist on Thu, 14 May 2009 , 01:26, edited 1 time in total.
:::::::::::FORZA VLLAZNIA :::::::::::FORZA SHQIPERIA::::::::

jeti
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by jeti » Thu, 14 May 2009 , 01:26

Tjrta juj Djema
Per mendimin tem ajo qe ka kalu ka kalu e mos te bjame muhabete kot, shpresojme qe Dinamo te lozin ndershemerisht kundra Tiranes ashtu siq lujti me ne.
Kurse per sa i i perket Fshf-s e keto gjanat dihen si jan, me dashje pa dashje nuk asht herea e pare qe ndidhin. Ndeshja e fundit tham se ka mu gjyku me arbiter te huj, them se mund te shofim futboll pa hile si ai i kupes.
Ajo qe na intereson neve asht fitimi i kampionatit, dhe shpresojme qe ta arrijme kete sukses per kete sezon.
Forca Vllaznia...Image
ImageImage

futbollist
Tifoz nderi
Tifoz nderi
Skuadra: Vllaznia, Bayern

Post by futbollist » Thu, 14 May 2009 , 01:30

hatboy wrote:
Edmond-Cela wrote: o vlla une si tifoz i vllaznia apo te isha edhe drejtus i vllaznia nuk me interreson hyc se ca bahet me tiranen. por asht e kundrta, kur ka te baje me skuadren qe revalizohemi ne ne kampjunan kurse ne kup nuk na interreson ne se na u eliminuam. besoj se me kupton deri ketu. ajo qe na interreson ne si perfaqsus te vllaznias asht se lojtari juaj ka dal me te kup per kampjunat dhe ne si te vllaznias kena te drejt te leshojm akusa se asht shket rregullorja ketu. besoj se prap me kupton deri ketu.
un jam dakort me ty, dhe e kam kuptu shum mir ate qe ke shkrujt qe ne fillim.
Po vllaznia nuk perfito dot nga akuzat ,sepse nuk sherbejn per tu mor nje vendim per kte rast, duke qen se Tirona nuk ka shkel asnje rregullore. Dikush duhet te denoj komisionin e disiplines . :P

Taman ne fakt me pretekstin qe ky ka kene faj i disiplines qe nuk ka vepru per kete veprim te paligjshem dhe jo i Tiranes se ne fakt Tirana nuk ka pergjegjsi ne kyt pune. Rri se jeni ba gazi i botes me kto gjana,bani mire mos me fole shume se kur dalin dhe gjanat kaq haptas sa dolen ne kete rast nuk ka ku shkon ma.
:::::::::::FORZA VLLAZNIA :::::::::::FORZA SHQIPERIA::::::::

jeti
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by jeti » Thu, 14 May 2009 , 04:50

Me bani pershtypje shkrimi i nje telkronisti te Beses qe tregon te vertetn e ndeshjes Besa - Tirana e thash po e publikoj ne forum.
Lexojeni se eshte shume Interesante!

