vetem makaronave di me i than italishtGOLDIAN wrote:come stai tu bellaZmijani wrote:naqe edhe vajza heheheheheGOLDIAN wrote:na thoni nej gja ma burra
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
vetem makaronave di me i than italishtGOLDIAN wrote:come stai tu bellaZmijani wrote:naqe edhe vajza heheheheheGOLDIAN wrote:na thoni nej gja ma burra
GOLDIAN wrote:ca ban ne itali ti naqeZmijani wrote:joooo naqe rri i qet ne asnje menyre....
a lun futboll a
hahhahaah bravo naqe......Miri wrote:GOLDIAN wrote:ca ban ne itali ti naqeZmijani wrote:joooo naqe rri i qet ne asnje menyre....
a lun futboll a![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja ja gold nuk lot me skuadra tjera pervec Vllaznis
U sa kom qesh sa kom qesh hahahahahah. E shifshi qe "njera nga grate" is in the houseKu jane Vajzat apo vine vetem kur bie bore
Ehhhh kja facebook po na merr ne qjaf,futen beqart me gjet nuseGoce_Sportiste wrote:Hahahahah O miro e kan fajin cunat e forumit se me jan fut ne facebook dhe e kaloj kohen aty me ta hahahahahah.
Si e ke emrin mi?Goce_Sportiste wrote:Hahahahah O miro e kan fajin cunat e forumit se me jan fut ne facebook dhe e kaloj kohen aty me ta hahahahahah.
V1919 fole ti naqe hahahaha me mu e kishe? Edhe dreq me bane![]()
![]()
hajt se ke me e pa ti cfare do te bej kur te kem perballe
Qi te me besh cfare mer?Si e ke emrin mi?
Na e thuj ene neve te tjereve qi te ta kqyrim i here. Profilin kuptohet
As une nuk para futem aty por nganjeher kur me bajn njerezit si interesanta shkoj e ju mbylli gojenGoce_Sportiste wrote:Qi te me besh cfare mer?Si e ke emrin mi?
Na e thuj ene neve te tjereve qi te ta kqyrim i here. Profilin kuptohet![]()
![]()
Denisa e kam emrin dhe ndoka mbiemrin . Miro futem gjithandej un kshu se jam pak mistrece po nper chate spara hyj jo vetem nese me ka thirr shoqeria dhe mund te kem hy kshu per pak kohe hahahahah.
BjondjaZmijani wrote:po ja ne dy aty me ket emer e mbiemer shjegu cila nga te dyja....cila eshte originaleja =)