Nuk e kam fshehur ndonjë
herë, por e kam thënë
publikisht se jam rritur me
dëshirën për të parë Vllazninë
gjithnjë në majat e futbollit
shqiptar. Që fëmijë, si kosovar
Vllaznia ishte krenaria e gjithë
Veriut e padyshim edhe e
kosovarëve. Në këtë sens,
para sfidës Besa- Tirana, më
së shumti më interesonte
ndonjë hamendësim për
lëshim nga verdhezinjtë.
Mbasi u binda se do të luhej
ndershëm dhe sido të dilte
takimi, të paktën ishte real,
u futa në kabinën time të
trasmetimit. Nga ajo që pashë
e konstatova para fillimit të
takimit,tiransit kishin ardhur
me bindjen se Besën e shkelim
me këmbë.Aq e vërtetë është
kjo saqë në koifidencë pyes
futbollistët dhe më thonë se
nuk kemi asnjë ofertë qoftë
morale apo financiare për
tolerim. Barazimi I Fortunat
erdhi atëherë kur Tirana nuk
e çonte ndërmend. Këtu ajo u
çmënd sepse nuk e kishte menduar kështu.
Tanimë ata e panë se fodullëku i tyre spinte
më ujë dhe kthyen pllakën. Futbollistët
tiranas në çdo prekje topi të verdhezinjve
filluan t’ u kërkonin hapur të toleronin.
“Përse luftoni, s’keni interes”- u thoshtë
njëri. Tjetri mbrojtësit: “Ke 1 milion lekë
vetëm hape portën”. Ndërsa futbollistët
kavajas me sytë nga Bizhdili e të acaruar
me fodullëkun e tiranasve që nuk harruan
edhe të ndërhynin rëndë nuk falën.
Kështu Besa ndali Tiranën për t’ i treguar
saj se titullin duhet ta meritosh e jo të të
dhurohet.Përfitoi Vllaznia? Jo. Vllaznisë
nuk i fali kush asnjë pikë,
përkundrazi, do të thoja me
plot gojën që Vllaznia ia futi
vehtes sepse udhëhiqte me
7 pikë diferencë në Dhjetor,
aq sa të gjithë menduam
se titulli erdhi në Shkodër.
Tashmë titulli ka trokitur në
Shkodër. Mbetet në dorën,
moralin dhe përgjegjësinë e
vetë futbollistëve të Vllaznisë
ta bëjnë atë realitet. Besa
thjesht i dha Vllazninë atë
vënd që e kishte merituar
javë më parë. Besa thjesht
nderoi vehten dhe futbollin.
Besa thjesht i tha Vllaznisë
–Tani shko në Tiranë dhe
luaj për barazim. Nëse edhe
barazimin se merr me këtë
Tiranë të mbaruar, atëherë
s’kemi çfarë t’ u bëjmë. Me
barazimin e arritur ndaj
Tiranës, Kavaja tregoi se
mbetet partizane e rretheve
dhe drejtësisë. Së fundi po e
mbyll edhe me pak humor:
Kavaja ka deputet Sali
Berishën dhe jo Bamirin.Thua
Jozi të jetë futur mik tek Berisha që Besa të
ndalonte Tiranën?
Feriz Feriz aj.
Forca Vllaznia...Image
ImageImage

Shkodrani81
Tifoz nderi
Tifoz nderi

Post by Shkodrani81 » Thu, 14 May 2009 , 05:46

GOLDIAN wrote:shkodrani 81 si je
se na ke tha syte
je tu ba mungesa shume naqe
Itu ma naqe, por me te than drejten nuk kam shume kohe me hy, sepse ne pune dhe i kam hy fort stervitjes itash, s'me del koha as me fjet taman gjate javes.

P.S. Me falni se dola jashte temet, por m'u desht me i kthy pergjigje Goldit. :D

Man in Redblue
Moderator
Moderator

Post by Man in Redblue » Thu, 14 May 2009 , 15:48

hatboy wrote:
GOLDIAN wrote:NESE DO KETE TIFOZA MA SKANDAL JENI JU MA HATBOY
NE KOMISION JANE DY SHKODRANE :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
PO PSE STHU MORE NIRI A HYJNI A CA ME JU QUJT JU
SE LUT NURI A ZV PRESIDENT
APO MOS VALLE NA DELKAN MA TE FORTE KETA DY SHKODRANET SE LUT *****

A KA ZOT JU QE JU DREJTON NE RRUGE TE MBARE APO JO
FLITNI TE VERTETEN SE LAT NAM
UNE JU THASH JU LUMTE QE NA ELEMINUT NGA KUPA
SIKURSE DHE VLONES I LUMTE QE JU MUNDI
PSE GJITHMONE KUR JU SFITONI U DOKA ME NOLL DICKA

BO ME FOL NA NE FORUM TUJIN KESHTU DEREN E KENA TE MYLLYN E DIN TI VET HATBOY PO KETU TE NA JANE DA DJEM TE MIRE QE DREJTOJNE FORUMIN E PRANDEJ UNE SPO DU ME BA MA REPLIKA KOT SE PO ME PERJASHTOJNE E SPO KAM QEJF
VEC TURP TJU VIJNE

HATBOY KE HARRU ME THAN SE DHE AGUSTIN KOLEN E HOQI VALTER FUSHAJ
sot jam tifoz skandal ,e dje shkruje respekte,
Un jam mat me shum ne shkrime kohet e fundit duke pa qe shum nga antaret mi kan mirkuptu, e jo mo te shkruj paturpsi ktu ,ashtu sic te duken ty.
un kam fol ate qe kam menu te vertet dhe jo hamendsime ,lut nuri apo filon fisteku, dhe ska ven tme vi turp per ate qe shkruj. Me kto qe jan ne federat ,lut nuri apo kush do qofshin vllaznia ka mor kupen vjet dhe esht sot ne vend te pare.
Citova Mond Celen sepse ai kishte shkrujt per padrejtsi ,kurse mu me duken parregullsi te komisionit ,me dashje apo pa dashje nuk i vej dot kapakun, po ne qoft se flasim per padrejtsi ,i bje tirones me u anku te ky komision qe i bo punet corap.

Hatboy, shlyrja e kartonit te Liles per ndeshjen per kupe eshte skandali i rradhes i FSHF, sepse me aq sa di une bjen ndesh haptazi me rregulloren. Pavarsisht se a ka perfitu Tirana apo jo, ky perben nji shkelje te rregullores dhe ishte dasht te kundershtohej edhe nga Tirana, aq me shume nqs, sic thu ti ka ken ne disfavorin e Tiranes.

Sa per ate repline mes tejet e Goldit, desha te them se ti e te tan ktu e njohim se cfar djali asht, e nuk e ka zakon me u marr me replika, por kto kohet e fundit mesa duket ka pas disa dialogje "jo te kandshme" me tifozat tiranas.

Ka plas lufta e ftofte mes dy tifozerive, mes forumeve , e ne forumet tona. :evil: :roll: Shpresoj Ty e Ledin tpakten mos tiu prekun kjo lufte! :roll: :D

hatboy
Huligan
Huligan

Post by hatboy » Fri, 15 May 2009 , 04:40

Man in Redblue wrote: Hatboy, shlyrja e kartonit te Liles per ndeshjen per kupe eshte skandali i rradhes i FSHF, sepse me aq sa di une bjen ndesh haptazi me rregulloren. Pavarsisht se a ka perfitu Tirana apo jo, ky perben nji shkelje te rregullores dhe ishte dasht te kundershtohej edhe nga Tirana, aq me shume nqs, sic thu ti ka ken ne disfavorin e Tiranes.

Sa per ate repline mes tejet e Goldit, desha te them se ti e te tan ktu e njohim se cfar djali asht, e nuk e ka zakon me u marr me replika, por kto kohet e fundit mesa duket ka pas disa dialogje "jo te kandshme" me tifozat tiranas.

Ka plas lufta e ftofte mes dy tifozerive, mes forumeve , e ne forumet tona. :evil: :roll: Shpresoj Ty e Ledin tpakten mos tiu prekun kjo lufte! :roll: :D
Tirona nuk ka pas kohe kur me e kundershtu sepse vendimi esht mor vetem 3 or para finales se kupes.
Dhe sigurisht qe esht demtu sepse ne roline e Liles ishte Osmani qe nuk esht roli i tij, u zevendesu nga Muzaka qe ishte akoma me keq , pak rendsi do kishte per ju, Po ky komision na ka denu pa te drejt nje lojtar ne kup. Kshu pastaj gabimi sjell gabimin tjeter ne kampionat dhe diskutojm kot se kjo skishte dhe aq rendsi. Po me vje cudi si menojn ca qe tirona qeka favorizu ke ky rast, dhe fantazojn strategji, jo e ka dash lilen ne kampionat e se ka dash ne kup.

Dhe un e njof goldin ,po nuk esht mir qe ai tme citoj mu per te nxjerr inotet qe ka me te tjer.

Rivaliteti sjell lloj lloj debatesh, duhet me u rujt qe mos te bim deri ne ofendime pa vend. :wink:

vllaznia1919
ANTI TIRANSI
ANTI TIRANSI

Post by vllaznia1919 » Fri, 15 May 2009 , 20:58

Asht shum e drejte qe nuk duhet me ofendu vend e pa vend.Licardi hini tuj provoku e mori pergjigjen qe meritote.Te tjert skan pune.

Image

Post Reply